Tanker fra et badeværelsesgulv:

 

Tanker fra et badeværelsesgulv

 

Tak til min Ejers gæster!

 

En af de vigtige pligter man har som husslave, er at sørge for at bade og toiletområdet er i orden, så de gæster der kommer, kan få sig et bad, komme på toilettet, lægge makeup, skylde sig ud i rene lækre omgivelser.

Det er en opgave, der til stadighed giver arbejde til en husslave, der gerne vil gøre det bedst muligt for Husets gæster, for der er arbejde nok, faktisk så meget at jeg kan få lov at være her, sammen med min Ejer fra tidlig morgen, før første gæst ankommer med sindet fuldt af frække drømme, til den sidste gæst har forladt huset, med opfyldte fantasier.

Derfor er jeg da også taknemmelig for at ikke alle rydder op efter sig, selvom det nogle gange kan undre mig, det er næsten som at have teenagebørn hjemme, hvor drengene ikke rigtig ville i bad, men når de så endelig gik i bad, så det nærmest ud som om de havde været med i Sonkran (det Thailandske nytår/Waterfestival) med vand udover det hele, bademåtter, spejle, ja alle steder, så er der en del at tørre af, og få vasket, jeg forstår det ikke rigtigt, det virker som om nogle kommer til Dominaen, med et behov for at blive ”sat på plads”, at få en omgang dominans af den type de nu bedst kan li, for så bagefter lige at have behov for at vise at nu er vi færdige, og jeg kan gøre som jeg vil.

Måske er det blot mig er der mærkeligt opdraget, men i de kredse jeg kommer i, rydder man da lidt op efter sig, så andre kan komme til et badeværelse, som man selv ønsker at modtage det, ikke som et offentligt festival toilet.

(Teenage) tøserne er lidt anderledes, mange rydder pænt op, andre gør som teenagepiger gør, efterlader vatpinde, vatrondeller, og andet de har brugt til at lægge/fjerne makeup med, alle steder:

På håndvasken, på gulvet, i toilettet, ja jeg føler mig hensat til den gang for nogle år siden da jeg havde to hjemmeboende teenagepiger, den gang blev jeg ”torden/lynild/eder og forbandelser” gal på dem, når jeg måtte bruge en masse tid på at fjerne deres ragelse fra hele badeværelset, sammen med de våde håndklæder, der blot ligger der hvor de ”tabte” dem (gælder begge køn, også i dette univers)

Nu nyder jeg at der er så meget arbejde, og jeg fortæller IKKE Kejserinden hvordan badeværelset nogle gange ser ud, for så ender det bare med at Empress Malice får sat skik på de (dejligt) brodne kar, så jeg mister nogle af mine opgaver, og det vil jeg jo helst ikke!

Nej jeg tager med glæde de arbejdsopgaver, der giver så mange gode oplevelser, de dejlige piskeseanser, der er tid til når jeg har ordnet huset, de dejlige timer i fangecellen, mens jeg venter på at gøre huset klar til de næste gæster.

Så er der også en af de allerbedste stunder, nemlig når dagen er veloverstået, og vi sidder i Kejserindens private Københavnske gemakker, drikker et velfortjent glas ”et eller andet” mens vi blot hyggesnakker lidt, før låsen til Hullet bliver smækket i med et højlydt knald, og roen sænker sig, mens natten stille falder på.

Ja her i aften, mens jeg har skrevet dette, har jeg kunnet læske min gane med en flaske dejlig ”Domina champagne”, noget en gæst ikke havde fået lov at få med hjem, fordi han ikke havde opført sig ordentligt.

Så tak til alle jer der roder og oversprøjter hele badeværelset, den eneste anke jeg har, er når Empress Malice en enkelt gang har været alene i huset, ja så er det altså en Domina der må gå der og rydde op, kan I/vi være dét bekendt?

 

Ydmygst

 

EM´s træl

Lang dags rejse mod risret!

Hvad laver trællen mens Kejserinden ”hygger” med en gæst?

 

Ja det kunne blive en lang og for mange en kedelig beretning, hvis jeg i detaljer begyndte at fortælle om alle de håndfulde……favnfulde af legetøj og beskidte håndklæder der bliver hentet ind efter fantasifulde lege, for at blive rengjort eller lagt i vaskemaskinen af trællen.
For det er trællens opgave at servicere sin Ejer, så dagen glider gnidningsfrit for Empress Malice, og de skiftende gæster får så gode oplevelser som muligt.
Derfor starter dagen også tidligere for trællen, end for Kejserinden, for opstarten, og klargøring til morgenmad klarer trællen mens Empress Malice kan sove trygt i ro og mag.
Morgenmaden bliver dog ikke indtaget før Kejserinden har gået lokalerne igennem, og har godkendt trællens arbejde, først da sætter Empress Malice sig til bords, mens trællen på gulvet indtager sin morgenmad.
Formiddagen byder ikke kun på arbejde i kulissen, for på et tidspunkt bliver trællen brugt i en sammenføring, og på samme måde som ved arbejdet bag kulissen, skal trællen ”blot” adlyde og yde når Kejserinden har brug for en aktiv slave til at fylde de huller i sammenføringen, der ønskes fyldt.
Under denne sammenføring sker det at der ikke er brug for trællen, i disse passager, bliver der tid til lidt afslapning og tid til at vegetere mens blindfoldens mørke frigiver de andre sansers potentiale, samtidigt med at mørket giver roen til at glæde sig over den grænseløse overgivelse til Empress Malice, en overgivelse der ikke står til at ændre-heldigvis!!
Eftermiddagen starter med en indkøbstur, ikke sammen med Kejserinden, der også har brug for at slappe af, heller ikke i forretninger med florlet undertøj, sejt nittebeklædt læder, tårnhøje stiletter, nej for selv en Domina har ikke hver dag brug for alt dette, der er også brug for de der helt ordinære jordnære indkøb, for man kan hverken vaske tøj med et par tårnhøje stiletter, eller lave aftensmad af et par nylonstrømper, derfor er det for trællen et privilegie at få lov at hjælpe med disse indkøb.
Tilbage i Darkside bliver der tid til lidt hygge, hvorunder Kejserinden glæder sig over at mærke hvordan det føles når man har fået godt fat om trællens ene testikel, og den giver efter når den bliver klemt hårdt, og trællen kan glæde sig over at kunne mærke livet, som han også kan når der bliver leget med brystvorter, en leg der opstår pludseligt, ud af det blå finder Kejserinden glæde i denne leg midt mellem en varm kop te, og besvarelse af diverse mails.
Da aftenens program skal til at starte lyder Kejserindens besked:
Indtil vi er ved at være færdige, må du spise de rester der er efter dagens måltider, og så kan du glæde dig til din aftensmad omkring kl. 22.30 og 23.00.
Aftenen går med flere omgange vask og rengøring, og når der er tid til det, bliver de rester der er tilovers fra Empress Malices måltider i løbet af dagen indtaget stående, eller hvis der er tid til det siddende på gulvet.
Så endelig da dagens sidste gæst er ankommet, kommer Kejserinden ind med en omgang Take away ris, og der foran øjnene på en lykkelig træl, bliver denne portion ris tilsat en dejlig omgang naturlig champagne.
Dagens sidste opgaver går som en leg efter dette måltid.
Det er en lykkelig træl der sidder der foran døren ind til hullet et par timer senere, og nyder at tale dagen igennem med verdens smukkeste Ejer, få minutter før døren til hullet bliver lukket og slåen slået i, og trællen glider ind i den lykkelige søvn man kan nyde efter en lang god dag i selskab med Empress Malice.

Omsorgsfuld Sadisme!

Endnu en dag med forberedelser startede med at lufte ud, støvsuge, gulvvask, vindues-spejlpolering, madlavning, samt hvad der ellers skal til for at Empress Malice kan føle sig veltilpas før under og efter rækken af seancer ved dette besøg.
Da mørket var faldet på, blev der en lys og glad stemning, da Kejserinden indtog sin østlige residens. For et par timer var der hygge, først omkring et lille måltid og hyggesnak, derefter blev der stille i huset, det sidste jeg hørte fra Empress Malice denne aften, var da slåen blev slået for ind til ”hullet”, hvorefter der blev ro i huset og i mit sind, velvidende at slåen ikke ville blive fjernet før Empress Malice dagen efter var vågnet udhvilet og klar til en ny dag, og har brug for sin træl.
Dagen startede tidligt med de stille lyde ude fra, lyde der viste at Kejserinden var oppe og ved at starte dagen.
Snart bliver slåen slået fra, og en glad og smilende Ejer viste sig i døren, vi hilste på behørig vis godmorgen, hvorefter dagen var i gang.
Det besøg jeg vil beskrive her, adskiller sig fra mange andre besøg, men det vidste jeg ikke mens jeg stod i brusebadet.
Efter morgenmaden skulle der laves noget mad til Kejserindens private brug, hvilket vi klarede mens solen og martsvarmen begyndte at smelte den sne der var faldet mens vi sov.
Efter at madlavningen var klaret, gik turen ud i København, hvor nogle indkøb skulle klares, til min store glæde fik jeg lov at svinge Dankortet da indkøbene skulle betales, også selvom der denne dag ikke var tale om ”frække” indkøb, men indkøb af den type folk flest fra tid til anden har brug for at foretage, og for mig som træl er det en stor glæde at kunne være med til at gøre min Ejers liv bare lidt mere bekvemmelig også på denne måde.
Vel tilbage, spiste Kejserinden en let frokost før et velfortjent hvil, og en kop kaffe ude på den overdækkede, men lune solbeskinnede terrasse.

I dette lys, hvor solen faldt så Kejserindens hår spillede smukt i sine blonde nuancer, og man kunne se smilet spille fra de velformede læber til de levende og glade øjne.
Således tilpas gik turen nu fra den relativt varme plads i solen til Darkside.
I Darkside blev alt kritisk kontrolleret og detaljer klargjort til dagens få men intensive seancer.
Da jeg ud på eftermiddagen gik ind i et af rummene, lagde jeg mærke til de to nyeste Bullwhips jeg har lavet til min Ejer, de lå der skødesløst faretruende midt på gulvet
Da lyset ude var ved at svinde, temperaturen udenfor nærmede sig frost, og alle levende lys var tændt, lød Empress Malice stemme en smule mere bydende end før denne dag:
”Så træl nu kan du godt smide tøjet, og følge med mig!”
Nøgen og med en forventningsfuld skælvende glæde entrede jeg rummet lige i hælene på Kejserinden der på dette tidspunkt omklædt til slaveleg skred værdigt og magtfuld hen til sine piske, hvilke hun med det smukkeste smil samlede op, og kælede omsorgsfuldt, mens jeg fik besked på at indtage den stilling jeg ville indtage mens jeg skulle piskes, ikke nogen af disse sure pisk der falder som straf, nej denne piskning var udelukkende fordi Kejserinden havde lyst til at nyde sine piske på sin træl.
”Ja træl du er jo den der laver disse piske, og da du ikke laver opvarmingspiske, går jeg ud fra at du ikke mener at de er nødvendige!”
Dette blev udtalt mens Empress malice så mig dybt i øjnene.
Mit svar lød nok noget mere spagt end jeg ellers taler:
”Kære Ejer jeg forstår at du ikke mener at opvarmningspiske er noget for dig”
”Rigtig kære træl, så lad os komme i gang, læg dig ned på håndklædet, og nyd det sammen med mig”.
Kort efter lød det velkendte sus fra Bullwhippen, der, når man kender de to bullwhips, ender med en skarp stærk smerte, når huden brister i det snerten med høj hastighed, og stor kraft rammer.
Kejserinden har evnen til at ramme meget præcist, hvilket jeg til fulde mærkede denne eftermiddag, hvor der faldt en række serier af slag, kun afløst af den liflige lyd der kommer når Empress Malice langsomt går rundt og betragter resultatet af sine anstrengelse for at snerten skulle ramme den bløde, meget følsomme hud på siden af hofterne.
Kun en gang ramte snerten ikke denne hud, nemlig da jeg havde ført min hånd derom, hvilket afførte et ekstra hårdt præcist slag, der gør at jeg i skrivende stund har en blå lillefinger, men så lærte jeg da at ligge stille når Kejserinden pisker mig!
Efter et antal slag mærker jeg højhælede støvler der på den mest besnærende måde bliver placeret ved mine hofter, men da jeg ligger på maven, kan jeg ikke se hvad der sker, men det mærker jeg snart, da varm ”Champagne” løber varm og lækker ned over min bagdel og flanker, snart efter rejser Kejserinden sig, efter at have ladet sin champagne risle ned over min krop.
”kravl her over og slik mine støvler rene træl, og AL urin Skal væk.”
Nogle minutter ligger jeg der og slikker de dejlige dråber i mig, men jeg regner med at piskeseancen er overstået…………det er den ikke, hvorfor jeg snart efter igen ligger der på gulvet, og venter på slagene fra den ene eller anden af de to bullwhips.
Slagene falder med en jævn smertefuld rytme, hvor hvert slags smerte lige netop når at falde til ro, før det næste falder, en rytme der gør at jeg totalt mister overblikket, og hvad er det i grunden også jeg skal have overblik over, når jeg ligger der og er det lærred min smukke Ejer bruger til at male sit maleri på, ved hjælp af de to Bullwhips jeg selv har flettet?
Slagene ophører, lyden af stilethæle nærmer sig mine ører, og pludseligt kan jeg se dem, altså støvlesnuderne.
”Sig tak træl!”
Kyssene på Kejserindens støvlesnuder falder hurtigt og hektisk, men meget ærlige når det gælder taknemmelighed, underkastelse, og glæden ved at tilhøre Empress Malice.
Ude på gulvtæppet ser jeg igen min Ejers øjne smile glade:
”Så mange slag med så hårde bullwhips, det er godt gået træl, tak for dig!”
Disse ord er blandt de smukkeste jeg kan høre, og har hørt lige efter sådan en oplevelse.
Da vi lidt senere sad sammen, Empress Malice i sin stol, og jeg på gulvet, mens vi drak en kop te, kunne jeg ikke lade være med at glæde mig over dagen, glæde mig over at jeg kunne være så heldig at sidde der og nyde at være træl for en så god, empatisk, men også legesyg Domina, der også er meget smuk, ikke mindst når Empress Malice smiler det smil der kommer lige før, under og efter en piskeseance.
De få timer der gik før Kejserinden forlod sin træl, gik med gæsteseancer, for de få men udvalgte, der havde kontaktet Empress Malice i god tid før denne dag.
Da jeg sent denne aften lå i min seng igen, kunne jeg ikke lade være med at være taknemmelig for at tilhøre en så omsorgsfuld, krævende, og sadistisk Kejserinde, tak!

Lykken ved at være i Hullet.

Hvordan kan man tale om lykken ved at være låst inde?

Normalt har det en negativ klang, når man taler om indespærring, men i denne kontekst er det anderledes, når min Ejer bestemmer at det er tid for at trællen skal låses inde i ”Hullet”, er der forud gået en tid med samvær, der på forskellig vis har været givende.
Derfor er der oplevelser der skal fordøjes, og nydes når dagen går på held, hvor begge er trætte, glade, samt har brug for ro.
Roen kommer når lyden af slåen der falder i hak har lydt, trællen har mærket efter, og jo døren er låst, så min bevægelsesfrihed er voldsomt indskrænket.
Nu er frihed ikke kun ensbetydende med den fysiske bevægelsesfrihed, der er mange eksempler i historien på at friheden til at drømme, friheden til at tænke, bliver større når man ikke skal bekymre sig om den omgivne verden.
Denne frihed føler jeg når jeg står der i Hullet, som er stærkt begrænset hvad fysisk størrelse angår, indretningen er spartansk, men der er hvad man har brug for, og hvad er det egentlig man (jeg) har brug for?
Dybest set har jeg hvad jeg skal bruge i Hullet, når min Ejer passer på resten af verden, og lukker mig ud, når jeg skal stå til rådighed.
Nu er jeg ikke låst inde altid, langt fra, men i de perioder det sker, får jeg friheden til at bruge min energi på at gå på opdagelse i mig selv, gå på opdagelse i hvad det egentlig er der gør at livet som ejet træl er så attraktivt at jeg har foretaget de fravalg, der gør at jeg kan leve som jeg gør.
Fravalg er et negativt ladet ord, men jeg føler ikke at det er negativt, at jeg har tilrettelagt mit liv som jeg har gjort.
Nu er livet jo ikke statisk, men i høj grad dynamisk, og jeg har jo ikke levet på denne måde hele mit voksne liv, jeg har før dette, prøvet en del, så jeg har valgt på et oplyst grundlag, eller har jeg?
For grunden til at jeg er hvor jeg er, bygger i høj grad på tilfældigheder, på modet til at turde give slip, og følge det der føles mest rigtigt, på trods af at det ikke er den gængse måde at leve på, sidst må jeg ikke glemme at var det ikke fordi min Ejer også har både modet, lysten og overskuddet til at indgå i dette, kunne jeg ikke leve dette privilegerede liv!
Når jeg ser tilbage, må jeg konstatere at jeg uden følelsen af at ”dette er mest rigtigt” ville jeg ikke være låst inde hvor jeg er nu, så havde jeg nok ”valgt” en mere ukontroversiel måde at leve på, men nu er det nu det mest rigtige, derfor er døren låst bag mig nu.
Som før skrevet, er jeg ikke konstant låst inde rent fysisk, men jeg har overgivet mig, og overladt magten til min Ejer, dette magtmonopol forvaltes på en måde, så jeg opfører mig på den måde der ligger i tråd med min Ejers ønsker, uden at hun i alle detaljer er nød til at træffe alle beslutninger på mine vegne, for jeg ved, både på grund af indlæring og på grund af at vi kender hinanden indgående, hvad der er det rigtige at gøre i en given situation.
Der sker så yderligere den progression, at visse målbare grænser, hvad angår økonomi, bevægelsesfrihed etc. bliver ændret i takt med min Ejers ønske om at indskrænke min ”bevægelsesfrihed”.
I sagens natur har jeg ikke nogen indflydelse på de beslutninger, men nøjes med at udføre hvad der forventes af mig.
For at vende tilbage til toppen:

Hvordan kan man tale om lykken ved at være låst inde?

Jamen det kan jeg ikke forklare på nogen rationel måde, men blot føle at sådan er det, og følge dén følelse, og se hvor den og min Ejer fører mig hen.

 

Dagen derpå!

Når døren lukkes bag Kejserinden, og jeg står alene tilbage, er jeg dels fyldt med glæden over at have haft muligheden for at tjene og hjælpe min Ejer, dels glæden ved at få lov til at være alene med mine tanker og gode minder om det nys overståede.
Derfor går oprydningen nemt og hurtigt, mens tankerne går tilbage til den foregående dags mange oplevelser.
Denne dag gik tankerne tilbage til en stille og meget fredfyldt seance, der står i stærk kontrast til de foregående oplevelser, der har bestået i intensiv piskning, oplevelser der gav høj puls, adrenalinkick, og højlydte følesesudladninger.
Under seancen henholdsvis sad, og lå jeg stille, mens jeg blindfolded, og delvist lænket, kunne høre andre i rummet blive behandlet intensivt, så intensivt at de en efter en måtte overgive sig til Empress Malice, og nyde udløsningens glæde, om det var for egen hånd, eller ved slavesammenføring ved jeg ikke, blot er jeg sikker på at det blev virtuost styret af Kejserinden, hvis fodtrin i stiletter nærmede sig mig, mens jeg lå på ryggen på gulvet, støvlernes kølige hæle rørte blidt mine overarme, den eneste lyd der brød tavsheden, var da tøj blev flyttet, en lyd der fik mig til instinktivt til at åbne munden, og heldigvis for det, for sekunder senere begyndte de første gyldne dråber at falde mod mit ansigt, og åbne mund, jeg drak begærligt så længe det varede, men kort tid efter ophørte gaverne at falde min vej, Kejserinden gik langsomt væk, for snart efter at benåde en anden lykkelig slavesjæl med de fugtige velsmagende gaver.
Roen sænkede sig igen over lokalet, de eneste lyde der afslørede at der befandt sig nogen i rummet, var stille tale, enkelte lavmælte piske slag, og den inciterende musik der kommer når Empress Malice lader sine stilethæle danse henover det hårde klinkegulv.
Efter nogen tid, hvor stemningen nærmest nåede det meditative, hvor stilheden kun blev brudt af lyden fra påspændingsdildoen der bragte en lykkelige slave ”over kanten”, efterfulgt af lyden af stille skridt mod udgangen, da endnu en gæst forlod rummet.
Denne dag, denne time, dette øjeblik viste for mig, at SM ikke nødvendigvis er aggressivt, højrøstet, eller pågående, men kan udspringe af stilhedens bløde rytmer, især når Empress Malice er dirigenten i denne meditative hyldest til feminin magt, og maskulin underkastelse.
Snart var der helt stille, med den guddommelige undtagelse af de velkendte skridt der afslørede at Empress Malice nærmede sig, denne gang blev blindfolden stille flyttet så meget at jeg netop kunne se Kejserinden stå over mit ansigt, og som i mine drømme sænkede min Ejers sig så meget ned at de gyldne dråber der snart efter kom i rigelige mængder, faldt lige ned i min mund, så det eneste jeg skulle koncentrere mig om var at drikke og synke, hvilket jeg lykkeligt gjorde.
Da jeg kort efter blev hjulpet op at stå, og ført ud, var det med den lykkelige følelse man har efter en smuk stille oplevelse, et af de øjeblikke hvor tiden står stille, og man i grunden bare ønsker at denne følelse ville vare ved i det uendelige!
Det var de tanker og følelser der fyldte mig mens jeg vaskede og rengjorde det tøj, og de effekter Kejserinden havde befalet.
Da arbejdet var gjort, og jeg kunne tillade mig at slappe af, gik resten af dagen med den afslapning man føler dagen efter en god lang fest, ja det eneste der manglede var skihop i fjernsynet som nytårsdag.

Tanker om frihed, tryghed og al magt til Kejserinden!

Med forventning går jeg rundt og venter på at eftermiddagen skal blive til aften!

 

Empress Malice havde endnu en gang meddelt at jeg skulle stå til rådighed for min Ejer en aften og nat, før en vagt i Dark Side.

Derfor var der gjort nogle mundrette, og delikate snacks klar til servering så snart Kejserinden ankom.
Da snacks og et enkelt glas rødvin er indtaget, proklamerer Empress Malice:
Fem minutter træl……..så skal du være i hullet!
Hvis ikke jeg havde gjort mig klar til en nat i hullet, ville jeg på det tidspunkt have været panikslagen, men jeg havde jo haft tid tidligere på dagen til at klargøre hullet til en indelåst overnatning.
Da de fem minutter var gået, stod jeg indenfor døråbningen inde i hullet, lige udenfor stod en smilende Kejserinde med den ene fod lige indenfor, klar til at blive kysset og tilbedt, derfor faldt jeg på knæ, kyssede først den ene smukke fod, derefter den anden, da den nådigt blev budt frem til tilbedelse.
Efter at der var blevet sagt ”godnat” blev døren lukket og låst udefra.
Snart lå jeg der i det trygge mørke, velvidende at nu var min fri vilje og min fysiske frihed, taget fra mig, og lå trygt i min Ejers smukke hænder.
Det kan måske være svært at forstå at fraværet af frihed giver en følelse af tryghed og sin egen form af frihed, men det kan det gøre, når den der tager friheden, forvalter sin uindskrænkede magt med omtanke.
Trygheden kommer når jeg ved at Empress Malice sørger for at hendes træl får den hvile og ro der skal til for at klare de pligter der påhviler trællen, og jeg ved jo at døren til hullet bliver låst op når der er brug for mig, hvornår det så end er, det ved kun Kejserinden.
Friheden kommer når jeg ved at jeg ikke har andre pligter end at hvile og være klar igen i det øjeblik låsen bliver slået fra, døren bliver åbnet, og Empress Malice udsteder sine ordrer.
Friheden ligger endvidere i at jeg kan lade tankerne-drømmene gå sine egne veje, hvad finder min Ejer på i morgen, hvad bliver mine pligter, hvad skal jeg deltage i, hvilke udfordringer vil dagen og Kejserinden byde på, og kan jeg klare dem?
Tiden i ”Hullet” er med til at give mig fred-frihed-ro-tryghed til at indstille mig på de kommende udfordringer, her sniger verden udefra sig ikke ind, tværtimod, Empress Malice skærmer sin ejendom fra alle udefra kommende påvirkninger, så trællen kan være frisk og klar til at yde sit bedste i hendes tjeneste.
Det giver også ro, ro til at glæde sig over skæbnens uransagelige veje, der nu giver mig denne mulighed til at leve på den måde der passer bedst til en træl der finder glæden og lykken ved at være en ejet træl, en ro der ikke er nem at få når dagen flyver afsted med pligter og opgaver.
At dagen er travl, er naturligt, derfor giver disse timer i fysisk begrænsning den ro, fred og frihed trællen behøver, derfor er det også en glæde hver gang Kejserinden indskrænker min frihed, ikke blot ved at låse mig inde i kortere eller længere tid, men også ved de øvrige indskrænkninger i min personlige frihed, min Ejer til stadighed foretager, små justeringer af gangen, der til sammen gør mig mere i stand til at tjene Kejserinden, og giver mit liv mere mening.

Forresten!

Det er meget tidligt, ude i det kolde mørke, piskes sneen ind i ansigtet, kontrasten til den varme seng inde i ”hullet” er slående, og ville nok kunne få mange til at vende i døren, og krybe under dynen igen, men ikke denne træl.

Når Empress Malice har befalet trællen at møde op, skal der mere end uvejr til at bremse ham.
Dagen starter med at gøre Dark Side klar til dagens mangeartede lege, så alt er klar til Kejserinden og hendes gæster.

Da morgen er gledet over i formiddag, proklamerer Kejserinden:

Forresten træl:

Nu kan du godt smide tøjet, for nu er det slut med rengøring, du skal være med til slavesammenføring.

Sådan fortsatte dagen, med skiftevis oprydning, rengøring, og medvirken i leg, alt efter Kejserindens ønsker indtil det igen begyndte at blive mørkt udenfor.

Således stod jeg i ”privaten”, og rengjorde noget legetøj, da Empress Malice kom ind, hentede noget i sin private taske, før turen igen gik ud til en gæst, der efter et bad, nu var på vej ud i det tiltagende december mørke, i døren stoppede Kejserinden, vente sig om, henvendte sig til mig med ordene:

Forresten træl:

Når gæsten er gået, går du ind i legerummet, og indtager en stilling, hvor du mener at du bedst kan tage et antal virkelig hårde slag af min nye ven, der allerede er derinde.
Det viste sig at den ”nye ven” var/er den custom made Bullwhip, jeg selv havde lavet for blot få uger siden.

Nu kender jeg jo godt Empress Malice´ nye ven, fra tidligere nærkontakt, derfor viste jeg……….troede jeg hvad der var i vente, dog må jeg bagefter indrømme at man Aldrig skal tage noget for givet, eller tro at man ved noget, når Empress Malice leger med ens krop og sind.
Da jeg hørte ”stiletskridt” nærme sig, havde jeg stadig ikke besluttet mig for hvordan jeg gerne stå/ligge under piskeseancen, måske derfor bankede mit hjerte om muligt endnu mere, resultatet var at jeg stadig stod ubeslutsom ved siden af pisken da Kejserinden stillede sig så tæt på mig at jeg kunne mærke varmen og duften fra min Ejer.

Nå hvilken stilling vil du indtage?

Spørgsmålet kom mens jeg mærkede at Empress Malice blidt lagde sine hænder på min brystkasse.

Jeg kan mærke dit hjerte slå træl………Dejligt, men nu er det NU:

Indtag den stilling du har valgt, hvis du altså har fundet ud af hvorledes du vil modtage de første fem slag, og de vil være af den hårde type, du ved dem der virkelig giver mærker træl, og jeg varmer dig ikke op!

Slog mit hjerte før Kejserinden indtog rummet, var det ingenting imod hvordan det slog nu.
Vore øjne mødtes……..længe……..alt for kort……………netop så længe at jeg besluttede mig, ikke for hvordan jeg ville modtage slagene, men så længe at det blik overbeviste mig om at de fem slag skulle jeg tage imod med taknemmelighed, og kom der mere……længere nåede jeg ikke at tænke, før jeg havde besluttet mig til at jeg ville ligge ned og modtage slagene, måske fordi jeg instinktivt, og af erfaring vidste at jeg ville komme ned på knæ, og måske længere ned når slagene faldt.
Således gik det til at jeg kort efter lå ned på gulvet, med hænderne foldede som til bøn, under min pande.

Der var stille i rummet, det eneste jeg kunne høre var mine hjerteslag, kort efter hørte jeg også at Empress Malice gik lidt væk, gik lidt rundt, kom tilbage………Så skete det, det første hårde slag kom efter en kort susende lyd af en pisk der med kraft nærmer sig sit mål!

Smerten begyndte på ballerne, fortsatte over hoften, før et smertefuldt ”bid” fortalte mig at piskens snert lige netop ikke havde ramt mine ædlere dele, men huden lige ved siden af.

Midt i smerten hørte jeg igen den vidunderlige lyd af stilethæle mod det hårde gulv, skridtene fjernede sig, nærmede sig, fjernede sig igen, mens smerten aftog så meget, at jeg kunne tænke:
Hvordan kunne pisken nå helt om på forsiden af min krop?

Før jeg kom til et svar, nærmede skridtene sig, så var der ingen skridt at høre, mit hjerte slog igen hårdt, jeg trak vejret dybt da jeg hørte og mærkede slag nummer to ramme, det ramte lidt under det første, og nu var smerten ikke så lammende, stadig var jeg ramt, men ikke mere end at jeg kunne fortsætte tanken om hvorfor pisken kunne nå rundt min krop, samtidig med at jeg kunne høre Kejserinden gå rundt i rummet, hvorfor mon?

Blev mærkerne betragtet?

Nu mærkede jeg at jeg uden at tænke over det, hævede mig op, så min røv ville møde slagene, det måtte være derfor jeg nu to gange havde mærket smerten ”sluttede” på forsiden af min krop.

TRE!!

Råbte jeg ud i det stille rum, det indtil nu hårdeste slag havde netop flået mine tanker fra hinanden, det eneste jeg nu kunne tænke på, var at prøve at ligge stille, trække vejret dybt, og være tilstede i nuet.

Alle muskler spændtes i min krop, samtidig med at jeg hørte skridt der fjernede sig, nærmede sig, stod stille, fjernede sig igen, så nærmere.

De skridt var i det øjeblik det vigtigste i min bevidsthed, de var centum i mine tanker, ja de var det eneste der betød noget for mig, lige i det øjeblik, føles det som var de min skæbnes hjerteslag, de lød tydeligere end mine egne hjerteslag.

Smerten fra de første slag begyndte at transformere sig til varme, ikke blot hvor de havde ramt, men i hele kroppen, dog således at hvor de havde lavet blodige striber var smerten stadig meget tydelig.

Således lå jeg uden andre tanker end om hvornår næste slag ville falde, stiletternes hjerteslag forsatte, nu tænkte jeg ikke over hvorfor, blot reagerede jeg på stilheden ved at spænde alle muskler i kroppen.

Det fjerde slag hørte jeg ikke, jeg mærkede det som i slowmotion, hvordan pisken ramte mig fra det øverste af bagsiden af lårene, rundt låret, og om på forsiden, hvor den efterhånden velkendte smerte af hud der brister, nu brændte sig vej fra låret og op i min bevidsthed, med en hidtil ukendt styrke, dog råbte jeg ikke tallet:
Fire!!

Så højt som jeg havde råbt før, for slagene begyndte at gøre sin virkning, og smerten var mere en varme, en følelse, en stemning, noget der mere bed i min sjæl end i min krop, selvom jeg stadig var meget bevidst om min krop, da jeg igen hørte de velkendte skridt bevæge sig rundt i rummet, lyden af skridt der nu virkede forunderligt beroligende, fik mine hjerteslag til at falde på plads i en rytme der matchede skridtene der bevægede sig rundt mig i en beroligende kadence, der først blev foruroligende, da de ophørte, så lød de igen, jeg trak vejret dybt, prøvede at slappe af, da der i et kort øjeblik var stille, i min bevidsthed stod verden stille i det øjeblik, i et øjeblik der er at sammenligne med det korte øjeblik hvor man i rutchebanen kan mærke at vognen holder stille på det højeste punkt, der lige før det med svimlende fart går ned mod jorden, eller den korte tid fra man forlader flyet, til faldskærmen folder sig ud, dog var det ikke min krop der bevægede sig, den lå stille, indtil slag nummer:

FEM!!!!

Ramte mig med en kraft der fik mig til at trække ben og arme til mig, så jeg snart efter lå oppe på knæ og albuer.

Igen faldt verden til ro med de beroligende skridt fra Kejserindens skridt, nu gik de ikke rundt, men nærmede sig min overkrop, og snart efter så jeg de sorte støvler under mit ansigt, uden at tænke sank jeg ned, og kyssede taknemmeligt støvlesnuderne, på vejen ned sagde jeg:

Tak Empress Malice!

Rejs dig op træl!

Således lød de første ord fra Kejserinden.

Da jeg stod op, så jeg igen ind i de smukke, glade og varme øjne, vi smilede begge.
Empress Malice så ud til at nyde spillet, legen med mit sind, og simpelthen at nyde den uindskrænkede magt.

Jeg selv smilede fordi jeg igen havde fået lov nyde at afgive magten til min smukke Ejer, og tage imod hvad end der kommer min vej!

Stilheden blev sønderrevet af piskesmældet mod huden!

Trællen har været ude af ”billedet” i noget tid nu, hvorfor?

Jo Empress Malice har valgt at tage nogle måneders orlov, og så man Kejserindens annonce i starten af året, kunne det ikke skjules at det handlede om en graviditet.
Det tager noget tid at afvikle den type orlov, men hvad sker der med de der bærer Empress Malice´s navn i løbet af den periode?
Hvordan andre slaver og gæster har taget Kejserindens fravær, skal jeg ikke kunne udtale mig om, jeg vil nøjes med at berette om hvordan det er gået for mig.
Hvis jeg prøvede at forklare at Kejserindens fravær ikke har påvirket mig, ville jeg lyve, både for de der læser dette, og ikke mindst for mig selv!
Hvad er der egentlig sket i min fravær?
Eller hvad er der sket med mig i Empress Malice´s fravær?
Jo der har været tid til at tænke, tid til at overveje, og tid til at vegetere.
Hvad er det så trællen har følt? tænkt på? Overvejet?
Hvor dybe er de følelser trællen nærer overfor Kejserinden?
Har tiden slået skår i trællens tilbedelse?
Hvor dybt stikker følelserne?
Lad mig starte med at forklare at jeg som udgangspunkt følte mig tilhørende Empress Malice, og at orloven blot skulle overstås.
Der skete så noget jeg ikke helt kan forklare, men adskillelsen betød at jeg som før forklaret, at jeg fik tid og ro til at lodde dybden af de følelser jeg nærer for Kejserinden, og svaret på dét spørgsmål, kom behageligt bag på mig, for det jeg opdagede, var at jeg for hver dag-uge-måned følte mig mere afhængig af min smukke og vidunderlige Ejer.
Så langt så godt, men ville disse følelser holde til et gensyn med Kejserinden?
Ja det var spørgsmålet!
Det skulle ikke være så nemt at få svaret, da trællen var på rejse i udlandet, da Empress Malice valgte at starte op.
Derfor måtte svaret blafre i vinden indtil månedsskiftet: Oktober/november.
Efter to gange som husslave for den genkomne Kejserinde, kan jeg konkludere at min afhængighed, og min tilbedelse har nået nye højder, eller dybder!
Derfor kan jeg med ro i min slavesjæl sige:
Så længe Empress Malice ønsker min tilstedeværelse, stiller jeg op hver gang Kejserinden kalder.
Nu midt i natten, efter at jeg er blevet låst inde i ”Hullet”, og har hørt min smukke Ejer gå rundt udenfor den låste dør ind til ”Hullet”, indtil der blev ro i huset, kan jeg kun sige:
NU har jeg endeligt overgivet mig!
NU overvejer jeg ikke om ”dette” skal være min skæbne, for det skal være min skæbne!
NU kan jeg med ro i min sjæl konstatere at der er kun en Ejer, en Domina, en Kejserinde, det er:

EMPRESS MALICE!!!

Udover at jeg var så heldig at jeg fik det privilegie at få lov at være Kejserindens arbejdende husslave, genoptog Empresss Malice en tradition med at piske sin træl med et udvalg af de piske trællen selv har lavet.
Denne aften lå der et sortiment, der strakte sig fra en ”blød” opvarmningspisk, over diverse middelhårde piske og en enkelt paddel, til en hård tung pisk, der både slår hul i huden, samtidig med at den virker i dybden, med det resultat at der udover blødninger, også er flotte hævede røde/blå mærker der over de næste dage skifter farve til både gul, blå, ja næsten sort.
Når jeg beskriver den mest blide pisk som en opvarmningspisk, er nok lidt af en tilsnigelse, for jeg må indrømme at når det kommer til at lave blide piske, så evner jeg ikke dén smukke disciplin i piske fremstillingens ædle kunst, derfor er jeg jo selv skyld i at opvarmningen startede så hård som den gjorde.
Piskeseancen var meget enkel, 10 slag med hver pisk, jævnt fordelt over hele kroppen, og benene. Slagene kom med forskellig styrke, dog således at med den sidste, og hårdeste pisk steg styrken, for at slutte med at Kejserinden bad mig sige til når jeg var klar til det sidste, og hårdeste slag, for det slag ville blive udført med den fulde og hårdeste styrke pisken kunne levere.
Empress Malice talte helt sandt, da det blev lovet at det sidste slag ville være markant det hårdeste dén aften, hvilket medførte at trællen sank i knæ, hvorfor jeg fortsatte helt ned, så jeg kunne kysse Kejserindens smukke fødder som tak for piskningen.
Hvilket har medført at trællens krop nu er mærket, stribet og øm efter den intensive piskeseance, endnu en oplevelse jeg er taknemmelig for at Kejserinden tog sig tid til at tildele mig før jeg skulle rengøre og gøre ”Dark Side” klar til næste dag.
Derfor vil jeg takke Empress Malice for at jeg fortsat bærer Halsbåndet!

Bangkok

Bangkok er kendt for mange oplevelser, jeg skal ikke gennemgå alle, ikke en gang alle de oplevelser der gives i det sexuelle univers, ja jeg kan vel kun lige løfte en flig omkring det ”sorte” unirvers.
Lad mig skitsere min vej ind i denne del af dette univers:
Første omgang var at ”pløje” nettet igennem for at finde ud af hvor der er BDSM i Bangkok, dette er en større opgave, ikke at finde reklamer, men at luge de mindst interessante ud. Her må jeg takke en anden slave, vil lade ham være anonym her, men jeg tror heller ikke han har glemt vort møde i byen, hvor vi i behagelige omgivelser havde tid til at tale om vor fælles interesse: BDSM i almindelighed, og Empress Malice i særdeleshed, og hans utrættelige research hjalp mig udenom mange af de steder der ikke har andet end reklamerne tilfælles med BDSM.
Anden omgang var så at besøge stederne, jeg vil ikke gå i detaljer med de steder jeg ikke bryder mig om, men har fundet et sted, der i mine øjne lever op til de krav man kan stille til et godt BDSM sted.
Hvis der sidder nogen og tænker: Jamen tilhører trællen ikke Empress Malice?
Jo men en gang imellem tillader Kejserinden at jeg får andre oplevelser, i udlandet, og kun i begrænset udstrækning.
Nu er dette arbejde vist beskrevet nok, så nu vil jeg koncentrere mig om:
Oplevelsen.
Lidt utraditionelt i forhold til besøg andre steder, bliver man afhentet i bil på et nærmere angivet sted på en nærliggende undergrundsstation, således mødte jeg lettere nervøs, og stærkt svedende op på aftalt sted til aftalt tid, og ikke som jeg plejer lidt før, dette faktum skulle vise sig at ”koste” på et senere tidspunkt.
Kvinden jeg mødte på stationen, var en thaikvinde omkring 40 år, ikke ultratynd, mere en slank kvinde med former, diskret velklædt, kjole og stiletter, nydelig makeup, uden at være overdrevet, alt i alt en kvinde som mange andre i den stærkt voksende middelklasse i Thailand. Vi fulgtes hen til en bil, til hvilken hendes nøgle passede, så vi satte os ind, kvinden ved rattet, og jeg ved siden af, kvinden der skulle vise sig at være Mistress Femina ( http://www.thaidomina.com/mistress-femina.html ) i ”hverdags versionen” kørte sikkert ud i den tætte trafik. Ad mange ”omveje” nåede vi frem til et lokalt byggeri af rækkehuse, hvor en anden nøgle passede til hængelåsen til en kældergarage.


Undervejs havde vi talt lidt om grænser, ønsker osv. Derfor virkede det helt naturligt da kvinden ved rattet gav mig nøglen, og ”bad” mig åbne dørene ind til garagen, vel inde, og med lukket og låst garage gik vi nu ind i huset, hvor en lidt yngre og noget slankere kvinde i ”Dominatøj” tog imod os, jeg blev vist op i næste etage, og budt på en flaske vand, mens vi talte lidt om den forestående seance, det var den anden Domina, jeg var blevet lovet, i svaret på min bookning af tre timer med to Dominaer, nemlig Mistress Nicha ( http://www.thaidomina.com/mistress-nicha.html )
Da jeg lidt senere bekræftede at jeg var klar til seancen, blev jeg bedt om at lægge pengene på bordet (8000 THB) og følge med yderligere to etager op, heroppe blev værdisager lagt i en værdiboks, og efter afklædning, blev jeg ført ind i et badeværelse, ikke for at bade, men at blive badet, det første af flere ”golden showers”, så fulgte et mere almindeligt brusebad, før seancen fortsatte i ”The black room”.

The black room er som navnet antyder et værelse, der er præget af sort, både vægge, loft og gulv, mens møblerne er i forskellige farver, med rød som en gennemgående farve. Nu blev jeg præsenteret for en tredje Domina, eller mere rigtigt en rookie Domina, der først og fremmest skulle se på, og lære, denne Domina var den yngste, midt i tyverne vil jeg anslå, og figurerer ikke på hjemmesiden i skrivende stund, men jeg kan her røbe at hun lærte noget om at ramme med en Bullwhip denne dag, så nu rammer hun skiven hver gang!
Der blev nu fundet mange reb frem, og velanbragt i en ”toiletstol” blev jeg bastet og bundet efter alle kunstens regler, selv min pik blev bundet, og det sammen med en eller anden form for ”snurrebasse”, der sammen med en af Dominaernes hænder, jeg ved ikke hvem, da jeg på dette tidspunkt var blevet blindfoldet, havde en ”rejsende” virkning der nede syd for navlen.
Sådan siddende……..og stående, blev jeg nu ”udsat” for den første af flere opgaver/udfordringer dén dag, nemlig at jeg skulle vise viljestyrke, ved at holde min udløsning tilbage i mindst tyve minutter, uanset hvad der skete, og så gik de tre kvinder, med i alt 6 sexede hænder og bryster i gang, godt krydret med brug af munde, numser, fødder. Det kan godt være at Domina nr. 3 ikke har været i det Sorte univers længe, men som teaser var hun på højde med de to øvrige, derfor måtte jeg sende mine tanker på afveje mange gange i løbet af de næste mange minutter, hvor alle mine erogene zoner, inkl. Nogle jeg ikke kendte til, kom under ekspertbehandling, men det er svært at tænke på skattevæsnet, eller oprydning i skuret, mens tre kvinder gør alt de kan for at få den der udløsning til at komme, det er altså svært at abstrahere fra et velsmagende fast bryst, når det nærmest bliver mast ind mellem ens læber, eller når en lækker fast numse skamløst kæler for manddommen der står så strunk som en livgarder på vagt nytårsaften, sådan gik det i lang og lækker tid, hvor jeg til sidst tænkte: Okay kommer jeg, må jeg sgu tage straffen, for hvem kan stå imod?
Da blindfolden blev fjernet, og jeg i det kæmpespejl kunne se de tre Femme fatales ”angreb” på min uskyld, blev det om muligt mere lækkert, men hvor længe var Jeppe i baronens seng?
Så lige så pludseligt, som de havde startet angrebet, var det ophørt, med nogle rosende ord, fulgt op af spørgsmålet om de virkelig var så frastødende at jeg ikke kunne få udløsning sammen med dem?
Det mente jeg jo nok, men prøvede at være en god slave, og ikke komme uden tilladelse.
Dette svar var som stikordet til at Mistress Femina tog ordet, og stående foran mig, mens de to andre løsnede de mange meter reb, forklarede hun, at hun var mødt op på stationen i god tid, da jeg i min mail havde antydet at jeg ville komme i god tid, hvilket jeg ikke gjorde, og havde ventet på mig i tyve minutter, igen noget med tyve minutter!
Derfor ville hun nu afregne dette, med et slag pr. minut jeg var kommet for sent, men jeg kom jo til tiden tænkte jeg, men holdt min mund, tænkte at det ikke var tidspunktet at diskutere, derfor hang jeg få minutter senere godt udstrakt med hænderne i ophængsmanchetter, og med en sirlig japansk (inspireret) bondage rundt krop og ben.
Nu begyndte afregningen, med både en smal paddle, en flogger, og en kort bullwhip.
Når man er ejet af Empress Malice, ved man at opvarming er noget opreklameret pjat, men hold nu for fanden kæft hvor de slag bed, så meget at jeg løftede mig op, og hang som en abe og sprællede, det skulle jeg aldrig have gjort, for det morede de tre unge damer i en sådan grad, at de helt glemte at det var tyve slag der var tale om, og da jeg forsøgsvis antyede det, blev de enige med hinanden om at så kunne de jo lige tage de tyve slag, hvis jeg kunne huske at tælle højt…………på thai……………..eij hvor ærgerligt, så måtte de jo lære mig det, og efter nogle ekstra slag var vi igennem afregningen, dejligt tænkte jeg, og svarede beredvilligt
ja!
Højt og tydeligt da jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe den nye Domina, der stod der så smuk, slank, med en hud der så ud som om den var farveprøven på Nutella, med et charmerende smil, der nåede fra de smukke røde velformede læber til de mørke uudgrundelige øjne. Nu blev der talt på Thai, og den stadig smilende Domina forlod lokalet, mens de to tilbageblevne roste mig for min hjælpsomhed, med smil der var både glade og ildevarslende.
Efter få minutter kom rookie Dominaen tilbage, godt belæsset med piske, da jeg i spejlet så hendes smil, gik der en prås op for mig, jeg skulle ikke arbejde for hende, men være øvelsesobjekt, jeg tror hun så hvordan mit smil stivnede, for hun så ned på piskene i sin favn, derefter op på mig, med et smil der sagde mere end ord.
Nu blev jeg instrueret om at Dominaen ville starte blødt, for at finde ud af hvor hårdt det var nødvendigt at slå, og jeg skulle sige ”harder” hvis jeg kunne tåle mere, derefter startede slagene at falde, først med et spanskrør, efter nogle slag holdt jeg op med at sige harder, for grænsen var nået, præcisionen var også god, så ”vi” gik hurtigt videre til en paddle, her fik jeg sagt harder en gang for meget, da jeg så ville trække det sidste ”harder” tilbage, blev jeg bestemt belært om at der kun er en vej på den knap, og det er op, man kan ikke ombestemme sig, av for en brøler!
”Heldigvis” blev de damer Dominaer hurtigt træt af at lege med den paddle, så min bagdel blev skånet for flere slag, om det så var en såå god ide, skulle snart vise sig!
For den næste pisk der lå klar, var en kort bullwhip, let håndterbar så det ud til, meen min erfaring sagde mig, at den nok skulle kunne bide fra sig, nu er der ikke langt fra tanke til handling hos de Dominaer, så snart efter faldt det ene slag efter det andet på bagsiden af min krop.
Det var smertelig tydeligt, at denne pisk var den indtil nu sværeste at styre, derfor blev det til slag på flere utilsigtede steder, ligesom ”man” ikke hørte så meget efter om hvor hårdt jeg syntes slagene var, nu var det vist nærmest fri leg, en leg der gør at der nok går nogle dage, før jeg kan sidde ”topløs” ved swimmingpoolen, uden at der kan ses adskillelige mærker. Da jeg begyndte at lave rigeligt mange ”abekrumspring” lagde den unge Domina pisken, og jeg fik noget vand at drikke, før den sidste, længste, og ondeste bullwhip blev taget i anvendelse.
Den præcision Dominaen havde opnået med den korte pisk var helt væk nu, hvor der blev prøvet en noget længere pisk, tror der var tale om en 6 fod lang Bullwhip, og i det lille rum, ville den have været en udfordring for selv erfarne Dominaer, jeg tror nu også at det mest var for at skræmme mig, at de tog den med, ikke desto mindre nåede jeg at trække en ”D-ring” ud til et ”lige” stykke metal da jeg gav mig, og trak til i mine manchetter, før seancen stoppede, med at noget ”lindrende” ”Tigerbalsam” lignende salve blev smurt på min ryg.


Vel nede fra ophængningen, blev jeg lagt på en madras på gulvet, hvor jeg så en tid var møbel for Dominaerne, især Mistress Femina, der både ville sidde på mig, have mig til at holde et askebæger, samt kysse og slikke hendes fødder, noget der får ”Twister” til at virke nemt, da cigaretten var røget, skulle vi da lige lege ”Breathcontrol”, så vel nede på ryggen, forsvandt al lys omkring mig, da den ene Dominabagdel efter den anden efter bedste evne prøvede at lukke for min mulighed for at trække vejret, sluttende af med at Mistress Nicha lige skulle af med vandet, hvorfor hun sænkede sit blottede underliv ned over min mund. Normalt når jeg får golden shower, er der ikke kontakt mellem min mund og Dominaens underliv, det var i den grad anderledes i dette tilfælde, Mistress Nicha ville udover at lade sit vand ned i min mund, også slikkes, og det var ingen straf, når det er en så delikat ”honninggrotte” der ”lukker” munden på en. Da der ikke kom mere væske, fortsatte jeg med at slikke, indtil Dominaen let og elegant løftede sit underliv fra mit ansigt, rejste sig, og hendes plads blev indtaget af Mistress Femina, dog således at hun bad mig bøje mine ben, så hun ved at sidde på mit underliv, fik en rygstøtte, og kunne sætte sine fødder på mit ansigt, og lade dem blive slikket og kysset. Det var dog ikke kun nydelse at få lov at betjene Dominaens fødder med min tunge, jeg skulle også sørge for at hun sad behageligt, og ikke faldt ned, noget jeg bestræbte mig på det bedste jeg kunne, men lige lidt hjalp det, for når Dominaen lænte sig ud, kunne jeg til sidst ikke holde hende i ”stolen” mere, og hun ”faldt”, hvilket blev takseret til 10 slag med en af hende valgt pisk, men straffen skulle jeg have lov at glæde mig til, derfor gik vi nu ned i et japansk inspireret værelse, hvor jeg først måtte modtage en tredje Dominas milde gaver i form af golden shower.
Vel ”monteret” i en Gabestok, blev dommen eksekveret, hårdt og ubønhørligt, så sveden sprang fra alle dele af min krop, 10 slag lyder ikke af meget, men når man i forvejen har modtaget mange slag, bider de ekstra, så jeg var færdig, helt færdig da jeg endelig blev taget ud ag gabestokken, lagt på en madras og straks mistede alt udsyn da Mistress Femina igen ville lege breath control, således legede vi flere gange, hvor tiden, hvor jeg var ude af stand til at trække vejret blev længere og længere, beklagede Dominaerne at de ikke havde givet mig flere og dybere mærker, så min Ejer Empress Malice kunne være stolt af mig, men de ville da gerne tage revanche, hvis jeg kom tilbage en gang før jeg rejste hjem, dette fik jeg tid til at overveje, men snart efter kom mine tanker (igen) på afveje da de tre gange Dominaer nu begyndte at lege med min krop, for selvom jeg ikke havde været så stærk som de regnede med jeg ville være (sagt med et smil på læben) mente de at jeg skulle have en udløsning, og nu lod jeg stå til, og nød bare at ligge der, og blive betjent, ja ja jeg ved godt at sådan er det ikke der hjemme, men: ”Skik følge eller land fly”, så jeg lod mig forføre af de lokale skikke, og kom udover et par smukke fødder, der gav mig et footjob, men så er de heller ikke mere anderledes end os, for det var min tunge der måtte rengøre de smukke fødder der havde givet mig så meget nydelse.
Herefter gik seancen lidt i opløsning, jeg blev sendt i bad, mens jeg var det, kunne jeg høre at der blev gjort rent, og sendte en taknemmelig tanke til min Ejer Empress Malice, der havde tilladt, og opfordret mig til at få denne oplevelse, og tænkte lykkeligt på alle de timer, det er mig der står parat til at rengøre og rydde op efter andres leg.
Da vi alle havde fået vort civile tøj på, tog jeg afsked med de to Dominaer, rookie Dominaen med en klædelig generthed, da jeg takkede hende for at få lov at lægge krop til en del af hendes oplæring, hvortil Mistress Femina med et klask i min røv, udtalte:
”I like your ass”!
“Beceause you can use your whip on it?” Spurgte jeg glad for at jeg havde bukser på.
“No I like to look at it!”
Så det var en glad træl der kikkede på sit spejlbillede ude ved bilen. Dejligt med komplimenter, selvom de måske er lidt løgn.
Efterskrift:
Hvis man har lidt ”Voksentid” i Bangkok, er Nana´s plaza http://nanaplazabkk.com/ et på samme tid fascinerende og bisart sted at drikke en øl, og vil man blot sidde og iagttage, kan det anbefales at gå ind til højre så snart man er kommet ind, gå en etage op, gå ad svalegangen tilbage mod indgangen, der er en lille bar: ”Balcony Bar”, uden ”frække” tilbud, men et godt kik på hvad der sker, men man skal ikke lade sig narre af de der står og klasker gæsterne med en pisk, når de går ind til ”Spanky´s”, det er noget nær det mest kinkie ved det sted.

 

Dagen efter dagen.

Lad mig starte samme aften, der indløb der nemlig en besked fra Kejserinden:
Træl du møder i morgen tidligt, med morgenmad til din Ejer.
Derfor blev der arbejdet til sent, for at lave et sortiment af morgenmad.
Vel ankommet til domicilet var listen med dagens opgaver klar, så det var bare at starte.
Efter lidt tid kalder Empress Malice, og trællen springer ind til sin Ejer.
Hvordan ser din bil ud, og er den tanket?
Den er nyvasket, men ikke helt tanket, kunne jeg svare.
Godt for jeg skal bruge den de næste dage, så får du tid til at vaske, pudse og tanke min bil.
Tak for det Empress Malice! Kunne jeg taknemmelig svare, mens jeg glædede mig til at få lov til at gøre Kejserindens bil ren og lækker.
Mens jeg derefter vaskede gulv i det store lokale, kom Husets ubestridt bedste Domina ind, og proklamerede at jeg skulle gøre arbejdet færdigt alene, idet Kejserinden havde aftaler ude i byen, men at vi skulle mødes senere i Gemakkerne, hvor der ønskedes et let måltid, derefter forlod Empress Malice Domicilet.
Da Domicilet skinnede, tog jeg hen til gemakkerne, hvor der også trængte til en kærlig hånd, før Kejserindens ankomst.
Heldigvis var Gemakkerne klar da Empress Malice ankom med ”nye” skinnende negle, der viste at Kejserinden havde haft en behagelig formiddag, med tid til lidt velfortjent selvforkælelse.
Den eneste lille sten i skoen, var at Kejserinden fandt noget støv på nogle hylder i ”hullet”, det blev påtalt, og er selvfølgelig væk nu, det eneste der ikke er ”klaret” er straffen for forseelsen, men det findes der nok en løsning på, næste gang vi mødes.
Det sidste der skete på denne tre dages tour de force, var at halsbåndet blev pakket ned i sin læderpose, og vi tog en hjertelig afsked ude ved bilen, hvor jeg kunne smage vejsaltet der sad på Kejserindens støvler.