Tanker fra et badeværelsesgulv:

 

Tanker fra et badeværelsesgulv

 

Tak til min Ejers gæster!

 

En af de vigtige pligter man har som husslave, er at sørge for at bade og toiletområdet er i orden, så de gæster der kommer, kan få sig et bad, komme på toilettet, lægge makeup, skylde sig ud i rene lækre omgivelser.

Det er en opgave, der til stadighed giver arbejde til en husslave, der gerne vil gøre det bedst muligt for Husets gæster, for der er arbejde nok, faktisk så meget at jeg kan få lov at være her, sammen med min Ejer fra tidlig morgen, før første gæst ankommer med sindet fuldt af frække drømme, til den sidste gæst har forladt huset, med opfyldte fantasier.

Derfor er jeg da også taknemmelig for at ikke alle rydder op efter sig, selvom det nogle gange kan undre mig, det er næsten som at have teenagebørn hjemme, hvor drengene ikke rigtig ville i bad, men når de så endelig gik i bad, så det nærmest ud som om de havde været med i Sonkran (det Thailandske nytår/Waterfestival) med vand udover det hele, bademåtter, spejle, ja alle steder, så er der en del at tørre af, og få vasket, jeg forstår det ikke rigtigt, det virker som om nogle kommer til Dominaen, med et behov for at blive ”sat på plads”, at få en omgang dominans af den type de nu bedst kan li, for så bagefter lige at have behov for at vise at nu er vi færdige, og jeg kan gøre som jeg vil.

Måske er det blot mig er der mærkeligt opdraget, men i de kredse jeg kommer i, rydder man da lidt op efter sig, så andre kan komme til et badeværelse, som man selv ønsker at modtage det, ikke som et offentligt festival toilet.

(Teenage) tøserne er lidt anderledes, mange rydder pænt op, andre gør som teenagepiger gør, efterlader vatpinde, vatrondeller, og andet de har brugt til at lægge/fjerne makeup med, alle steder:

På håndvasken, på gulvet, i toilettet, ja jeg føler mig hensat til den gang for nogle år siden da jeg havde to hjemmeboende teenagepiger, den gang blev jeg ”torden/lynild/eder og forbandelser” gal på dem, når jeg måtte bruge en masse tid på at fjerne deres ragelse fra hele badeværelset, sammen med de våde håndklæder, der blot ligger der hvor de ”tabte” dem (gælder begge køn, også i dette univers)

Nu nyder jeg at der er så meget arbejde, og jeg fortæller IKKE Kejserinden hvordan badeværelset nogle gange ser ud, for så ender det bare med at Empress Malice får sat skik på de (dejligt) brodne kar, så jeg mister nogle af mine opgaver, og det vil jeg jo helst ikke!

Nej jeg tager med glæde de arbejdsopgaver, der giver så mange gode oplevelser, de dejlige piskeseanser, der er tid til når jeg har ordnet huset, de dejlige timer i fangecellen, mens jeg venter på at gøre huset klar til de næste gæster.

Så er der også en af de allerbedste stunder, nemlig når dagen er veloverstået, og vi sidder i Kejserindens private Københavnske gemakker, drikker et velfortjent glas ”et eller andet” mens vi blot hyggesnakker lidt, før låsen til Hullet bliver smækket i med et højlydt knald, og roen sænker sig, mens natten stille falder på.

Ja her i aften, mens jeg har skrevet dette, har jeg kunnet læske min gane med en flaske dejlig ”Domina champagne”, noget en gæst ikke havde fået lov at få med hjem, fordi han ikke havde opført sig ordentligt.

Så tak til alle jer der roder og oversprøjter hele badeværelset, den eneste anke jeg har, er når Empress Malice en enkelt gang har været alene i huset, ja så er det altså en Domina der må gå der og rydde op, kan I/vi være dét bekendt?

 

Ydmygst

 

EM´s træl

gevinsten 9.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 8.

Turen til den rødblondes hjem foregik i et højt tempo, samtidigt med at den rødblonde, der præsenterede sig som Sonja, kørte bilen sad hun også og legede med gevinstens pik.
Ja jeg hedder Sonja, hvad du hedder er ligegyldigt, lige så ligegyldigt som det er for mine gæster i klinikken hvad mit borgerlige navn er, der er jeg der jo kun for at underholde dem, selvom de gerne vil lade som om det er mig der bestemmer, og i nat, skal du underholde mig, og jeg er ligeglad med om det vi skal lave er noget der tænder dig, ja om du overhovedet har lyst til det, for det har jeg.
Gevinsten overvejede om han burde svare på Sonjas udmelding, men besluttede sig for at lade være, han holdt øje med om hun så på ham, for så ville han nikke bekræftende, det gjorde hun ikke, så han sad bare stille i sit sæde, og kunne se sine egne knoer blive hvide, hver gang kvinden ved siden af ham gjorde en, i hans øjne, hasarderet manøvre, det blev til mange hvide knoer før de nåede et stort rækkehuskvarter, hvor alle husene så ens ud, heldigvis kunne bilen parkeres lige udenfor Sonjas hus, så der var ikke langt at gå ind til huset, der var nu ikke stor risiko for at nogen skulle se parret denne sene aftenstund.
På vej ind lagde gevinsten mærke til at det var nr. 21, hans lykketal, og Sonja et eller andet der stod på døren de gik ind ad.
Nå slave hvad skal jeg sætte dig til? Kvinden så gevinsten i øjnene, og var tavs nogle sekunder, nå du kan hjælpe mig af med sko og strømper før du går ud og vasker op. Således gik det til at slaven lidt efter satte et par meget høje sorte stiletter væk, før han forsigtigt trak et par selvsiddende sorte strømper af Sonjas ben.
Køkkenet så rodet, grænsende til det uoverskuelige ud, syntes han da han snart efter stod i døren til det lille køkken, og prøvede at få oversigt over opgaven der lå foran ham. Alle bordplader og komfuret var fyldt med brugt service, gryder potter, pander, glas og andet brugt huskeråd. Det meste var gavmildt strøet med kattehår, måske ville han finde en kat i denne jungle af opvask.
Arbejdet skred frem, da først der var kommet lidt styr og orden på bunkerne af opvask, mens gevinsten således bevæbnet med en opvaskebørste, og ikke en machete banede sig vej gennem ”junglen” kunne han høre at Sonja havde tændt for fjernsynet, med det resultat at lydsporet fra en episode af ”heksene fra Warren Manor”, blandede sig med lyden af opvask.
Slave! Lød det inde fra stuen. Gevinsten lagde hurtigt hvad han havde i hænderne og gik ind til Sonja der havde kaldt ham ind, vel inde knælede han ned for kvindens fødder.
Er du ved at være færdig i køkkenet?
Nej Frue der er en del opvask endnu, og jeg har ikke rengjort selve køkkenet.
Nå men det kan du gøre når jeg er gået i seng, nu skal du lave noget varmt, ikke for varmt vand, og finde barberskum, og en skraber ude i badeværelset, så kan du barbere mine ben, ja du kan sgu få lov at barbere det hele, for jeg skal på job i morgen, og gider ikke i morgen tidligt.
Kort efter da gevinsten returnerede til stuen sad Sonja nøgen fra livet og ned, på et håndklæde i en sofa der bar præg af flittig brug, og med de i huset allestedsnærværende kattehår. Gevinsten knælede ned, Sonja havde spredt sine ben, så hun havde et ben på hver side af ham.
Det var ikke mange dage siden kvindens ben var blevet barberet senest gættede gevinsten på, han kunne dog mærke at der var ”helligdage” nogle steder, hvor hårene var længere en andre, dem gjorde han sig ekstra omhu med at få fjernet.
Fjernsynet kørte stadig bag ham, og Sonja fulgte mere med i tv serien end i hans arbejde, vandet var blevet lunkent da han havde barberet begge ben helt op til lysken, hvorfor han bestemte sig for at skifte vand før ”trekanten” skulle under behandling. Derfor trak han sig lidt væk, da Sonja bemærkede det, så hun spørgende ned på ham. Jeg skal bare skifte vand til noget lidt varmere Frue.
Sig du bare Sonja, jeg føler mig så gammel når du kalder mig ”Frue” sagde hun, og fortsatte:
Gør du bare det, men skynd dig, jeg vil snart i seng, og der bliver et par opgaver mere for dig, før jeg går i seng, og du gør køkken og badeværelset færdigt.
Ude i badeværelset, kunne gevinsten godt se at der også var en del at gøre der, så der blev nok ikke meget søvn for ham den nat, tænkte han og sukkede før han gik ind til Sonja i stuen igen.
Sonja var noget mere opmærksom på hans arbejde, da han gik i gang med den sidste del af barberingen, først gav hun ham nogle råd til hvordan det var bedst, senere syntes han at kunne høre at hendes vejrtrækning blev lidt tungere, mon hun kan li det? Tænkte han, og så instinktivt op på hende, hun så smilende ned på ham, og sagde:
Mon du er lige så god med din tunge, som du er med dine hænder? For så kan du få lov at give mig en ”sovepille” med din tunge.
Gevinsten smilede til Sonja, og svarede:
Jeg bestræber mig altid på at gøre mit bedste.
Det håber jeg også for din skyld, men nu skal du i gang med at fjerne neglelak på mine tær, og så skal du give mig noget nyt på. Da Sonja sagde det sidste, stak hun samtidigt en rød neglelak ned til gevinsten der nu sad på gulvet.
Efter at have klippet og lakeret Sonjas tånegle ryddede gevinsten alt han havde brugt væk, og kom tilbage, knælede ned foran Sonja. Kvinden lagde sig mageligt tilrette i sofaen, med et ben oppe på ryglænet, og en fod nede på gulvet, før hun sagde:
Så lille slaveven, nu vil jeg slikkes, og gør det godt, så jeg kan sove, ellers skal jeg gøre din røv selvlysende rød!
Med denne besked satte gevinsten tunge og læber ned til Sonjas skød, og begyndte at slikke. Sonjas skød smagte af lige dele barberskum, og af kvinde, dog således at smagen af kvinde tog til i takt med kvindens vejrtrækning blev mere og mere anstrengt.
Det var ikke med nogen glæde han gik til arbejdet med at tilfredsstille kvinden, han forstod det ikke rigtigt, for hun var jo en domina, hun var ren, men hele tiden gnavede der en lille orm i hans sind, en orm der gav dårlig samvittighed, ikke overfor hans Ejer, men overfor slavinden, en luksus han ikke kunne tillade sig.
Når man har svoret troskab mod sin Ejer skal man overholde sit løfte, hvilket han da også havde intention om at gøre, men det krævede mere overvindelse end han havde troet. Mens hans tanker tog på ”langfart”, registrerede han at Sonja nu var ved at være tæt på en orgasme, kunne man sige at det var en ”venstrehånds orgasme”? Tænkte gevinsten, og var ved at komme til at grine, men så udisciplineret var han dog ikke, men fortsatte og intensiverede sit tungearbejde.
Da gevinsten mærkede at Sonja spændte musklerne i sine lår, så han op, og så mavens muskler spænde sig, og slappe af, nu smagte hun også stadig mere af kvinde, og der blev mere og mere fugtigt. Inden længe kom der nogle små støn, og lige pludseligt tog Sonja fat i gevinstens hår, og skubbede ham væk fra sit køn.
Så så så, NU skal du stoppe, ellers bliver det ubehageligt min blomst. Således lå de lidt, mens Sonja nød eftervirkningerne af gevinstens tungearbejde.
Nu skal du gå i gang igen, gør køkkenet færdigt, og glem ikke komfuret, især ovnen, bagefter kan du ordne badeværelset, og ordne vasketøj, sæt en vask over ude i bryggerset med det samme, så kan du nå to vaske før du skal hjem i morgen.
Da ordrerne var givet, rejste Sonja sig, gik ud i badeværelset, mens gevinsten gik i gang i køkkenet igen.
På vej fra badeværelset og ind til sit soveværelse stoppede Sonja og gav gevinsten besked om at fodre katten hvis den kom ind til ham, og at han kunne lægge sig på sofaen i stuen, hvis han fik tid til at sove, før han skulle vække hende med kaffe klokken ni næste morgen, klokken var blevet halv tre, så det tvivlede de begge på, men Sonja trak på skuldrene, og sagde:
Tja sådan er slavelivet, før hun gik ind i sit soveværelse, og snart efter kunne gevinsten høre at søvnen havde fundet Sonja.
Mens køkkenet kom mere og mere til syne, stod gevinsten og overvejede sit liv, og især den situation han var havnet i:
Som ejet slave havde han svoret fuld og uindskrænket troskab til sin Ejer, først var der så sket det der ikke måtte ske, han var blevet forelsket, ikke nok med at han havde følelser for en kvinde, men de var gengældte, og nærmest værst af alt det kunne på ingen måde skjules, selvom han havde ønsket at skjule dem, for kvinden var også ejet af hans Ejer.
Før ville han have følt det som en ære at få lov at slikke en domina, men her til aften havde det været nærmest en pinsel at skulle gøre det, hvad skulle han gøre?
Sådan fór tankerne rundt, mens køkkenet kom i orden, den langhårede kat kom ind og blev fodret, klokken gik mod 07.00 da han for anden gang den nat ordnede vasketøj, det rene blev lagt i tørretumbleren, der kom nyt i maskinen, og det der var tørt blev lagt sirligt sammen i bunker ude i bryggerset, før gevinsten gik i gang med badeværelset.
Da han stod i badeværelset, følte han sig misundelig på katten der bare var kommet ind, havde krævet mad, på sin egen kælne måde, for snart efter at ligge og sove trygt på den sofa slaven ikke regnede med at nå at hvile på.
Badeværelset var også en udfordring, derfor besluttede gevinsten sig for at starte med det der gav størst synligt resultat hurtigt, derfor hørte han ikke at Sonja nærmede sig, før hun søvndrukkent sagde:
Kan du flytte dig lidt, ellers er jeg jo nød til at tisse på dig.
Gevinsten så op på den nøgne kvinde fra sin position nede over toilettet, hvor han var i gang med at vaske under og bag dette.
Eller er du tørstig og vil måske gerne have en tår stærk morgen tis?
Gevinsten havde flyttet sig, hvilket fik kvinden til at fortsætte:
Nå det er du vist ikke, kan du ikke li urin da?
Jo det kan jeg godt! Skyndte gevinsten sig at svare Sonja.
Nå men jeg tisser bare, er stadig lidt træt, og skal ikke forstyrre dig i dit arbejde.
Da klokken nærmede sig halv ni, så han udover badeværelset, og bestemte med sig selv at nu var der vist ikke meget mere han kunne gøre her, derfor gjorde han kaffemaskinen klar, så det bare var at trykke på knappen fem minutter i ni, så kaffen kunne være klar til klokken ni.
Et kvarter – så længe kunne han ligge ned og hvile kroppen før kaffemaskinen skulle startes, katten lå stadig og strakte sin krop på sofaen, så han bestemte sig for at starte kaffemaskinen, og så lægge sig på gulvet, det ville give ham næsten tyve minutters hvile.
Der gik ikke længe før han hørte Sonja åbne døren, og komme ud fra sit soveværelse, hun så ind i stuen, så katten ligge på sofaen, og sagde til den:
Nå der er du mors bandit, har du sovet godt?
Hun gik forbi slaven på gulvet, og lod sig dumpe ned på sofaen ved siden af sin kat, og så på gevinsten, der var ved at kæmpe sig op i siddende stilling:
Kan du ikke hente to kopper kaffe? Jeg vil gerne have mælk i, hvis ikke der er noget i køleskabet må du gå hen til kiosken og hente noget.
Da Sonja så frygten i gevinstens øjne, grinede hun og sagde:
Nej rolig min egen, jeg ved der er mælk i køleskabet.
Køleskabet, gevinsten blev grebet af panik, han havde slet slet ikke set ind i det, under sin oprydning, og ikke mindst rengøring i køkkenet. Derfor skyndte han sig derud, men til sin lettelse så det pænt ud, han fik skænket to krus kaffe, kom mælk i det ene, og meget sukker i det andet, ikke fordi han brød sig om sukker i kaffen, men måske kunne det hjælpe lidt på hans træthed.
Nu var Sonja vågnet, og var i et strålende humør, og talte med både katten i sofaen, og slaven på gulvet, der blev talt om alt og ingenting, Sonja spurgte også om hvor meget vasketøj der var klaret, og måtte lige på en inspektionsrunde.
Da kvinden var tilbage i stuen, fandt hun et kort spanskrør frem.
Det meste er i orden, men jeg vil ikke have karkluden til at hænge over vandhanen i køkkenet, og wc-rullen hænger også forkert, så det må vi vist lige afregne.
Gevinsten følte sig uretfærdigt behandlet, for han havde end ikke rørt wc-rullen, men som slave, og i dette tilfælde oven i købet som udlånt husslave, kunne han ikke tillade sig at diskutere med en domina, derfor rakte han sine hænder frem som befalet. Først fem slag på oversiden af hænderne for karkluden, og derefter ti slag inde i hånden for wc-rullen.
Tak Sonja. Sagde gevinsten stille efter straffen var eksekveret.
Så vil jeg gå i bad, imens kan du lave morgenmad, English breakfast vil jeg have, du finder alt til det i køkkenet, lav også en portion til dig selv, det har du fortjent. Med de ord gik Sonja ud i badeværelset.
Da maden næsten var færdig, kaldte kvinden, efter at have taget panden med spejlæg af kogepladen, skyndte slaven sig ud til Sonja.
Jeg mangler et lille håndklæde til mit hår kan du se om der er et i det du har vasket?
Gevinsten skyndte sig ud, fandt et håndklæde, og rakte det til Sonja før han skyndte sig tilbage til maden, i håb om at den ikke var ødelagt. Det var den ikke, hvorfor han skyndte sig at arrangere den på to tallerkener.
Da maden var spist, og endnu en opvask var klaret, gik turen tilbage, og klokken halv elve kunne slaven synke ned på den tynde madras, og falde i en dyb søvn, det sidste han tænkte før Morfeus tog ham i sine arme, var at der gerne måtte gå mange timer før han blev låst ud af sit fængsel, og at det brev der lå på bordet, ville være en positiv tilbagemelding til hans Ejer, som han elskede og ville gøre alt for, uanset hvad.

Gevinsten 8.

Læs forrige afsnit her:Gevinsten 7.

I løbet af ugen kom der besked med ordre om mødetidspunkt, så fredag aften var scenen igen sat til et pokerspil, de samme deltagere, de samme regler, men stemningen var mere mættet af konkurrencelyst end ugen før.
Der var helt stille ved bordet, man hørte kun kortene når de blev lagt på bordet, og når jetoner skiftede ejermand.
Gevinsten stod stille, nød varmen, og at se når slavinden stille gik rundt og serverede forfriskninger, selvom han modstræbende måtte indrømme overfor sig selv, at han faktisk kunne mærke et stik af jalousi, når hans Ejer lagde sine arme om slavinden, og krammede hende de steder han selv havde allermest lyst til at kæle.
Den første der gik ud af spillet, var vinderen fra ugen før, den lille asiat, han rejste sig stille, og ville forlade lokalet, da han blev stoppet af Værtinden da hun lagde en hånd på hans arm, og talte sagte med ham, derefter satte han sig ved den lille bar lidt fra spillebordet, hvor han på afstand kunne følge spillets udvikling.
Spillet fortsatte en times tid, indtil der var fundet en vinder, de to sidste ved bordet, var den spanske bankdirektør, og den rødblonde kvinde der denne aften var iklædt en meget tætsiddende sort næsten gennemsigtig kjole, der kun var lidt tættere vævet hen over brysterne, mens hendes skød ville have været fuldt synligt, hvis ikke hun havde haft en meget lille G-streng på.
Asiaten og den yngste af kvinderne sad ved siden af hinanden i baren, og dannede et meget ulige par, de talte ikke sammen, men sad bare og fulgte spillet.
Endelig trak den rødblonde kvinde de sidste jetoner til sig, og så smilende på sin modstander, og sagde:
Ja så er du fallit, så vi er færdige med aftenens spil.
Ja det kan vist ikke være anderledes, tillykke med din gevinst, håber du får en god aften/nat, det var jeg lige ved at se frem til da du så havde den der flush, hvor jeg var sikker på at mine to par i konge og niere ville være nok.
Værtinden kom hen til de to spillere, og inviterede dem op til den lille bar:
Kom jeg synes vi skal have en lille trøstepræmie til de to der gik først ud, hvad siger I til det?
Begge så lidt forundrede ud, men nikkede bekræftende.
Godt så kom her!
Sagde Værtinden til det aparte par der sad ved baren.
Sammen gik de hen foran skorstenen hvor gevinsten stod fikseret, og Værtinden gik helt tæt på ham, og sagde stille:
Nu skal du også få lidt underholdning!
Derefter kaldte hun slavinden hen til sig, og sagde til de to spillere:
Så mine to gode venner, har I lyst til at forlyste jer lidt med min slavinde før vi skilles?
I må ikke røre gevinsten, han er reserveret til vinderen.
Jo det lyder dejligt! Svarede den unge kvinde, og asiaten nikkede samtykkende.
Kom herhen min egen. Kaldte Værtinden, og slavinden kom hen til hende, nu skal du bruges, glæder du dig ikke?
Jo Frue! Sagde hun stille.
Nu tog den unge kvinde fat i slavindens bryster, og legede med brystvorterne, først blidt og stille, men snart blev ”kærtegnene” hårdere og hårdere, indtil slavinden stønnede og gispede af smerte.
Værtinden stillede sig hen til gevinsten, og nussede ham lidt, og spurgte:
Nyder du synet?
Gevinstens svar var næppe hørligt, men et spagfærdigt:
Jjjaa! Fik han da fremstammet.
Dejligt, så synes jeg vi skal lade sidste uges vinder få lov at forlyste sig lidt med slavindens fisse, synes du ikke?
Værtinden så smilende på sin slave.
Gevinsten nikkede, og mærkede til sin forskrækkelse at jalousien havde meget fat i ham nu.
Foran gevinsten fremførtes der nu en særegen leg, hvor en ung kvinde, der mest af alt lignede en arrogant punker, og en meget velklædt asiat, nu brugte og misbrugte en ung slavinde, der lå på knæ henover en bænk, foran slavindens ansigt stod den unge kvinde med en monster stor dildo på spændt, og mundkneppede hende, mens der bag hende var en lille kontormand, der lige kunne nå op, og tage slavinden bagfra.
Værtinden stod ved siden af gevinsten ved skorstenen, hun hviskede til ham:
Nyder du underholdningen, eller er du jaloux? Værtinden kikkede på ham, og det så ud til at hun nød situationen.
Gevinsten viste ikke hvad han skulle svare, for både havde han svært ved at se hvordan kvinden mishandlede slavindens smukke bryster, og at se den aldrene asiat kæmpe med at få sin lille pik ind i den delikate fisse, det virkede helt grotesk.
Han så væk, men Værtindens pegefinger rettede hans ansigt mod personerne foran dem, og hviskede:
Du skal da se på, det er også for din skyld at jeg lader dette ske, så vær nu ikke utaknemlig.
Gevinsten så derhen, mens han kæmpede en indre kamp imellem din hengivenhed og respekt for sin Ejer, og det faktum at han indså at han havde flere følelser for slavinden end han havde ville indrømme.
Endelig fik asiaten sin udløsning, han prustede som et alt for overanstrenget muldyr, og hans lille pik gled ud sammen den slimede udløsning han havde formået at levere i slavindens indre.
Ja nu skulle du jo egentlig slikke slavinden ren kære slave, meen du er jo lovet ud resten af natten, så det vil jeg ikke udsætte vinderen for, men en smagsprøve skal du da have.
Med de ord kørte hun en finger rundt hvor spermen sivede ud ag slavinden, og førte fingeren op til slavens mund med ordene:
Slik og nyd!
Slavinden lå nu alene hen over den bænk hun var placeret i, og turde ikke se op på gevinsten da deres fælles Ejer madede ham med sperm og andre safter fra hendes fisse, men var nød til at se op, da Værtinden henvendte sig til hende:
Har du hygget dig slavinde?
Slavinden svarede ved et nærmest usynligt nik.
Det var godt, har du også spurgte Hun henvendt til gevinsten.
Ja kære Ejer! Svarede han stille.
Godt! Men nu skal du gøres klar til afgang.
Mens de fire spillere tog afsked, og de tre forlod spillelokalet, så den rødblonde på, mens Værtinden gav gevinsten et halsbånd, med tilhørende hundesnor på, derefter fik han den samme frakke på som ugen før, men ingen håndjern, kun et par sko.
Således forlod de to spillelokalet, og begav sig ud til en lille rød sportsvogn, der holdt parkeret udenfor huset.
Da de var kommet på plads krævede kvinden at han skulle knappe frakken op, jeg vil kunne mærke din ”den der”! Sagde kvinden, og tog ugenert fat i gevinstens pik, da hun var drejet ud fra kantstenen.
Oppe i spillelokalet gik slavinden stille rundt og ryddede op efter aftenens spil, mens den slave hun ikke kendte, men som nu havde været ”Dealer” begge aftener, blev pisket heftigt af Værtinden, ikke for noget han havde gjort galt, men bare fordi hun havde lyst at mærke hans hengivenhed, og se angsten i hans ansigt.
Da Dealeren var sendt afsted, med håret gennemblødt af Værtindens tis, og med en ryg fuld af piske mærker, kaldte hun slavinden hen til sig.
Jeg er glad for at du nød at blive brugt, du var også smuk når du lå der, og gjorde alt du kunne for at tilfredsstille mine venners lyster.
Slavinden bukkede sig ned, og kyssede sin Ejers Fødder, før hun rettede sig op på knæ, og sagde:
Tak fordi du viser mig den vej jeg skal, så jeg kan tjene dig, og ikke bare tænke på mine egne behov og lyster.
Værtinden så ned på sin slavinde, smilede og sagde:
Jeg lover dig at du skal nok blive vist på vej, både på denne bløde måde, men også den hårde måde, når det er det jeg ønsker, men nu synes jeg du skal gøre dig klar til natten, for i nat bliver du lænket under sengen, så jeg er sikker på at du ikke gør fjollede ting før jeg er her tilbage i morgen tidligt.
Snart efter lå slavinden lænket til væggen med en kæde der gik ned til et halsbånd der var låst om hendes hals, kæden var så kort, at hun ikke kunne bevæge sig ret meget, derfor havde hun en toiletspand og noget at drikke indenfor rækkevidde.
Det tog lang tid før hun faldt i søvn, tankerne gik til hvad hendes medslave blev udsat for hos aftenens vinder, hun viste af erfaring at kvinden kunne være meget hård, men hun følte også jalousien mange kvaler.

Læs næste afsnit her: gevinsten 9.

Gevinsten 7.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 6.

Dørlåsen klikkede definitivt, de to var låst inde sammen, der opstod en lidt akavet stilhed, mens de stjålent kastede blikke mod hinanden, slavinden rejste sig langsomt, og sagde:
Skal vi hjælpes ad, eller trænger du til et bad med det samme?
Lad os hjælpe hinanden, det bad når jeg nok, med de ord begyndte gevinsten, der nu var tilbage i den daglige slaverolle at samle piske, spanskrør og andre remedier sammen, slavinden gik i gang med at gøre vaskevand klar, de to byttede plads ude i badeværelset, der også var rengøringsrum for remedier.
I stilhed gjorde de rent i hvert deres lokale, da piskene og andre remedier var hængt på plads, gik de hver en runde, for at sikre sig at alt var i orden, da det var gjort, så de på hinanden, og for første gang tænkte slaven over det faktum, at de begge gik nøgne rundt, at det havde ikke havde haft nogen indflydelse på ham………før, men nu hvor han tænkte over det, kunne han mærke hvordan pikburet strammede om hans pik, som om slavinden havde læst hans tanker sagde hun:
Når nu det der bur strammer for meget, kan du få nøglen af mig, vor Ejer gav mig den før hun gik, da hun sagde det sidste, viste hun en nøgle hun havde i en kort kæde om halsen.
Men den kan ikke komme af kæden, så vi må vist samarbejde, tror du det går?
Ja det tror jeg, men jag kan ikke garantere at jeg ikke rejsning med din krop så nær mig!
Det må du styre selv, jeg skal nok lade være med at lokke, lo slavinden koket.
Derfor lå slavinden snart efter med sit ansigt tæt på slavens underliv, mens han febrilsk forsøgte at få låst op, før pikken reagerede alt for meget på det faktum at der lå en attraktiv kvinde mellem hans ben, og han ikke kunne undgå at se det.
Da låsen var taget af, og buret dermed kunne åbnes, var hans manddom allerede svulmet så meget op at det føltes som om de små pigge var modhager, da buret skulle trækkes af trak piggene små røde streger, og slaven gav sig, så slavinden så helt forskrækket ud, man af kom buret, så slaven kunne gå i bad, og få vasket blodet af sin pik, for at se om der var andet end overfladiske skrammer.
Slavinden rengjorde buret mens slaven var i bad, bare for at have noget at gøre imens.
Da begge havde været i bad, spiste de frokost i tavshed, ingen viste helt hvad de skulle sige, men var usikre på den anden, derfor gik eftermiddagen stort set i stilhed, slavinden viste ikke helt om slavens tavshed var et udtryk for at han var træt efter nattens oplevelser, eller om han også følte en tiltrækning på samme måde, som hun følte sig tiltrukket af ham.
Slaven kikkede i smug på den smukke nøgne slavinde, der graciøst bevægede sig rundt, han måtte indrømme at hvor forbudt det end var, havde han visse følelser for hende, de følelser gjorde også at han var nød til at sidde i bestemte stillinger, for ikke at vise med sin manddom hvor lækker hans syntes hun var, det gjorde det lidt vanskeligt at være helt naturlig overfor hende, derfor besluttede han at være ærlig overfor slavinden.
Det er lidt svært at gå på toilettet for mig, jeg må vist stå på hovedet for at ramme kummen, og det er din skyld! Startede slaven, og fortsatte:
Du er da så dejlig, at jeg ikke kan holde hverken øjne eller tanker fra dig, jeg ved godt at det er forkert, og vi skal ikke gøre noget ved det, jeg var bare nød til at fortælle det!
Det er heldigt for mig, at man ikke kan se det samme på en kvinde! Svarede slavinden, og smilede.
Vi må jo ikke noget sammen, det ved jeg, men syntes bare at du skulle vide det, fortsatte slaven.
Jo tak og i lige måde, har du også forbud mod at finde en kæreste uden at have spurgt om lov? Ville slavinden vide.
Ja det har jeg, og det har jeg haft det fint med indtil nu, for jeg tror jeg er mere end fysisk tiltrukket af dig, lidt småforelsket, og det er jo som udgangspunkt forbudt for sådan nogle som os!
Ja det er det jo, men hvad nu hvis vi spurgte vor ejer?
Det tør jeg næsten ikke. Svarede slavinden, men deres snak fortsatte, og nu hvor der var taget hul på snakken gad slaven ikke skulle sin ”begejstring”, og på en måde blev det lettere at styre dén når det ikke var hemmeligt!
Sådan gik eftermiddagen, de var enige om at de ikke måtte gøre noget sammen, men ”spændingen” mellem dem blev ikke mindre, og slaven måtte til stadighed tørre sig og gulvet han sad på, for ikke at der skulle blive alt for meget svineri.
Da eftermiddagen var ved at være gået på held, hørte de begge de velkendte skridt af en der nærmede sig døren udefra, og begge så hengivent hen mod døren, mens de lagde sig på alle fire ved siden af hinanden med ansigtet vendt mod døren, men med panden i gulvet.
Godaften kære slaver, har I hygget jer?
Ja det har vi sagde slaven spagfærdigt, slavinden nøjedes med at nikke med hovedet.
Dejligt, hvad tror i så der skal ske nu?
Begge forblev stille, lå bare der, og var godt tilfreds med at ligge med ansigtet mod gulvet, så de ikke skulle se deres Ejer i øjnene.
Ingen gæt?
Nej! Svarede de som i kor.
Jamen så må jeg jo røbe det, sæt jer op, så jeg kan se jer.
De to slaver satte sig op på knæ, med numsen mod hælene, og så op på deres ejer der stod smuk og knejsende foran dem.
Hvad er det slave, hvorfor den rejsning, skal din pik i bur igen?
Hvis det er dit ønske kære Ejer, så skal den vel det. Slaven så op på sin ejer med et udtryk der klart viste at det ikke var hans drøm.
Kan du ikke styre din slavepik, bare fordi der går en smuk slavinde rundt foran dig? Værtinden smilede da hun spurgte.
Nej det kan jeg måske nok ikke, selvom jeg prøver.
Eller slavinde, er det dig der går og lokker min slave til dén slags tanker?
Jeg gør ikke noget for at lokke slaven. Var slavindens svar, men hun blev røbet af at hun rødmede helt op over ørene.
Jeg tror I to har noget kørende, eller tager jeg helt fejl.
Slaven trak vejret dybt, og busede ud, så ordene næsten faldt over hinanden:
Kære Ejer det er rigtigt at vi nok synes at hinanden er charmerende, men vi har ikke gjort noget………..vi ved godt at det er forbudt, og ingen af os vil svigte vor Ejer!
Værtinden smilede til sine slaver, og sagde:
Jamen det er da dejligt at vide, men I må ikke få hinanden, ikke lige nu, måske i fremtiden, det vil vise sig, men skønt at jeg ved hvordan I har det, så jeg har endnu mere at udnytte hos jer begge.
Med de ord strøg hun begge på kinden, og fortsatte:
Nu skal I begge tage hjem, og slappe af, for på fredag skal I være her igen, og du skal igen være det der bliver spillet om slave, men måske vil jag lade en eller flere af mændene ”lege” med dig smukke slavinde foran slaven, hvad siger I til det?
Det vil vi se frem til. Svarede slaven, og slavinden nikkede.

Læs næste afsnit her: Gevinsten 8.

Gevinsten 6.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 5.

Tilbage hos hans Ejer, blev gevinsten låst inde i den celle der var indrettet i et havehus, kvinden gav ham kuverten, med besked om at give den til sin Ejer når hun hentede ham ud senere på dagen.
Således alene og nysgerrig på hvad der stod i brevet, lagde gevinsten sig til rette på gulvet på den tynde madras, og forsøgte at få nogle timers søvn.
Godmorgen slave!
Gevinsten havde ikke hørt døren blive åbnet, ej heller mærket det stærke lys der strømmede ind i rummet han lå i, men nu så han sin Ejer stå i døren, hun så meget mere frisk og veloplagt ud end han selv følte sig, men huskede dog på at overdrage kuverten han havde fået med, da han returnerede i nat.
Denne kuvert fik jeg med hjem, værsgo!
Værtinden så ned på ham, som han lå der på knæ foran hende med en kuvert i hånden, rakte ud efter den, og spurgte smilende:
Men hvordan synes du det gik?
Det gik godt er mit indtryk, selvom jeg må indrømme at jeg ikke kunne bestå en svær prøve i at holde mig, så jeg kom til at tisse på den asiatiske mand der vandt pokerspillet, men det virkede heller ikke til at det er ham der bestemmer hjemme hos ham selv.
Nej det har du helt ret i, det er hans kone der styrer den husholdning med hård og til tider dejligt uretfærdig hånd. Men det kan jeg sikkert læse mere om i brevet, som hun med en sigende bevægelse holdt op i mellem dem.
Hvad er det der er i, en nøgle?
Ja det er til det her! Svarede gevinsten og viste pikburet der sad fastlåst på hans pik.
Nej hvor fint! Udbrød Værtinden, og tog fat i det, drejede det lidt, så gevinsten gav sig lidt da de små pigge stak ind i hans pik.
Der er sørme lidt blod på, hvor kommer det fra? Værtinden så smilende på sin ejendom.
Det er nogle små pigge der borer sig ind i huden, når pikken bliver hård. Dette stønnede gevinsten nærmest, da Værtinden stadig nysgerrigt vred i buret.
Sid dog stille, jeg kan jo nærmest ikke se noget, som du åler dig rundt slave.
Gevinsten kunne kun nikke, og forsøgte af al magt at lade være med at stønne, endsige kæmpe imod Værtindens leg med hans pik.
Nå der er de små bæster der stikker dig, gør de ondt?
Værtinden så smilende på slaven mens hun spurgte.
Ja det gør de, når der bliver vredet i buret som nu, eller pikken bliver hård.
Beskylder du mig for at være ond ved dig slave, vil du hellere ha din frihed da?
Nej nej ddet vil jeg bestemt ikke, jeg vil helst være din slave, uanset hvad du gør ved mig.
Det var godt, husk det nu kære slave, da Værtinden sagde det sidste tog hun et fast greb i pikburet, og drejede det lige lidt mere, så hendes ejendom væltede om på siden med et skrig.
Stadig smilende forlod Værtinden sin slave med ordene:
Når du er klar, kan du komme ind i huset, så må vi se om du har fortjent et bad!
I sin ene hånd bar værtinden brevet, i den anden, frakken, der havde været hans eneste påklædning da han kom tilbage, så turen ind til huset måtte foregå nøgen og med bare fødder.
Da gevinsten kort efter bankede på døren ind til Værtindens gemakker, havde han omhyggeligt tørret sine bare fødder af på den hårde måtte der lå udenfor bagdøren ind til huset.
Kom ind blev der sagt efter lidt tid, forsigtigt åbnede gevinsten døren, trådte ind, gik ned på knæ, kravlede hen til Værtinden, kyssede hendes fødder.
Værtinden sad rolig og tavs indtil hendes slave på den måde havde hilst ærbødigt.
Nå min egen, nu har jeg læst hvad der er sket i nat, du har da rigtig hygget dig, sikken megen opmærksomhed du har fået.
Selvom du har tisset på din vært, som jo slet ikke er venligt, kan jeg læse at du har gjort et godt indtryk, ikke mindst på kvinden du ikke kender, ikke en gang hendes navn kender du, men alligevel var du klar over at du skulle underkaste dig hendes ønsker, det gør din Ejer glad!
Hvad du ikke viste, er at manden der vandt dig, er en meget dedikeret slave, der selvom han slet ikke nyder det, spiller rollen som dominerende, når hans kone og Domina ønsker det, og hun nyder at sætte sin mand og slave på prøver, en af disse prøver, er at hun har flyttet sin elsker ind i huset, så manden nu bor i deres gæsteværelse, men kan følge med i det hektiske sexliv der udspiller sig derinde, da der er opsat mikrofoner, og højtalere, der bliver tændt når hun ønsker at han skal lide jalousiens pinsler, velvidende at der ikke er noget han kan gøre ved det.
Dog er elskeren ikke hendes ligemand, slet ikke, han bliver på samme måde som alle andre mænd i hendes liv udsat for hendes ”humørsyge” ingen ved nogensinde hvad hun vil gøre ved dem, men ingen af dem kan undvære hende.
Værtinden så ned på sin Ejendom, og smilede sit sødeste smil, da hun nu spurgte:
Er det noget du kender?
Ja det er det, jeg ønsker heller ikke andet liv end det jeg har nu, på trods af alt hvad der er sket, og kommer til at ske i fremtiden.
Dejligt, så er vi jo enige, men selvom du har gjort alt som du skulle, skal du ikke snydes for pisk, kom vi går ovenpå, og ser hvad jeg får lyst til at gøre, men glæd dig, for det er ingen straf, vi skal bare hygge os, med det vi begge nyder, nemlig at jeg påfører dig smerte af ren lyst.
Dermed rejste Værtinden sig, og begyndte at gå, gevinsten så på hende da han kravlede efter hende, hendes ben og bagdel blev smukt vist frem i de stramme tights hun bar, mens den løse T-shirt delvist skjulte resten af kroppen.
Indenfor døren hørte slavinden at hendes Ejer nærmede sig, selvom de bløde løbesko hun var iført ikke klikkede mod gulvet, som et par stiletter ville have gjort. Derfor lå slavinden på knæ, med panden i gulvet vendt mod døren, da Værtinden trådte ind i rummet, nu hvor døren var åben, kunne slavinden høre gevinsten kom kravlende op ad trappen.
Godmorgen smukke slavinde. Begyndte Værtinden, og fortsatte:
Hvor er din ryg, ja hele bagside dog smuk til morgen, synes du ikke de piske skal i brug igen?
Godmorgen svarede slavinden, og med lidt skælvende stemme sagde hun så:
Jo da det skal de da, hvis det er dit ønske!
Værtinden brød ud i en latter der charmerede begge de to underdanige.
Meen måske skal jeg prøve at se om ikke det er slaven her, der har fortjent at blive forkælet lidt, hvad siger du til det slavinde?
Det er som altid dit ønske der er vor lov kære Ejer!
Det er jo det helt rigtige svar, kan du gøre slaven fast op ad skorstenen, du ved jo hvordan det skal gøres ikke?
Jo smukke Ejer, det skal jeg nok gøre!
Slaven kravlede hen til skorstenen, han havde været udstillet opad aftenen i forvejen, rejste sig, og blev fikseret, så han stod med ansigtet ind mod den, og således præsenterede han sin bagdel.
Nu så Værtinden vurderende på de piske der lå rengjorte på bordet, hun besluttede sig for en kort singletail, fordi det var hendes tanke at slaven ”blot” skulle straffes med få, men hårde slag, før han fik lov at gå i bad, og få noget tiltrængt morgenmad.
Derfor slog Værtinden mellemhårdt allerede fra første slag, slaven gav sig, men stod stille, så faldt slagene med jævne mellemrum, indtil slaven ikke kunne tilbageholde et skrig af smerte, her havde Værtinden tænkt sig at slutte, meen det var før hun kom i gang med at piske.
Nu hvor hun var kommet i gang, og kunne se sin slave reagere på det hun gjorde, fik hun lyst til lige at slå et par slag med spanskrøret. Spanskrøret der gav hende den glæde at slaven reagerede, både ved at vride sig, selvom han ikke kunne undslippe, hvilket han godt vidste, men også ved at huden hurtigt blev pyntet af røde striber.
Værtinden sluttede med spanskrøret, vendte sig om for at lægge det, nu vidste hun godt at det ikke blev en kort piskning, kun for at vise hvem der har magten, nej nu var hun blevet i humør til at piske, det ophidsede hende, så derfor ville hun ikke slutte endnu, så måtte mad og bad vente, hun ville more sig.
Der gik ikke længe før alle fem piske og spanskrør der lå på bordet havde været i brug, hvorfor Værtinden gik hen til væggen hvor de andre piske hang, og i sin begyndende rus, tog hun tre piske, denne gang nogle der helt sikkert ville give det ønskede resultat.
Tænd for musikken! Slavinden skyndte sig hen til anlægget.
Nu strømmede musikken ud gennem højtalerne, ikke fordi Værtinden havde tænkt sig at slå i takt til musikken, men fordi hun ikke ville have sine slaver til at høre hendes åndedræt blev påvirket af den gryende ophidselse hun følte over sin magt, og sine slavers hengivenhed.
Lidt tid stod Værtinden og så på sin slaves smukke ryg, før hun bestemte sig for en af sine favorit piske, en kort flettet latexpisk, der gav så smukke mærker, og sådan en dejlig umiddelbar reaktion fra den hun forkælede med sine slag.
Bag Værtindens ryg, kunne slavinden ikke lade være med at krympe sig lidt, da pisken første gang svirpede ned over slavens ryg, med det resultat at han gav sig voldsomt, og et fletteformet mærke stod frem øjeblikkeligt, helt ude på siden af hoften bristede huden, og en lille bloddråbe kom lovende frem.
Efter en række slag, hvor slaven for hvert slag gav sig mere og mere, for til sidst at vække Værtinden med et skingert skrig af smerte, stoppede Værtinden, lod pisken hænge ned langs siden, trådte hen til sin slave, der nu havde en række mærker, der hver og en endte i en lille blødning, hvor snerten havde ramt med ekstra høj hastighed og styrke.
Da Værtinden lod sin smukke hånd glide ned over slavens ryg, kunne hun mærke sveden der piblede frem på den mærkede ryg.
Du må vist hellere få lidt at drikke slave. Med de ord sendte Værtinden slavinden hen til køleskabet efter en kold vand, mens hun selv løsnede slaven, der af udmattelse og hengivenhed lagde sig foran sin ejers fødder og kyssede hendes løbesko, mens han stille hviskede et:
Tak!
Velbekomme min egen slave. Sæt dig op, og drik lidt vand, slavinde jeg tror du skal lave tre kopper kaffe.
Således gik det til at de tre lidt senere sad med hver sin kop kaffe, de to på gulvet, mens Værtinden sad henslængt i en behagelig stol, og lod rundhåndet sine slaver kysse sine fødder ind imellem at de drak kaffe, smalltalken gik lystigt om aftenen og natten, og ikke mindst morgenens oplevelser, flere gange måtte slaven vise sin ryg, og sit pikbur frem.
Således gled morgenen over i formiddagen, og Værtinden brød op med ordene:
Nå mine slaver, nu er det tid for oprydning og bad, derefter kan I lave jer noget mad, jeg vil gå ned til mig selv, vi ses………..når det passer mig.

Læs næster afsnit her: Gevinsten 7.

Lang dags rejse mod risret!

Hvad laver trællen mens Kejserinden ”hygger” med en gæst?

 

Ja det kunne blive en lang og for mange en kedelig beretning, hvis jeg i detaljer begyndte at fortælle om alle de håndfulde……favnfulde af legetøj og beskidte håndklæder der bliver hentet ind efter fantasifulde lege, for at blive rengjort eller lagt i vaskemaskinen af trællen.
For det er trællens opgave at servicere sin Ejer, så dagen glider gnidningsfrit for Empress Malice, og de skiftende gæster får så gode oplevelser som muligt.
Derfor starter dagen også tidligere for trællen, end for Kejserinden, for opstarten, og klargøring til morgenmad klarer trællen mens Empress Malice kan sove trygt i ro og mag.
Morgenmaden bliver dog ikke indtaget før Kejserinden har gået lokalerne igennem, og har godkendt trællens arbejde, først da sætter Empress Malice sig til bords, mens trællen på gulvet indtager sin morgenmad.
Formiddagen byder ikke kun på arbejde i kulissen, for på et tidspunkt bliver trællen brugt i en sammenføring, og på samme måde som ved arbejdet bag kulissen, skal trællen ”blot” adlyde og yde når Kejserinden har brug for en aktiv slave til at fylde de huller i sammenføringen, der ønskes fyldt.
Under denne sammenføring sker det at der ikke er brug for trællen, i disse passager, bliver der tid til lidt afslapning og tid til at vegetere mens blindfoldens mørke frigiver de andre sansers potentiale, samtidigt med at mørket giver roen til at glæde sig over den grænseløse overgivelse til Empress Malice, en overgivelse der ikke står til at ændre-heldigvis!!
Eftermiddagen starter med en indkøbstur, ikke sammen med Kejserinden, der også har brug for at slappe af, heller ikke i forretninger med florlet undertøj, sejt nittebeklædt læder, tårnhøje stiletter, nej for selv en Domina har ikke hver dag brug for alt dette, der er også brug for de der helt ordinære jordnære indkøb, for man kan hverken vaske tøj med et par tårnhøje stiletter, eller lave aftensmad af et par nylonstrømper, derfor er det for trællen et privilegie at få lov at hjælpe med disse indkøb.
Tilbage i Darkside bliver der tid til lidt hygge, hvorunder Kejserinden glæder sig over at mærke hvordan det føles når man har fået godt fat om trællens ene testikel, og den giver efter når den bliver klemt hårdt, og trællen kan glæde sig over at kunne mærke livet, som han også kan når der bliver leget med brystvorter, en leg der opstår pludseligt, ud af det blå finder Kejserinden glæde i denne leg midt mellem en varm kop te, og besvarelse af diverse mails.
Da aftenens program skal til at starte lyder Kejserindens besked:
Indtil vi er ved at være færdige, må du spise de rester der er efter dagens måltider, og så kan du glæde dig til din aftensmad omkring kl. 22.30 og 23.00.
Aftenen går med flere omgange vask og rengøring, og når der er tid til det, bliver de rester der er tilovers fra Empress Malices måltider i løbet af dagen indtaget stående, eller hvis der er tid til det siddende på gulvet.
Så endelig da dagens sidste gæst er ankommet, kommer Kejserinden ind med en omgang Take away ris, og der foran øjnene på en lykkelig træl, bliver denne portion ris tilsat en dejlig omgang naturlig champagne.
Dagens sidste opgaver går som en leg efter dette måltid.
Det er en lykkelig træl der sidder der foran døren ind til hullet et par timer senere, og nyder at tale dagen igennem med verdens smukkeste Ejer, få minutter før døren til hullet bliver lukket og slåen slået i, og trællen glider ind i den lykkelige søvn man kan nyde efter en lang god dag i selskab med Empress Malice.

Omsorgsfuld Sadisme!

Endnu en dag med forberedelser startede med at lufte ud, støvsuge, gulvvask, vindues-spejlpolering, madlavning, samt hvad der ellers skal til for at Empress Malice kan føle sig veltilpas før under og efter rækken af seancer ved dette besøg.
Da mørket var faldet på, blev der en lys og glad stemning, da Kejserinden indtog sin østlige residens. For et par timer var der hygge, først omkring et lille måltid og hyggesnak, derefter blev der stille i huset, det sidste jeg hørte fra Empress Malice denne aften, var da slåen blev slået for ind til ”hullet”, hvorefter der blev ro i huset og i mit sind, velvidende at slåen ikke ville blive fjernet før Empress Malice dagen efter var vågnet udhvilet og klar til en ny dag, og har brug for sin træl.
Dagen startede tidligt med de stille lyde ude fra, lyde der viste at Kejserinden var oppe og ved at starte dagen.
Snart bliver slåen slået fra, og en glad og smilende Ejer viste sig i døren, vi hilste på behørig vis godmorgen, hvorefter dagen var i gang.
Det besøg jeg vil beskrive her, adskiller sig fra mange andre besøg, men det vidste jeg ikke mens jeg stod i brusebadet.
Efter morgenmaden skulle der laves noget mad til Kejserindens private brug, hvilket vi klarede mens solen og martsvarmen begyndte at smelte den sne der var faldet mens vi sov.
Efter at madlavningen var klaret, gik turen ud i København, hvor nogle indkøb skulle klares, til min store glæde fik jeg lov at svinge Dankortet da indkøbene skulle betales, også selvom der denne dag ikke var tale om ”frække” indkøb, men indkøb af den type folk flest fra tid til anden har brug for at foretage, og for mig som træl er det en stor glæde at kunne være med til at gøre min Ejers liv bare lidt mere bekvemmelig også på denne måde.
Vel tilbage, spiste Kejserinden en let frokost før et velfortjent hvil, og en kop kaffe ude på den overdækkede, men lune solbeskinnede terrasse.

I dette lys, hvor solen faldt så Kejserindens hår spillede smukt i sine blonde nuancer, og man kunne se smilet spille fra de velformede læber til de levende og glade øjne.
Således tilpas gik turen nu fra den relativt varme plads i solen til Darkside.
I Darkside blev alt kritisk kontrolleret og detaljer klargjort til dagens få men intensive seancer.
Da jeg ud på eftermiddagen gik ind i et af rummene, lagde jeg mærke til de to nyeste Bullwhips jeg har lavet til min Ejer, de lå der skødesløst faretruende midt på gulvet
Da lyset ude var ved at svinde, temperaturen udenfor nærmede sig frost, og alle levende lys var tændt, lød Empress Malice stemme en smule mere bydende end før denne dag:
”Så træl nu kan du godt smide tøjet, og følge med mig!”
Nøgen og med en forventningsfuld skælvende glæde entrede jeg rummet lige i hælene på Kejserinden der på dette tidspunkt omklædt til slaveleg skred værdigt og magtfuld hen til sine piske, hvilke hun med det smukkeste smil samlede op, og kælede omsorgsfuldt, mens jeg fik besked på at indtage den stilling jeg ville indtage mens jeg skulle piskes, ikke nogen af disse sure pisk der falder som straf, nej denne piskning var udelukkende fordi Kejserinden havde lyst til at nyde sine piske på sin træl.
”Ja træl du er jo den der laver disse piske, og da du ikke laver opvarmingspiske, går jeg ud fra at du ikke mener at de er nødvendige!”
Dette blev udtalt mens Empress malice så mig dybt i øjnene.
Mit svar lød nok noget mere spagt end jeg ellers taler:
”Kære Ejer jeg forstår at du ikke mener at opvarmningspiske er noget for dig”
”Rigtig kære træl, så lad os komme i gang, læg dig ned på håndklædet, og nyd det sammen med mig”.
Kort efter lød det velkendte sus fra Bullwhippen, der, når man kender de to bullwhips, ender med en skarp stærk smerte, når huden brister i det snerten med høj hastighed, og stor kraft rammer.
Kejserinden har evnen til at ramme meget præcist, hvilket jeg til fulde mærkede denne eftermiddag, hvor der faldt en række serier af slag, kun afløst af den liflige lyd der kommer når Empress Malice langsomt går rundt og betragter resultatet af sine anstrengelse for at snerten skulle ramme den bløde, meget følsomme hud på siden af hofterne.
Kun en gang ramte snerten ikke denne hud, nemlig da jeg havde ført min hånd derom, hvilket afførte et ekstra hårdt præcist slag, der gør at jeg i skrivende stund har en blå lillefinger, men så lærte jeg da at ligge stille når Kejserinden pisker mig!
Efter et antal slag mærker jeg højhælede støvler der på den mest besnærende måde bliver placeret ved mine hofter, men da jeg ligger på maven, kan jeg ikke se hvad der sker, men det mærker jeg snart, da varm ”Champagne” løber varm og lækker ned over min bagdel og flanker, snart efter rejser Kejserinden sig, efter at have ladet sin champagne risle ned over min krop.
”kravl her over og slik mine støvler rene træl, og AL urin Skal væk.”
Nogle minutter ligger jeg der og slikker de dejlige dråber i mig, men jeg regner med at piskeseancen er overstået…………det er den ikke, hvorfor jeg snart efter igen ligger der på gulvet, og venter på slagene fra den ene eller anden af de to bullwhips.
Slagene falder med en jævn smertefuld rytme, hvor hvert slags smerte lige netop når at falde til ro, før det næste falder, en rytme der gør at jeg totalt mister overblikket, og hvad er det i grunden også jeg skal have overblik over, når jeg ligger der og er det lærred min smukke Ejer bruger til at male sit maleri på, ved hjælp af de to Bullwhips jeg selv har flettet?
Slagene ophører, lyden af stilethæle nærmer sig mine ører, og pludseligt kan jeg se dem, altså støvlesnuderne.
”Sig tak træl!”
Kyssene på Kejserindens støvlesnuder falder hurtigt og hektisk, men meget ærlige når det gælder taknemmelighed, underkastelse, og glæden ved at tilhøre Empress Malice.
Ude på gulvtæppet ser jeg igen min Ejers øjne smile glade:
”Så mange slag med så hårde bullwhips, det er godt gået træl, tak for dig!”
Disse ord er blandt de smukkeste jeg kan høre, og har hørt lige efter sådan en oplevelse.
Da vi lidt senere sad sammen, Empress Malice i sin stol, og jeg på gulvet, mens vi drak en kop te, kunne jeg ikke lade være med at glæde mig over dagen, glæde mig over at jeg kunne være så heldig at sidde der og nyde at være træl for en så god, empatisk, men også legesyg Domina, der også er meget smuk, ikke mindst når Empress Malice smiler det smil der kommer lige før, under og efter en piskeseance.
De få timer der gik før Kejserinden forlod sin træl, gik med gæsteseancer, for de få men udvalgte, der havde kontaktet Empress Malice i god tid før denne dag.
Da jeg sent denne aften lå i min seng igen, kunne jeg ikke lade være med at være taknemmelig for at tilhøre en så omsorgsfuld, krævende, og sadistisk Kejserinde, tak!

Lykken ved at være i Hullet.

Hvordan kan man tale om lykken ved at være låst inde?

Normalt har det en negativ klang, når man taler om indespærring, men i denne kontekst er det anderledes, når min Ejer bestemmer at det er tid for at trællen skal låses inde i ”Hullet”, er der forud gået en tid med samvær, der på forskellig vis har været givende.
Derfor er der oplevelser der skal fordøjes, og nydes når dagen går på held, hvor begge er trætte, glade, samt har brug for ro.
Roen kommer når lyden af slåen der falder i hak har lydt, trællen har mærket efter, og jo døren er låst, så min bevægelsesfrihed er voldsomt indskrænket.
Nu er frihed ikke kun ensbetydende med den fysiske bevægelsesfrihed, der er mange eksempler i historien på at friheden til at drømme, friheden til at tænke, bliver større når man ikke skal bekymre sig om den omgivne verden.
Denne frihed føler jeg når jeg står der i Hullet, som er stærkt begrænset hvad fysisk størrelse angår, indretningen er spartansk, men der er hvad man har brug for, og hvad er det egentlig man (jeg) har brug for?
Dybest set har jeg hvad jeg skal bruge i Hullet, når min Ejer passer på resten af verden, og lukker mig ud, når jeg skal stå til rådighed.
Nu er jeg ikke låst inde altid, langt fra, men i de perioder det sker, får jeg friheden til at bruge min energi på at gå på opdagelse i mig selv, gå på opdagelse i hvad det egentlig er der gør at livet som ejet træl er så attraktivt at jeg har foretaget de fravalg, der gør at jeg kan leve som jeg gør.
Fravalg er et negativt ladet ord, men jeg føler ikke at det er negativt, at jeg har tilrettelagt mit liv som jeg har gjort.
Nu er livet jo ikke statisk, men i høj grad dynamisk, og jeg har jo ikke levet på denne måde hele mit voksne liv, jeg har før dette, prøvet en del, så jeg har valgt på et oplyst grundlag, eller har jeg?
For grunden til at jeg er hvor jeg er, bygger i høj grad på tilfældigheder, på modet til at turde give slip, og følge det der føles mest rigtigt, på trods af at det ikke er den gængse måde at leve på, sidst må jeg ikke glemme at var det ikke fordi min Ejer også har både modet, lysten og overskuddet til at indgå i dette, kunne jeg ikke leve dette privilegerede liv!
Når jeg ser tilbage, må jeg konstatere at jeg uden følelsen af at ”dette er mest rigtigt” ville jeg ikke være låst inde hvor jeg er nu, så havde jeg nok ”valgt” en mere ukontroversiel måde at leve på, men nu er det nu det mest rigtige, derfor er døren låst bag mig nu.
Som før skrevet, er jeg ikke konstant låst inde rent fysisk, men jeg har overgivet mig, og overladt magten til min Ejer, dette magtmonopol forvaltes på en måde, så jeg opfører mig på den måde der ligger i tråd med min Ejers ønsker, uden at hun i alle detaljer er nød til at træffe alle beslutninger på mine vegne, for jeg ved, både på grund af indlæring og på grund af at vi kender hinanden indgående, hvad der er det rigtige at gøre i en given situation.
Der sker så yderligere den progression, at visse målbare grænser, hvad angår økonomi, bevægelsesfrihed etc. bliver ændret i takt med min Ejers ønske om at indskrænke min ”bevægelsesfrihed”.
I sagens natur har jeg ikke nogen indflydelse på de beslutninger, men nøjes med at udføre hvad der forventes af mig.
For at vende tilbage til toppen:

Hvordan kan man tale om lykken ved at være låst inde?

Jamen det kan jeg ikke forklare på nogen rationel måde, men blot føle at sådan er det, og følge dén følelse, og se hvor den og min Ejer fører mig hen.

 

Dagen derpå!

Når døren lukkes bag Kejserinden, og jeg står alene tilbage, er jeg dels fyldt med glæden over at have haft muligheden for at tjene og hjælpe min Ejer, dels glæden ved at få lov til at være alene med mine tanker og gode minder om det nys overståede.
Derfor går oprydningen nemt og hurtigt, mens tankerne går tilbage til den foregående dags mange oplevelser.
Denne dag gik tankerne tilbage til en stille og meget fredfyldt seance, der står i stærk kontrast til de foregående oplevelser, der har bestået i intensiv piskning, oplevelser der gav høj puls, adrenalinkick, og højlydte følesesudladninger.
Under seancen henholdsvis sad, og lå jeg stille, mens jeg blindfolded, og delvist lænket, kunne høre andre i rummet blive behandlet intensivt, så intensivt at de en efter en måtte overgive sig til Empress Malice, og nyde udløsningens glæde, om det var for egen hånd, eller ved slavesammenføring ved jeg ikke, blot er jeg sikker på at det blev virtuost styret af Kejserinden, hvis fodtrin i stiletter nærmede sig mig, mens jeg lå på ryggen på gulvet, støvlernes kølige hæle rørte blidt mine overarme, den eneste lyd der brød tavsheden, var da tøj blev flyttet, en lyd der fik mig til instinktivt til at åbne munden, og heldigvis for det, for sekunder senere begyndte de første gyldne dråber at falde mod mit ansigt, og åbne mund, jeg drak begærligt så længe det varede, men kort tid efter ophørte gaverne at falde min vej, Kejserinden gik langsomt væk, for snart efter at benåde en anden lykkelig slavesjæl med de fugtige velsmagende gaver.
Roen sænkede sig igen over lokalet, de eneste lyde der afslørede at der befandt sig nogen i rummet, var stille tale, enkelte lavmælte piske slag, og den inciterende musik der kommer når Empress Malice lader sine stilethæle danse henover det hårde klinkegulv.
Efter nogen tid, hvor stemningen nærmest nåede det meditative, hvor stilheden kun blev brudt af lyden fra påspændingsdildoen der bragte en lykkelige slave ”over kanten”, efterfulgt af lyden af stille skridt mod udgangen, da endnu en gæst forlod rummet.
Denne dag, denne time, dette øjeblik viste for mig, at SM ikke nødvendigvis er aggressivt, højrøstet, eller pågående, men kan udspringe af stilhedens bløde rytmer, især når Empress Malice er dirigenten i denne meditative hyldest til feminin magt, og maskulin underkastelse.
Snart var der helt stille, med den guddommelige undtagelse af de velkendte skridt der afslørede at Empress Malice nærmede sig, denne gang blev blindfolden stille flyttet så meget at jeg netop kunne se Kejserinden stå over mit ansigt, og som i mine drømme sænkede min Ejers sig så meget ned at de gyldne dråber der snart efter kom i rigelige mængder, faldt lige ned i min mund, så det eneste jeg skulle koncentrere mig om var at drikke og synke, hvilket jeg lykkeligt gjorde.
Da jeg kort efter blev hjulpet op at stå, og ført ud, var det med den lykkelige følelse man har efter en smuk stille oplevelse, et af de øjeblikke hvor tiden står stille, og man i grunden bare ønsker at denne følelse ville vare ved i det uendelige!
Det var de tanker og følelser der fyldte mig mens jeg vaskede og rengjorde det tøj, og de effekter Kejserinden havde befalet.
Da arbejdet var gjort, og jeg kunne tillade mig at slappe af, gik resten af dagen med den afslapning man føler dagen efter en god lang fest, ja det eneste der manglede var skihop i fjernsynet som nytårsdag.

Tanker om frihed, tryghed og al magt til Kejserinden!

Med forventning går jeg rundt og venter på at eftermiddagen skal blive til aften!

 

Empress Malice havde endnu en gang meddelt at jeg skulle stå til rådighed for min Ejer en aften og nat, før en vagt i Dark Side.

Derfor var der gjort nogle mundrette, og delikate snacks klar til servering så snart Kejserinden ankom.
Da snacks og et enkelt glas rødvin er indtaget, proklamerer Empress Malice:
Fem minutter træl……..så skal du være i hullet!
Hvis ikke jeg havde gjort mig klar til en nat i hullet, ville jeg på det tidspunkt have været panikslagen, men jeg havde jo haft tid tidligere på dagen til at klargøre hullet til en indelåst overnatning.
Da de fem minutter var gået, stod jeg indenfor døråbningen inde i hullet, lige udenfor stod en smilende Kejserinde med den ene fod lige indenfor, klar til at blive kysset og tilbedt, derfor faldt jeg på knæ, kyssede først den ene smukke fod, derefter den anden, da den nådigt blev budt frem til tilbedelse.
Efter at der var blevet sagt ”godnat” blev døren lukket og låst udefra.
Snart lå jeg der i det trygge mørke, velvidende at nu var min fri vilje og min fysiske frihed, taget fra mig, og lå trygt i min Ejers smukke hænder.
Det kan måske være svært at forstå at fraværet af frihed giver en følelse af tryghed og sin egen form af frihed, men det kan det gøre, når den der tager friheden, forvalter sin uindskrænkede magt med omtanke.
Trygheden kommer når jeg ved at Empress Malice sørger for at hendes træl får den hvile og ro der skal til for at klare de pligter der påhviler trællen, og jeg ved jo at døren til hullet bliver låst op når der er brug for mig, hvornår det så end er, det ved kun Kejserinden.
Friheden kommer når jeg ved at jeg ikke har andre pligter end at hvile og være klar igen i det øjeblik låsen bliver slået fra, døren bliver åbnet, og Empress Malice udsteder sine ordrer.
Friheden ligger endvidere i at jeg kan lade tankerne-drømmene gå sine egne veje, hvad finder min Ejer på i morgen, hvad bliver mine pligter, hvad skal jeg deltage i, hvilke udfordringer vil dagen og Kejserinden byde på, og kan jeg klare dem?
Tiden i ”Hullet” er med til at give mig fred-frihed-ro-tryghed til at indstille mig på de kommende udfordringer, her sniger verden udefra sig ikke ind, tværtimod, Empress Malice skærmer sin ejendom fra alle udefra kommende påvirkninger, så trællen kan være frisk og klar til at yde sit bedste i hendes tjeneste.
Det giver også ro, ro til at glæde sig over skæbnens uransagelige veje, der nu giver mig denne mulighed til at leve på den måde der passer bedst til en træl der finder glæden og lykken ved at være en ejet træl, en ro der ikke er nem at få når dagen flyver afsted med pligter og opgaver.
At dagen er travl, er naturligt, derfor giver disse timer i fysisk begrænsning den ro, fred og frihed trællen behøver, derfor er det også en glæde hver gang Kejserinden indskrænker min frihed, ikke blot ved at låse mig inde i kortere eller længere tid, men også ved de øvrige indskrænkninger i min personlige frihed, min Ejer til stadighed foretager, små justeringer af gangen, der til sammen gør mig mere i stand til at tjene Kejserinden, og giver mit liv mere mening.