gevinsten 9.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 8.

Turen til den rødblondes hjem foregik i et højt tempo, samtidigt med at den rødblonde, der præsenterede sig som Sonja, kørte bilen sad hun også og legede med gevinstens pik.
Ja jeg hedder Sonja, hvad du hedder er ligegyldigt, lige så ligegyldigt som det er for mine gæster i klinikken hvad mit borgerlige navn er, der er jeg der jo kun for at underholde dem, selvom de gerne vil lade som om det er mig der bestemmer, og i nat, skal du underholde mig, og jeg er ligeglad med om det vi skal lave er noget der tænder dig, ja om du overhovedet har lyst til det, for det har jeg.
Gevinsten overvejede om han burde svare på Sonjas udmelding, men besluttede sig for at lade være, han holdt øje med om hun så på ham, for så ville han nikke bekræftende, det gjorde hun ikke, så han sad bare stille i sit sæde, og kunne se sine egne knoer blive hvide, hver gang kvinden ved siden af ham gjorde en, i hans øjne, hasarderet manøvre, det blev til mange hvide knoer før de nåede et stort rækkehuskvarter, hvor alle husene så ens ud, heldigvis kunne bilen parkeres lige udenfor Sonjas hus, så der var ikke langt at gå ind til huset, der var nu ikke stor risiko for at nogen skulle se parret denne sene aftenstund.
På vej ind lagde gevinsten mærke til at det var nr. 21, hans lykketal, og Sonja et eller andet der stod på døren de gik ind ad.
Nå slave hvad skal jeg sætte dig til? Kvinden så gevinsten i øjnene, og var tavs nogle sekunder, nå du kan hjælpe mig af med sko og strømper før du går ud og vasker op. Således gik det til at slaven lidt efter satte et par meget høje sorte stiletter væk, før han forsigtigt trak et par selvsiddende sorte strømper af Sonjas ben.
Køkkenet så rodet, grænsende til det uoverskuelige ud, syntes han da han snart efter stod i døren til det lille køkken, og prøvede at få oversigt over opgaven der lå foran ham. Alle bordplader og komfuret var fyldt med brugt service, gryder potter, pander, glas og andet brugt huskeråd. Det meste var gavmildt strøet med kattehår, måske ville han finde en kat i denne jungle af opvask.
Arbejdet skred frem, da først der var kommet lidt styr og orden på bunkerne af opvask, mens gevinsten således bevæbnet med en opvaskebørste, og ikke en machete banede sig vej gennem ”junglen” kunne han høre at Sonja havde tændt for fjernsynet, med det resultat at lydsporet fra en episode af ”heksene fra Warren Manor”, blandede sig med lyden af opvask.
Slave! Lød det inde fra stuen. Gevinsten lagde hurtigt hvad han havde i hænderne og gik ind til Sonja der havde kaldt ham ind, vel inde knælede han ned for kvindens fødder.
Er du ved at være færdig i køkkenet?
Nej Frue der er en del opvask endnu, og jeg har ikke rengjort selve køkkenet.
Nå men det kan du gøre når jeg er gået i seng, nu skal du lave noget varmt, ikke for varmt vand, og finde barberskum, og en skraber ude i badeværelset, så kan du barbere mine ben, ja du kan sgu få lov at barbere det hele, for jeg skal på job i morgen, og gider ikke i morgen tidligt.
Kort efter da gevinsten returnerede til stuen sad Sonja nøgen fra livet og ned, på et håndklæde i en sofa der bar præg af flittig brug, og med de i huset allestedsnærværende kattehår. Gevinsten knælede ned, Sonja havde spredt sine ben, så hun havde et ben på hver side af ham.
Det var ikke mange dage siden kvindens ben var blevet barberet senest gættede gevinsten på, han kunne dog mærke at der var ”helligdage” nogle steder, hvor hårene var længere en andre, dem gjorde han sig ekstra omhu med at få fjernet.
Fjernsynet kørte stadig bag ham, og Sonja fulgte mere med i tv serien end i hans arbejde, vandet var blevet lunkent da han havde barberet begge ben helt op til lysken, hvorfor han bestemte sig for at skifte vand før ”trekanten” skulle under behandling. Derfor trak han sig lidt væk, da Sonja bemærkede det, så hun spørgende ned på ham. Jeg skal bare skifte vand til noget lidt varmere Frue.
Sig du bare Sonja, jeg føler mig så gammel når du kalder mig ”Frue” sagde hun, og fortsatte:
Gør du bare det, men skynd dig, jeg vil snart i seng, og der bliver et par opgaver mere for dig, før jeg går i seng, og du gør køkken og badeværelset færdigt.
Ude i badeværelset, kunne gevinsten godt se at der også var en del at gøre der, så der blev nok ikke meget søvn for ham den nat, tænkte han og sukkede før han gik ind til Sonja i stuen igen.
Sonja var noget mere opmærksom på hans arbejde, da han gik i gang med den sidste del af barberingen, først gav hun ham nogle råd til hvordan det var bedst, senere syntes han at kunne høre at hendes vejrtrækning blev lidt tungere, mon hun kan li det? Tænkte han, og så instinktivt op på hende, hun så smilende ned på ham, og sagde:
Mon du er lige så god med din tunge, som du er med dine hænder? For så kan du få lov at give mig en ”sovepille” med din tunge.
Gevinsten smilede til Sonja, og svarede:
Jeg bestræber mig altid på at gøre mit bedste.
Det håber jeg også for din skyld, men nu skal du i gang med at fjerne neglelak på mine tær, og så skal du give mig noget nyt på. Da Sonja sagde det sidste, stak hun samtidigt en rød neglelak ned til gevinsten der nu sad på gulvet.
Efter at have klippet og lakeret Sonjas tånegle ryddede gevinsten alt han havde brugt væk, og kom tilbage, knælede ned foran Sonja. Kvinden lagde sig mageligt tilrette i sofaen, med et ben oppe på ryglænet, og en fod nede på gulvet, før hun sagde:
Så lille slaveven, nu vil jeg slikkes, og gør det godt, så jeg kan sove, ellers skal jeg gøre din røv selvlysende rød!
Med denne besked satte gevinsten tunge og læber ned til Sonjas skød, og begyndte at slikke. Sonjas skød smagte af lige dele barberskum, og af kvinde, dog således at smagen af kvinde tog til i takt med kvindens vejrtrækning blev mere og mere anstrengt.
Det var ikke med nogen glæde han gik til arbejdet med at tilfredsstille kvinden, han forstod det ikke rigtigt, for hun var jo en domina, hun var ren, men hele tiden gnavede der en lille orm i hans sind, en orm der gav dårlig samvittighed, ikke overfor hans Ejer, men overfor slavinden, en luksus han ikke kunne tillade sig.
Når man har svoret troskab mod sin Ejer skal man overholde sit løfte, hvilket han da også havde intention om at gøre, men det krævede mere overvindelse end han havde troet. Mens hans tanker tog på ”langfart”, registrerede han at Sonja nu var ved at være tæt på en orgasme, kunne man sige at det var en ”venstrehånds orgasme”? Tænkte gevinsten, og var ved at komme til at grine, men så udisciplineret var han dog ikke, men fortsatte og intensiverede sit tungearbejde.
Da gevinsten mærkede at Sonja spændte musklerne i sine lår, så han op, og så mavens muskler spænde sig, og slappe af, nu smagte hun også stadig mere af kvinde, og der blev mere og mere fugtigt. Inden længe kom der nogle små støn, og lige pludseligt tog Sonja fat i gevinstens hår, og skubbede ham væk fra sit køn.
Så så så, NU skal du stoppe, ellers bliver det ubehageligt min blomst. Således lå de lidt, mens Sonja nød eftervirkningerne af gevinstens tungearbejde.
Nu skal du gå i gang igen, gør køkkenet færdigt, og glem ikke komfuret, især ovnen, bagefter kan du ordne badeværelset, og ordne vasketøj, sæt en vask over ude i bryggerset med det samme, så kan du nå to vaske før du skal hjem i morgen.
Da ordrerne var givet, rejste Sonja sig, gik ud i badeværelset, mens gevinsten gik i gang i køkkenet igen.
På vej fra badeværelset og ind til sit soveværelse stoppede Sonja og gav gevinsten besked om at fodre katten hvis den kom ind til ham, og at han kunne lægge sig på sofaen i stuen, hvis han fik tid til at sove, før han skulle vække hende med kaffe klokken ni næste morgen, klokken var blevet halv tre, så det tvivlede de begge på, men Sonja trak på skuldrene, og sagde:
Tja sådan er slavelivet, før hun gik ind i sit soveværelse, og snart efter kunne gevinsten høre at søvnen havde fundet Sonja.
Mens køkkenet kom mere og mere til syne, stod gevinsten og overvejede sit liv, og især den situation han var havnet i:
Som ejet slave havde han svoret fuld og uindskrænket troskab til sin Ejer, først var der så sket det der ikke måtte ske, han var blevet forelsket, ikke nok med at han havde følelser for en kvinde, men de var gengældte, og nærmest værst af alt det kunne på ingen måde skjules, selvom han havde ønsket at skjule dem, for kvinden var også ejet af hans Ejer.
Før ville han have følt det som en ære at få lov at slikke en domina, men her til aften havde det været nærmest en pinsel at skulle gøre det, hvad skulle han gøre?
Sådan fór tankerne rundt, mens køkkenet kom i orden, den langhårede kat kom ind og blev fodret, klokken gik mod 07.00 da han for anden gang den nat ordnede vasketøj, det rene blev lagt i tørretumbleren, der kom nyt i maskinen, og det der var tørt blev lagt sirligt sammen i bunker ude i bryggerset, før gevinsten gik i gang med badeværelset.
Da han stod i badeværelset, følte han sig misundelig på katten der bare var kommet ind, havde krævet mad, på sin egen kælne måde, for snart efter at ligge og sove trygt på den sofa slaven ikke regnede med at nå at hvile på.
Badeværelset var også en udfordring, derfor besluttede gevinsten sig for at starte med det der gav størst synligt resultat hurtigt, derfor hørte han ikke at Sonja nærmede sig, før hun søvndrukkent sagde:
Kan du flytte dig lidt, ellers er jeg jo nød til at tisse på dig.
Gevinsten så op på den nøgne kvinde fra sin position nede over toilettet, hvor han var i gang med at vaske under og bag dette.
Eller er du tørstig og vil måske gerne have en tår stærk morgen tis?
Gevinsten havde flyttet sig, hvilket fik kvinden til at fortsætte:
Nå det er du vist ikke, kan du ikke li urin da?
Jo det kan jeg godt! Skyndte gevinsten sig at svare Sonja.
Nå men jeg tisser bare, er stadig lidt træt, og skal ikke forstyrre dig i dit arbejde.
Da klokken nærmede sig halv ni, så han udover badeværelset, og bestemte med sig selv at nu var der vist ikke meget mere han kunne gøre her, derfor gjorde han kaffemaskinen klar, så det bare var at trykke på knappen fem minutter i ni, så kaffen kunne være klar til klokken ni.
Et kvarter – så længe kunne han ligge ned og hvile kroppen før kaffemaskinen skulle startes, katten lå stadig og strakte sin krop på sofaen, så han bestemte sig for at starte kaffemaskinen, og så lægge sig på gulvet, det ville give ham næsten tyve minutters hvile.
Der gik ikke længe før han hørte Sonja åbne døren, og komme ud fra sit soveværelse, hun så ind i stuen, så katten ligge på sofaen, og sagde til den:
Nå der er du mors bandit, har du sovet godt?
Hun gik forbi slaven på gulvet, og lod sig dumpe ned på sofaen ved siden af sin kat, og så på gevinsten, der var ved at kæmpe sig op i siddende stilling:
Kan du ikke hente to kopper kaffe? Jeg vil gerne have mælk i, hvis ikke der er noget i køleskabet må du gå hen til kiosken og hente noget.
Da Sonja så frygten i gevinstens øjne, grinede hun og sagde:
Nej rolig min egen, jeg ved der er mælk i køleskabet.
Køleskabet, gevinsten blev grebet af panik, han havde slet slet ikke set ind i det, under sin oprydning, og ikke mindst rengøring i køkkenet. Derfor skyndte han sig derud, men til sin lettelse så det pænt ud, han fik skænket to krus kaffe, kom mælk i det ene, og meget sukker i det andet, ikke fordi han brød sig om sukker i kaffen, men måske kunne det hjælpe lidt på hans træthed.
Nu var Sonja vågnet, og var i et strålende humør, og talte med både katten i sofaen, og slaven på gulvet, der blev talt om alt og ingenting, Sonja spurgte også om hvor meget vasketøj der var klaret, og måtte lige på en inspektionsrunde.
Da kvinden var tilbage i stuen, fandt hun et kort spanskrør frem.
Det meste er i orden, men jeg vil ikke have karkluden til at hænge over vandhanen i køkkenet, og wc-rullen hænger også forkert, så det må vi vist lige afregne.
Gevinsten følte sig uretfærdigt behandlet, for han havde end ikke rørt wc-rullen, men som slave, og i dette tilfælde oven i købet som udlånt husslave, kunne han ikke tillade sig at diskutere med en domina, derfor rakte han sine hænder frem som befalet. Først fem slag på oversiden af hænderne for karkluden, og derefter ti slag inde i hånden for wc-rullen.
Tak Sonja. Sagde gevinsten stille efter straffen var eksekveret.
Så vil jeg gå i bad, imens kan du lave morgenmad, English breakfast vil jeg have, du finder alt til det i køkkenet, lav også en portion til dig selv, det har du fortjent. Med de ord gik Sonja ud i badeværelset.
Da maden næsten var færdig, kaldte kvinden, efter at have taget panden med spejlæg af kogepladen, skyndte slaven sig ud til Sonja.
Jeg mangler et lille håndklæde til mit hår kan du se om der er et i det du har vasket?
Gevinsten skyndte sig ud, fandt et håndklæde, og rakte det til Sonja før han skyndte sig tilbage til maden, i håb om at den ikke var ødelagt. Det var den ikke, hvorfor han skyndte sig at arrangere den på to tallerkener.
Da maden var spist, og endnu en opvask var klaret, gik turen tilbage, og klokken halv elve kunne slaven synke ned på den tynde madras, og falde i en dyb søvn, det sidste han tænkte før Morfeus tog ham i sine arme, var at der gerne måtte gå mange timer før han blev låst ud af sit fængsel, og at det brev der lå på bordet, ville være en positiv tilbagemelding til hans Ejer, som han elskede og ville gøre alt for, uanset hvad.

Gevinsten 8.

Læs forrige afsnit her:Gevinsten 7.

I løbet af ugen kom der besked med ordre om mødetidspunkt, så fredag aften var scenen igen sat til et pokerspil, de samme deltagere, de samme regler, men stemningen var mere mættet af konkurrencelyst end ugen før.
Der var helt stille ved bordet, man hørte kun kortene når de blev lagt på bordet, og når jetoner skiftede ejermand.
Gevinsten stod stille, nød varmen, og at se når slavinden stille gik rundt og serverede forfriskninger, selvom han modstræbende måtte indrømme overfor sig selv, at han faktisk kunne mærke et stik af jalousi, når hans Ejer lagde sine arme om slavinden, og krammede hende de steder han selv havde allermest lyst til at kæle.
Den første der gik ud af spillet, var vinderen fra ugen før, den lille asiat, han rejste sig stille, og ville forlade lokalet, da han blev stoppet af Værtinden da hun lagde en hånd på hans arm, og talte sagte med ham, derefter satte han sig ved den lille bar lidt fra spillebordet, hvor han på afstand kunne følge spillets udvikling.
Spillet fortsatte en times tid, indtil der var fundet en vinder, de to sidste ved bordet, var den spanske bankdirektør, og den rødblonde kvinde der denne aften var iklædt en meget tætsiddende sort næsten gennemsigtig kjole, der kun var lidt tættere vævet hen over brysterne, mens hendes skød ville have været fuldt synligt, hvis ikke hun havde haft en meget lille G-streng på.
Asiaten og den yngste af kvinderne sad ved siden af hinanden i baren, og dannede et meget ulige par, de talte ikke sammen, men sad bare og fulgte spillet.
Endelig trak den rødblonde kvinde de sidste jetoner til sig, og så smilende på sin modstander, og sagde:
Ja så er du fallit, så vi er færdige med aftenens spil.
Ja det kan vist ikke være anderledes, tillykke med din gevinst, håber du får en god aften/nat, det var jeg lige ved at se frem til da du så havde den der flush, hvor jeg var sikker på at mine to par i konge og niere ville være nok.
Værtinden kom hen til de to spillere, og inviterede dem op til den lille bar:
Kom jeg synes vi skal have en lille trøstepræmie til de to der gik først ud, hvad siger I til det?
Begge så lidt forundrede ud, men nikkede bekræftende.
Godt så kom her!
Sagde Værtinden til det aparte par der sad ved baren.
Sammen gik de hen foran skorstenen hvor gevinsten stod fikseret, og Værtinden gik helt tæt på ham, og sagde stille:
Nu skal du også få lidt underholdning!
Derefter kaldte hun slavinden hen til sig, og sagde til de to spillere:
Så mine to gode venner, har I lyst til at forlyste jer lidt med min slavinde før vi skilles?
I må ikke røre gevinsten, han er reserveret til vinderen.
Jo det lyder dejligt! Svarede den unge kvinde, og asiaten nikkede samtykkende.
Kom herhen min egen. Kaldte Værtinden, og slavinden kom hen til hende, nu skal du bruges, glæder du dig ikke?
Jo Frue! Sagde hun stille.
Nu tog den unge kvinde fat i slavindens bryster, og legede med brystvorterne, først blidt og stille, men snart blev ”kærtegnene” hårdere og hårdere, indtil slavinden stønnede og gispede af smerte.
Værtinden stillede sig hen til gevinsten, og nussede ham lidt, og spurgte:
Nyder du synet?
Gevinstens svar var næppe hørligt, men et spagfærdigt:
Jjjaa! Fik han da fremstammet.
Dejligt, så synes jeg vi skal lade sidste uges vinder få lov at forlyste sig lidt med slavindens fisse, synes du ikke?
Værtinden så smilende på sin slave.
Gevinsten nikkede, og mærkede til sin forskrækkelse at jalousien havde meget fat i ham nu.
Foran gevinsten fremførtes der nu en særegen leg, hvor en ung kvinde, der mest af alt lignede en arrogant punker, og en meget velklædt asiat, nu brugte og misbrugte en ung slavinde, der lå på knæ henover en bænk, foran slavindens ansigt stod den unge kvinde med en monster stor dildo på spændt, og mundkneppede hende, mens der bag hende var en lille kontormand, der lige kunne nå op, og tage slavinden bagfra.
Værtinden stod ved siden af gevinsten ved skorstenen, hun hviskede til ham:
Nyder du underholdningen, eller er du jaloux? Værtinden kikkede på ham, og det så ud til at hun nød situationen.
Gevinsten viste ikke hvad han skulle svare, for både havde han svært ved at se hvordan kvinden mishandlede slavindens smukke bryster, og at se den aldrene asiat kæmpe med at få sin lille pik ind i den delikate fisse, det virkede helt grotesk.
Han så væk, men Værtindens pegefinger rettede hans ansigt mod personerne foran dem, og hviskede:
Du skal da se på, det er også for din skyld at jeg lader dette ske, så vær nu ikke utaknemlig.
Gevinsten så derhen, mens han kæmpede en indre kamp imellem din hengivenhed og respekt for sin Ejer, og det faktum at han indså at han havde flere følelser for slavinden end han havde ville indrømme.
Endelig fik asiaten sin udløsning, han prustede som et alt for overanstrenget muldyr, og hans lille pik gled ud sammen den slimede udløsning han havde formået at levere i slavindens indre.
Ja nu skulle du jo egentlig slikke slavinden ren kære slave, meen du er jo lovet ud resten af natten, så det vil jeg ikke udsætte vinderen for, men en smagsprøve skal du da have.
Med de ord kørte hun en finger rundt hvor spermen sivede ud ag slavinden, og førte fingeren op til slavens mund med ordene:
Slik og nyd!
Slavinden lå nu alene hen over den bænk hun var placeret i, og turde ikke se op på gevinsten da deres fælles Ejer madede ham med sperm og andre safter fra hendes fisse, men var nød til at se op, da Værtinden henvendte sig til hende:
Har du hygget dig slavinde?
Slavinden svarede ved et nærmest usynligt nik.
Det var godt, har du også spurgte Hun henvendt til gevinsten.
Ja kære Ejer! Svarede han stille.
Godt! Men nu skal du gøres klar til afgang.
Mens de fire spillere tog afsked, og de tre forlod spillelokalet, så den rødblonde på, mens Værtinden gav gevinsten et halsbånd, med tilhørende hundesnor på, derefter fik han den samme frakke på som ugen før, men ingen håndjern, kun et par sko.
Således forlod de to spillelokalet, og begav sig ud til en lille rød sportsvogn, der holdt parkeret udenfor huset.
Da de var kommet på plads krævede kvinden at han skulle knappe frakken op, jeg vil kunne mærke din ”den der”! Sagde kvinden, og tog ugenert fat i gevinstens pik, da hun var drejet ud fra kantstenen.
Oppe i spillelokalet gik slavinden stille rundt og ryddede op efter aftenens spil, mens den slave hun ikke kendte, men som nu havde været ”Dealer” begge aftener, blev pisket heftigt af Værtinden, ikke for noget han havde gjort galt, men bare fordi hun havde lyst at mærke hans hengivenhed, og se angsten i hans ansigt.
Da Dealeren var sendt afsted, med håret gennemblødt af Værtindens tis, og med en ryg fuld af piske mærker, kaldte hun slavinden hen til sig.
Jeg er glad for at du nød at blive brugt, du var også smuk når du lå der, og gjorde alt du kunne for at tilfredsstille mine venners lyster.
Slavinden bukkede sig ned, og kyssede sin Ejers Fødder, før hun rettede sig op på knæ, og sagde:
Tak fordi du viser mig den vej jeg skal, så jeg kan tjene dig, og ikke bare tænke på mine egne behov og lyster.
Værtinden så ned på sin slavinde, smilede og sagde:
Jeg lover dig at du skal nok blive vist på vej, både på denne bløde måde, men også den hårde måde, når det er det jeg ønsker, men nu synes jeg du skal gøre dig klar til natten, for i nat bliver du lænket under sengen, så jeg er sikker på at du ikke gør fjollede ting før jeg er her tilbage i morgen tidligt.
Snart efter lå slavinden lænket til væggen med en kæde der gik ned til et halsbånd der var låst om hendes hals, kæden var så kort, at hun ikke kunne bevæge sig ret meget, derfor havde hun en toiletspand og noget at drikke indenfor rækkevidde.
Det tog lang tid før hun faldt i søvn, tankerne gik til hvad hendes medslave blev udsat for hos aftenens vinder, hun viste af erfaring at kvinden kunne være meget hård, men hun følte også jalousien mange kvaler.

Læs næste afsnit her: gevinsten 9.

Gevinsten 7.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 6.

Dørlåsen klikkede definitivt, de to var låst inde sammen, der opstod en lidt akavet stilhed, mens de stjålent kastede blikke mod hinanden, slavinden rejste sig langsomt, og sagde:
Skal vi hjælpes ad, eller trænger du til et bad med det samme?
Lad os hjælpe hinanden, det bad når jeg nok, med de ord begyndte gevinsten, der nu var tilbage i den daglige slaverolle at samle piske, spanskrør og andre remedier sammen, slavinden gik i gang med at gøre vaskevand klar, de to byttede plads ude i badeværelset, der også var rengøringsrum for remedier.
I stilhed gjorde de rent i hvert deres lokale, da piskene og andre remedier var hængt på plads, gik de hver en runde, for at sikre sig at alt var i orden, da det var gjort, så de på hinanden, og for første gang tænkte slaven over det faktum, at de begge gik nøgne rundt, at det havde ikke havde haft nogen indflydelse på ham………før, men nu hvor han tænkte over det, kunne han mærke hvordan pikburet strammede om hans pik, som om slavinden havde læst hans tanker sagde hun:
Når nu det der bur strammer for meget, kan du få nøglen af mig, vor Ejer gav mig den før hun gik, da hun sagde det sidste, viste hun en nøgle hun havde i en kort kæde om halsen.
Men den kan ikke komme af kæden, så vi må vist samarbejde, tror du det går?
Ja det tror jeg, men jag kan ikke garantere at jeg ikke rejsning med din krop så nær mig!
Det må du styre selv, jeg skal nok lade være med at lokke, lo slavinden koket.
Derfor lå slavinden snart efter med sit ansigt tæt på slavens underliv, mens han febrilsk forsøgte at få låst op, før pikken reagerede alt for meget på det faktum at der lå en attraktiv kvinde mellem hans ben, og han ikke kunne undgå at se det.
Da låsen var taget af, og buret dermed kunne åbnes, var hans manddom allerede svulmet så meget op at det føltes som om de små pigge var modhager, da buret skulle trækkes af trak piggene små røde streger, og slaven gav sig, så slavinden så helt forskrækket ud, man af kom buret, så slaven kunne gå i bad, og få vasket blodet af sin pik, for at se om der var andet end overfladiske skrammer.
Slavinden rengjorde buret mens slaven var i bad, bare for at have noget at gøre imens.
Da begge havde været i bad, spiste de frokost i tavshed, ingen viste helt hvad de skulle sige, men var usikre på den anden, derfor gik eftermiddagen stort set i stilhed, slavinden viste ikke helt om slavens tavshed var et udtryk for at han var træt efter nattens oplevelser, eller om han også følte en tiltrækning på samme måde, som hun følte sig tiltrukket af ham.
Slaven kikkede i smug på den smukke nøgne slavinde, der graciøst bevægede sig rundt, han måtte indrømme at hvor forbudt det end var, havde han visse følelser for hende, de følelser gjorde også at han var nød til at sidde i bestemte stillinger, for ikke at vise med sin manddom hvor lækker hans syntes hun var, det gjorde det lidt vanskeligt at være helt naturlig overfor hende, derfor besluttede han at være ærlig overfor slavinden.
Det er lidt svært at gå på toilettet for mig, jeg må vist stå på hovedet for at ramme kummen, og det er din skyld! Startede slaven, og fortsatte:
Du er da så dejlig, at jeg ikke kan holde hverken øjne eller tanker fra dig, jeg ved godt at det er forkert, og vi skal ikke gøre noget ved det, jeg var bare nød til at fortælle det!
Det er heldigt for mig, at man ikke kan se det samme på en kvinde! Svarede slavinden, og smilede.
Vi må jo ikke noget sammen, det ved jeg, men syntes bare at du skulle vide det, fortsatte slaven.
Jo tak og i lige måde, har du også forbud mod at finde en kæreste uden at have spurgt om lov? Ville slavinden vide.
Ja det har jeg, og det har jeg haft det fint med indtil nu, for jeg tror jeg er mere end fysisk tiltrukket af dig, lidt småforelsket, og det er jo som udgangspunkt forbudt for sådan nogle som os!
Ja det er det jo, men hvad nu hvis vi spurgte vor ejer?
Det tør jeg næsten ikke. Svarede slavinden, men deres snak fortsatte, og nu hvor der var taget hul på snakken gad slaven ikke skulle sin ”begejstring”, og på en måde blev det lettere at styre dén når det ikke var hemmeligt!
Sådan gik eftermiddagen, de var enige om at de ikke måtte gøre noget sammen, men ”spændingen” mellem dem blev ikke mindre, og slaven måtte til stadighed tørre sig og gulvet han sad på, for ikke at der skulle blive alt for meget svineri.
Da eftermiddagen var ved at være gået på held, hørte de begge de velkendte skridt af en der nærmede sig døren udefra, og begge så hengivent hen mod døren, mens de lagde sig på alle fire ved siden af hinanden med ansigtet vendt mod døren, men med panden i gulvet.
Godaften kære slaver, har I hygget jer?
Ja det har vi sagde slaven spagfærdigt, slavinden nøjedes med at nikke med hovedet.
Dejligt, hvad tror i så der skal ske nu?
Begge forblev stille, lå bare der, og var godt tilfreds med at ligge med ansigtet mod gulvet, så de ikke skulle se deres Ejer i øjnene.
Ingen gæt?
Nej! Svarede de som i kor.
Jamen så må jeg jo røbe det, sæt jer op, så jeg kan se jer.
De to slaver satte sig op på knæ, med numsen mod hælene, og så op på deres ejer der stod smuk og knejsende foran dem.
Hvad er det slave, hvorfor den rejsning, skal din pik i bur igen?
Hvis det er dit ønske kære Ejer, så skal den vel det. Slaven så op på sin ejer med et udtryk der klart viste at det ikke var hans drøm.
Kan du ikke styre din slavepik, bare fordi der går en smuk slavinde rundt foran dig? Værtinden smilede da hun spurgte.
Nej det kan jeg måske nok ikke, selvom jeg prøver.
Eller slavinde, er det dig der går og lokker min slave til dén slags tanker?
Jeg gør ikke noget for at lokke slaven. Var slavindens svar, men hun blev røbet af at hun rødmede helt op over ørene.
Jeg tror I to har noget kørende, eller tager jeg helt fejl.
Slaven trak vejret dybt, og busede ud, så ordene næsten faldt over hinanden:
Kære Ejer det er rigtigt at vi nok synes at hinanden er charmerende, men vi har ikke gjort noget………..vi ved godt at det er forbudt, og ingen af os vil svigte vor Ejer!
Værtinden smilede til sine slaver, og sagde:
Jamen det er da dejligt at vide, men I må ikke få hinanden, ikke lige nu, måske i fremtiden, det vil vise sig, men skønt at jeg ved hvordan I har det, så jeg har endnu mere at udnytte hos jer begge.
Med de ord strøg hun begge på kinden, og fortsatte:
Nu skal I begge tage hjem, og slappe af, for på fredag skal I være her igen, og du skal igen være det der bliver spillet om slave, men måske vil jag lade en eller flere af mændene ”lege” med dig smukke slavinde foran slaven, hvad siger I til det?
Det vil vi se frem til. Svarede slaven, og slavinden nikkede.

Læs næste afsnit her: Gevinsten 8.

Gevinsten 6.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 5.

Tilbage hos hans Ejer, blev gevinsten låst inde i den celle der var indrettet i et havehus, kvinden gav ham kuverten, med besked om at give den til sin Ejer når hun hentede ham ud senere på dagen.
Således alene og nysgerrig på hvad der stod i brevet, lagde gevinsten sig til rette på gulvet på den tynde madras, og forsøgte at få nogle timers søvn.
Godmorgen slave!
Gevinsten havde ikke hørt døren blive åbnet, ej heller mærket det stærke lys der strømmede ind i rummet han lå i, men nu så han sin Ejer stå i døren, hun så meget mere frisk og veloplagt ud end han selv følte sig, men huskede dog på at overdrage kuverten han havde fået med, da han returnerede i nat.
Denne kuvert fik jeg med hjem, værsgo!
Værtinden så ned på ham, som han lå der på knæ foran hende med en kuvert i hånden, rakte ud efter den, og spurgte smilende:
Men hvordan synes du det gik?
Det gik godt er mit indtryk, selvom jeg må indrømme at jeg ikke kunne bestå en svær prøve i at holde mig, så jeg kom til at tisse på den asiatiske mand der vandt pokerspillet, men det virkede heller ikke til at det er ham der bestemmer hjemme hos ham selv.
Nej det har du helt ret i, det er hans kone der styrer den husholdning med hård og til tider dejligt uretfærdig hånd. Men det kan jeg sikkert læse mere om i brevet, som hun med en sigende bevægelse holdt op i mellem dem.
Hvad er det der er i, en nøgle?
Ja det er til det her! Svarede gevinsten og viste pikburet der sad fastlåst på hans pik.
Nej hvor fint! Udbrød Værtinden, og tog fat i det, drejede det lidt, så gevinsten gav sig lidt da de små pigge stak ind i hans pik.
Der er sørme lidt blod på, hvor kommer det fra? Værtinden så smilende på sin ejendom.
Det er nogle små pigge der borer sig ind i huden, når pikken bliver hård. Dette stønnede gevinsten nærmest, da Værtinden stadig nysgerrigt vred i buret.
Sid dog stille, jeg kan jo nærmest ikke se noget, som du åler dig rundt slave.
Gevinsten kunne kun nikke, og forsøgte af al magt at lade være med at stønne, endsige kæmpe imod Værtindens leg med hans pik.
Nå der er de små bæster der stikker dig, gør de ondt?
Værtinden så smilende på slaven mens hun spurgte.
Ja det gør de, når der bliver vredet i buret som nu, eller pikken bliver hård.
Beskylder du mig for at være ond ved dig slave, vil du hellere ha din frihed da?
Nej nej ddet vil jeg bestemt ikke, jeg vil helst være din slave, uanset hvad du gør ved mig.
Det var godt, husk det nu kære slave, da Værtinden sagde det sidste tog hun et fast greb i pikburet, og drejede det lige lidt mere, så hendes ejendom væltede om på siden med et skrig.
Stadig smilende forlod Værtinden sin slave med ordene:
Når du er klar, kan du komme ind i huset, så må vi se om du har fortjent et bad!
I sin ene hånd bar værtinden brevet, i den anden, frakken, der havde været hans eneste påklædning da han kom tilbage, så turen ind til huset måtte foregå nøgen og med bare fødder.
Da gevinsten kort efter bankede på døren ind til Værtindens gemakker, havde han omhyggeligt tørret sine bare fødder af på den hårde måtte der lå udenfor bagdøren ind til huset.
Kom ind blev der sagt efter lidt tid, forsigtigt åbnede gevinsten døren, trådte ind, gik ned på knæ, kravlede hen til Værtinden, kyssede hendes fødder.
Værtinden sad rolig og tavs indtil hendes slave på den måde havde hilst ærbødigt.
Nå min egen, nu har jeg læst hvad der er sket i nat, du har da rigtig hygget dig, sikken megen opmærksomhed du har fået.
Selvom du har tisset på din vært, som jo slet ikke er venligt, kan jeg læse at du har gjort et godt indtryk, ikke mindst på kvinden du ikke kender, ikke en gang hendes navn kender du, men alligevel var du klar over at du skulle underkaste dig hendes ønsker, det gør din Ejer glad!
Hvad du ikke viste, er at manden der vandt dig, er en meget dedikeret slave, der selvom han slet ikke nyder det, spiller rollen som dominerende, når hans kone og Domina ønsker det, og hun nyder at sætte sin mand og slave på prøver, en af disse prøver, er at hun har flyttet sin elsker ind i huset, så manden nu bor i deres gæsteværelse, men kan følge med i det hektiske sexliv der udspiller sig derinde, da der er opsat mikrofoner, og højtalere, der bliver tændt når hun ønsker at han skal lide jalousiens pinsler, velvidende at der ikke er noget han kan gøre ved det.
Dog er elskeren ikke hendes ligemand, slet ikke, han bliver på samme måde som alle andre mænd i hendes liv udsat for hendes ”humørsyge” ingen ved nogensinde hvad hun vil gøre ved dem, men ingen af dem kan undvære hende.
Værtinden så ned på sin Ejendom, og smilede sit sødeste smil, da hun nu spurgte:
Er det noget du kender?
Ja det er det, jeg ønsker heller ikke andet liv end det jeg har nu, på trods af alt hvad der er sket, og kommer til at ske i fremtiden.
Dejligt, så er vi jo enige, men selvom du har gjort alt som du skulle, skal du ikke snydes for pisk, kom vi går ovenpå, og ser hvad jeg får lyst til at gøre, men glæd dig, for det er ingen straf, vi skal bare hygge os, med det vi begge nyder, nemlig at jeg påfører dig smerte af ren lyst.
Dermed rejste Værtinden sig, og begyndte at gå, gevinsten så på hende da han kravlede efter hende, hendes ben og bagdel blev smukt vist frem i de stramme tights hun bar, mens den løse T-shirt delvist skjulte resten af kroppen.
Indenfor døren hørte slavinden at hendes Ejer nærmede sig, selvom de bløde løbesko hun var iført ikke klikkede mod gulvet, som et par stiletter ville have gjort. Derfor lå slavinden på knæ, med panden i gulvet vendt mod døren, da Værtinden trådte ind i rummet, nu hvor døren var åben, kunne slavinden høre gevinsten kom kravlende op ad trappen.
Godmorgen smukke slavinde. Begyndte Værtinden, og fortsatte:
Hvor er din ryg, ja hele bagside dog smuk til morgen, synes du ikke de piske skal i brug igen?
Godmorgen svarede slavinden, og med lidt skælvende stemme sagde hun så:
Jo da det skal de da, hvis det er dit ønske!
Værtinden brød ud i en latter der charmerede begge de to underdanige.
Meen måske skal jeg prøve at se om ikke det er slaven her, der har fortjent at blive forkælet lidt, hvad siger du til det slavinde?
Det er som altid dit ønske der er vor lov kære Ejer!
Det er jo det helt rigtige svar, kan du gøre slaven fast op ad skorstenen, du ved jo hvordan det skal gøres ikke?
Jo smukke Ejer, det skal jeg nok gøre!
Slaven kravlede hen til skorstenen, han havde været udstillet opad aftenen i forvejen, rejste sig, og blev fikseret, så han stod med ansigtet ind mod den, og således præsenterede han sin bagdel.
Nu så Værtinden vurderende på de piske der lå rengjorte på bordet, hun besluttede sig for en kort singletail, fordi det var hendes tanke at slaven ”blot” skulle straffes med få, men hårde slag, før han fik lov at gå i bad, og få noget tiltrængt morgenmad.
Derfor slog Værtinden mellemhårdt allerede fra første slag, slaven gav sig, men stod stille, så faldt slagene med jævne mellemrum, indtil slaven ikke kunne tilbageholde et skrig af smerte, her havde Værtinden tænkt sig at slutte, meen det var før hun kom i gang med at piske.
Nu hvor hun var kommet i gang, og kunne se sin slave reagere på det hun gjorde, fik hun lyst til lige at slå et par slag med spanskrøret. Spanskrøret der gav hende den glæde at slaven reagerede, både ved at vride sig, selvom han ikke kunne undslippe, hvilket han godt vidste, men også ved at huden hurtigt blev pyntet af røde striber.
Værtinden sluttede med spanskrøret, vendte sig om for at lægge det, nu vidste hun godt at det ikke blev en kort piskning, kun for at vise hvem der har magten, nej nu var hun blevet i humør til at piske, det ophidsede hende, så derfor ville hun ikke slutte endnu, så måtte mad og bad vente, hun ville more sig.
Der gik ikke længe før alle fem piske og spanskrør der lå på bordet havde været i brug, hvorfor Værtinden gik hen til væggen hvor de andre piske hang, og i sin begyndende rus, tog hun tre piske, denne gang nogle der helt sikkert ville give det ønskede resultat.
Tænd for musikken! Slavinden skyndte sig hen til anlægget.
Nu strømmede musikken ud gennem højtalerne, ikke fordi Værtinden havde tænkt sig at slå i takt til musikken, men fordi hun ikke ville have sine slaver til at høre hendes åndedræt blev påvirket af den gryende ophidselse hun følte over sin magt, og sine slavers hengivenhed.
Lidt tid stod Værtinden og så på sin slaves smukke ryg, før hun bestemte sig for en af sine favorit piske, en kort flettet latexpisk, der gav så smukke mærker, og sådan en dejlig umiddelbar reaktion fra den hun forkælede med sine slag.
Bag Værtindens ryg, kunne slavinden ikke lade være med at krympe sig lidt, da pisken første gang svirpede ned over slavens ryg, med det resultat at han gav sig voldsomt, og et fletteformet mærke stod frem øjeblikkeligt, helt ude på siden af hoften bristede huden, og en lille bloddråbe kom lovende frem.
Efter en række slag, hvor slaven for hvert slag gav sig mere og mere, for til sidst at vække Værtinden med et skingert skrig af smerte, stoppede Værtinden, lod pisken hænge ned langs siden, trådte hen til sin slave, der nu havde en række mærker, der hver og en endte i en lille blødning, hvor snerten havde ramt med ekstra høj hastighed og styrke.
Da Værtinden lod sin smukke hånd glide ned over slavens ryg, kunne hun mærke sveden der piblede frem på den mærkede ryg.
Du må vist hellere få lidt at drikke slave. Med de ord sendte Værtinden slavinden hen til køleskabet efter en kold vand, mens hun selv løsnede slaven, der af udmattelse og hengivenhed lagde sig foran sin ejers fødder og kyssede hendes løbesko, mens han stille hviskede et:
Tak!
Velbekomme min egen slave. Sæt dig op, og drik lidt vand, slavinde jeg tror du skal lave tre kopper kaffe.
Således gik det til at de tre lidt senere sad med hver sin kop kaffe, de to på gulvet, mens Værtinden sad henslængt i en behagelig stol, og lod rundhåndet sine slaver kysse sine fødder ind imellem at de drak kaffe, smalltalken gik lystigt om aftenen og natten, og ikke mindst morgenens oplevelser, flere gange måtte slaven vise sin ryg, og sit pikbur frem.
Således gled morgenen over i formiddagen, og Værtinden brød op med ordene:
Nå mine slaver, nu er det tid for oprydning og bad, derefter kan I lave jer noget mad, jeg vil gå ned til mig selv, vi ses………..når det passer mig.

Læs næster afsnit her: Gevinsten 7.

Gevinsten 5.

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 4.

Stilheden i rummet virkede frygtindgydende, kvinden stod blot der, og så ud til at overveje hvilken straf han skulle have for at have tisset på manden der lå lige under ham.
Uden et ord begyndte hun at løsne ham, da han var frigjort, tog kvinden hans hånd, og førte ham stille, nærmest blidt over til en fikseringsbænk, hvor der var fastgjort en lang række brede læderremme, så både arme ben og krop kunne fastgøres.
Da han efter få minutter lå 100% fikseret, blev han blindfolded, og iført høreværn, før han mærkede hænder der begyndte at lege med hans pik, der blev kælet og leget stille og roligt, til han blev stiv og endnu længere, til han begyndte at stønne af liderlighed, da han lå der, og kun kunne drømme om sin udløsning, mærkede han pludseligt at der blev spændt noget rundt hans nosser, og lidt senere om hans pik, udover at metallet var lidt koldt lige da det blev monteret, var det ikke ubehageligt, slet ikke fordi de bløde hænder genoptog deres leg med hans pik.
Der gik ikke længe før han igen var ved at komme, og hænderne forsvandt, men ikke blot det, nu gav det et jag gennem hans kønsdele, da der blev sendt strøm gennem dem, gennem det der var spændet rundt hans pik og nosser, forskrækkelsen og smerten fik hans krop til at spænde alle muskler, så han trak i alle remme, da han prøvede at lette fra briksen han var fastgjort til.
Efter nogle få men meget pinefulde sekunder forsvandt strømmen igen, og han var overladt til sig selv, ude af stand til at se eller høre hvad der i øvrigt foregik omkring ham, lidt efter lidt slappede han af igen, mens lå og forsøgte at høre hvad der foregik, men det var umuligt, så han sank ind i sig selv.
Hvor længe han lå sådan, kunne han ikke bedømme, men næsten umærkeligt begyndte en hånd at berøre hans ben, hånden bevægede sig op mod hans skridt, langsomt, men lidt hårdere end i starten, ikke ubehageligt, blot så meget, at han ikke var i tvivl om at hånden, lidt senere hænderne var der. Nu var hænderne også på hans brystkasse, kælede blidt for hans brystvorter, bevægede sig ned mod navlen, sprang så ned til hans lår, der også blev kælet blidt. Så en hånd på låret, og en hånd på en brystvorte, nu rejste hans pik sig igen, hænderne nærmede sig, men kom ikke helt hen til pikken, de legede drillede ham, ude af stand til at bevæge sig, som han var, måtte han bare ligge der og vente, og håbe på at de langt om længe ville begynde at lege med ham igen.
Nu strejfede hænderne hans pik og nosser når de kælede resten af hans krop, hans begyndte at stønne, men kunne stadig ikke mærke hænderne på sine kønsdele, endelig mærkede han negle der blidt kradsede hans nosser, lidt senere tog den anden hånd fat om hans pik, og begyndte uendeligt blidt at onanere ham, han kunne fornemme at hans stønnen nok kunne høres, pikken var nu så hård at den næsten smertede, hans udløsning nærmede sig, nydelsen var næsten uudholdelig, der blev hældt massage olie udover hans pik, og hånden koncentrerede sig om pikhovedet, langsomt men sikkert kom udløsningen nærmere, nu mærkede han en finger der kredsede om hullet i pikken, det var så stort når den anden hånd gled ned af skaftet, at en lille finger næsten kunne presses ind.
Så kom det, hænderne forsvandt lige i det øjeblik han troede han ville få sin udløsning, og blev med det samme afløst af den smertede pulserende strøm gennem pik og nosser, kontrasten mellem nydelse og smerte var så kraftig at han skreg sin smerte og skuffelse ud i rummet.
Som før blev han nu ladet alene en tid, indtil han mærkede ”noget” ved sine høreværn, en blid berøring, et klik, og nu kunne han høre lidt, der blev skruet op for hans hørelse, det måtte være nogle af de her aktive høreværn med indbyggede mikrofoner, han kunne nu høre kvinden gå rundt i sine stiletter, kunne høre en anden person, der trak vejret stønnende, kunne høre noget der lød som en pik indsmurt i glidecreme, der blev onaneret tæt på ham. Ellers var han igen overladt til sig selv.
Høreværnene tillod ham kort sagt at høre hvad der skete, som da han lidt senere kunne høre vand der rislede, var det mon en der tissede?
Pludseligt forsvandt lyden i et kort sekund, så igen, og igen, når der var lyd på, kunne han høre en person, der stønnede af smerte, men så forsvandt lyden igen en brøkdel af et sekund, dette gentog sig flere gange, og efter hver gang stønnede den anden person lidt mere end før.
Så begyndte det igen, disse korte afbrydelser af lyden, og den tiltagende stønnen, så blev lyden borte i nogle få sekunder, og da den vendte tilbage, kunne han høre at stønnen var tiltaget voldsomt. Da gik det op for ham, at han havde den type høreværn på, der lukker af for lyden ved høje lyde, derfor kunne han ikke høre piskningen, kun resultatet i form af stønnen, ligesom skrigene også blev dæmpet, denne erkendelse fik ham til at smile.
Midt i alle de andre lyde, lagde han nu mærke til at kvinden var standset op ved ham, og nu kom de blide hænder tilbage, det fik ham til at spænde alle muskler i angst forventning om at strømmen også ville vende tilbage, det skete ikke, kun den nydende behandling af de blide bløde hænder og neglene, der æggende kradsede hans nosser.
Lige så stille slappede han af i kroppen, samtidigt med at hans pik reagerede på berøringerne, de samme, og dog så var de lidt anderledes, de gik lidt hurtigere frem, som ville de give ham den udløsning han så voldsomt ønskede sig.
Hurtigere end sidst nåede de til at kæle og kradse ham, og igen stod hans pik forventningsfuldt ud fra kroppen, denne gang legede kvinden mere med hullet i pikken, en sound blev ført ned i pikken, og den ene ”rem” rundt pikken blev fjernet, var tiden med strømmen nu forbi, han håbede det, samtidigt med at sounden gled på plads i hans pik.
Stille blev han onaneret, samtidigt med at et par negle blidt blev presset ind i huden omkring hans højre brystvorte.
Han begyndte igen forsigtigt at håbe på at han ville få udløsningen denne gang, på samme måde som før blev der leget med ham, og virkningen udeblev ikke hans udløsning kom nærmere, nu mærkede han hvordan massageolie igen blev fordelt ud på hans pik, og hænderne var over alt, så forsvandt de, og han spændte igen alle muskler, men strømmen udeblev, der skete ingenting, ikke andet end at høreværnene nu blev fjernet, blindfolden blev fjernet, og han kunne se kvinden lige foran sig, der igen begyndte at kæle hans pik, nosser brystvorter, ja over det hele.
Nu nærmede udløsningen sig igen voldsomt, han så på kvinden, der smilende legede med ham, han kunne mærke duften af hendes parfume, se hendes smukke øjne, når hun var tæt på ham, kunne han mærke brysterne der gavmildt pressede sig mod ham.
Han lukkede nydende øjnene, men hun stoppede sin leg og befalede ham at åbne øjnene. Da han igen havde åbne øjne, genoptog kvinden sin leg, han nærmede sig hurtigt igen sin udløsning, denne gang lod det ikke til at hun ville stoppe, han stønnede højere, og spændte og afslappede sine muskler, så ind i hendes uudgrundelige men smukke øjne.
Så kom en voldsom udløsning rullende, han mærkede det, pikken svulmede, alt var koncentreret om dette ene den fuldkomne nydelse, kvinden smilede til ham, og nikkede mens hun sagde:
Ja lad det gå, kom for min skyld!
Det gjorde han, spermen kom voldsomt, men lige i det den skulle ud, ramte den sounden, og som en djævelsk timing satte kvinden nu strøm i sounden, og det sidst tilbageblevne bånd om nosserne, så udløsningens forløsende nydelse blev afløst af en pulserende smerte der komplet overdøvede hans nydelse, i det fjerne hørte han kvinden le højt, og sige:
Ja sådan går det, når man sådan tisser uden tilladelse!
Hvorefter hun slukkede for strømmen, trak sounden op, fjernede båndet om nosserne, tog et stearinlys, og lod den varme stearin dryppe ned over nosser, og op over den hurtigt krympende pik.
Da der ikke var mere flydende stearin i lyset satte hun det på plads, gik bag ham, og rettede briksen, han lå på op, så han kunne se at asiaten stadig lå bundet på gulvet, men nu endnu mere våd, ligesom han kunne se den smukke unge mand der stod fikseret til et kors, der var nåle over alt på, og især i ham, nu koncentrerede kvinden sig om den smukke unge mand der skræmt så hende fastgøre ledninger til et par nåle der var stukket igennem hans pung og pik, langsomt nydende færdiggjorde hun sit arbejde, gik hen til gevinsten, tog strømapparatet , gik hen og satte det på den unge mands ledninger, hun stillede sig nær ham, kælede og nussede ham, mens hun lavmælt hviskede noget til ham, og han svarede med et ja tak, i spejlet bag den unge mand kunne gevinsten se et charmerende smil brede sig på hendes ansigt, da hun rakte ud efter strømapperatet, og med få berøringer fik strømmen til at citre i den unge mands kønsdele, først stod han stille, men langsomt med en sadistisk latter, skruede hun mere og mere op for strømmen, så den unge mands ansigt fordrejede sig i smerte, igen ændrede hun indstillingerne, hvorefter han slappede af, men langsomt uden at hun gjorde noget, tiltog strømmen med at give ham smerte.
Kvinden så lidt på den unge mand, før hun lod ham alene, og gik hen til gevinsten, hun stillede sig ved siden af ham, så han kunne se den unge mand der med jævne mellemrum skar ansigt i smerte.
Det er nu fantastisk så dejligt det er med sådan et strøm apparat, synes du ikke? Spørgsmålet var rettet til gevinsten, der nu spagfærdigt svarede:
Jo Frue.
Det lyder ikke til at du mener det slave, men jeg skal nok finde på noget andet til dig, stol trygt på det!
Natten var ved at blive til morgen, en smal lysstribe kastede sit lys ud på gulvet fra de tykke gardiner, stemningen var mere afslappet, gevinsten fik set sig omkring, asiaten lå med næsten lukkede øjne, som sov han, den unge mand stod og sitrede, mens kvinden havde sat sig hen til et lille, men smukt skrivebord, hvor hun skrev noget på et ark papir, der blev lagt i en kuvert, før hun gik hen til den unge mand, slukkede for strømmen, og iført gummihandsker begyndte at fjerne de utallige nåle hun tidligere havde sat i ham.
Da nålene var væk, og den unge mand var løsnet, fik han besked på at fjerne så meget stearin som det var nødvendig for at montere et pik bur på gevinsten, ikke et ordinært pikbur, men et med små spidse pigge på indersiden af buret.
Godt at jeg har fået udløsning, tænkte gevinsten, mens den unge mand monterede det onde bur.
Kvinden kom nu hen til dem, og så snart buret var låst, og nøglen afprøvet, tog kvinden nøglen, lagde den i kuverten, hvorefter den blev limet og lukket.
De to ”frie” mennesker i rummet stillede sig hen over asiaten, med front mod hinanden, lige hen over hans ansigt, og kvinden talte nu til ham:
Så min lille hanrej, nu skal du se hvordan en rigtig pik kan gøre din kone lykkelig. Derefter begyndte hun at lege med den unge mandspik, så den rejste sig, snart efter knejsede den voldsomt, og hun førte den ind i sig.
Knep mig godt og længe, hvis ikke du vil ligge ved siden af hanrejen om lidt.
Den unge mand gjorde sig anstrengelse for at tilfredsstille kvinden, men da hun var lidt højere end ham på sine stiletter, havde han svært ved at komme i bund, og det også ud til at hun med vilje strakte sig lidt mere end nødvendigt.
Gevinsten så denne særegne forestilling, uden at tænke over at når han blev opstemt af at se de to mennesker foran ham, havde det konsekvenser for ham. Det opdagede han pludseligt, da de små spidser i hans pikbur begyndte at bore sig ind i hans pik alle steder.
De to på gulvet var nu så langt i deres leg, at ingen af dem registrerede gevinstens små smerte støn.
Snart var den unge mands udløsning så tæt på at han ikke kunne holde den tilbage, kvinden flyttede sig, tog hans pik i hånden, tvang ham på knæ, og onanerede ham ud over asiaten der i forvejen var gennemblødt at kvindens og lidt af gevinstens tis.
Derefter kom kvinden over til gevinsten, løsnede hans remme, tog fat i pik buret, så han måtte følge med ud på gulvet, her lod hun sine negle blidt kradse på hans pung, og spurgte:
Nød du min forestilling?
Pikken der hurtigt prøvede at rejse sig smertede, og gevinsten svarede:
Ja Frue.
Vil du gerne ha at jeg også leger med dig?
Ja tak Frue! Svarede gevinsten, han turde ikke andet.
Nå jamen så lad mig kæle lidt med din pik, svarede hun sadistisk.
Snart efter var hans pik igen gennemboret af de små pigge.
Nå slave nu må du vist snart hjem som en anden Askepot.
Den unge mand stod pludseligt foran ham, igen iklædt den specielle dragt, og med den frakke gevinsten havde været i ført da de kørte herhen.
Snart var den lille procession klar til afgang, blot med den forskel at nu lå asiaten fikseret på gulvet, kvinden trådte hen til ham, og spurgte kærligt:
Synes du at du har fortjent din belønning skat?
Asiaten nikkede ivrigt.
Jamen så må du jo få den scat, så har du også noget at hygge dig med mens jeg er væk ikke?
Igen nikkede asiaten ivrigt.
Luk munden op, idet kvinden sagde det, knælede hun ned, trak den kjole hun havde skiftet til op, og sagde:
Så kommer din scatbelønning!
Gevinsten kunne både høre og lugte hvad der foregik mellem de to mennesker foran ham, han så lidt væk, da kvinden rejste sig, efter at have tørret sig, og lagt papiret på den lille forhøjning af scat den fikserede asiat nu ihærdigt prøvede at spise.
De tre andre forlod værelset, idet en for gevinsten ukendt kvinde, gik ind i rummet, med besked om at sørge for at han fik spist op.
Turen tilbage i bilen foregik ved at den unge mand kørte, mens kvinden sad ved siden af gevinsten, af og til kælede hun med hans pik eller brystvorter så han ikke var i tvivl om at han stadig havde buret på, når kvinden så smerten i hans ansigt lænede hun sig ind til ham, og hviskede: du er så smuk når du lider!
Tilbage hos hans Ejer, blev gevinsten låst inde i den celle der var indrettet i et havehus, kvinden gav ham kuverten, med besked om at give den til sin Ejer når hun hentede ham ud senere på dagen.
Således alene og nysgerrig på hvad der stod i brevet, lagde gevinsten sig til rette på gulvet på den tynde madras, og forsøgte at få nogle timers søvn.

 

Læs næste afsnit her: Gevinsten 6.

Gevinsten 4.

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 3

De fem piske slavinden havde valgt, lå nu på spillebordet, mens Værtinden var ved at fiksere slavinden op ad skorstenen.
Begge kvinder var stille mens fikseringen stod på, derefter brød Værtinden stilheden:
Nå slavinde hvilken skal vi varme op med? Nej det er lige meget, du har vel lagt dem i rækkefølge, har du ikke?
Slavinden tænkte sig grundigt om, hun huskede ikke hvordan piskene lå, men hun valgte at svare:
Jo det har jeg.
Det svar fortrød slavinden da første slag faldt ned over hendes baller, for det var en meget tynd og spændstig ridepisk, der svirpede ondskabsfuldt på hendes bløde hud. Værtinden kunne selv i det svage lys der nu var i rummet se hvordan hvert slag aftegnedes smukt på slavindens krop, dette fascinerede hende så meget, at hun helt glemte den smerte der blev påført slavinden, ikke før slavinden skrig højt vendte Værtinden tilbage, og hørte hvordan slavinden hulkende bad om nåde.
Straks efter stod Værtinden henne ved spillebordet, for at vælge en ny pisk, mens slavinden prøvede at samle sig.
Smilende gik Værtinden tilbage til sin slavinde, for at fortsætte piskningen. Slavinden snøftede stadig da det første slag, med den nye pisk, faldt på hendes ryg. De to kvinder fik øjenkontakt, Værtinden så at slavinden så skræmt ud, hvorfor hun ikke lagde så hårdt ud.
Efter nogle slag rettede slavinden sig op igen, som ville hun vise Værtinden at hun kunne klare mere, hvilket Værtinden straks lod komme an på en prøve.
Piske slagene faldt nu hurtigere og en kende mere hårdt, samtidigt med at de blev fordelt over hele slavindens bagside, fra knæhaser, til nakke, hvilket gjorde at hun kunne klare mere.
Således fortsatte piskningen, med hver pisk, når intensiteten var så stor, at slavinden ikke selv troede hun kunne klare mere, fik hun en kort pause, pauserne blev kortere og kortere, men hun holdt ud, og skreg ikke flere gange, da alle piskene var brugt, løsnede Værtinden sin slavinde, og førte hende hen foran en stol, hvori hun satte sig, slavinden knælede ned, helt ned, og kyssede Værtindens fødder og sagde stille:
Tak!
Værtinden løftede slavinden op, så hun lå på knæ, de to så hinanden ind i øjnene, og Værtinden sagde:
Dygtigt, det var dejligt at pynte din krop, og sådan en blid omgang, må vi gentage, så du bliver vant til at jeg bare nyder at piske mine slaver og slavinder, ikke for at straffe, bare fordi jeg nyder det så så meget.
Slavinden smilede forsigtigt, mens hun så ind i sin Ejers smukke øjne, slavinden nød at mærke Værtindens blide hånd kælne strøg op langs siden fra hoften til brystet, nydende mærkede hun en finger der uendelig blidt gled rundt om hendes spændte brystvorte, uden at hun registrerede det, tog Værtinden fat med sin pege og tommelfinger om hendes brystvorte, først da Værtinden smilende klemte til, med neglene godt inde i huden, så slavinden sin ejer i øjnene, mens hun åbnede munden, som ville hun skrige, hvilket hun ikke gjorde, men prøvede at smile tilbage, og nikke bekræftende på Værtindens spørgsmål:
Vil du gøre mig en tjeneste? Ja selvfølgelig vil du det slavinde, men din næste opgave bliver også lidt anderledes end hvad vi lige har lavet.
Med de ord, gik Værtinden hen til sengen, lagde sig på ryggen midt i sengen, kom herhen Kikki nu skal du få lov til noget ingen andre af i mit harem får lov til. Derefter trak hun sin stramme kjole op om hofterne, lagde knæene ud til siden, pegede ned mod sit køn, og sagde:
Kom herned, smag mig og giv mig den nydelse jeg trænger nu.
Slavinden kravlede op mellem de adskilte ben, lod sin tunge gå på begærlig opdagelse i de velduftende og endnu mere velsmagende hudfolder, i sin bestræbelse på at give sin Ejer den fuldendte nydelse. Slavindens hænder gik forsigtigt på opdagelse op ad de slanke ben der omkransede hende, men tungen stille fandt rundt til de mest følsomme steder, hun kunne mærke at Værtinden begyndte at spænde i mave og lårmuskler, noget der viste at hendes tunge var i gang med noget af det rigtige.
Værtindens ene hånd lagde sig på slavindens baghoved, og trykkede let, så læber og tunge blev presset ind mod hendes skød, dette fik slavinden til at forstærke sine ”angreb”, og koncentrere sig om et sted lige over åbningen, hvor hun skiftevis sugede, og slikkede blidt rundt den lille knop, hvilket resulterede i at Værtindens vejrtrækning blev lidt stakåndet, at hendes lår og mavemuskler skiftevis spændtes, og afslappedes, samt at smagen af kvinde forstærkedes. Slavinden slikkede og bearbejdede sin Ejer så godt hun kunne, og syntes at hun kunne mærke at den orgasme Værtinden ønskede sig var tæt på, men så blev hendes hoved trukket så langt væk fra Værtindens skød at hun ikke kunne fortsætte sit ”arbejde”.
Så så min egen, det skal ikke sjuskes igennem, din Ejer vil have nydelse i lang tid!
Da vejrtrækning og muskelbevægelser var blevet mere rolige blev taget i slavindens hår lettet, og hun kunne komme til med sin tunge igen, denne gang lidt mindre aggressivt, mere stille og nydende, der blev kvitterede med et dybt suk af nydelse.
Ganske forsigtigt lod slavinden nu sine hænder gå mere på opdagelse, og sin tunge stille forstærke sit arbejde, hvilket igen kunne mærkes på åndedræt og muskler.
Denne gang lagde Værtinden begge sine hænder på slavindens nakke, og trykkede til, jo mere tungen arbejdede, jo hårdere trykkede hænderne, og jo mere hænderne trykkede, og jo mere tungen arbejdede, jo mere spændtes værtindens muskler, og jo mere staccatoagtig blev hendes åndedræt.
Slavinden kunne mærke at de nu var kommet forbi ”The point of no return”, og et nydelsens crescendo nærmede sig, da dét skete spændtes Værtindens krop som en bue, hun klemte sine lår hårdt om slavindens hoved, mens hun trak ukontrollabelt i slavindens hår, vejrtrækningen var blevet til en højlydt stønnen, sådan lå de længe indtil Orgasmen klingede af, muskler og vejrtrækning slappede lidt mere af, så slavinden igen kunne trække vejret normalt, således lå de to kvinder en tid, slavinden fordi hun ikke ville ødelægge den oplevelse hendes ejer lige havde haft, Værtinden, simpelthen fordi hun kunne tillade sig at ligge der og nyde livet, der kun blev bedre af at have så hengivne slaver og slavinder.
Da Værtinden havde slappet af, rejste hun sig op på den ene albue, og så ned på sin slavinde, der lå helt stille mellem hendes ben:
Så må du godt rejse dig, og hente et glas koldt vand min smukke slavinde.
Som befalet så gjort, så snart efter kunne værtinden begærligt tømme det vinglas der var blevet bragt hende, før hun stod op fra sengen, satte glasset ned ved sit skød, fyldte det igen med den gule varme nektar hun straks bød frem til sin slavinde, der nydende drak indholdet, hvorefter hun smilende spurgte om hun skulle vaske op?
Ja og ordne sengen her, se hvordan du har rodet den til, det koster min egen, men ikke i aften, din Ejer er træt, og vil gå i seng, når du er færdig, ved du hvor du skal sove ikke?
Jo det ved jeg, svarede slavinden og så ind under sengen, hvor der var et lavt bur, med en tynd madras og et tæppe.
Så godnat, vi ses i morgen når det passer mig.
Med de ord forlod Værtinden værelset, gik ud, låste døren udefra, så slavinden ikke kunne forlade sit gyldne bur, hvilket hun slet ikke kunne drømme om at prøve på, dertil var hendes liv alt for lykkeligt.

Læs næste afsnit her: Gevinsten 5.

Gevinsten 3

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 2.

Ude ved bilen åbnede en kvindelig chauffør højre bagdør for den asiatiske vinder, da han havde sat sig ind, vinkede den orientalske, og meget smukke chauffør gevinsten hen til sig, åbnede den venstre bagdør, hvorefter hans forsigtigt satte sig ind, uden at frakken gled til side.
Da begge bagsæde passagerne var på plads, satte chaufføren sig ind, bilen gled ud i natten. Gevinsten sad i sine egne tanker om hvad natten mon ville bringe, da han mærkede en kølig hånd der gled ind under frakken, fandt hans pik, pikken rejste sig langsomt, begge mænd så bare lige frem, snart begyndte gevinsten at trække vejret stødvist, og med mere lyd på. Chaufføren så diskret i bakspejlet, og smilede da hun så hvad der skete deromme, men var det et lidt ondskabsfuldt smil? Gevinsten undrede sig lidt, skævede over mod sin sidemand, der nu ikke så andet end den pik han stille sad med i hånden, en pik der nu stod hårdt ud fra gevinstens underliv.
Stille gled bilen nu ind ad en indkørsel foran et stort palælignede hus, den gjorde holdt ved en stor trappe, en ung mand kom ud af intet, han lukkede højre bagdør op, i det samme åbnede chaufføren den venstre bagdør, gevinsten blev hjulpet ud, da han stadig havde sine hænder lænket på ryggen, hænder der i øvrigt ”sov”, chaufføren rettede frakken, smilede til gevinsten, og ledte ham opad trappen hvor asiaten ventede på ham ved den imponerende hoveddør.
Vel inde i hallen, blev frakken fjernet fra gevinstens skuldre, det var den mystiske unge mand der gjorde det, han så ud til at være en blanding af orientalsk og europæisk, en slank smuk ung mand, der var klædt i en orientalsk udseende klædedragt, der så ud til at have diskrete åbninger strategiske steder.
Gevinsten fulgte efter vinderen, gennem hallen til en dobbeltdør der blev åbnet af chaufføren, der nu havde taget sin jakke af, en habitjakke der passede til de meget velsiddende bukser, begge dele sort, samme farve som stiletterne, og den Bh man kunne ane under den løse tynde cremefarvede bluse.
Bag dobbeltdørene lå der en stor stue, ikke traditionelt indrettet, den var indrettet med orientalske møbler, magelige store møbler, der ikke var centreret mod hinanden, mere stillet op så alle kunne se over mod et stort skabslignende møbel, der så ud til at være lavet af en mørk træsort, med mange udskæringer, i fronten var der to store døre, hængslet i hver side af møblet.
Da selskabet var samlet inde i stuen, lukkedes dørene igen, vinderen og chaufføren satte sig i de magelige store lænestole, Gevinsten blev stående midt i rummet, med front mod de to der havde sat sig.
Det eneste der hørtes, var den unge mand bag ham, det lød som om dørene i skabet blev åbnet.
Knæl!
Ordren kom ikke fra vinderen, men fra chaufføren.
Hurtigt efterkom Gevinsten ordren.
Da der igen blev stille i rummet, nærmede den unge mand sig bagfra, Gevinsten kunne mærke at hans hænder blev befriet, så de kunne bevæge sig frit.
Ned på alle fire slave, og kom her hen.
Det virkede til at det var chaufføren der havde overtaget kommandoen nu hvor de var kommet ind i huset. Vinderen sad bare der, virkede endnu mindre, mens kvinden, der udover at være mørkhåret ikke var orientalsk, men en smuk europæisk udseende kvinde, der i sine høje hæle var endog en del højere end de to orientalske mænd, ja også højere end Gevinsten.
Da Gevinsten nåede hen til kvinden tog hun fat i det halsbånd der sad om hans hals, fjernede det, og satte et andet bredere halsbånd rundt hans hals, satte to korte kæder i hvert sit øje, der var monteret i henholdsvis højre og venstre side.
Rejs dig og følg med!
Hurtigt gjorde Gevinsten som befalet, idet han rejste sig, så han vinderen, der nu havde den unge mand knælende ved sine fødder, mens han kælede for den unge mands ene skulder. Da Gevinsten så skabet, kunne ha se at det nu var åbnet, og at der inde i skabet var fyldt med BDSM redskaber, redskaber der hang på dørene, og lå på svagt oplyste glashylder inde i skabet.
Kvinden valgte omhyggeligt en lille håndfuld piske fra skabet, vendte sig om mod Gevinsten, lagde piskene på et lille lakbord, tog fat i den venstre kæde, gjorde den fast i en kæde der diskret hang ned fra loftet, på samme måde gjorde hun den højre kæde fast, gik tilbage til skabet, tog en fjernbetjening, der viste sig at betjene to elmotorer i loftet, så snart efter begyndte de to kæder der var monteret i Gevinstens halsbånd at strammes ud til hver sin side.
Snart efter stod Gevinsten således fikseret så han hverken kunne bukke sig, eller bevæge sig, men udelukkende kunne stå med ryggen til skabet, og se hvordan den unge mand nu legede med den noget ældre mands pik, samt høre at kvinden nærmede sig bagfra, men hun standsede bag ham lidt ude til hans højre side.
Ud af intet kom det første slag, uforberedt som han var, gav Gevinsten et skrig fra sig, et skrig der fik den unge mand til at se sig tilbage over skulderen, fra sin plads på knæ mellem den ældre mands ben.
Stille!
Så kommer slagene igen og igen, Gevinsten prøver at tælle, men pisken danser så hurtigt over hans ryg bagdel og lår, at han ikke kan koncentrere sig om at tælle dem, prøver bare at være stille, det er svært, han prøver også at undgå slagene, men det kan han heller ikke, fikseret som han er.
I en pause, hvor det virker til at kvinden bytter pisk, lægger han mærke til det umage par foran sig, den unge mands hoved bevæger sig op og ned mellem den ældres ben.
Vinderen der ser direkte på ham, stønner stille, mens han presser den unge mands hoved hårdt ned over sin pik. Hans stønnen bliver kraftigere så snart kvinden begynder at piske igen, nu med en single tail, og ikke den ”nihalede” der før ramte hele hans bagside, nu rammes han af en single tail, der snor sig rundt hans krop, så snerten rammer maveskindet med et ondskabsfuldt svirp.
Det eneste der eksisterer for Gevinsten, er pisken der nådesløst rammer hans krop lige over hofterne, og så synet af den meget ophidsede orientalske mand der sidder og stønner højlydt, mens han benytter den unge mands mund til at onanere. Det fascinerer ham hvordan mandens ophidselse stiger i takt med at han selv påføres mere og mere smerte.
Næste gang kvinden skiftede redskab, tog hun et spanskrør i brug, det ramte samme område på bagdelen, der før var blevet ramt af den mangehalede pisk, så nu så han ikke mere på parret foran ham, man lukkede øjnene, og koncentrerede sig om at klare slagene uden at skrige højt, først da den ældre mand stønnede højere, og kvinden bag ham tog en pause med spanskrøret så han hvad der skete foran ham, nemlig at manden tømte sig i den unge mands mund med et dybt gutturalt brøl.
Kvinden gik hurtigt hen til manden der ikke var kommet sig helt over sin udløsning, tog fat i hans hoved, og tvang det op og bagud, mens hun, ude af sig selv af raseri, råbte:
Det der har du ikke fået lov til, resolut slog hun ham i ansigtet med flad hånd, det gentog hun, han endte med at være rød på begge kinder af hendes gentagne lussinger.
Manden sad helt stille og tog imod sin straf, den unge mand sad stille og tørrede sperm og anden væske af sine hænder og ansigt.
Gevinsten så forvirret til, den straf kom bag på ham, men nu forstod han bedre hvad der var sket ”bag hans ryg”.
Kvinden sagde noget lavmeldt til den unge mand, der rejste sig, kom hen til gevinsten, løste kæderne, tog hans hånd, og trak ham hen til kvinden, der nu havde sat sig i den magelige lænestol, med benene over kors.
Sig tak for at jeg har pyntet dig.
Dette sagde kvinden mens hun med en slank lang hånd pegede ned på sine fødder, gevinsten forstod betydningen, lagde sig igen ned på knæ, bøjede sig ned mod den ene fod, og begyndte at kysse den, da den var kysset lagde han sig helt ned på maven, og kyssede den anden fod, kvinden satte sin hæl ned på den ømme ryg, med et tilfreds suk slappede hun af i benet, med det resultat at stilethælen ”borede” sig ned i hans ryg med fuld styrke.
Således slappede de af lidt tid, før kvinden pludseligt rejste sig, kommanderede gevinsten op på knæ med front mod skabet, før hun ”hentede” vinderen, tog ham med hen til skabet, hvor han blev sat fast med manchetter på hænder og fødder, så han stod med hænderne skråt op, og med spredte ben.
Da fikseringen var færdig, tændte kvinden en cigaret, gik lidt rundt om manden, mens hun stille røg. Da asken var blevet lang, stak hun cigaretten hen mod mandens mund, som han lydigt åbnede, så den kunne bruges som askebæger.
Snart efter tog kvinden et dybt sug af cigaretten, hvorefter hun forsigtigt nærmede cigaretten mandens ene brystvorte, stille blev gløden kælent trukket ned over brystvorten, mandens ansigt afslørede ikke noget. Kvinden flyttede sin opmærksomhed og sin cigaret til den anden brystvorte, heller ikke her røbede mandens ansigt noget, hvorefter kvinden gik om bag mandens ryg, tog et dybt drag af cigaretten, hvorefter hun slukkede den ved at mase den ud i mandens nakke. Nu brølede manden af smerte og frygt, hvilket fik kvinden til at smile på en helt egen charmerende sadistiske måde.
Kom!
Kvindens ordre kom som sædvanligt hurtigt og bydende, Gevinsten efterkom hurtigt ordren, tog den vandflaske han fik stukket i hånden, så da kvinden sagde:
Drik…..det hele.
Gjorde han det uden nogen ventetid. Mens han drak, blev manden fikseret på gulvet. Derefter blev Gevinsten fikseret stående over mandens hoved, så denne kun kunne se op på hans pik.
Kvinden så hen på den unge mand, kaldte på ham, stak en hånd ind til hans pik, og det så ud til at hun gned hans pik, mens hun sagde:
Så kan I to stå der og hygge jer, mens vi går ind ved siden af, men ikke noget med at lege, eller tisse, hverken på jer selv, eller den anden.
Det sidste sagde hun mens hun trykkede Gevinsten på maven.
Derefter forsvandt de ud gennem en dør modsat af den hele selskabet var kommet ind ad lidt tidligere.
Alene tilbage blev der stille i stuen, inde ved siden af blev der tændt for noget musik, der dæmpede øvrige lyde derinde fra.
Tiden gik stille, hvor lang tid der gik vidste Gevinsten ikke, for der var intet ur at se, men han kunne begynde at mærke presset på blæren, i starten ikke voldsomt, men stille og roligt byggede der sig et tryk op.
Pludseligt kom kvinden ind i stuen, hun gik målbevidst hen til skabet bag Gevinsten, tog noget, kom tæt hen bag ham, lagde en hånd på den nederste del af hans mave, og trykkede stille, mens hun hviskede:
Husk nu ingen tis!
Lige så pludseligt som hun kom, var hun væk.
Tiden gik, og Gevinsten kæmpede mere og mere med at holde sig, prøvede at tænke på noget andet, glemte alt om hvad der evt. skete inde ved siden af, det hele handlede om at holde sig.
Måske derfor hørte han ikke, eller lagde i hvert fald ikke mærke til at kvinden kom tilbage i rummet, ikke før hun engleblidt lod sine negle glide ned langs siden af ham, og om foran, hvor hun lige så blidt kælede hans lysker, denne berøring fik ham til at slappe af, med det resultat at der kom en lille kort stråle urin, ikke meget, men nok til at det ku ses, og nu hvor han havde slappet lidt af, kunne han ikke holde sig mere, men lod bare urinen plaske ned over manden der lå under og foran ham.
Kvinden kaldte på den unge mand, da han kom ind i Gevinstens synskreds, kunne han se hvad der var foregået inde i rummet bag de lukkede døre, for den unge mand var pyntet på mange steder af kroppen med nåle, på ryggen, på lår og arme, grunden til at han gik så forsigtigt, så han først da den unge mand stod foran ham, for da kunne han se nålene der sad gennem hans pik, det gav et gys gennem ham at se det, og de fine striber af blod der sivede fra flere af nålene.
Nå du mener nok at du kan tillade dig at tisse på andre?
Kvinden smilede med øjnene da hun med påtaget strenghed stillede spørgsmålet.
Hvad skal vi gøre ved det?
Gevinsten så rådvild på kvinden, kunne ikke finde ud af om det forventedes at han svarede på spørgsmålet. Stilheden føltes pinlig, men han kunne ikke tyde hendes stilhed, hvorfor han hellere var stille.
Jamen når du ikke har et bud på det, må jeg vel hellere finde på en passende straf, men du har jo fået pisk, så mon ikke jeg skal finde på noget andet?

Læs næste afsnit her: Gevinsten 4.

Gevinsten 2.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 1.

Værtinden slap hans hage, vendte sig om, og gik hen til pokerbordet.
De fire spillere satte sig op på hver sin barstol, slavinden Kikki tog imod bestillinger fra spillerne, mens værtinden åbnede døren, knipsede med fingrene og sekunder senere kom en nøgen mand ind, i hånden havde han en lille aluminiums kuffert, der hurtigt blev lagt op på spillebordet, og åbnet, så der kom jetoner og nogle helt nye sæt spillekort til syne.
Værtinden præsenterede nu den senest ankomne som aftens dealer, også en af mine faste slaver, og praktisk nok er han nøgen, så undgår vi spekulationer om at han gemmer kort i ærmet grinede hun, mens dealeren knælede ned, og kyssede hendes fødder.
Lad spillet starte!
Efter at spillerne havde købt det tilladte antal jetoner, værtinden havde lagt kontanterne væk i et tilstødende lokale begyndte spillet.
Mens spillerne koncentrerede sig om spillet, gik værtinden hen til Kikki, og fik en alkoholfri drink i et højt glas, efter at have smagt på drikken tog hun fat om Kikkis nakke med sin frie hånd, trak hende hen til sig, og pressede slavinden ned på knæ, Kikki fortsatte helt ned, til hendes læber blidt rørte værtindens smukke ankel, og lod de fugtige læber glide ned til skoens tå, hvor hun kyssede denne lidenskabelig, indtil værtinden trak foden væk, og stak den anden fod frem til slavindens læber, der nu fik en ligeså kærlig og lidenskabelig behandling.
Henne fra spillebordet lød der en ærgerlig lavmeldt ed, og et triumferende hvin fra en af kvinderne.
Værtinden gik langsomt derhen, uden at se slavinden, der lå tilbage på knæ, og så forelsket på sin ejer.
Spillet var så ”nyt” at der ikke var nogen tendens endnu om hvem der ville vinde aftenens spil, derfor gik værtinden over til gevinsten.
Værtindens røde skarpe negle borede sig langsomt ind i gevinstens glatte pung, i et forsøg på at lette trykket gled gevinsten op på tå, hvilket fik værtinden til smilende at presse sine negle endnu hårdere op, til gevinsten ikke kunne komme højere, hvorefter han stille begyndte at give sig, mens de to så hinanden i øjnene, gevinsten kunne glæde sig over at værtinden smilede sadistisk over hans smerte og hans forgæves forsøg på at lette trykket på pungen. Begge lukkede omverdenen ude, og så kun hinanden, og nød på hver deres måde legen.
Legen forsatte længe, på forskellige følsomme zoner af gevinstens krop, indtil man kunne høre en stol blive skubbet bagud, hvilket var tegn på at den første spiller var fallit, og derfor rejste sig og forlod spillebordet.
Værtinden forlod sin slave, gik mod den spiller der som den første var ude af spillet, og søgte trøst ved baren.
Det gik da hurtigt Juan startede værtinden, og fortsatte: Var dine tanker andre steder end ved bordet?
Ja svarede manden med et smil, kunne ikke helt koncentrere mig, da jeg først en gang havde set dig lege med slaven.
Jamen dog, skal der ikke mere til? Svarede værtinden med et koket smil.
Ikke mere til? Er du klar over at alle i rummet på hver vor måde var misundelige på jer, og jeres leg, og vi alle mere eller mindre skævede over mod jer?
Men du skævede nok mest, siden de andre kunne blanke dig af så hurtigt.
Ja det kan jo ikke modsige, men skidt der er jo ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget, nu har jeg jo lang tid her i baren sammen med dig……skål! Manden hævede sit glas, et smukt slebet krystalglas, der indeholdt en god whisky og is. Værtinden hævede også sit glas, hvis indhold så ud til at være orangejuice.
De to ved baren fulgte en tid spillet i tavshed, det eneste man hørte i lang tid var dealeren. Spillerne sad tavse og koncentrerede. Manden ved baren blev opmærksom på den sagte raslen, der stille kom fra den nøgne bartender Kikkis fodlænker, der forhindrede hende at sprede sine ben, han lod sit blik glide ned over slavinden, hendes kønne ansigt var omkredset af mørkt langt krøllet hår, der lå ned over de smukke skuldre, brysterne var lidt store, måske skulle kirurgen have sagt nej til de sidste to størrelser af implantater, men manden ville nu alligevel gerne have dem i sine hænder, så ville han have ladet hænderne glide ned over den flade mave, lade dem følge kroppens kurver ned til de bredde velformede hofter, måske lade en hånd glide ind mellem hendes lår, og nyde det glatte venusbjerg, eller lade sine hænder varme de runde baller med nogle velrettede klask.
Nej du får hende ikke, det kan du godt glemme. Værtinden så smilende og påtaget strengt på ham, jeg så godt hvordan du slugte min slavinde med øjnene, men hun skal være min underholdning i nat, når I andre er gået.
Ja ja men det er vel tilladt at nyde synet? Manden så direkte på værtinden, og smilede hen over sit glas.
Kik du bare, tanker og drømme er gratis, det er først når de skal udleves at det koster!
Snart efter rejste den yngste af kvinderne sig også, hun kom hen til baren, sagde kort til slavinden bag baren:
Vand!
Kikki åbnede en flaske, og tilbød et glas med is, dette afviste den unge Domina med en irriteret hovedrysten, hun tog aggressivt flasken fra bardisken, satte den til sine meget mørkmalede læber, og drak begærligt halvdelen, før hun satte flaske på disken, og henvendt til værtinden sagde: De er dygtige, ville ellers gerne have haft legetøjet med hjem, jeg er i det rigtige humør i aften!
Måske hørte du ikke at han skal returneres uden varige mén skat? Værtinden smilede, og så bekymret hen på den fikserede slave ved skorstenen.
Jo jo, jeg ødelægger ikke legetøjet, det ved du da, ham eksportchefen jeg har overtaget fra dig, havde da mærker nok efter dine behandlinger, så man ser slet ikke det småtjatteri jeg giver ham.
Men jeg vil tage hjem, og græmme mig over at jeg ikke har noget legetøj, men vi ses helt sikkert på fredag igen, tak for nu. Den unge kvinde vinkede til de resterende spillere, men så slet ikke det begærlige blik hun fik fra slavinden bag baren, det gjorde værtinden, der gik om bag baren, og hviskede hvæsende: Nå din lille tøjte du ville gerne med Punkertøsen hjem? Slavinden så skamfuldt ned i gulvet, og rødmende rystede hun på hovedet.
Hør her tøs, du skal ikke lyve for mig, jeg så dit liderlige blik, måske får du lov til at blive hendes en dag, men forvent ikke noget tøs! Det sidste blev sagt mens værtinden tog fat i slavindens lange hår, tvang det tilbage, og holdt sin slavindes blik fast med sit eget gennemborende blik. Slavindens hoved faldt forover da værtinden slap hendes hår, og den flove slavinde fortsatte ned på knæ, i håb om at få lov til at kysse sin strenge ejers sko, dette gjorde at fodlænkerne raslede højlydt, en lyd der fik de øvrige i lokalet til at se mod baren, hvor det eneste de så var to mennesker, værtinden, og den spanske spiller, se ned. Det var kun spanieren der kunne følge med i at værtinden langsomt trak sin fod baglæns, så slavinden måtte strække sig fremad for at hendes bløde læber kunne nå de, i hendes bevidsthed, så attråværdige fødder i de høje stiletter. Endelig lige før slavinden ikke kunne strække sig længere uden at falde forover, lod værtinden sin slavindes læber røre sine fødder, hvor de begærligt kyssede foden.
De to mennesker ved baren skålede stille mens slavinden på gulvet nu rettede sin opmærksomhed på den anden fod, der nådigt blev strakt frem af værtinden.
Spillet var for længst blevet genoptaget, da slavinden endelig rejste sig og takkede værtinden.
Når man så på spillebordet, virkede udslaget af spillet til at være givet, da man nærmest ikke kunne se den lille senede asiat for stablerne af jetoner foran ham. Snart efter tabte den modne kvinde da også sine sidste jetoner, efter at have gået all in på en blufhånd, men det snød ikke asiaten, der stille og metodisk stablede sin gevinst.
Værtinden gik hen til asiaten, der så op i det samme:
Nå så det blev dig der kan åbne ballet, vil du have ham med hjem?
Asiaten rejste sig langsomt, gik stille over mod gevinsten, uden at hans ansigtsudtryk røbede noget.
Først da han stod lige foran den fikserede slave, nikkede han stille, og svarede: Jo det vil jeg, Sally venter der hjemme.
Værtinden kendte ikke Sally, men var sikker på at det var en af asiatens mange orientalske bekendtskaber, ville ikke spørge, men glædede sig allerede til at høre sin slave fortælle om de oplevelser der ventede ham.
Oprydningen på spillebordet blev overladt til dealeren, mens slavinden Kikki ryddede glas og andet op i resten af lokalet, ingen plet blev overset.
Værtinden satte en hundesnor i det halsbånd gevinsten havde båret hele aftenen, før hun løsnede lænkerne, men så snart hans hænder var fri blev de lænket sammen på ryggen. Værtinden gav slaven en lang frakke over skuldrene, knappede den øverste knap, lod ham stikke fødderne i et par hyttesko, en sportstaske blev stillet frem. Slaven der for første gang i mange timer var fri for lænker, bevægede forsigtigt sine arme og ben, men var omhyggelig med ikke at bevæge sig så meget at frakken gled ned, for så ville han være nøgen når han skulle gå ud til den ventende bil, og selvom klokken var næsten midnat, kunne han godt undvære den oplevelse.
Således begav det umage par sig ud til den ventende mørke Mercedes, der stille forsvandt ud i natten.
Nu rettede værtinden sin opmærksomhed på det arbejde de to tilstedeværende havde udført, først blev spillebordet gennemgået meget nøje, og til sidst smilede værtinden, mens hun sagde:
Ja her er som sædvanligt ingenting at klage over, så du kan sige pænt godnat, gå ned, tage dit tøj på og gå, du har fri.
Dealeren smilede da han knælede ned og taknemmeligt kyssede værtindens fødder, rejste sig, gik mod døren, som han stille lukkede efter sig, da det tredje trin havde knaget så værtinden på sin slavinde, med ordene:
Nå hvordan ser der så ud her?
Uden at vente på svar begyndte værtinden at kontrollere baren, det blev gjort meget omhyggeligt, både bar, glas, gulv, alt blev efterset for pletter, eller andet der kunne støde den krævende værtindes øjne.
Ja det ser jo godt ud. Værtinden smilede til sin slavinde, der gengældte hende smil.
Det må vi gøre noget ved tøs, gå over og vælg 5 piske du vil smage!
Slavinden så overrasket på sin smilende ejer, men gik med usikre skridt hen til væggen med piskene.
Ja nu tænker du måske hvorfor du skal piskes, det er nemt, simpelt hen fordi jeg kan!

Læs næste afsnit her: Gevinsten 3

Gevinsten 1.

Det tredje trappetrin knirker, det gør det altid, han løfter forsigtigt hovedet, som for at se hen mod døren, men det er forgæves, blindfolden hindrer ham i at se noget. Havde han kunne se rummet, ville han have set et rektangulært værelse på ca. 50 m², hvor den ene ende af rummet er dækket af spejle, ser man godt efter, vil man opdage to døre, en fører ud til et bagvedliggende badeværelse, og den anden er rummets eneste adgangsvej. To tredjedele inde i værelset er der en bred muret skorsten fra gulv til loft, skorstenen er monteret med adskillige kroge. Modsat af spejlvæggen, er der en væg med to vinduer, i højre hjørne med udsigt over haven er baren. I rummets venstre side set fra indgangsdøren står en stor dobbeltseng under skråvæggen, modsat af den er der opsat et pokerbord. Rummet ligger mørkt hen, bortset fra lyset der kommer fra den lille brændeovns glasvinduer. Samme ovn spreder også den varme der gør at han ikke fryser, selvom slaven står nøgen, bundet op som på et kors opad skorsten.

Stiletternes klik klik stopper kort, inden kvinden åbner døren og træder ind, der lyder et stille klik da hun tænder noget lys, ikke meget registrer slaven, for han kan ikke fornemme det gennem de små lysåbninger blindfolden giver ved næsen.

Tænd stearinlysene, og lyset over baren beordrer kvinden bydende. Slaven bliver lidt overrasket over dén ordre, hvordan skal han kunne efterkomme den, når han er fikseret?

I det samme fornemmer han fodtrin der passerer forbi hans venstre side, mellem pokerbordet og skorsten, det er en person på bare fødder gætter han, ud fra de næsten lydløse trin, der lyder en stille raslen fra en kæde, den afslører skikkelsen. Stiletterne nærmer sig hans krop, men stopper, så tæt på at han kan fornemme duften af kvinde, men ikke så tæt at han mærker hende, hører kun hendes åndedrag, der blander sig med kædens raslen, og nu gentagne klik, fra en lighter; Gætter han.

Kvinden går lidt væk, tilbage mod indgangsdøren, nej hun går ind ad den anden dør, for hendes stiletter rammer nu marmorgulvet ude i badeværelset. Herude er der også lys der skal tændes!
Kvinde taler bydende til den ukendte, der nu skynder sig ud til kvinden, så kæden raslede voldsomt. På en stille nærmest umærkelig måde er han pik begyndt at rejse sig, først blev den bare tykkere, og mere blodfyldt af stiletlydene, men nu hvor han hører kvindens bydende stemme, og kæden der rasler højlydt, rejser den sig som en tulipan der er ved at springe ud, rødblå og knejsende.

Trinene fra stiletterne kommer pludselig nærmere, før han opfatter det står kvinden lige foran ham helt tæt på, så tæt på, at han kan mærke varmen fra hendes læber da hun stille hvisker til ham: Det der nede afslører dig. Før hun når at fortsætte afbrydes hun af en insisterende banken på døren. Kvinden vender sig om, går de få skridt hen til døren, der åbnes, og han hører en ny stemme, en dyb mandestemme.

Sammen kommer de gående mod ham, passerer forbi på hans venstre side. Hvad vil du drikke? Spørger kvinden. Bare en sodavand svarer manden, samtidigt passerer kæden raslende forbi.

Det er Kikki! Siger kvinden lidt efter. Hun er min slavinde og bartender i aften!

Så hun er ikke en del af gevinsten? Spørger manden. Nej hun er min, og skal blive her, og du skal ikke tage dig friheder uden at jeg har givet dig lov, men kom herover her står gevinsten. Kvinden går først rundt skorsten. Nu mærker han hænder på sin krop, en mandehånd kæler hurtigt hans pik, og tager så fat i, først den ene og så den anden brystvorte, og trækker dem mod sig, så han må læne sig frem, og hænge i manchetterne. Skal vi se hvordan slaven tager din behandling? Uden at vente på svar løfter kvinden blindfolden op over hans ansigt.

Selvom lyset ikke er kraftigt misser slaven med øjnene, og der går nogle pinefulde sekunder, hvor trækket i brystvorterne ubønhørligt tager til, før han kan se de to skikkelser klart.

Kvinden kender han, hun er en middelhøj slank kvinde i 30érne, med blondt hår, og en skikkelse de fleste mænd kikker efter, denne aften er hun i en enkel sort kjole, sorte strømper, sikkert selvsiddende tænker slaven, mens han ser de enkle men meget flotte og i hans øjne sexede klassiske stiletter.

Manden der står til højre for hende, er lidt mindre end kvinden, bred, uden at være tyk, mørk og solbrændt, så slaven er i tvivl om manden er fra Italien eller Spanien, men da manden igen taler, bliver slaven enig med sig selv om at det helt sikkert er Spanien. Manden er klædt i et klassik mørkt jakkesæt, viste man ikke bedre kunne man tage ham for at være en bankdirektør på vej til møde. Det er han jo egentlig også, men et for bankdirektører anderledes møde.

Det tredje trin knirker igen, lyden af stilethæle lyder nu nærmere på trappen, alle ser mod døren, før kvinden udenfor når at banke, åbner den nøgne slavinde Kikki døren.
Kvinden der ankom var lidt mindre og ca. ti år ældre end værtinden, men klædt i et par stramme læderjeans, de højhælede støvler, der var samme dybsorte farve som bukserne, den hvide bluse der hang løst ud over bukserne, afslørede et par bryster, der med en kirurgs hjælp antog en anseelig størrelse.
Den ny ankomne håndhilste på den spanske bankdirektør, men krammede værtinden på en måde der afslørede at de to kvinder kendte hinanden godt, og ikke kun på et platonisk plan.
Mens hun lod en hånd glide gennem det rødblonde hår, gik den senest ankommende de få skridt hen til slaven.
Ser man det, så smukt du præsenterer gevinsten!
Hvor lang tid har man ham? Spurgte kvinden, begge de to gæster så interesserede på værtinden.
Det kommer vi ind på når de andre spillere er kommet. Var værtindens svar, i det samme bankede det på døren, og slavinden Kikki åbnede nejende døren.
Ind kom en asiatisk udseende mand, han var ældre end de to andre spillere, så senet ud, men meget velklædt i en velsiddende smoking. Efter at have håndhilst, rettede han også sin interesse mod gevinsten, lod sine tynde hænder glide fra halsen og ned over brystet, for at kradse blidt på gevinstens brystvorter.
Dejligt at du har ladet den barbere sit bryst. Asiaten så spørgende på de to andre spillere, ikke sandt? Kvinden nikkede anerkendende, mens Direktøren trådte lidt nærmere, lod også sine fingre glide undersøgende ned over brystet, jo det er behageligt, men så virker stearin jo ikke så godt, når det skal fjernes, smilede han.
Nårh det skal min partner nok sørge for! Svarede asiaten smilende.
Nu ankom aftenens sidste spiller, en helt ung kvinde, der arrogant trådte ind i rummet, det virkede som om hun overtog rummet, de andre veg til side, da hun, der var den højeste i rummet, gik hen til værtinden. Den unge kvinde var iført et par meget høje pink stiletter, sorte netstrømper, der sluttede lige der hvor den sorte latexkjole klæbede til de faste lår, kjolens bare ryg afslørede en stor tatovering, der bredte sig ned over kvindens venstre arm, der var helt bar, da kjolen kun blev holdt oppe at et par stropper over de ellers bare skuldre. Det stærkt farvede hår lå ned ad ryggen, hvor det mest af alt lignede en regnbue.
Kvinden bøjede sig ned, og hilste på værtinden med et kram, mens hendes modspillere fik et håndtryk, der var så fast at de kunne mærke de meget lange negle bore sig ind i huden.
Så er vi samlet begyndte værtinden sin korte tale, og fortsatte:
Vi spiller ”Five card draw” poker, I får hver mulighed for at købe jetoner til en værdi af 1500 kr. vi spiller til der en vinder.
Vinderen kan ”købe” en nat med gevinsten, mod at aflevere hele puljen til mig. Natten er fra spillets afslutning, og til kl. 12.00 i morgen, på det tidspunkt skal gevinsten afleveres her hos mig, uden nogen form for varige mén.
Spillet vil blive gentaget det tre næste fredage, hvis der er interesse for det, sker der det, at en spiller vinder to gange, kan vedkommende holde auktion over gevinsten, dog således at vinderen skal dele overskuddet med gevinstens ejer, og det er jo mig. Det sidste sagde værtinden mens hun smilende så rundt på spillerne, og gik hen til gevinsten, der så ned i gulvet.
Med en slank pegefinger under gevinstens hage pressede hun hans hoved op, og så ham direkte i øjnene med sine blå meget insisterende øjne, og sagde til ham:
Ja du min slave, du er jo blevet gevinsten i dette spil, gør mig ære, modtag alt hvad der gives dig, og lad mig ikke få klager fra de mennesker der gennem dette spil har gjort sig berettiget til at ”eje” dig for en periode.
”gevinsten” svarede hurtigt og med overbevisning i stemmen: ”Din vilje ske!”

Læs næste afsnit her: Gevinsten 2.

Lang dags rejse mod risret!

Hvad laver trællen mens Kejserinden ”hygger” med en gæst?

 

Ja det kunne blive en lang og for mange en kedelig beretning, hvis jeg i detaljer begyndte at fortælle om alle de håndfulde……favnfulde af legetøj og beskidte håndklæder der bliver hentet ind efter fantasifulde lege, for at blive rengjort eller lagt i vaskemaskinen af trællen.
For det er trællens opgave at servicere sin Ejer, så dagen glider gnidningsfrit for Empress Malice, og de skiftende gæster får så gode oplevelser som muligt.
Derfor starter dagen også tidligere for trællen, end for Kejserinden, for opstarten, og klargøring til morgenmad klarer trællen mens Empress Malice kan sove trygt i ro og mag.
Morgenmaden bliver dog ikke indtaget før Kejserinden har gået lokalerne igennem, og har godkendt trællens arbejde, først da sætter Empress Malice sig til bords, mens trællen på gulvet indtager sin morgenmad.
Formiddagen byder ikke kun på arbejde i kulissen, for på et tidspunkt bliver trællen brugt i en sammenføring, og på samme måde som ved arbejdet bag kulissen, skal trællen ”blot” adlyde og yde når Kejserinden har brug for en aktiv slave til at fylde de huller i sammenføringen, der ønskes fyldt.
Under denne sammenføring sker det at der ikke er brug for trællen, i disse passager, bliver der tid til lidt afslapning og tid til at vegetere mens blindfoldens mørke frigiver de andre sansers potentiale, samtidigt med at mørket giver roen til at glæde sig over den grænseløse overgivelse til Empress Malice, en overgivelse der ikke står til at ændre-heldigvis!!
Eftermiddagen starter med en indkøbstur, ikke sammen med Kejserinden, der også har brug for at slappe af, heller ikke i forretninger med florlet undertøj, sejt nittebeklædt læder, tårnhøje stiletter, nej for selv en Domina har ikke hver dag brug for alt dette, der er også brug for de der helt ordinære jordnære indkøb, for man kan hverken vaske tøj med et par tårnhøje stiletter, eller lave aftensmad af et par nylonstrømper, derfor er det for trællen et privilegie at få lov at hjælpe med disse indkøb.
Tilbage i Darkside bliver der tid til lidt hygge, hvorunder Kejserinden glæder sig over at mærke hvordan det føles når man har fået godt fat om trællens ene testikel, og den giver efter når den bliver klemt hårdt, og trællen kan glæde sig over at kunne mærke livet, som han også kan når der bliver leget med brystvorter, en leg der opstår pludseligt, ud af det blå finder Kejserinden glæde i denne leg midt mellem en varm kop te, og besvarelse af diverse mails.
Da aftenens program skal til at starte lyder Kejserindens besked:
Indtil vi er ved at være færdige, må du spise de rester der er efter dagens måltider, og så kan du glæde dig til din aftensmad omkring kl. 22.30 og 23.00.
Aftenen går med flere omgange vask og rengøring, og når der er tid til det, bliver de rester der er tilovers fra Empress Malices måltider i løbet af dagen indtaget stående, eller hvis der er tid til det siddende på gulvet.
Så endelig da dagens sidste gæst er ankommet, kommer Kejserinden ind med en omgang Take away ris, og der foran øjnene på en lykkelig træl, bliver denne portion ris tilsat en dejlig omgang naturlig champagne.
Dagens sidste opgaver går som en leg efter dette måltid.
Det er en lykkelig træl der sidder der foran døren ind til hullet et par timer senere, og nyder at tale dagen igennem med verdens smukkeste Ejer, få minutter før døren til hullet bliver lukket og slåen slået i, og trællen glider ind i den lykkelige søvn man kan nyde efter en lang god dag i selskab med Empress Malice.