Tre dage som træl.

Når Empress Malice skal have en vagt, starter mine forberedelser senest dagen før, enten har Kejserinden udtalt ønsker til menuen, eller jeg forbereder noget jeg ved hun nyder at spise.
Den oplevelse jeg her vil berette om, ligger ikke mange dage tilbage i tiden:
Et par dage før ”dagen” havde jeg modtaget en besked, hvoraf det fremgik at der både skulle være en frokostret, og en middagsret, uden yderligere specifikationer.
Nu skal jeg ikke trætte med hvad der blevet, og hvordan, kun at stikordene er gode råvarer, og alt bliver lavet fra bunden.
Da jeg nu havde gang i gryder potter og pander, tænkte jeg at en lille velkomstsnack måtte være passende, hvorfor den lige blev tilføjet min arbejdsplan for ”dagen før dagen”.
På selve dagen får jeg på et tidspunkt besked på hvornår jeg skal møde op.
Denne dag mødte jeg fra morgenstunden, for at gøre huset klar, sikre at varmen var passende, alt i alt sørge for at alt opfyldte Empress Malice’ ønsker.
Vel ankommet, nød Kejserinden en lille snack, før huset blev gennemgået med kritiske øjne, øjne der heldigvis viste et tilfreds og glad smil, da gennemgangen var gennemført.
Før dagens gæster begyndte at ankomme, blev jeg sat til at ”indrette” mig i fangecellen, da der stod overnatning på programmet.
Efter at frokosten var serveret, blev jeg sendt hen at hvile, før aftens udskejelser, det var dog svært at slappe af, når en hel aften og nat forestod.
Da jeg igen var med i huset, blev der gjort rent, før aftens gæster mødte op, men nu var det slut med at være husslave, nu skulle jeg være legetøj for Kejserinden, så snart lå jeg på en høj briks i et næsten mørkelagt rum, hvis sorte vægge var beklædt med latex.
Liggende på maven på briksen blev jeg først pisket med en gammel kending der giver en dyb varm smerte, om det var fordi jeg var blevet for varm, ved jeg ikke, men efter en tid blev jeg beordret ned på gulvet, på et par store håndklæder, og snart efter mærkede jeg de gyldne dråber, først lidt, der dog hurtigt blev til en strøm af den varme væske, både over mit ansigt og kroppen.
Da brusebadet var overstået, kom Empress Malice tilbage med en sound, og sgade:
Træl din Ejer er meget venlig, for i dag får du lov at starte med en 9,5 mm sound, så kan vi prøve en lidt større bagefter!
Med disse ord lod hun mig overtage den blanke sound, tog sig en tår vand, og fortsatte:
Hvor længe har du haft en sound inde?
Øhh startede jeg, rødmende afsluttede jeg:
Det ved jeg ikke, ikke lang tid.
Hmm jamen så skal den blive inde, til jeg kommer tilbage, hvorefter kejserinden forlod rummet.
Da jeg således lå på ryggen på et par tisvåde håndklæder, med en sound nede i pikken, kunne jeg høre en medslave der gav sig, ikke på grund af pisk, det ku jeg da høre, men
Noget andet han så lykkeligt blev pint med, måske en stor dildo? Mine tanker gjorde at jeg ikke hørte skridtene nærme sig, før Kejserinden stod over mig, og så ned, for at kontrollere om sounden stadig var på sin plads dybt i min pik, det var den, derfor blev jeg nu befriet for den lille sound, beordret op på briksen fra før, dog havde Empress Malice taget en anden pisk med, denne var også tung, og slagene bredte sig dybt ind under huden, men da slagene faldt så hurtigt, føltes det som om smerten fra et slag ikke var klinget ud, før det næste kom, derfor var jeg både meget øm og utrolig varm da pisken sluttelig blev lagt på min ryg, og jeg overladt til mig selv igen.
Før jeg nåede at reflektere over oplevelserne, blev jeg revet ud af mine tanker, da pisken blev fjernet, og jeg blev vendt om på ryggen.
Da jeg lå der, blev en endnu større sound (11 mm) præsenteret for mit urinrør, det var i overkanten, men jeg fik lov at kæmpe lidt, før sounden forsvandt i Kejserindens smukke hånd, og jeg blev lagt på de våde håndklæder, hvorefter min krop igen blev beæret med en omgang champagne. Derpå satte Empress Malice sig på en stol med en cigaret, satte en fod på mit ansigt, spurgte mig, om hvor længe siden det var at jeg havde fået en udløsning?
Det vidste jeg helt nøjagtigt, da det var D. 16.september!
Okay træl hvis du kan nå at få udløsning før jeg er færdig med at ryge, så kan du få lov til det, ellers må du vente. Da Kejserinden havde sagt dette stak hun sin storetå ind i min mund, så mig i øjnene, mens hun pustede cigaretrøgen ned i ansigtet på mig. Det var som at trykke på en knap, den lille træl rejste sig, og jeg legede med den, mens jeg kunne smage min smukke ejers fod i min mund, se hendes smukke ben, krop, og langt deroppe over mig, både i bogstavelig, og i overført betydning.
Så kom der en tanke, der startede langt derinde bag liderlighedens bløde tåger som et lille lys, men den trængte sig på, den fik liderlighedens tåger til at dele sig, og give plads for solen, solen der brændte hul i tågerne af liderlighed og trangen til en længe ventet udløsning.
Pludseligt føltes det bare forkert at ligge her, og file løs for at jeg……trællen skulle have en udløsning, lidt tid så jeg op, på det smukke syn der knejsede over mig, så endnu en røgfane komme mod mig, som om den blæste det sidste lyst til en udløsning bort, bestemte jeg mig, slap min pik, lod den meget velsmagende tå glide ud af min mund, så Kejserinden i øjnene, og spurgte spagfærdigt om det ville være upassende hvis jeg afstod fra at få den udløsning?
Nej slet ikke træl, var Kejserindens svar, som fortsatte med: Det glæder mig at du vil gøre det for din Ejer!
Således var det afgjort, Empress Malice rejste sig smilende, forlod rummet, hvor jeg lå ene tilbage, med mine tanker, først stolthed, derefter kom tvivlen, havde jeg gjort det rigtige?
Kunne jeg holde mit løfte?
Hvor lang tid skulle/skal min afholdenhed nu vare?
De to spørgsmål blafrer stadig i vinden, jeg ved det ikke.
Lidt efter kom Kejserinden smilende ind til mig, tog min hånd, førte mig ud til køkkenet, hvor jeg nu fik besked på at gøre aftensmåltidet klar, da det var klart blev der serveret, som det sig hør og bør, en tallerken på bordet, og en på gulvet.
Efter at aftens sidste gæst var gået, blev der ryddet op, derefter var der ”fri leg” ja altså det frie i legen, var at Kejserinden havde frihed til at lege med sin træl som det lystede hende.
Det udnyttede min smukke Ejer i dén grad, så da vi senere drak et stille glas vin i døren til fangecellen, før jeg blev låst inde, brændte min ryg og bagdel i en sådan grad, ikke kun på grund af piskeleg, men også de meget skarpe negle der havde kradset mig!
Denne nat havde jeg tænkt mig at skrive denne beretning, det skete ikke, jeg var alt for træt, dette var jeg også hele fredagen, først lørdag blev dette sat på tryk.
Den tredje dag som træl var fredag, hvor vi stod op, fik en kop kaffe, ryddede op, gjorde rent, pakkede hver vor bil, før turen gik ud i den grå hverdag, den sidste besked jeg fik før vi kørte hver til sit, var at jeg gerne måtte få et brusebad fredag aften kl. 20, sikken en dejlig dag, efter en overnatningsseance alene med min smukke Ejer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *