Lykken er en nat i Hullet!

Hvad er en nat i Hullet?

Jo det er en nat hvor Kejserinden bruger den totale magt på den ultimative måde.
Det er når man får kort tid til at gøre sig klar, og hente de ting man har brug for, for at kunne klare en nat i hullet, en nat hvor man skal forudse hvad man får brug for af mad og drikke, for at kunne komme på toilettet, ja som før fortalt for at komme igennem natten.
Når tiden for indespærringen starter, står man så der på dørtrinnet, og selvom døren stadig er åben, er gulvet udenfor ”out of bound area”!
Det der nu er glemt får trællen kun hvis Empress Malice er i godt humør!
Hullet er rodet, men det må vente, indtil døren er lukket og låst, hvornår det sker ved kun Kejserinden, og trællen har kun en plads i ventetiden: I døråbningen!
Hvad er der gået forud for en tur i hullet, har trællen gjort sig uheldigt bemærket, har trællen en straf ”til gode”, eller hvorfor denne tur i hullet?
Nej ingen af delene, grunden er den simple at Empress Malice har valgt at overnatte i sine gemakker der ligger i forbindelse med Hullet, og når trællen har udført sine pligter i forbindelse med overnatningen, og der ikke er brug for ham mere, bliver trællen gemt væk, indtil der igen er brug for ham på den ene eller anden måde.
Dagens forberedelser startede meget tidligere, med oprydning og rengøring af gemakkerne, og ikke mindst planlægningen af Kejserindens måltid når hun ankommer.
Maden er et kapitel for sig selv, for trællen ved ikke altid hvornår ankomsten er, og dermed heller ikke hvad menuen skal bestå af, derfor forberedes der et udvalg af Empress Malices favoritter, samt eventuelt en eller flere retter trællen håber vil falde i Kejserindens smag.
Der bliver dækket et bord som tager hensyn til at der er mindst 5 forskellige retter at vælge imellem, samt at trællen ikke ved hvilke der vælges netop dén dag.
Når alt er klart, står der kun tilbage at vente på ankomsten.
Ved sin ankomst stråler Kejserinden som altid, og spreder glæde alene ved sin tilstedeværelse.
Når måltidet er indtaget, og der er givet ordre for nattens opgaver i Hullet, og dagen efter, mangler der kun at putte trællen i Hullet.
Derfor venter trællen tålmodigt på at få lov til at kysse sin Ejers fødder godnat, når det er sket, lukkes døren, der bliver låst.
Hvornår døren igen bliver låst op, ved kun Empress Malice.
Mens trællen rydder op, og gør klar til natten kan han høre Kejserinden nusse rundt udenfor den låste dør.
Når nattens opgaver er udført, er det tid at sove, så trællen kan være frisk og veloplagt til den næste dags opgaver, hvornår de end starter.
For ikke at Kejserinden skal generes af noget, står trællen tidligt op, og gør Hullet klar til inspektion.
Således er en nat i Hullet, fuld af glæde over at stå til rådighed, og fuld af tanker om hvor godt livet er som træl.
Fortsættes: Dagen efter natten i hullet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *