Dagen efter natten i hullet.

Først hører jeg slåen blive slået fra, så åbnes døren:
Godmorgen!
Frisk og veloplagt står Empress Malice der i døren, der dufter af kaffe, og hyggelig morgen i huset, så efter at have sagt godmorgen på en passende måde, bliver det til en kop kaffe, før trællen bliver sendt afsted til Domicilet, for at fyre op, og gøre klar, mens Kejserinden kan sidde og slappe af, og nyde sin morgenmad i sikker forvisning om at Domicilet er klar til den første gæst til tiden.
Dagen går med de sædvanlige gøremål, rengøring og oprydning efter gæsterne, samtidigt med at der bliver udstedt ordrer om hvad trællen må og ikke må på en kommende rejse.
Sent på eftermiddagen lyder ordren:
Så træl nu kan du godt gå ind i Latexrummet, vi skal da lige sige farvel på en ordentlig måde.
Således gik det til at jeg snart efter lå på gulvet, og kunne se de første dråber urin falde ned over mit ansigt, ikke længe efter kom der så meget at det klæde der lå over mit underansigt blev mættet med urin, så det virker næsten som waterboarding……..på den ”fede” måde.
Hvad der ellers skete den eftermiddag/aften kan jeg ikke fortælle i kronologisk orden, men jeg blev ”udsat” for både bondage, ”hot stone terapi”, derudover blev mine testikler trukket ved hjælp af et mellemtungt lod, samt da jeg fik tilladelse til at få udløsning, var der monteret et rør ned i urinrøret, der sad fast bag glans med en ring, en såkaldt ”spermstopper”, den blev ”skudt” ud, som en champagneprop, så det passede, når jeg følte at der siden den seneste udløsning var opbygget et ret stort tryk, men ud kom det, så voldsomt at jeg var helt flad, og bare blev liggende på gulvet, for Kejserindens fødder længe, med en følelse der bedst kan betegnes som en blanding af hengivenhed og taknemmelighed for at være totalt underlagt, og ejet af denne fantastiske Kejserinde.
Vel oppe på benene fortsatte jeg mit arbejde i baggrunden, meget glad for at få lov at gøre rent efter den fantastiske oplevelse, der var nu også nok at rengøre efter andres leg, men hvem tænker på det, efter sådan en oplevelse?
Da dagens opgaver var ved at være udført kom Empress Malice og meddelte mig at jeg skulle beholde halsbåndet på når jeg tog hjem, for jeg skulle møde igen dagen efter.
Så da en anden slave og jeg sammen forlod Domicilet lidt senere, var jeg iført mit halsbånd, som jeg bærer med stolthed, idet det er indgraveret med:

EM´s træl
Det lød til at det undrede min medslave at jeg skulle gå rundt med halsbåndet indtil det passede Kejserinden at fjerne det, men sådan er min virkelighed.
Fortsættes: Dagen efter dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *