Dagen efter dagen.

Lad mig starte samme aften, der indløb der nemlig en besked fra Kejserinden:
Træl du møder i morgen tidligt, med morgenmad til din Ejer.
Derfor blev der arbejdet til sent, for at lave et sortiment af morgenmad.
Vel ankommet til domicilet var listen med dagens opgaver klar, så det var bare at starte.
Efter lidt tid kalder Empress Malice, og trællen springer ind til sin Ejer.
Hvordan ser din bil ud, og er den tanket?
Den er nyvasket, men ikke helt tanket, kunne jeg svare.
Godt for jeg skal bruge den de næste dage, så får du tid til at vaske, pudse og tanke min bil.
Tak for det Empress Malice! Kunne jeg taknemmelig svare, mens jeg glædede mig til at få lov til at gøre Kejserindens bil ren og lækker.
Mens jeg derefter vaskede gulv i det store lokale, kom Husets ubestridt bedste Domina ind, og proklamerede at jeg skulle gøre arbejdet færdigt alene, idet Kejserinden havde aftaler ude i byen, men at vi skulle mødes senere i Gemakkerne, hvor der ønskedes et let måltid, derefter forlod Empress Malice Domicilet.
Da Domicilet skinnede, tog jeg hen til gemakkerne, hvor der også trængte til en kærlig hånd, før Kejserindens ankomst.
Heldigvis var Gemakkerne klar da Empress Malice ankom med ”nye” skinnende negle, der viste at Kejserinden havde haft en behagelig formiddag, med tid til lidt velfortjent selvforkælelse.
Den eneste lille sten i skoen, var at Kejserinden fandt noget støv på nogle hylder i ”hullet”, det blev påtalt, og er selvfølgelig væk nu, det eneste der ikke er ”klaret” er straffen for forseelsen, men det findes der nok en løsning på, næste gang vi mødes.
Det sidste der skete på denne tre dages tour de force, var at halsbåndet blev pakket ned i sin læderpose, og vi tog en hjertelig afsked ude ved bilen, hvor jeg kunne smage vejsaltet der sad på Kejserindens støvler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *