Bangkok

Bangkok er kendt for mange oplevelser, jeg skal ikke gennemgå alle, ikke en gang alle de oplevelser der gives i det sexuelle univers, ja jeg kan vel kun lige løfte en flig omkring det ”sorte” unirvers.
Lad mig skitsere min vej ind i denne del af dette univers:
Første omgang var at ”pløje” nettet igennem for at finde ud af hvor der er BDSM i Bangkok, dette er en større opgave, ikke at finde reklamer, men at luge de mindst interessante ud. Her må jeg takke en anden slave, vil lade ham være anonym her, men jeg tror heller ikke han har glemt vort møde i byen, hvor vi i behagelige omgivelser havde tid til at tale om vor fælles interesse: BDSM i almindelighed, og Empress Malice i særdeleshed, og hans utrættelige research hjalp mig udenom mange af de steder der ikke har andet end reklamerne tilfælles med BDSM.
Anden omgang var så at besøge stederne, jeg vil ikke gå i detaljer med de steder jeg ikke bryder mig om, men har fundet et sted, der i mine øjne lever op til de krav man kan stille til et godt BDSM sted.
Hvis der sidder nogen og tænker: Jamen tilhører trællen ikke Empress Malice?
Jo men en gang imellem tillader Kejserinden at jeg får andre oplevelser, i udlandet, og kun i begrænset udstrækning.
Nu er dette arbejde vist beskrevet nok, så nu vil jeg koncentrere mig om:
Oplevelsen.
Lidt utraditionelt i forhold til besøg andre steder, bliver man afhentet i bil på et nærmere angivet sted på en nærliggende undergrundsstation, således mødte jeg lettere nervøs, og stærkt svedende op på aftalt sted til aftalt tid, og ikke som jeg plejer lidt før, dette faktum skulle vise sig at ”koste” på et senere tidspunkt.
Kvinden jeg mødte på stationen, var en thaikvinde omkring 40 år, ikke ultratynd, mere en slank kvinde med former, diskret velklædt, kjole og stiletter, nydelig makeup, uden at være overdrevet, alt i alt en kvinde som mange andre i den stærkt voksende middelklasse i Thailand. Vi fulgtes hen til en bil, til hvilken hendes nøgle passede, så vi satte os ind, kvinden ved rattet, og jeg ved siden af, kvinden der skulle vise sig at være Mistress Femina ( http://www.thaidomina.com/mistress-femina.html ) i ”hverdags versionen” kørte sikkert ud i den tætte trafik. Ad mange ”omveje” nåede vi frem til et lokalt byggeri af rækkehuse, hvor en anden nøgle passede til hængelåsen til en kældergarage.


Undervejs havde vi talt lidt om grænser, ønsker osv. Derfor virkede det helt naturligt da kvinden ved rattet gav mig nøglen, og ”bad” mig åbne dørene ind til garagen, vel inde, og med lukket og låst garage gik vi nu ind i huset, hvor en lidt yngre og noget slankere kvinde i ”Dominatøj” tog imod os, jeg blev vist op i næste etage, og budt på en flaske vand, mens vi talte lidt om den forestående seance, det var den anden Domina, jeg var blevet lovet, i svaret på min bookning af tre timer med to Dominaer, nemlig Mistress Nicha ( http://www.thaidomina.com/mistress-nicha.html )
Da jeg lidt senere bekræftede at jeg var klar til seancen, blev jeg bedt om at lægge pengene på bordet (8000 THB) og følge med yderligere to etager op, heroppe blev værdisager lagt i en værdiboks, og efter afklædning, blev jeg ført ind i et badeværelse, ikke for at bade, men at blive badet, det første af flere ”golden showers”, så fulgte et mere almindeligt brusebad, før seancen fortsatte i ”The black room”.

The black room er som navnet antyder et værelse, der er præget af sort, både vægge, loft og gulv, mens møblerne er i forskellige farver, med rød som en gennemgående farve. Nu blev jeg præsenteret for en tredje Domina, eller mere rigtigt en rookie Domina, der først og fremmest skulle se på, og lære, denne Domina var den yngste, midt i tyverne vil jeg anslå, og figurerer ikke på hjemmesiden i skrivende stund, men jeg kan her røbe at hun lærte noget om at ramme med en Bullwhip denne dag, så nu rammer hun skiven hver gang!
Der blev nu fundet mange reb frem, og velanbragt i en ”toiletstol” blev jeg bastet og bundet efter alle kunstens regler, selv min pik blev bundet, og det sammen med en eller anden form for ”snurrebasse”, der sammen med en af Dominaernes hænder, jeg ved ikke hvem, da jeg på dette tidspunkt var blevet blindfoldet, havde en ”rejsende” virkning der nede syd for navlen.
Sådan siddende……..og stående, blev jeg nu ”udsat” for den første af flere opgaver/udfordringer dén dag, nemlig at jeg skulle vise viljestyrke, ved at holde min udløsning tilbage i mindst tyve minutter, uanset hvad der skete, og så gik de tre kvinder, med i alt 6 sexede hænder og bryster i gang, godt krydret med brug af munde, numser, fødder. Det kan godt være at Domina nr. 3 ikke har været i det Sorte univers længe, men som teaser var hun på højde med de to øvrige, derfor måtte jeg sende mine tanker på afveje mange gange i løbet af de næste mange minutter, hvor alle mine erogene zoner, inkl. Nogle jeg ikke kendte til, kom under ekspertbehandling, men det er svært at tænke på skattevæsnet, eller oprydning i skuret, mens tre kvinder gør alt de kan for at få den der udløsning til at komme, det er altså svært at abstrahere fra et velsmagende fast bryst, når det nærmest bliver mast ind mellem ens læber, eller når en lækker fast numse skamløst kæler for manddommen der står så strunk som en livgarder på vagt nytårsaften, sådan gik det i lang og lækker tid, hvor jeg til sidst tænkte: Okay kommer jeg, må jeg sgu tage straffen, for hvem kan stå imod?
Da blindfolden blev fjernet, og jeg i det kæmpespejl kunne se de tre Femme fatales ”angreb” på min uskyld, blev det om muligt mere lækkert, men hvor længe var Jeppe i baronens seng?
Så lige så pludseligt, som de havde startet angrebet, var det ophørt, med nogle rosende ord, fulgt op af spørgsmålet om de virkelig var så frastødende at jeg ikke kunne få udløsning sammen med dem?
Det mente jeg jo nok, men prøvede at være en god slave, og ikke komme uden tilladelse.
Dette svar var som stikordet til at Mistress Femina tog ordet, og stående foran mig, mens de to andre løsnede de mange meter reb, forklarede hun, at hun var mødt op på stationen i god tid, da jeg i min mail havde antydet at jeg ville komme i god tid, hvilket jeg ikke gjorde, og havde ventet på mig i tyve minutter, igen noget med tyve minutter!
Derfor ville hun nu afregne dette, med et slag pr. minut jeg var kommet for sent, men jeg kom jo til tiden tænkte jeg, men holdt min mund, tænkte at det ikke var tidspunktet at diskutere, derfor hang jeg få minutter senere godt udstrakt med hænderne i ophængsmanchetter, og med en sirlig japansk (inspireret) bondage rundt krop og ben.
Nu begyndte afregningen, med både en smal paddle, en flogger, og en kort bullwhip.
Når man er ejet af Empress Malice, ved man at opvarming er noget opreklameret pjat, men hold nu for fanden kæft hvor de slag bed, så meget at jeg løftede mig op, og hang som en abe og sprællede, det skulle jeg aldrig have gjort, for det morede de tre unge damer i en sådan grad, at de helt glemte at det var tyve slag der var tale om, og da jeg forsøgsvis antyede det, blev de enige med hinanden om at så kunne de jo lige tage de tyve slag, hvis jeg kunne huske at tælle højt…………på thai……………..eij hvor ærgerligt, så måtte de jo lære mig det, og efter nogle ekstra slag var vi igennem afregningen, dejligt tænkte jeg, og svarede beredvilligt
ja!
Højt og tydeligt da jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe den nye Domina, der stod der så smuk, slank, med en hud der så ud som om den var farveprøven på Nutella, med et charmerende smil, der nåede fra de smukke røde velformede læber til de mørke uudgrundelige øjne. Nu blev der talt på Thai, og den stadig smilende Domina forlod lokalet, mens de to tilbageblevne roste mig for min hjælpsomhed, med smil der var både glade og ildevarslende.
Efter få minutter kom rookie Dominaen tilbage, godt belæsset med piske, da jeg i spejlet så hendes smil, gik der en prås op for mig, jeg skulle ikke arbejde for hende, men være øvelsesobjekt, jeg tror hun så hvordan mit smil stivnede, for hun så ned på piskene i sin favn, derefter op på mig, med et smil der sagde mere end ord.
Nu blev jeg instrueret om at Dominaen ville starte blødt, for at finde ud af hvor hårdt det var nødvendigt at slå, og jeg skulle sige ”harder” hvis jeg kunne tåle mere, derefter startede slagene at falde, først med et spanskrør, efter nogle slag holdt jeg op med at sige harder, for grænsen var nået, præcisionen var også god, så ”vi” gik hurtigt videre til en paddle, her fik jeg sagt harder en gang for meget, da jeg så ville trække det sidste ”harder” tilbage, blev jeg bestemt belært om at der kun er en vej på den knap, og det er op, man kan ikke ombestemme sig, av for en brøler!
”Heldigvis” blev de damer Dominaer hurtigt træt af at lege med den paddle, så min bagdel blev skånet for flere slag, om det så var en såå god ide, skulle snart vise sig!
For den næste pisk der lå klar, var en kort bullwhip, let håndterbar så det ud til, meen min erfaring sagde mig, at den nok skulle kunne bide fra sig, nu er der ikke langt fra tanke til handling hos de Dominaer, så snart efter faldt det ene slag efter det andet på bagsiden af min krop.
Det var smertelig tydeligt, at denne pisk var den indtil nu sværeste at styre, derfor blev det til slag på flere utilsigtede steder, ligesom ”man” ikke hørte så meget efter om hvor hårdt jeg syntes slagene var, nu var det vist nærmest fri leg, en leg der gør at der nok går nogle dage, før jeg kan sidde ”topløs” ved swimmingpoolen, uden at der kan ses adskillelige mærker. Da jeg begyndte at lave rigeligt mange ”abekrumspring” lagde den unge Domina pisken, og jeg fik noget vand at drikke, før den sidste, længste, og ondeste bullwhip blev taget i anvendelse.
Den præcision Dominaen havde opnået med den korte pisk var helt væk nu, hvor der blev prøvet en noget længere pisk, tror der var tale om en 6 fod lang Bullwhip, og i det lille rum, ville den have været en udfordring for selv erfarne Dominaer, jeg tror nu også at det mest var for at skræmme mig, at de tog den med, ikke desto mindre nåede jeg at trække en ”D-ring” ud til et ”lige” stykke metal da jeg gav mig, og trak til i mine manchetter, før seancen stoppede, med at noget ”lindrende” ”Tigerbalsam” lignende salve blev smurt på min ryg.


Vel nede fra ophængningen, blev jeg lagt på en madras på gulvet, hvor jeg så en tid var møbel for Dominaerne, især Mistress Femina, der både ville sidde på mig, have mig til at holde et askebæger, samt kysse og slikke hendes fødder, noget der får ”Twister” til at virke nemt, da cigaretten var røget, skulle vi da lige lege ”Breathcontrol”, så vel nede på ryggen, forsvandt al lys omkring mig, da den ene Dominabagdel efter den anden efter bedste evne prøvede at lukke for min mulighed for at trække vejret, sluttende af med at Mistress Nicha lige skulle af med vandet, hvorfor hun sænkede sit blottede underliv ned over min mund. Normalt når jeg får golden shower, er der ikke kontakt mellem min mund og Dominaens underliv, det var i den grad anderledes i dette tilfælde, Mistress Nicha ville udover at lade sit vand ned i min mund, også slikkes, og det var ingen straf, når det er en så delikat ”honninggrotte” der ”lukker” munden på en. Da der ikke kom mere væske, fortsatte jeg med at slikke, indtil Dominaen let og elegant løftede sit underliv fra mit ansigt, rejste sig, og hendes plads blev indtaget af Mistress Femina, dog således at hun bad mig bøje mine ben, så hun ved at sidde på mit underliv, fik en rygstøtte, og kunne sætte sine fødder på mit ansigt, og lade dem blive slikket og kysset. Det var dog ikke kun nydelse at få lov at betjene Dominaens fødder med min tunge, jeg skulle også sørge for at hun sad behageligt, og ikke faldt ned, noget jeg bestræbte mig på det bedste jeg kunne, men lige lidt hjalp det, for når Dominaen lænte sig ud, kunne jeg til sidst ikke holde hende i ”stolen” mere, og hun ”faldt”, hvilket blev takseret til 10 slag med en af hende valgt pisk, men straffen skulle jeg have lov at glæde mig til, derfor gik vi nu ned i et japansk inspireret værelse, hvor jeg først måtte modtage en tredje Dominas milde gaver i form af golden shower.
Vel ”monteret” i en Gabestok, blev dommen eksekveret, hårdt og ubønhørligt, så sveden sprang fra alle dele af min krop, 10 slag lyder ikke af meget, men når man i forvejen har modtaget mange slag, bider de ekstra, så jeg var færdig, helt færdig da jeg endelig blev taget ud ag gabestokken, lagt på en madras og straks mistede alt udsyn da Mistress Femina igen ville lege breath control, således legede vi flere gange, hvor tiden, hvor jeg var ude af stand til at trække vejret blev længere og længere, beklagede Dominaerne at de ikke havde givet mig flere og dybere mærker, så min Ejer Empress Malice kunne være stolt af mig, men de ville da gerne tage revanche, hvis jeg kom tilbage en gang før jeg rejste hjem, dette fik jeg tid til at overveje, men snart efter kom mine tanker (igen) på afveje da de tre gange Dominaer nu begyndte at lege med min krop, for selvom jeg ikke havde været så stærk som de regnede med jeg ville være (sagt med et smil på læben) mente de at jeg skulle have en udløsning, og nu lod jeg stå til, og nød bare at ligge der, og blive betjent, ja ja jeg ved godt at sådan er det ikke der hjemme, men: ”Skik følge eller land fly”, så jeg lod mig forføre af de lokale skikke, og kom udover et par smukke fødder, der gav mig et footjob, men så er de heller ikke mere anderledes end os, for det var min tunge der måtte rengøre de smukke fødder der havde givet mig så meget nydelse.
Herefter gik seancen lidt i opløsning, jeg blev sendt i bad, mens jeg var det, kunne jeg høre at der blev gjort rent, og sendte en taknemmelig tanke til min Ejer Empress Malice, der havde tilladt, og opfordret mig til at få denne oplevelse, og tænkte lykkeligt på alle de timer, det er mig der står parat til at rengøre og rydde op efter andres leg.
Da vi alle havde fået vort civile tøj på, tog jeg afsked med de to Dominaer, rookie Dominaen med en klædelig generthed, da jeg takkede hende for at få lov at lægge krop til en del af hendes oplæring, hvortil Mistress Femina med et klask i min røv, udtalte:
”I like your ass”!
“Beceause you can use your whip on it?” Spurgte jeg glad for at jeg havde bukser på.
“No I like to look at it!”
Så det var en glad træl der kikkede på sit spejlbillede ude ved bilen. Dejligt med komplimenter, selvom de måske er lidt løgn.
Efterskrift:
Hvis man har lidt ”Voksentid” i Bangkok, er Nana´s plaza http://nanaplazabkk.com/ et på samme tid fascinerende og bisart sted at drikke en øl, og vil man blot sidde og iagttage, kan det anbefales at gå ind til højre så snart man er kommet ind, gå en etage op, gå ad svalegangen tilbage mod indgangen, der er en lille bar: ”Balcony Bar”, uden ”frække” tilbud, men et godt kik på hvad der sker, men man skal ikke lade sig narre af de der står og klasker gæsterne med en pisk, når de går ind til ”Spanky´s”, det er noget nær det mest kinkie ved det sted.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *