Stilheden blev sønderrevet af piskesmældet mod huden!

Trællen har været ude af ”billedet” i noget tid nu, hvorfor?

Jo Empress Malice har valgt at tage nogle måneders orlov, og så man Kejserindens annonce i starten af året, kunne det ikke skjules at det handlede om en graviditet.
Det tager noget tid at afvikle den type orlov, men hvad sker der med de der bærer Empress Malice´s navn i løbet af den periode?
Hvordan andre slaver og gæster har taget Kejserindens fravær, skal jeg ikke kunne udtale mig om, jeg vil nøjes med at berette om hvordan det er gået for mig.
Hvis jeg prøvede at forklare at Kejserindens fravær ikke har påvirket mig, ville jeg lyve, både for de der læser dette, og ikke mindst for mig selv!
Hvad er der egentlig sket i min fravær?
Eller hvad er der sket med mig i Empress Malice´s fravær?
Jo der har været tid til at tænke, tid til at overveje, og tid til at vegetere.
Hvad er det så trællen har følt? tænkt på? Overvejet?
Hvor dybe er de følelser trællen nærer overfor Kejserinden?
Har tiden slået skår i trællens tilbedelse?
Hvor dybt stikker følelserne?
Lad mig starte med at forklare at jeg som udgangspunkt følte mig tilhørende Empress Malice, og at orloven blot skulle overstås.
Der skete så noget jeg ikke helt kan forklare, men adskillelsen betød at jeg som før forklaret, at jeg fik tid og ro til at lodde dybden af de følelser jeg nærer for Kejserinden, og svaret på dét spørgsmål, kom behageligt bag på mig, for det jeg opdagede, var at jeg for hver dag-uge-måned følte mig mere afhængig af min smukke og vidunderlige Ejer.
Så langt så godt, men ville disse følelser holde til et gensyn med Kejserinden?
Ja det var spørgsmålet!
Det skulle ikke være så nemt at få svaret, da trællen var på rejse i udlandet, da Empress Malice valgte at starte op.
Derfor måtte svaret blafre i vinden indtil månedsskiftet: Oktober/november.
Efter to gange som husslave for den genkomne Kejserinde, kan jeg konkludere at min afhængighed, og min tilbedelse har nået nye højder, eller dybder!
Derfor kan jeg med ro i min slavesjæl sige:
Så længe Empress Malice ønsker min tilstedeværelse, stiller jeg op hver gang Kejserinden kalder.
Nu midt i natten, efter at jeg er blevet låst inde i ”Hullet”, og har hørt min smukke Ejer gå rundt udenfor den låste dør ind til ”Hullet”, indtil der blev ro i huset, kan jeg kun sige:
NU har jeg endeligt overgivet mig!
NU overvejer jeg ikke om ”dette” skal være min skæbne, for det skal være min skæbne!
NU kan jeg med ro i min sjæl konstatere at der er kun en Ejer, en Domina, en Kejserinde, det er:

EMPRESS MALICE!!!

Udover at jeg var så heldig at jeg fik det privilegie at få lov at være Kejserindens arbejdende husslave, genoptog Empresss Malice en tradition med at piske sin træl med et udvalg af de piske trællen selv har lavet.
Denne aften lå der et sortiment, der strakte sig fra en ”blød” opvarmningspisk, over diverse middelhårde piske og en enkelt paddel, til en hård tung pisk, der både slår hul i huden, samtidig med at den virker i dybden, med det resultat at der udover blødninger, også er flotte hævede røde/blå mærker der over de næste dage skifter farve til både gul, blå, ja næsten sort.
Når jeg beskriver den mest blide pisk som en opvarmningspisk, er nok lidt af en tilsnigelse, for jeg må indrømme at når det kommer til at lave blide piske, så evner jeg ikke dén smukke disciplin i piske fremstillingens ædle kunst, derfor er jeg jo selv skyld i at opvarmningen startede så hård som den gjorde.
Piskeseancen var meget enkel, 10 slag med hver pisk, jævnt fordelt over hele kroppen, og benene. Slagene kom med forskellig styrke, dog således at med den sidste, og hårdeste pisk steg styrken, for at slutte med at Kejserinden bad mig sige til når jeg var klar til det sidste, og hårdeste slag, for det slag ville blive udført med den fulde og hårdeste styrke pisken kunne levere.
Empress Malice talte helt sandt, da det blev lovet at det sidste slag ville være markant det hårdeste dén aften, hvilket medførte at trællen sank i knæ, hvorfor jeg fortsatte helt ned, så jeg kunne kysse Kejserindens smukke fødder som tak for piskningen.
Hvilket har medført at trællens krop nu er mærket, stribet og øm efter den intensive piskeseance, endnu en oplevelse jeg er taknemmelig for at Kejserinden tog sig tid til at tildele mig før jeg skulle rengøre og gøre ”Dark Side” klar til næste dag.
Derfor vil jeg takke Empress Malice for at jeg fortsat bærer Halsbåndet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *