Gevinsten 1.

Det tredje trappetrin knirker, det gør det altid, han løfter forsigtigt hovedet, som for at se hen mod døren, men det er forgæves, blindfolden hindrer ham i at se noget. Havde han kunne se rummet, ville han have set et rektangulært værelse på ca. 50 m², hvor den ene ende af rummet er dækket af spejle, ser man godt efter, vil man opdage to døre, en fører ud til et bagvedliggende badeværelse, og den anden er rummets eneste adgangsvej. To tredjedele inde i værelset er der en bred muret skorsten fra gulv til loft, skorstenen er monteret med adskillige kroge. Modsat af spejlvæggen, er der en væg med to vinduer, i højre hjørne med udsigt over haven er baren. I rummets venstre side set fra indgangsdøren står en stor dobbeltseng under skråvæggen, modsat af den er der opsat et pokerbord. Rummet ligger mørkt hen, bortset fra lyset der kommer fra den lille brændeovns glasvinduer. Samme ovn spreder også den varme der gør at han ikke fryser, selvom slaven står nøgen, bundet op som på et kors opad skorsten.

Stiletternes klik klik stopper kort, inden kvinden åbner døren og træder ind, der lyder et stille klik da hun tænder noget lys, ikke meget registrer slaven, for han kan ikke fornemme det gennem de små lysåbninger blindfolden giver ved næsen.

Tænd stearinlysene, og lyset over baren beordrer kvinden bydende. Slaven bliver lidt overrasket over dén ordre, hvordan skal han kunne efterkomme den, når han er fikseret?

I det samme fornemmer han fodtrin der passerer forbi hans venstre side, mellem pokerbordet og skorsten, det er en person på bare fødder gætter han, ud fra de næsten lydløse trin, der lyder en stille raslen fra en kæde, den afslører skikkelsen. Stiletterne nærmer sig hans krop, men stopper, så tæt på at han kan fornemme duften af kvinde, men ikke så tæt at han mærker hende, hører kun hendes åndedrag, der blander sig med kædens raslen, og nu gentagne klik, fra en lighter; Gætter han.

Kvinden går lidt væk, tilbage mod indgangsdøren, nej hun går ind ad den anden dør, for hendes stiletter rammer nu marmorgulvet ude i badeværelset. Herude er der også lys der skal tændes!
Kvinde taler bydende til den ukendte, der nu skynder sig ud til kvinden, så kæden raslede voldsomt. På en stille nærmest umærkelig måde er han pik begyndt at rejse sig, først blev den bare tykkere, og mere blodfyldt af stiletlydene, men nu hvor han hører kvindens bydende stemme, og kæden der rasler højlydt, rejser den sig som en tulipan der er ved at springe ud, rødblå og knejsende.

Trinene fra stiletterne kommer pludselig nærmere, før han opfatter det står kvinden lige foran ham helt tæt på, så tæt på, at han kan mærke varmen fra hendes læber da hun stille hvisker til ham: Det der nede afslører dig. Før hun når at fortsætte afbrydes hun af en insisterende banken på døren. Kvinden vender sig om, går de få skridt hen til døren, der åbnes, og han hører en ny stemme, en dyb mandestemme.

Sammen kommer de gående mod ham, passerer forbi på hans venstre side. Hvad vil du drikke? Spørger kvinden. Bare en sodavand svarer manden, samtidigt passerer kæden raslende forbi.

Det er Kikki! Siger kvinden lidt efter. Hun er min slavinde og bartender i aften!

Så hun er ikke en del af gevinsten? Spørger manden. Nej hun er min, og skal blive her, og du skal ikke tage dig friheder uden at jeg har givet dig lov, men kom herover her står gevinsten. Kvinden går først rundt skorsten. Nu mærker han hænder på sin krop, en mandehånd kæler hurtigt hans pik, og tager så fat i, først den ene og så den anden brystvorte, og trækker dem mod sig, så han må læne sig frem, og hænge i manchetterne. Skal vi se hvordan slaven tager din behandling? Uden at vente på svar løfter kvinden blindfolden op over hans ansigt.

Selvom lyset ikke er kraftigt misser slaven med øjnene, og der går nogle pinefulde sekunder, hvor trækket i brystvorterne ubønhørligt tager til, før han kan se de to skikkelser klart.

Kvinden kender han, hun er en middelhøj slank kvinde i 30érne, med blondt hår, og en skikkelse de fleste mænd kikker efter, denne aften er hun i en enkel sort kjole, sorte strømper, sikkert selvsiddende tænker slaven, mens han ser de enkle men meget flotte og i hans øjne sexede klassiske stiletter.

Manden der står til højre for hende, er lidt mindre end kvinden, bred, uden at være tyk, mørk og solbrændt, så slaven er i tvivl om manden er fra Italien eller Spanien, men da manden igen taler, bliver slaven enig med sig selv om at det helt sikkert er Spanien. Manden er klædt i et klassik mørkt jakkesæt, viste man ikke bedre kunne man tage ham for at være en bankdirektør på vej til møde. Det er han jo egentlig også, men et for bankdirektører anderledes møde.

Det tredje trin knirker igen, lyden af stilethæle lyder nu nærmere på trappen, alle ser mod døren, før kvinden udenfor når at banke, åbner den nøgne slavinde Kikki døren.
Kvinden der ankom var lidt mindre og ca. ti år ældre end værtinden, men klædt i et par stramme læderjeans, de højhælede støvler, der var samme dybsorte farve som bukserne, den hvide bluse der hang løst ud over bukserne, afslørede et par bryster, der med en kirurgs hjælp antog en anseelig størrelse.
Den ny ankomne håndhilste på den spanske bankdirektør, men krammede værtinden på en måde der afslørede at de to kvinder kendte hinanden godt, og ikke kun på et platonisk plan.
Mens hun lod en hånd glide gennem det rødblonde hår, gik den senest ankommende de få skridt hen til slaven.
Ser man det, så smukt du præsenterer gevinsten!
Hvor lang tid har man ham? Spurgte kvinden, begge de to gæster så interesserede på værtinden.
Det kommer vi ind på når de andre spillere er kommet. Var værtindens svar, i det samme bankede det på døren, og slavinden Kikki åbnede nejende døren.
Ind kom en asiatisk udseende mand, han var ældre end de to andre spillere, så senet ud, men meget velklædt i en velsiddende smoking. Efter at have håndhilst, rettede han også sin interesse mod gevinsten, lod sine tynde hænder glide fra halsen og ned over brystet, for at kradse blidt på gevinstens brystvorter.
Dejligt at du har ladet den barbere sit bryst. Asiaten så spørgende på de to andre spillere, ikke sandt? Kvinden nikkede anerkendende, mens Direktøren trådte lidt nærmere, lod også sine fingre glide undersøgende ned over brystet, jo det er behageligt, men så virker stearin jo ikke så godt, når det skal fjernes, smilede han.
Nårh det skal min partner nok sørge for! Svarede asiaten smilende.
Nu ankom aftenens sidste spiller, en helt ung kvinde, der arrogant trådte ind i rummet, det virkede som om hun overtog rummet, de andre veg til side, da hun, der var den højeste i rummet, gik hen til værtinden. Den unge kvinde var iført et par meget høje pink stiletter, sorte netstrømper, der sluttede lige der hvor den sorte latexkjole klæbede til de faste lår, kjolens bare ryg afslørede en stor tatovering, der bredte sig ned over kvindens venstre arm, der var helt bar, da kjolen kun blev holdt oppe at et par stropper over de ellers bare skuldre. Det stærkt farvede hår lå ned ad ryggen, hvor det mest af alt lignede en regnbue.
Kvinden bøjede sig ned, og hilste på værtinden med et kram, mens hendes modspillere fik et håndtryk, der var så fast at de kunne mærke de meget lange negle bore sig ind i huden.
Så er vi samlet begyndte værtinden sin korte tale, og fortsatte:
Vi spiller ”Five card draw” poker, I får hver mulighed for at købe jetoner til en værdi af 1500 kr. vi spiller til der en vinder.
Vinderen kan ”købe” en nat med gevinsten, mod at aflevere hele puljen til mig. Natten er fra spillets afslutning, og til kl. 12.00 i morgen, på det tidspunkt skal gevinsten afleveres her hos mig, uden nogen form for varige mén.
Spillet vil blive gentaget det tre næste fredage, hvis der er interesse for det, sker der det, at en spiller vinder to gange, kan vedkommende holde auktion over gevinsten, dog således at vinderen skal dele overskuddet med gevinstens ejer, og det er jo mig. Det sidste sagde værtinden mens hun smilende så rundt på spillerne, og gik hen til gevinsten, der så ned i gulvet.
Med en slank pegefinger under gevinstens hage pressede hun hans hoved op, og så ham direkte i øjnene med sine blå meget insisterende øjne, og sagde til ham:
Ja du min slave, du er jo blevet gevinsten i dette spil, gør mig ære, modtag alt hvad der gives dig, og lad mig ikke få klager fra de mennesker der gennem dette spil har gjort sig berettiget til at ”eje” dig for en periode.
”gevinsten” svarede hurtigt og med overbevisning i stemmen: ”Din vilje ske!”

Læs næste afsnit her: Gevinsten 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *