Gevinsten 2.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 1.

Værtinden slap hans hage, vendte sig om, og gik hen til pokerbordet.
De fire spillere satte sig op på hver sin barstol, slavinden Kikki tog imod bestillinger fra spillerne, mens værtinden åbnede døren, knipsede med fingrene og sekunder senere kom en nøgen mand ind, i hånden havde han en lille aluminiums kuffert, der hurtigt blev lagt op på spillebordet, og åbnet, så der kom jetoner og nogle helt nye sæt spillekort til syne.
Værtinden præsenterede nu den senest ankomne som aftens dealer, også en af mine faste slaver, og praktisk nok er han nøgen, så undgår vi spekulationer om at han gemmer kort i ærmet grinede hun, mens dealeren knælede ned, og kyssede hendes fødder.
Lad spillet starte!
Efter at spillerne havde købt det tilladte antal jetoner, værtinden havde lagt kontanterne væk i et tilstødende lokale begyndte spillet.
Mens spillerne koncentrerede sig om spillet, gik værtinden hen til Kikki, og fik en alkoholfri drink i et højt glas, efter at have smagt på drikken tog hun fat om Kikkis nakke med sin frie hånd, trak hende hen til sig, og pressede slavinden ned på knæ, Kikki fortsatte helt ned, til hendes læber blidt rørte værtindens smukke ankel, og lod de fugtige læber glide ned til skoens tå, hvor hun kyssede denne lidenskabelig, indtil værtinden trak foden væk, og stak den anden fod frem til slavindens læber, der nu fik en ligeså kærlig og lidenskabelig behandling.
Henne fra spillebordet lød der en ærgerlig lavmeldt ed, og et triumferende hvin fra en af kvinderne.
Værtinden gik langsomt derhen, uden at se slavinden, der lå tilbage på knæ, og så forelsket på sin ejer.
Spillet var så ”nyt” at der ikke var nogen tendens endnu om hvem der ville vinde aftenens spil, derfor gik værtinden over til gevinsten.
Værtindens røde skarpe negle borede sig langsomt ind i gevinstens glatte pung, i et forsøg på at lette trykket gled gevinsten op på tå, hvilket fik værtinden til smilende at presse sine negle endnu hårdere op, til gevinsten ikke kunne komme højere, hvorefter han stille begyndte at give sig, mens de to så hinanden i øjnene, gevinsten kunne glæde sig over at værtinden smilede sadistisk over hans smerte og hans forgæves forsøg på at lette trykket på pungen. Begge lukkede omverdenen ude, og så kun hinanden, og nød på hver deres måde legen.
Legen forsatte længe, på forskellige følsomme zoner af gevinstens krop, indtil man kunne høre en stol blive skubbet bagud, hvilket var tegn på at den første spiller var fallit, og derfor rejste sig og forlod spillebordet.
Værtinden forlod sin slave, gik mod den spiller der som den første var ude af spillet, og søgte trøst ved baren.
Det gik da hurtigt Juan startede værtinden, og fortsatte: Var dine tanker andre steder end ved bordet?
Ja svarede manden med et smil, kunne ikke helt koncentrere mig, da jeg først en gang havde set dig lege med slaven.
Jamen dog, skal der ikke mere til? Svarede værtinden med et koket smil.
Ikke mere til? Er du klar over at alle i rummet på hver vor måde var misundelige på jer, og jeres leg, og vi alle mere eller mindre skævede over mod jer?
Men du skævede nok mest, siden de andre kunne blanke dig af så hurtigt.
Ja det kan jo ikke modsige, men skidt der er jo ikke noget, der er så dårligt, at det ikke er godt for noget, nu har jeg jo lang tid her i baren sammen med dig……skål! Manden hævede sit glas, et smukt slebet krystalglas, der indeholdt en god whisky og is. Værtinden hævede også sit glas, hvis indhold så ud til at være orangejuice.
De to ved baren fulgte en tid spillet i tavshed, det eneste man hørte i lang tid var dealeren. Spillerne sad tavse og koncentrerede. Manden ved baren blev opmærksom på den sagte raslen, der stille kom fra den nøgne bartender Kikkis fodlænker, der forhindrede hende at sprede sine ben, han lod sit blik glide ned over slavinden, hendes kønne ansigt var omkredset af mørkt langt krøllet hår, der lå ned over de smukke skuldre, brysterne var lidt store, måske skulle kirurgen have sagt nej til de sidste to størrelser af implantater, men manden ville nu alligevel gerne have dem i sine hænder, så ville han have ladet hænderne glide ned over den flade mave, lade dem følge kroppens kurver ned til de bredde velformede hofter, måske lade en hånd glide ind mellem hendes lår, og nyde det glatte venusbjerg, eller lade sine hænder varme de runde baller med nogle velrettede klask.
Nej du får hende ikke, det kan du godt glemme. Værtinden så smilende og påtaget strengt på ham, jeg så godt hvordan du slugte min slavinde med øjnene, men hun skal være min underholdning i nat, når I andre er gået.
Ja ja men det er vel tilladt at nyde synet? Manden så direkte på værtinden, og smilede hen over sit glas.
Kik du bare, tanker og drømme er gratis, det er først når de skal udleves at det koster!
Snart efter rejste den yngste af kvinderne sig også, hun kom hen til baren, sagde kort til slavinden bag baren:
Vand!
Kikki åbnede en flaske, og tilbød et glas med is, dette afviste den unge Domina med en irriteret hovedrysten, hun tog aggressivt flasken fra bardisken, satte den til sine meget mørkmalede læber, og drak begærligt halvdelen, før hun satte flaske på disken, og henvendt til værtinden sagde: De er dygtige, ville ellers gerne have haft legetøjet med hjem, jeg er i det rigtige humør i aften!
Måske hørte du ikke at han skal returneres uden varige mén skat? Værtinden smilede, og så bekymret hen på den fikserede slave ved skorstenen.
Jo jo, jeg ødelægger ikke legetøjet, det ved du da, ham eksportchefen jeg har overtaget fra dig, havde da mærker nok efter dine behandlinger, så man ser slet ikke det småtjatteri jeg giver ham.
Men jeg vil tage hjem, og græmme mig over at jeg ikke har noget legetøj, men vi ses helt sikkert på fredag igen, tak for nu. Den unge kvinde vinkede til de resterende spillere, men så slet ikke det begærlige blik hun fik fra slavinden bag baren, det gjorde værtinden, der gik om bag baren, og hviskede hvæsende: Nå din lille tøjte du ville gerne med Punkertøsen hjem? Slavinden så skamfuldt ned i gulvet, og rødmende rystede hun på hovedet.
Hør her tøs, du skal ikke lyve for mig, jeg så dit liderlige blik, måske får du lov til at blive hendes en dag, men forvent ikke noget tøs! Det sidste blev sagt mens værtinden tog fat i slavindens lange hår, tvang det tilbage, og holdt sin slavindes blik fast med sit eget gennemborende blik. Slavindens hoved faldt forover da værtinden slap hendes hår, og den flove slavinde fortsatte ned på knæ, i håb om at få lov til at kysse sin strenge ejers sko, dette gjorde at fodlænkerne raslede højlydt, en lyd der fik de øvrige i lokalet til at se mod baren, hvor det eneste de så var to mennesker, værtinden, og den spanske spiller, se ned. Det var kun spanieren der kunne følge med i at værtinden langsomt trak sin fod baglæns, så slavinden måtte strække sig fremad for at hendes bløde læber kunne nå de, i hendes bevidsthed, så attråværdige fødder i de høje stiletter. Endelig lige før slavinden ikke kunne strække sig længere uden at falde forover, lod værtinden sin slavindes læber røre sine fødder, hvor de begærligt kyssede foden.
De to mennesker ved baren skålede stille mens slavinden på gulvet nu rettede sin opmærksomhed på den anden fod, der nådigt blev strakt frem af værtinden.
Spillet var for længst blevet genoptaget, da slavinden endelig rejste sig og takkede værtinden.
Når man så på spillebordet, virkede udslaget af spillet til at være givet, da man nærmest ikke kunne se den lille senede asiat for stablerne af jetoner foran ham. Snart efter tabte den modne kvinde da også sine sidste jetoner, efter at have gået all in på en blufhånd, men det snød ikke asiaten, der stille og metodisk stablede sin gevinst.
Værtinden gik hen til asiaten, der så op i det samme:
Nå så det blev dig der kan åbne ballet, vil du have ham med hjem?
Asiaten rejste sig langsomt, gik stille over mod gevinsten, uden at hans ansigtsudtryk røbede noget.
Først da han stod lige foran den fikserede slave, nikkede han stille, og svarede: Jo det vil jeg, Sally venter der hjemme.
Værtinden kendte ikke Sally, men var sikker på at det var en af asiatens mange orientalske bekendtskaber, ville ikke spørge, men glædede sig allerede til at høre sin slave fortælle om de oplevelser der ventede ham.
Oprydningen på spillebordet blev overladt til dealeren, mens slavinden Kikki ryddede glas og andet op i resten af lokalet, ingen plet blev overset.
Værtinden satte en hundesnor i det halsbånd gevinsten havde båret hele aftenen, før hun løsnede lænkerne, men så snart hans hænder var fri blev de lænket sammen på ryggen. Værtinden gav slaven en lang frakke over skuldrene, knappede den øverste knap, lod ham stikke fødderne i et par hyttesko, en sportstaske blev stillet frem. Slaven der for første gang i mange timer var fri for lænker, bevægede forsigtigt sine arme og ben, men var omhyggelig med ikke at bevæge sig så meget at frakken gled ned, for så ville han være nøgen når han skulle gå ud til den ventende bil, og selvom klokken var næsten midnat, kunne han godt undvære den oplevelse.
Således begav det umage par sig ud til den ventende mørke Mercedes, der stille forsvandt ud i natten.
Nu rettede værtinden sin opmærksomhed på det arbejde de to tilstedeværende havde udført, først blev spillebordet gennemgået meget nøje, og til sidst smilede værtinden, mens hun sagde:
Ja her er som sædvanligt ingenting at klage over, så du kan sige pænt godnat, gå ned, tage dit tøj på og gå, du har fri.
Dealeren smilede da han knælede ned og taknemmeligt kyssede værtindens fødder, rejste sig, gik mod døren, som han stille lukkede efter sig, da det tredje trin havde knaget så værtinden på sin slavinde, med ordene:
Nå hvordan ser der så ud her?
Uden at vente på svar begyndte værtinden at kontrollere baren, det blev gjort meget omhyggeligt, både bar, glas, gulv, alt blev efterset for pletter, eller andet der kunne støde den krævende værtindes øjne.
Ja det ser jo godt ud. Værtinden smilede til sin slavinde, der gengældte hende smil.
Det må vi gøre noget ved tøs, gå over og vælg 5 piske du vil smage!
Slavinden så overrasket på sin smilende ejer, men gik med usikre skridt hen til væggen med piskene.
Ja nu tænker du måske hvorfor du skal piskes, det er nemt, simpelt hen fordi jeg kan!

Læs næste afsnit her: Gevinsten 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *