Gevinsten 3

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 2.

Ude ved bilen åbnede en kvindelig chauffør højre bagdør for den asiatiske vinder, da han havde sat sig ind, vinkede den orientalske, og meget smukke chauffør gevinsten hen til sig, åbnede den venstre bagdør, hvorefter hans forsigtigt satte sig ind, uden at frakken gled til side.
Da begge bagsæde passagerne var på plads, satte chaufføren sig ind, bilen gled ud i natten. Gevinsten sad i sine egne tanker om hvad natten mon ville bringe, da han mærkede en kølig hånd der gled ind under frakken, fandt hans pik, pikken rejste sig langsomt, begge mænd så bare lige frem, snart begyndte gevinsten at trække vejret stødvist, og med mere lyd på. Chaufføren så diskret i bakspejlet, og smilede da hun så hvad der skete deromme, men var det et lidt ondskabsfuldt smil? Gevinsten undrede sig lidt, skævede over mod sin sidemand, der nu ikke så andet end den pik han stille sad med i hånden, en pik der nu stod hårdt ud fra gevinstens underliv.
Stille gled bilen nu ind ad en indkørsel foran et stort palælignede hus, den gjorde holdt ved en stor trappe, en ung mand kom ud af intet, han lukkede højre bagdør op, i det samme åbnede chaufføren den venstre bagdør, gevinsten blev hjulpet ud, da han stadig havde sine hænder lænket på ryggen, hænder der i øvrigt ”sov”, chaufføren rettede frakken, smilede til gevinsten, og ledte ham opad trappen hvor asiaten ventede på ham ved den imponerende hoveddør.
Vel inde i hallen, blev frakken fjernet fra gevinstens skuldre, det var den mystiske unge mand der gjorde det, han så ud til at være en blanding af orientalsk og europæisk, en slank smuk ung mand, der var klædt i en orientalsk udseende klædedragt, der så ud til at have diskrete åbninger strategiske steder.
Gevinsten fulgte efter vinderen, gennem hallen til en dobbeltdør der blev åbnet af chaufføren, der nu havde taget sin jakke af, en habitjakke der passede til de meget velsiddende bukser, begge dele sort, samme farve som stiletterne, og den Bh man kunne ane under den løse tynde cremefarvede bluse.
Bag dobbeltdørene lå der en stor stue, ikke traditionelt indrettet, den var indrettet med orientalske møbler, magelige store møbler, der ikke var centreret mod hinanden, mere stillet op så alle kunne se over mod et stort skabslignende møbel, der så ud til at være lavet af en mørk træsort, med mange udskæringer, i fronten var der to store døre, hængslet i hver side af møblet.
Da selskabet var samlet inde i stuen, lukkedes dørene igen, vinderen og chaufføren satte sig i de magelige store lænestole, Gevinsten blev stående midt i rummet, med front mod de to der havde sat sig.
Det eneste der hørtes, var den unge mand bag ham, det lød som om dørene i skabet blev åbnet.
Knæl!
Ordren kom ikke fra vinderen, men fra chaufføren.
Hurtigt efterkom Gevinsten ordren.
Da der igen blev stille i rummet, nærmede den unge mand sig bagfra, Gevinsten kunne mærke at hans hænder blev befriet, så de kunne bevæge sig frit.
Ned på alle fire slave, og kom her hen.
Det virkede til at det var chaufføren der havde overtaget kommandoen nu hvor de var kommet ind i huset. Vinderen sad bare der, virkede endnu mindre, mens kvinden, der udover at være mørkhåret ikke var orientalsk, men en smuk europæisk udseende kvinde, der i sine høje hæle var endog en del højere end de to orientalske mænd, ja også højere end Gevinsten.
Da Gevinsten nåede hen til kvinden tog hun fat i det halsbånd der sad om hans hals, fjernede det, og satte et andet bredere halsbånd rundt hans hals, satte to korte kæder i hvert sit øje, der var monteret i henholdsvis højre og venstre side.
Rejs dig og følg med!
Hurtigt gjorde Gevinsten som befalet, idet han rejste sig, så han vinderen, der nu havde den unge mand knælende ved sine fødder, mens han kælede for den unge mands ene skulder. Da Gevinsten så skabet, kunne ha se at det nu var åbnet, og at der inde i skabet var fyldt med BDSM redskaber, redskaber der hang på dørene, og lå på svagt oplyste glashylder inde i skabet.
Kvinden valgte omhyggeligt en lille håndfuld piske fra skabet, vendte sig om mod Gevinsten, lagde piskene på et lille lakbord, tog fat i den venstre kæde, gjorde den fast i en kæde der diskret hang ned fra loftet, på samme måde gjorde hun den højre kæde fast, gik tilbage til skabet, tog en fjernbetjening, der viste sig at betjene to elmotorer i loftet, så snart efter begyndte de to kæder der var monteret i Gevinstens halsbånd at strammes ud til hver sin side.
Snart efter stod Gevinsten således fikseret så han hverken kunne bukke sig, eller bevæge sig, men udelukkende kunne stå med ryggen til skabet, og se hvordan den unge mand nu legede med den noget ældre mands pik, samt høre at kvinden nærmede sig bagfra, men hun standsede bag ham lidt ude til hans højre side.
Ud af intet kom det første slag, uforberedt som han var, gav Gevinsten et skrig fra sig, et skrig der fik den unge mand til at se sig tilbage over skulderen, fra sin plads på knæ mellem den ældre mands ben.
Stille!
Så kommer slagene igen og igen, Gevinsten prøver at tælle, men pisken danser så hurtigt over hans ryg bagdel og lår, at han ikke kan koncentrere sig om at tælle dem, prøver bare at være stille, det er svært, han prøver også at undgå slagene, men det kan han heller ikke, fikseret som han er.
I en pause, hvor det virker til at kvinden bytter pisk, lægger han mærke til det umage par foran sig, den unge mands hoved bevæger sig op og ned mellem den ældres ben.
Vinderen der ser direkte på ham, stønner stille, mens han presser den unge mands hoved hårdt ned over sin pik. Hans stønnen bliver kraftigere så snart kvinden begynder at piske igen, nu med en single tail, og ikke den ”nihalede” der før ramte hele hans bagside, nu rammes han af en single tail, der snor sig rundt hans krop, så snerten rammer maveskindet med et ondskabsfuldt svirp.
Det eneste der eksisterer for Gevinsten, er pisken der nådesløst rammer hans krop lige over hofterne, og så synet af den meget ophidsede orientalske mand der sidder og stønner højlydt, mens han benytter den unge mands mund til at onanere. Det fascinerer ham hvordan mandens ophidselse stiger i takt med at han selv påføres mere og mere smerte.
Næste gang kvinden skiftede redskab, tog hun et spanskrør i brug, det ramte samme område på bagdelen, der før var blevet ramt af den mangehalede pisk, så nu så han ikke mere på parret foran ham, man lukkede øjnene, og koncentrerede sig om at klare slagene uden at skrige højt, først da den ældre mand stønnede højere, og kvinden bag ham tog en pause med spanskrøret så han hvad der skete foran ham, nemlig at manden tømte sig i den unge mands mund med et dybt gutturalt brøl.
Kvinden gik hurtigt hen til manden der ikke var kommet sig helt over sin udløsning, tog fat i hans hoved, og tvang det op og bagud, mens hun, ude af sig selv af raseri, råbte:
Det der har du ikke fået lov til, resolut slog hun ham i ansigtet med flad hånd, det gentog hun, han endte med at være rød på begge kinder af hendes gentagne lussinger.
Manden sad helt stille og tog imod sin straf, den unge mand sad stille og tørrede sperm og anden væske af sine hænder og ansigt.
Gevinsten så forvirret til, den straf kom bag på ham, men nu forstod han bedre hvad der var sket ”bag hans ryg”.
Kvinden sagde noget lavmeldt til den unge mand, der rejste sig, kom hen til gevinsten, løste kæderne, tog hans hånd, og trak ham hen til kvinden, der nu havde sat sig i den magelige lænestol, med benene over kors.
Sig tak for at jeg har pyntet dig.
Dette sagde kvinden mens hun med en slank lang hånd pegede ned på sine fødder, gevinsten forstod betydningen, lagde sig igen ned på knæ, bøjede sig ned mod den ene fod, og begyndte at kysse den, da den var kysset lagde han sig helt ned på maven, og kyssede den anden fod, kvinden satte sin hæl ned på den ømme ryg, med et tilfreds suk slappede hun af i benet, med det resultat at stilethælen ”borede” sig ned i hans ryg med fuld styrke.
Således slappede de af lidt tid, før kvinden pludseligt rejste sig, kommanderede gevinsten op på knæ med front mod skabet, før hun ”hentede” vinderen, tog ham med hen til skabet, hvor han blev sat fast med manchetter på hænder og fødder, så han stod med hænderne skråt op, og med spredte ben.
Da fikseringen var færdig, tændte kvinden en cigaret, gik lidt rundt om manden, mens hun stille røg. Da asken var blevet lang, stak hun cigaretten hen mod mandens mund, som han lydigt åbnede, så den kunne bruges som askebæger.
Snart efter tog kvinden et dybt sug af cigaretten, hvorefter hun forsigtigt nærmede cigaretten mandens ene brystvorte, stille blev gløden kælent trukket ned over brystvorten, mandens ansigt afslørede ikke noget. Kvinden flyttede sin opmærksomhed og sin cigaret til den anden brystvorte, heller ikke her røbede mandens ansigt noget, hvorefter kvinden gik om bag mandens ryg, tog et dybt drag af cigaretten, hvorefter hun slukkede den ved at mase den ud i mandens nakke. Nu brølede manden af smerte og frygt, hvilket fik kvinden til at smile på en helt egen charmerende sadistiske måde.
Kom!
Kvindens ordre kom som sædvanligt hurtigt og bydende, Gevinsten efterkom hurtigt ordren, tog den vandflaske han fik stukket i hånden, så da kvinden sagde:
Drik…..det hele.
Gjorde han det uden nogen ventetid. Mens han drak, blev manden fikseret på gulvet. Derefter blev Gevinsten fikseret stående over mandens hoved, så denne kun kunne se op på hans pik.
Kvinden så hen på den unge mand, kaldte på ham, stak en hånd ind til hans pik, og det så ud til at hun gned hans pik, mens hun sagde:
Så kan I to stå der og hygge jer, mens vi går ind ved siden af, men ikke noget med at lege, eller tisse, hverken på jer selv, eller den anden.
Det sidste sagde hun mens hun trykkede Gevinsten på maven.
Derefter forsvandt de ud gennem en dør modsat af den hele selskabet var kommet ind ad lidt tidligere.
Alene tilbage blev der stille i stuen, inde ved siden af blev der tændt for noget musik, der dæmpede øvrige lyde derinde fra.
Tiden gik stille, hvor lang tid der gik vidste Gevinsten ikke, for der var intet ur at se, men han kunne begynde at mærke presset på blæren, i starten ikke voldsomt, men stille og roligt byggede der sig et tryk op.
Pludseligt kom kvinden ind i stuen, hun gik målbevidst hen til skabet bag Gevinsten, tog noget, kom tæt hen bag ham, lagde en hånd på den nederste del af hans mave, og trykkede stille, mens hun hviskede:
Husk nu ingen tis!
Lige så pludseligt som hun kom, var hun væk.
Tiden gik, og Gevinsten kæmpede mere og mere med at holde sig, prøvede at tænke på noget andet, glemte alt om hvad der evt. skete inde ved siden af, det hele handlede om at holde sig.
Måske derfor hørte han ikke, eller lagde i hvert fald ikke mærke til at kvinden kom tilbage i rummet, ikke før hun engleblidt lod sine negle glide ned langs siden af ham, og om foran, hvor hun lige så blidt kælede hans lysker, denne berøring fik ham til at slappe af, med det resultat at der kom en lille kort stråle urin, ikke meget, men nok til at det ku ses, og nu hvor han havde slappet lidt af, kunne han ikke holde sig mere, men lod bare urinen plaske ned over manden der lå under og foran ham.
Kvinden kaldte på den unge mand, da han kom ind i Gevinstens synskreds, kunne han se hvad der var foregået inde i rummet bag de lukkede døre, for den unge mand var pyntet på mange steder af kroppen med nåle, på ryggen, på lår og arme, grunden til at han gik så forsigtigt, så han først da den unge mand stod foran ham, for da kunne han se nålene der sad gennem hans pik, det gav et gys gennem ham at se det, og de fine striber af blod der sivede fra flere af nålene.
Nå du mener nok at du kan tillade dig at tisse på andre?
Kvinden smilede med øjnene da hun med påtaget strenghed stillede spørgsmålet.
Hvad skal vi gøre ved det?
Gevinsten så rådvild på kvinden, kunne ikke finde ud af om det forventedes at han svarede på spørgsmålet. Stilheden føltes pinlig, men han kunne ikke tyde hendes stilhed, hvorfor han hellere var stille.
Jamen når du ikke har et bud på det, må jeg vel hellere finde på en passende straf, men du har jo fået pisk, så mon ikke jeg skal finde på noget andet?

Læs næste afsnit her: Gevinsten 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *