Gevinsten 4.

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 3

De fem piske slavinden havde valgt, lå nu på spillebordet, mens Værtinden var ved at fiksere slavinden op ad skorstenen.
Begge kvinder var stille mens fikseringen stod på, derefter brød Værtinden stilheden:
Nå slavinde hvilken skal vi varme op med? Nej det er lige meget, du har vel lagt dem i rækkefølge, har du ikke?
Slavinden tænkte sig grundigt om, hun huskede ikke hvordan piskene lå, men hun valgte at svare:
Jo det har jeg.
Det svar fortrød slavinden da første slag faldt ned over hendes baller, for det var en meget tynd og spændstig ridepisk, der svirpede ondskabsfuldt på hendes bløde hud. Værtinden kunne selv i det svage lys der nu var i rummet se hvordan hvert slag aftegnedes smukt på slavindens krop, dette fascinerede hende så meget, at hun helt glemte den smerte der blev påført slavinden, ikke før slavinden skrig højt vendte Værtinden tilbage, og hørte hvordan slavinden hulkende bad om nåde.
Straks efter stod Værtinden henne ved spillebordet, for at vælge en ny pisk, mens slavinden prøvede at samle sig.
Smilende gik Værtinden tilbage til sin slavinde, for at fortsætte piskningen. Slavinden snøftede stadig da det første slag, med den nye pisk, faldt på hendes ryg. De to kvinder fik øjenkontakt, Værtinden så at slavinden så skræmt ud, hvorfor hun ikke lagde så hårdt ud.
Efter nogle slag rettede slavinden sig op igen, som ville hun vise Værtinden at hun kunne klare mere, hvilket Værtinden straks lod komme an på en prøve.
Piske slagene faldt nu hurtigere og en kende mere hårdt, samtidigt med at de blev fordelt over hele slavindens bagside, fra knæhaser, til nakke, hvilket gjorde at hun kunne klare mere.
Således fortsatte piskningen, med hver pisk, når intensiteten var så stor, at slavinden ikke selv troede hun kunne klare mere, fik hun en kort pause, pauserne blev kortere og kortere, men hun holdt ud, og skreg ikke flere gange, da alle piskene var brugt, løsnede Værtinden sin slavinde, og førte hende hen foran en stol, hvori hun satte sig, slavinden knælede ned, helt ned, og kyssede Værtindens fødder og sagde stille:
Tak!
Værtinden løftede slavinden op, så hun lå på knæ, de to så hinanden ind i øjnene, og Værtinden sagde:
Dygtigt, det var dejligt at pynte din krop, og sådan en blid omgang, må vi gentage, så du bliver vant til at jeg bare nyder at piske mine slaver og slavinder, ikke for at straffe, bare fordi jeg nyder det så så meget.
Slavinden smilede forsigtigt, mens hun så ind i sin Ejers smukke øjne, slavinden nød at mærke Værtindens blide hånd kælne strøg op langs siden fra hoften til brystet, nydende mærkede hun en finger der uendelig blidt gled rundt om hendes spændte brystvorte, uden at hun registrerede det, tog Værtinden fat med sin pege og tommelfinger om hendes brystvorte, først da Værtinden smilende klemte til, med neglene godt inde i huden, så slavinden sin ejer i øjnene, mens hun åbnede munden, som ville hun skrige, hvilket hun ikke gjorde, men prøvede at smile tilbage, og nikke bekræftende på Værtindens spørgsmål:
Vil du gøre mig en tjeneste? Ja selvfølgelig vil du det slavinde, men din næste opgave bliver også lidt anderledes end hvad vi lige har lavet.
Med de ord, gik Værtinden hen til sengen, lagde sig på ryggen midt i sengen, kom herhen Kikki nu skal du få lov til noget ingen andre af i mit harem får lov til. Derefter trak hun sin stramme kjole op om hofterne, lagde knæene ud til siden, pegede ned mod sit køn, og sagde:
Kom herned, smag mig og giv mig den nydelse jeg trænger nu.
Slavinden kravlede op mellem de adskilte ben, lod sin tunge gå på begærlig opdagelse i de velduftende og endnu mere velsmagende hudfolder, i sin bestræbelse på at give sin Ejer den fuldendte nydelse. Slavindens hænder gik forsigtigt på opdagelse op ad de slanke ben der omkransede hende, men tungen stille fandt rundt til de mest følsomme steder, hun kunne mærke at Værtinden begyndte at spænde i mave og lårmuskler, noget der viste at hendes tunge var i gang med noget af det rigtige.
Værtindens ene hånd lagde sig på slavindens baghoved, og trykkede let, så læber og tunge blev presset ind mod hendes skød, dette fik slavinden til at forstærke sine ”angreb”, og koncentrere sig om et sted lige over åbningen, hvor hun skiftevis sugede, og slikkede blidt rundt den lille knop, hvilket resulterede i at Værtindens vejrtrækning blev lidt stakåndet, at hendes lår og mavemuskler skiftevis spændtes, og afslappedes, samt at smagen af kvinde forstærkedes. Slavinden slikkede og bearbejdede sin Ejer så godt hun kunne, og syntes at hun kunne mærke at den orgasme Værtinden ønskede sig var tæt på, men så blev hendes hoved trukket så langt væk fra Værtindens skød at hun ikke kunne fortsætte sit ”arbejde”.
Så så min egen, det skal ikke sjuskes igennem, din Ejer vil have nydelse i lang tid!
Da vejrtrækning og muskelbevægelser var blevet mere rolige blev taget i slavindens hår lettet, og hun kunne komme til med sin tunge igen, denne gang lidt mindre aggressivt, mere stille og nydende, der blev kvitterede med et dybt suk af nydelse.
Ganske forsigtigt lod slavinden nu sine hænder gå mere på opdagelse, og sin tunge stille forstærke sit arbejde, hvilket igen kunne mærkes på åndedræt og muskler.
Denne gang lagde Værtinden begge sine hænder på slavindens nakke, og trykkede til, jo mere tungen arbejdede, jo hårdere trykkede hænderne, og jo mere hænderne trykkede, og jo mere tungen arbejdede, jo mere spændtes værtindens muskler, og jo mere staccatoagtig blev hendes åndedræt.
Slavinden kunne mærke at de nu var kommet forbi ”The point of no return”, og et nydelsens crescendo nærmede sig, da dét skete spændtes Værtindens krop som en bue, hun klemte sine lår hårdt om slavindens hoved, mens hun trak ukontrollabelt i slavindens hår, vejrtrækningen var blevet til en højlydt stønnen, sådan lå de længe indtil Orgasmen klingede af, muskler og vejrtrækning slappede lidt mere af, så slavinden igen kunne trække vejret normalt, således lå de to kvinder en tid, slavinden fordi hun ikke ville ødelægge den oplevelse hendes ejer lige havde haft, Værtinden, simpelthen fordi hun kunne tillade sig at ligge der og nyde livet, der kun blev bedre af at have så hengivne slaver og slavinder.
Da Værtinden havde slappet af, rejste hun sig op på den ene albue, og så ned på sin slavinde, der lå helt stille mellem hendes ben:
Så må du godt rejse dig, og hente et glas koldt vand min smukke slavinde.
Som befalet så gjort, så snart efter kunne værtinden begærligt tømme det vinglas der var blevet bragt hende, før hun stod op fra sengen, satte glasset ned ved sit skød, fyldte det igen med den gule varme nektar hun straks bød frem til sin slavinde, der nydende drak indholdet, hvorefter hun smilende spurgte om hun skulle vaske op?
Ja og ordne sengen her, se hvordan du har rodet den til, det koster min egen, men ikke i aften, din Ejer er træt, og vil gå i seng, når du er færdig, ved du hvor du skal sove ikke?
Jo det ved jeg, svarede slavinden og så ind under sengen, hvor der var et lavt bur, med en tynd madras og et tæppe.
Så godnat, vi ses i morgen når det passer mig.
Med de ord forlod Værtinden værelset, gik ud, låste døren udefra, så slavinden ikke kunne forlade sit gyldne bur, hvilket hun slet ikke kunne drømme om at prøve på, dertil var hendes liv alt for lykkeligt.

Læs næste afsnit her: Gevinsten 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *