Gevinsten 5.

 

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 4.

Stilheden i rummet virkede frygtindgydende, kvinden stod blot der, og så ud til at overveje hvilken straf han skulle have for at have tisset på manden der lå lige under ham.
Uden et ord begyndte hun at løsne ham, da han var frigjort, tog kvinden hans hånd, og førte ham stille, nærmest blidt over til en fikseringsbænk, hvor der var fastgjort en lang række brede læderremme, så både arme ben og krop kunne fastgøres.
Da han efter få minutter lå 100% fikseret, blev han blindfolded, og iført høreværn, før han mærkede hænder der begyndte at lege med hans pik, der blev kælet og leget stille og roligt, til han blev stiv og endnu længere, til han begyndte at stønne af liderlighed, da han lå der, og kun kunne drømme om sin udløsning, mærkede han pludseligt at der blev spændt noget rundt hans nosser, og lidt senere om hans pik, udover at metallet var lidt koldt lige da det blev monteret, var det ikke ubehageligt, slet ikke fordi de bløde hænder genoptog deres leg med hans pik.
Der gik ikke længe før han igen var ved at komme, og hænderne forsvandt, men ikke blot det, nu gav det et jag gennem hans kønsdele, da der blev sendt strøm gennem dem, gennem det der var spændet rundt hans pik og nosser, forskrækkelsen og smerten fik hans krop til at spænde alle muskler, så han trak i alle remme, da han prøvede at lette fra briksen han var fastgjort til.
Efter nogle få men meget pinefulde sekunder forsvandt strømmen igen, og han var overladt til sig selv, ude af stand til at se eller høre hvad der i øvrigt foregik omkring ham, lidt efter lidt slappede han af igen, mens lå og forsøgte at høre hvad der foregik, men det var umuligt, så han sank ind i sig selv.
Hvor længe han lå sådan, kunne han ikke bedømme, men næsten umærkeligt begyndte en hånd at berøre hans ben, hånden bevægede sig op mod hans skridt, langsomt, men lidt hårdere end i starten, ikke ubehageligt, blot så meget, at han ikke var i tvivl om at hånden, lidt senere hænderne var der. Nu var hænderne også på hans brystkasse, kælede blidt for hans brystvorter, bevægede sig ned mod navlen, sprang så ned til hans lår, der også blev kælet blidt. Så en hånd på låret, og en hånd på en brystvorte, nu rejste hans pik sig igen, hænderne nærmede sig, men kom ikke helt hen til pikken, de legede drillede ham, ude af stand til at bevæge sig, som han var, måtte han bare ligge der og vente, og håbe på at de langt om længe ville begynde at lege med ham igen.
Nu strejfede hænderne hans pik og nosser når de kælede resten af hans krop, hans begyndte at stønne, men kunne stadig ikke mærke hænderne på sine kønsdele, endelig mærkede han negle der blidt kradsede hans nosser, lidt senere tog den anden hånd fat om hans pik, og begyndte uendeligt blidt at onanere ham, han kunne fornemme at hans stønnen nok kunne høres, pikken var nu så hård at den næsten smertede, hans udløsning nærmede sig, nydelsen var næsten uudholdelig, der blev hældt massage olie udover hans pik, og hånden koncentrerede sig om pikhovedet, langsomt men sikkert kom udløsningen nærmere, nu mærkede han en finger der kredsede om hullet i pikken, det var så stort når den anden hånd gled ned af skaftet, at en lille finger næsten kunne presses ind.
Så kom det, hænderne forsvandt lige i det øjeblik han troede han ville få sin udløsning, og blev med det samme afløst af den smertede pulserende strøm gennem pik og nosser, kontrasten mellem nydelse og smerte var så kraftig at han skreg sin smerte og skuffelse ud i rummet.
Som før blev han nu ladet alene en tid, indtil han mærkede ”noget” ved sine høreværn, en blid berøring, et klik, og nu kunne han høre lidt, der blev skruet op for hans hørelse, det måtte være nogle af de her aktive høreværn med indbyggede mikrofoner, han kunne nu høre kvinden gå rundt i sine stiletter, kunne høre en anden person, der trak vejret stønnende, kunne høre noget der lød som en pik indsmurt i glidecreme, der blev onaneret tæt på ham. Ellers var han igen overladt til sig selv.
Høreværnene tillod ham kort sagt at høre hvad der skete, som da han lidt senere kunne høre vand der rislede, var det mon en der tissede?
Pludseligt forsvandt lyden i et kort sekund, så igen, og igen, når der var lyd på, kunne han høre en person, der stønnede af smerte, men så forsvandt lyden igen en brøkdel af et sekund, dette gentog sig flere gange, og efter hver gang stønnede den anden person lidt mere end før.
Så begyndte det igen, disse korte afbrydelser af lyden, og den tiltagende stønnen, så blev lyden borte i nogle få sekunder, og da den vendte tilbage, kunne han høre at stønnen var tiltaget voldsomt. Da gik det op for ham, at han havde den type høreværn på, der lukker af for lyden ved høje lyde, derfor kunne han ikke høre piskningen, kun resultatet i form af stønnen, ligesom skrigene også blev dæmpet, denne erkendelse fik ham til at smile.
Midt i alle de andre lyde, lagde han nu mærke til at kvinden var standset op ved ham, og nu kom de blide hænder tilbage, det fik ham til at spænde alle muskler i angst forventning om at strømmen også ville vende tilbage, det skete ikke, kun den nydende behandling af de blide bløde hænder og neglene, der æggende kradsede hans nosser.
Lige så stille slappede han af i kroppen, samtidigt med at hans pik reagerede på berøringerne, de samme, og dog så var de lidt anderledes, de gik lidt hurtigere frem, som ville de give ham den udløsning han så voldsomt ønskede sig.
Hurtigere end sidst nåede de til at kæle og kradse ham, og igen stod hans pik forventningsfuldt ud fra kroppen, denne gang legede kvinden mere med hullet i pikken, en sound blev ført ned i pikken, og den ene ”rem” rundt pikken blev fjernet, var tiden med strømmen nu forbi, han håbede det, samtidigt med at sounden gled på plads i hans pik.
Stille blev han onaneret, samtidigt med at et par negle blidt blev presset ind i huden omkring hans højre brystvorte.
Han begyndte igen forsigtigt at håbe på at han ville få udløsningen denne gang, på samme måde som før blev der leget med ham, og virkningen udeblev ikke hans udløsning kom nærmere, nu mærkede han hvordan massageolie igen blev fordelt ud på hans pik, og hænderne var over alt, så forsvandt de, og han spændte igen alle muskler, men strømmen udeblev, der skete ingenting, ikke andet end at høreværnene nu blev fjernet, blindfolden blev fjernet, og han kunne se kvinden lige foran sig, der igen begyndte at kæle hans pik, nosser brystvorter, ja over det hele.
Nu nærmede udløsningen sig igen voldsomt, han så på kvinden, der smilende legede med ham, han kunne mærke duften af hendes parfume, se hendes smukke øjne, når hun var tæt på ham, kunne han mærke brysterne der gavmildt pressede sig mod ham.
Han lukkede nydende øjnene, men hun stoppede sin leg og befalede ham at åbne øjnene. Da han igen havde åbne øjne, genoptog kvinden sin leg, han nærmede sig hurtigt igen sin udløsning, denne gang lod det ikke til at hun ville stoppe, han stønnede højere, og spændte og afslappede sine muskler, så ind i hendes uudgrundelige men smukke øjne.
Så kom en voldsom udløsning rullende, han mærkede det, pikken svulmede, alt var koncentreret om dette ene den fuldkomne nydelse, kvinden smilede til ham, og nikkede mens hun sagde:
Ja lad det gå, kom for min skyld!
Det gjorde han, spermen kom voldsomt, men lige i det den skulle ud, ramte den sounden, og som en djævelsk timing satte kvinden nu strøm i sounden, og det sidst tilbageblevne bånd om nosserne, så udløsningens forløsende nydelse blev afløst af en pulserende smerte der komplet overdøvede hans nydelse, i det fjerne hørte han kvinden le højt, og sige:
Ja sådan går det, når man sådan tisser uden tilladelse!
Hvorefter hun slukkede for strømmen, trak sounden op, fjernede båndet om nosserne, tog et stearinlys, og lod den varme stearin dryppe ned over nosser, og op over den hurtigt krympende pik.
Da der ikke var mere flydende stearin i lyset satte hun det på plads, gik bag ham, og rettede briksen, han lå på op, så han kunne se at asiaten stadig lå bundet på gulvet, men nu endnu mere våd, ligesom han kunne se den smukke unge mand der stod fikseret til et kors, der var nåle over alt på, og især i ham, nu koncentrerede kvinden sig om den smukke unge mand der skræmt så hende fastgøre ledninger til et par nåle der var stukket igennem hans pung og pik, langsomt nydende færdiggjorde hun sit arbejde, gik hen til gevinsten, tog strømapparatet , gik hen og satte det på den unge mands ledninger, hun stillede sig nær ham, kælede og nussede ham, mens hun lavmælt hviskede noget til ham, og han svarede med et ja tak, i spejlet bag den unge mand kunne gevinsten se et charmerende smil brede sig på hendes ansigt, da hun rakte ud efter strømapperatet, og med få berøringer fik strømmen til at citre i den unge mands kønsdele, først stod han stille, men langsomt med en sadistisk latter, skruede hun mere og mere op for strømmen, så den unge mands ansigt fordrejede sig i smerte, igen ændrede hun indstillingerne, hvorefter han slappede af, men langsomt uden at hun gjorde noget, tiltog strømmen med at give ham smerte.
Kvinden så lidt på den unge mand, før hun lod ham alene, og gik hen til gevinsten, hun stillede sig ved siden af ham, så han kunne se den unge mand der med jævne mellemrum skar ansigt i smerte.
Det er nu fantastisk så dejligt det er med sådan et strøm apparat, synes du ikke? Spørgsmålet var rettet til gevinsten, der nu spagfærdigt svarede:
Jo Frue.
Det lyder ikke til at du mener det slave, men jeg skal nok finde på noget andet til dig, stol trygt på det!
Natten var ved at blive til morgen, en smal lysstribe kastede sit lys ud på gulvet fra de tykke gardiner, stemningen var mere afslappet, gevinsten fik set sig omkring, asiaten lå med næsten lukkede øjne, som sov han, den unge mand stod og sitrede, mens kvinden havde sat sig hen til et lille, men smukt skrivebord, hvor hun skrev noget på et ark papir, der blev lagt i en kuvert, før hun gik hen til den unge mand, slukkede for strømmen, og iført gummihandsker begyndte at fjerne de utallige nåle hun tidligere havde sat i ham.
Da nålene var væk, og den unge mand var løsnet, fik han besked på at fjerne så meget stearin som det var nødvendig for at montere et pik bur på gevinsten, ikke et ordinært pikbur, men et med små spidse pigge på indersiden af buret.
Godt at jeg har fået udløsning, tænkte gevinsten, mens den unge mand monterede det onde bur.
Kvinden kom nu hen til dem, og så snart buret var låst, og nøglen afprøvet, tog kvinden nøglen, lagde den i kuverten, hvorefter den blev limet og lukket.
De to ”frie” mennesker i rummet stillede sig hen over asiaten, med front mod hinanden, lige hen over hans ansigt, og kvinden talte nu til ham:
Så min lille hanrej, nu skal du se hvordan en rigtig pik kan gøre din kone lykkelig. Derefter begyndte hun at lege med den unge mandspik, så den rejste sig, snart efter knejsede den voldsomt, og hun førte den ind i sig.
Knep mig godt og længe, hvis ikke du vil ligge ved siden af hanrejen om lidt.
Den unge mand gjorde sig anstrengelse for at tilfredsstille kvinden, men da hun var lidt højere end ham på sine stiletter, havde han svært ved at komme i bund, og det også ud til at hun med vilje strakte sig lidt mere end nødvendigt.
Gevinsten så denne særegne forestilling, uden at tænke over at når han blev opstemt af at se de to mennesker foran ham, havde det konsekvenser for ham. Det opdagede han pludseligt, da de små spidser i hans pikbur begyndte at bore sig ind i hans pik alle steder.
De to på gulvet var nu så langt i deres leg, at ingen af dem registrerede gevinstens små smerte støn.
Snart var den unge mands udløsning så tæt på at han ikke kunne holde den tilbage, kvinden flyttede sig, tog hans pik i hånden, tvang ham på knæ, og onanerede ham ud over asiaten der i forvejen var gennemblødt at kvindens og lidt af gevinstens tis.
Derefter kom kvinden over til gevinsten, løsnede hans remme, tog fat i pik buret, så han måtte følge med ud på gulvet, her lod hun sine negle blidt kradse på hans pung, og spurgte:
Nød du min forestilling?
Pikken der hurtigt prøvede at rejse sig smertede, og gevinsten svarede:
Ja Frue.
Vil du gerne ha at jeg også leger med dig?
Ja tak Frue! Svarede gevinsten, han turde ikke andet.
Nå jamen så lad mig kæle lidt med din pik, svarede hun sadistisk.
Snart efter var hans pik igen gennemboret af de små pigge.
Nå slave nu må du vist snart hjem som en anden Askepot.
Den unge mand stod pludseligt foran ham, igen iklædt den specielle dragt, og med den frakke gevinsten havde været i ført da de kørte herhen.
Snart var den lille procession klar til afgang, blot med den forskel at nu lå asiaten fikseret på gulvet, kvinden trådte hen til ham, og spurgte kærligt:
Synes du at du har fortjent din belønning skat?
Asiaten nikkede ivrigt.
Jamen så må du jo få den scat, så har du også noget at hygge dig med mens jeg er væk ikke?
Igen nikkede asiaten ivrigt.
Luk munden op, idet kvinden sagde det, knælede hun ned, trak den kjole hun havde skiftet til op, og sagde:
Så kommer din scatbelønning!
Gevinsten kunne både høre og lugte hvad der foregik mellem de to mennesker foran ham, han så lidt væk, da kvinden rejste sig, efter at have tørret sig, og lagt papiret på den lille forhøjning af scat den fikserede asiat nu ihærdigt prøvede at spise.
De tre andre forlod værelset, idet en for gevinsten ukendt kvinde, gik ind i rummet, med besked om at sørge for at han fik spist op.
Turen tilbage i bilen foregik ved at den unge mand kørte, mens kvinden sad ved siden af gevinsten, af og til kælede hun med hans pik eller brystvorter så han ikke var i tvivl om at han stadig havde buret på, når kvinden så smerten i hans ansigt lænede hun sig ind til ham, og hviskede: du er så smuk når du lider!
Tilbage hos hans Ejer, blev gevinsten låst inde i den celle der var indrettet i et havehus, kvinden gav ham kuverten, med besked om at give den til sin Ejer når hun hentede ham ud senere på dagen.
Således alene og nysgerrig på hvad der stod i brevet, lagde gevinsten sig til rette på gulvet på den tynde madras, og forsøgte at få nogle timers søvn.

 

Læs næste afsnit her: Gevinsten 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *