Gevinsten 6.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 5.

Tilbage hos hans Ejer, blev gevinsten låst inde i den celle der var indrettet i et havehus, kvinden gav ham kuverten, med besked om at give den til sin Ejer når hun hentede ham ud senere på dagen.
Således alene og nysgerrig på hvad der stod i brevet, lagde gevinsten sig til rette på gulvet på den tynde madras, og forsøgte at få nogle timers søvn.
Godmorgen slave!
Gevinsten havde ikke hørt døren blive åbnet, ej heller mærket det stærke lys der strømmede ind i rummet han lå i, men nu så han sin Ejer stå i døren, hun så meget mere frisk og veloplagt ud end han selv følte sig, men huskede dog på at overdrage kuverten han havde fået med, da han returnerede i nat.
Denne kuvert fik jeg med hjem, værsgo!
Værtinden så ned på ham, som han lå der på knæ foran hende med en kuvert i hånden, rakte ud efter den, og spurgte smilende:
Men hvordan synes du det gik?
Det gik godt er mit indtryk, selvom jeg må indrømme at jeg ikke kunne bestå en svær prøve i at holde mig, så jeg kom til at tisse på den asiatiske mand der vandt pokerspillet, men det virkede heller ikke til at det er ham der bestemmer hjemme hos ham selv.
Nej det har du helt ret i, det er hans kone der styrer den husholdning med hård og til tider dejligt uretfærdig hånd. Men det kan jeg sikkert læse mere om i brevet, som hun med en sigende bevægelse holdt op i mellem dem.
Hvad er det der er i, en nøgle?
Ja det er til det her! Svarede gevinsten og viste pikburet der sad fastlåst på hans pik.
Nej hvor fint! Udbrød Værtinden, og tog fat i det, drejede det lidt, så gevinsten gav sig lidt da de små pigge stak ind i hans pik.
Der er sørme lidt blod på, hvor kommer det fra? Værtinden så smilende på sin ejendom.
Det er nogle små pigge der borer sig ind i huden, når pikken bliver hård. Dette stønnede gevinsten nærmest, da Værtinden stadig nysgerrigt vred i buret.
Sid dog stille, jeg kan jo nærmest ikke se noget, som du åler dig rundt slave.
Gevinsten kunne kun nikke, og forsøgte af al magt at lade være med at stønne, endsige kæmpe imod Værtindens leg med hans pik.
Nå der er de små bæster der stikker dig, gør de ondt?
Værtinden så smilende på slaven mens hun spurgte.
Ja det gør de, når der bliver vredet i buret som nu, eller pikken bliver hård.
Beskylder du mig for at være ond ved dig slave, vil du hellere ha din frihed da?
Nej nej ddet vil jeg bestemt ikke, jeg vil helst være din slave, uanset hvad du gør ved mig.
Det var godt, husk det nu kære slave, da Værtinden sagde det sidste tog hun et fast greb i pikburet, og drejede det lige lidt mere, så hendes ejendom væltede om på siden med et skrig.
Stadig smilende forlod Værtinden sin slave med ordene:
Når du er klar, kan du komme ind i huset, så må vi se om du har fortjent et bad!
I sin ene hånd bar værtinden brevet, i den anden, frakken, der havde været hans eneste påklædning da han kom tilbage, så turen ind til huset måtte foregå nøgen og med bare fødder.
Da gevinsten kort efter bankede på døren ind til Værtindens gemakker, havde han omhyggeligt tørret sine bare fødder af på den hårde måtte der lå udenfor bagdøren ind til huset.
Kom ind blev der sagt efter lidt tid, forsigtigt åbnede gevinsten døren, trådte ind, gik ned på knæ, kravlede hen til Værtinden, kyssede hendes fødder.
Værtinden sad rolig og tavs indtil hendes slave på den måde havde hilst ærbødigt.
Nå min egen, nu har jeg læst hvad der er sket i nat, du har da rigtig hygget dig, sikken megen opmærksomhed du har fået.
Selvom du har tisset på din vært, som jo slet ikke er venligt, kan jeg læse at du har gjort et godt indtryk, ikke mindst på kvinden du ikke kender, ikke en gang hendes navn kender du, men alligevel var du klar over at du skulle underkaste dig hendes ønsker, det gør din Ejer glad!
Hvad du ikke viste, er at manden der vandt dig, er en meget dedikeret slave, der selvom han slet ikke nyder det, spiller rollen som dominerende, når hans kone og Domina ønsker det, og hun nyder at sætte sin mand og slave på prøver, en af disse prøver, er at hun har flyttet sin elsker ind i huset, så manden nu bor i deres gæsteværelse, men kan følge med i det hektiske sexliv der udspiller sig derinde, da der er opsat mikrofoner, og højtalere, der bliver tændt når hun ønsker at han skal lide jalousiens pinsler, velvidende at der ikke er noget han kan gøre ved det.
Dog er elskeren ikke hendes ligemand, slet ikke, han bliver på samme måde som alle andre mænd i hendes liv udsat for hendes ”humørsyge” ingen ved nogensinde hvad hun vil gøre ved dem, men ingen af dem kan undvære hende.
Værtinden så ned på sin Ejendom, og smilede sit sødeste smil, da hun nu spurgte:
Er det noget du kender?
Ja det er det, jeg ønsker heller ikke andet liv end det jeg har nu, på trods af alt hvad der er sket, og kommer til at ske i fremtiden.
Dejligt, så er vi jo enige, men selvom du har gjort alt som du skulle, skal du ikke snydes for pisk, kom vi går ovenpå, og ser hvad jeg får lyst til at gøre, men glæd dig, for det er ingen straf, vi skal bare hygge os, med det vi begge nyder, nemlig at jeg påfører dig smerte af ren lyst.
Dermed rejste Værtinden sig, og begyndte at gå, gevinsten så på hende da han kravlede efter hende, hendes ben og bagdel blev smukt vist frem i de stramme tights hun bar, mens den løse T-shirt delvist skjulte resten af kroppen.
Indenfor døren hørte slavinden at hendes Ejer nærmede sig, selvom de bløde løbesko hun var iført ikke klikkede mod gulvet, som et par stiletter ville have gjort. Derfor lå slavinden på knæ, med panden i gulvet vendt mod døren, da Værtinden trådte ind i rummet, nu hvor døren var åben, kunne slavinden høre gevinsten kom kravlende op ad trappen.
Godmorgen smukke slavinde. Begyndte Værtinden, og fortsatte:
Hvor er din ryg, ja hele bagside dog smuk til morgen, synes du ikke de piske skal i brug igen?
Godmorgen svarede slavinden, og med lidt skælvende stemme sagde hun så:
Jo da det skal de da, hvis det er dit ønske!
Værtinden brød ud i en latter der charmerede begge de to underdanige.
Meen måske skal jeg prøve at se om ikke det er slaven her, der har fortjent at blive forkælet lidt, hvad siger du til det slavinde?
Det er som altid dit ønske der er vor lov kære Ejer!
Det er jo det helt rigtige svar, kan du gøre slaven fast op ad skorstenen, du ved jo hvordan det skal gøres ikke?
Jo smukke Ejer, det skal jeg nok gøre!
Slaven kravlede hen til skorstenen, han havde været udstillet opad aftenen i forvejen, rejste sig, og blev fikseret, så han stod med ansigtet ind mod den, og således præsenterede han sin bagdel.
Nu så Værtinden vurderende på de piske der lå rengjorte på bordet, hun besluttede sig for en kort singletail, fordi det var hendes tanke at slaven ”blot” skulle straffes med få, men hårde slag, før han fik lov at gå i bad, og få noget tiltrængt morgenmad.
Derfor slog Værtinden mellemhårdt allerede fra første slag, slaven gav sig, men stod stille, så faldt slagene med jævne mellemrum, indtil slaven ikke kunne tilbageholde et skrig af smerte, her havde Værtinden tænkt sig at slutte, meen det var før hun kom i gang med at piske.
Nu hvor hun var kommet i gang, og kunne se sin slave reagere på det hun gjorde, fik hun lyst til lige at slå et par slag med spanskrøret. Spanskrøret der gav hende den glæde at slaven reagerede, både ved at vride sig, selvom han ikke kunne undslippe, hvilket han godt vidste, men også ved at huden hurtigt blev pyntet af røde striber.
Værtinden sluttede med spanskrøret, vendte sig om for at lægge det, nu vidste hun godt at det ikke blev en kort piskning, kun for at vise hvem der har magten, nej nu var hun blevet i humør til at piske, det ophidsede hende, så derfor ville hun ikke slutte endnu, så måtte mad og bad vente, hun ville more sig.
Der gik ikke længe før alle fem piske og spanskrør der lå på bordet havde været i brug, hvorfor Værtinden gik hen til væggen hvor de andre piske hang, og i sin begyndende rus, tog hun tre piske, denne gang nogle der helt sikkert ville give det ønskede resultat.
Tænd for musikken! Slavinden skyndte sig hen til anlægget.
Nu strømmede musikken ud gennem højtalerne, ikke fordi Værtinden havde tænkt sig at slå i takt til musikken, men fordi hun ikke ville have sine slaver til at høre hendes åndedræt blev påvirket af den gryende ophidselse hun følte over sin magt, og sine slavers hengivenhed.
Lidt tid stod Værtinden og så på sin slaves smukke ryg, før hun bestemte sig for en af sine favorit piske, en kort flettet latexpisk, der gav så smukke mærker, og sådan en dejlig umiddelbar reaktion fra den hun forkælede med sine slag.
Bag Værtindens ryg, kunne slavinden ikke lade være med at krympe sig lidt, da pisken første gang svirpede ned over slavens ryg, med det resultat at han gav sig voldsomt, og et fletteformet mærke stod frem øjeblikkeligt, helt ude på siden af hoften bristede huden, og en lille bloddråbe kom lovende frem.
Efter en række slag, hvor slaven for hvert slag gav sig mere og mere, for til sidst at vække Værtinden med et skingert skrig af smerte, stoppede Værtinden, lod pisken hænge ned langs siden, trådte hen til sin slave, der nu havde en række mærker, der hver og en endte i en lille blødning, hvor snerten havde ramt med ekstra høj hastighed og styrke.
Da Værtinden lod sin smukke hånd glide ned over slavens ryg, kunne hun mærke sveden der piblede frem på den mærkede ryg.
Du må vist hellere få lidt at drikke slave. Med de ord sendte Værtinden slavinden hen til køleskabet efter en kold vand, mens hun selv løsnede slaven, der af udmattelse og hengivenhed lagde sig foran sin ejers fødder og kyssede hendes løbesko, mens han stille hviskede et:
Tak!
Velbekomme min egen slave. Sæt dig op, og drik lidt vand, slavinde jeg tror du skal lave tre kopper kaffe.
Således gik det til at de tre lidt senere sad med hver sin kop kaffe, de to på gulvet, mens Værtinden sad henslængt i en behagelig stol, og lod rundhåndet sine slaver kysse sine fødder ind imellem at de drak kaffe, smalltalken gik lystigt om aftenen og natten, og ikke mindst morgenens oplevelser, flere gange måtte slaven vise sin ryg, og sit pikbur frem.
Således gled morgenen over i formiddagen, og Værtinden brød op med ordene:
Nå mine slaver, nu er det tid for oprydning og bad, derefter kan I lave jer noget mad, jeg vil gå ned til mig selv, vi ses………..når det passer mig.

Læs næster afsnit her: Gevinsten 7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *