Gevinsten 7.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 6.

Dørlåsen klikkede definitivt, de to var låst inde sammen, der opstod en lidt akavet stilhed, mens de stjålent kastede blikke mod hinanden, slavinden rejste sig langsomt, og sagde:
Skal vi hjælpes ad, eller trænger du til et bad med det samme?
Lad os hjælpe hinanden, det bad når jeg nok, med de ord begyndte gevinsten, der nu var tilbage i den daglige slaverolle at samle piske, spanskrør og andre remedier sammen, slavinden gik i gang med at gøre vaskevand klar, de to byttede plads ude i badeværelset, der også var rengøringsrum for remedier.
I stilhed gjorde de rent i hvert deres lokale, da piskene og andre remedier var hængt på plads, gik de hver en runde, for at sikre sig at alt var i orden, da det var gjort, så de på hinanden, og for første gang tænkte slaven over det faktum, at de begge gik nøgne rundt, at det havde ikke havde haft nogen indflydelse på ham………før, men nu hvor han tænkte over det, kunne han mærke hvordan pikburet strammede om hans pik, som om slavinden havde læst hans tanker sagde hun:
Når nu det der bur strammer for meget, kan du få nøglen af mig, vor Ejer gav mig den før hun gik, da hun sagde det sidste, viste hun en nøgle hun havde i en kort kæde om halsen.
Men den kan ikke komme af kæden, så vi må vist samarbejde, tror du det går?
Ja det tror jeg, men jag kan ikke garantere at jeg ikke rejsning med din krop så nær mig!
Det må du styre selv, jeg skal nok lade være med at lokke, lo slavinden koket.
Derfor lå slavinden snart efter med sit ansigt tæt på slavens underliv, mens han febrilsk forsøgte at få låst op, før pikken reagerede alt for meget på det faktum at der lå en attraktiv kvinde mellem hans ben, og han ikke kunne undgå at se det.
Da låsen var taget af, og buret dermed kunne åbnes, var hans manddom allerede svulmet så meget op at det føltes som om de små pigge var modhager, da buret skulle trækkes af trak piggene små røde streger, og slaven gav sig, så slavinden så helt forskrækket ud, man af kom buret, så slaven kunne gå i bad, og få vasket blodet af sin pik, for at se om der var andet end overfladiske skrammer.
Slavinden rengjorde buret mens slaven var i bad, bare for at have noget at gøre imens.
Da begge havde været i bad, spiste de frokost i tavshed, ingen viste helt hvad de skulle sige, men var usikre på den anden, derfor gik eftermiddagen stort set i stilhed, slavinden viste ikke helt om slavens tavshed var et udtryk for at han var træt efter nattens oplevelser, eller om han også følte en tiltrækning på samme måde, som hun følte sig tiltrukket af ham.
Slaven kikkede i smug på den smukke nøgne slavinde, der graciøst bevægede sig rundt, han måtte indrømme at hvor forbudt det end var, havde han visse følelser for hende, de følelser gjorde også at han var nød til at sidde i bestemte stillinger, for ikke at vise med sin manddom hvor lækker hans syntes hun var, det gjorde det lidt vanskeligt at være helt naturlig overfor hende, derfor besluttede han at være ærlig overfor slavinden.
Det er lidt svært at gå på toilettet for mig, jeg må vist stå på hovedet for at ramme kummen, og det er din skyld! Startede slaven, og fortsatte:
Du er da så dejlig, at jeg ikke kan holde hverken øjne eller tanker fra dig, jeg ved godt at det er forkert, og vi skal ikke gøre noget ved det, jeg var bare nød til at fortælle det!
Det er heldigt for mig, at man ikke kan se det samme på en kvinde! Svarede slavinden, og smilede.
Vi må jo ikke noget sammen, det ved jeg, men syntes bare at du skulle vide det, fortsatte slaven.
Jo tak og i lige måde, har du også forbud mod at finde en kæreste uden at have spurgt om lov? Ville slavinden vide.
Ja det har jeg, og det har jeg haft det fint med indtil nu, for jeg tror jeg er mere end fysisk tiltrukket af dig, lidt småforelsket, og det er jo som udgangspunkt forbudt for sådan nogle som os!
Ja det er det jo, men hvad nu hvis vi spurgte vor ejer?
Det tør jeg næsten ikke. Svarede slavinden, men deres snak fortsatte, og nu hvor der var taget hul på snakken gad slaven ikke skulle sin ”begejstring”, og på en måde blev det lettere at styre dén når det ikke var hemmeligt!
Sådan gik eftermiddagen, de var enige om at de ikke måtte gøre noget sammen, men ”spændingen” mellem dem blev ikke mindre, og slaven måtte til stadighed tørre sig og gulvet han sad på, for ikke at der skulle blive alt for meget svineri.
Da eftermiddagen var ved at være gået på held, hørte de begge de velkendte skridt af en der nærmede sig døren udefra, og begge så hengivent hen mod døren, mens de lagde sig på alle fire ved siden af hinanden med ansigtet vendt mod døren, men med panden i gulvet.
Godaften kære slaver, har I hygget jer?
Ja det har vi sagde slaven spagfærdigt, slavinden nøjedes med at nikke med hovedet.
Dejligt, hvad tror i så der skal ske nu?
Begge forblev stille, lå bare der, og var godt tilfreds med at ligge med ansigtet mod gulvet, så de ikke skulle se deres Ejer i øjnene.
Ingen gæt?
Nej! Svarede de som i kor.
Jamen så må jeg jo røbe det, sæt jer op, så jeg kan se jer.
De to slaver satte sig op på knæ, med numsen mod hælene, og så op på deres ejer der stod smuk og knejsende foran dem.
Hvad er det slave, hvorfor den rejsning, skal din pik i bur igen?
Hvis det er dit ønske kære Ejer, så skal den vel det. Slaven så op på sin ejer med et udtryk der klart viste at det ikke var hans drøm.
Kan du ikke styre din slavepik, bare fordi der går en smuk slavinde rundt foran dig? Værtinden smilede da hun spurgte.
Nej det kan jeg måske nok ikke, selvom jeg prøver.
Eller slavinde, er det dig der går og lokker min slave til dén slags tanker?
Jeg gør ikke noget for at lokke slaven. Var slavindens svar, men hun blev røbet af at hun rødmede helt op over ørene.
Jeg tror I to har noget kørende, eller tager jeg helt fejl.
Slaven trak vejret dybt, og busede ud, så ordene næsten faldt over hinanden:
Kære Ejer det er rigtigt at vi nok synes at hinanden er charmerende, men vi har ikke gjort noget………..vi ved godt at det er forbudt, og ingen af os vil svigte vor Ejer!
Værtinden smilede til sine slaver, og sagde:
Jamen det er da dejligt at vide, men I må ikke få hinanden, ikke lige nu, måske i fremtiden, det vil vise sig, men skønt at jeg ved hvordan I har det, så jeg har endnu mere at udnytte hos jer begge.
Med de ord strøg hun begge på kinden, og fortsatte:
Nu skal I begge tage hjem, og slappe af, for på fredag skal I være her igen, og du skal igen være det der bliver spillet om slave, men måske vil jag lade en eller flere af mændene ”lege” med dig smukke slavinde foran slaven, hvad siger I til det?
Det vil vi se frem til. Svarede slaven, og slavinden nikkede.

Læs næste afsnit her: Gevinsten 8.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *