Gevinsten 8.

Læs forrige afsnit her:Gevinsten 7.

I løbet af ugen kom der besked med ordre om mødetidspunkt, så fredag aften var scenen igen sat til et pokerspil, de samme deltagere, de samme regler, men stemningen var mere mættet af konkurrencelyst end ugen før.
Der var helt stille ved bordet, man hørte kun kortene når de blev lagt på bordet, og når jetoner skiftede ejermand.
Gevinsten stod stille, nød varmen, og at se når slavinden stille gik rundt og serverede forfriskninger, selvom han modstræbende måtte indrømme overfor sig selv, at han faktisk kunne mærke et stik af jalousi, når hans Ejer lagde sine arme om slavinden, og krammede hende de steder han selv havde allermest lyst til at kæle.
Den første der gik ud af spillet, var vinderen fra ugen før, den lille asiat, han rejste sig stille, og ville forlade lokalet, da han blev stoppet af Værtinden da hun lagde en hånd på hans arm, og talte sagte med ham, derefter satte han sig ved den lille bar lidt fra spillebordet, hvor han på afstand kunne følge spillets udvikling.
Spillet fortsatte en times tid, indtil der var fundet en vinder, de to sidste ved bordet, var den spanske bankdirektør, og den rødblonde kvinde der denne aften var iklædt en meget tætsiddende sort næsten gennemsigtig kjole, der kun var lidt tættere vævet hen over brysterne, mens hendes skød ville have været fuldt synligt, hvis ikke hun havde haft en meget lille G-streng på.
Asiaten og den yngste af kvinderne sad ved siden af hinanden i baren, og dannede et meget ulige par, de talte ikke sammen, men sad bare og fulgte spillet.
Endelig trak den rødblonde kvinde de sidste jetoner til sig, og så smilende på sin modstander, og sagde:
Ja så er du fallit, så vi er færdige med aftenens spil.
Ja det kan vist ikke være anderledes, tillykke med din gevinst, håber du får en god aften/nat, det var jeg lige ved at se frem til da du så havde den der flush, hvor jeg var sikker på at mine to par i konge og niere ville være nok.
Værtinden kom hen til de to spillere, og inviterede dem op til den lille bar:
Kom jeg synes vi skal have en lille trøstepræmie til de to der gik først ud, hvad siger I til det?
Begge så lidt forundrede ud, men nikkede bekræftende.
Godt så kom her!
Sagde Værtinden til det aparte par der sad ved baren.
Sammen gik de hen foran skorstenen hvor gevinsten stod fikseret, og Værtinden gik helt tæt på ham, og sagde stille:
Nu skal du også få lidt underholdning!
Derefter kaldte hun slavinden hen til sig, og sagde til de to spillere:
Så mine to gode venner, har I lyst til at forlyste jer lidt med min slavinde før vi skilles?
I må ikke røre gevinsten, han er reserveret til vinderen.
Jo det lyder dejligt! Svarede den unge kvinde, og asiaten nikkede samtykkende.
Kom herhen min egen. Kaldte Værtinden, og slavinden kom hen til hende, nu skal du bruges, glæder du dig ikke?
Jo Frue! Sagde hun stille.
Nu tog den unge kvinde fat i slavindens bryster, og legede med brystvorterne, først blidt og stille, men snart blev ”kærtegnene” hårdere og hårdere, indtil slavinden stønnede og gispede af smerte.
Værtinden stillede sig hen til gevinsten, og nussede ham lidt, og spurgte:
Nyder du synet?
Gevinstens svar var næppe hørligt, men et spagfærdigt:
Jjjaa! Fik han da fremstammet.
Dejligt, så synes jeg vi skal lade sidste uges vinder få lov at forlyste sig lidt med slavindens fisse, synes du ikke?
Værtinden så smilende på sin slave.
Gevinsten nikkede, og mærkede til sin forskrækkelse at jalousien havde meget fat i ham nu.
Foran gevinsten fremførtes der nu en særegen leg, hvor en ung kvinde, der mest af alt lignede en arrogant punker, og en meget velklædt asiat, nu brugte og misbrugte en ung slavinde, der lå på knæ henover en bænk, foran slavindens ansigt stod den unge kvinde med en monster stor dildo på spændt, og mundkneppede hende, mens der bag hende var en lille kontormand, der lige kunne nå op, og tage slavinden bagfra.
Værtinden stod ved siden af gevinsten ved skorstenen, hun hviskede til ham:
Nyder du underholdningen, eller er du jaloux? Værtinden kikkede på ham, og det så ud til at hun nød situationen.
Gevinsten viste ikke hvad han skulle svare, for både havde han svært ved at se hvordan kvinden mishandlede slavindens smukke bryster, og at se den aldrene asiat kæmpe med at få sin lille pik ind i den delikate fisse, det virkede helt grotesk.
Han så væk, men Værtindens pegefinger rettede hans ansigt mod personerne foran dem, og hviskede:
Du skal da se på, det er også for din skyld at jeg lader dette ske, så vær nu ikke utaknemlig.
Gevinsten så derhen, mens han kæmpede en indre kamp imellem din hengivenhed og respekt for sin Ejer, og det faktum at han indså at han havde flere følelser for slavinden end han havde ville indrømme.
Endelig fik asiaten sin udløsning, han prustede som et alt for overanstrenget muldyr, og hans lille pik gled ud sammen den slimede udløsning han havde formået at levere i slavindens indre.
Ja nu skulle du jo egentlig slikke slavinden ren kære slave, meen du er jo lovet ud resten af natten, så det vil jeg ikke udsætte vinderen for, men en smagsprøve skal du da have.
Med de ord kørte hun en finger rundt hvor spermen sivede ud ag slavinden, og førte fingeren op til slavens mund med ordene:
Slik og nyd!
Slavinden lå nu alene hen over den bænk hun var placeret i, og turde ikke se op på gevinsten da deres fælles Ejer madede ham med sperm og andre safter fra hendes fisse, men var nød til at se op, da Værtinden henvendte sig til hende:
Har du hygget dig slavinde?
Slavinden svarede ved et nærmest usynligt nik.
Det var godt, har du også spurgte Hun henvendt til gevinsten.
Ja kære Ejer! Svarede han stille.
Godt! Men nu skal du gøres klar til afgang.
Mens de fire spillere tog afsked, og de tre forlod spillelokalet, så den rødblonde på, mens Værtinden gav gevinsten et halsbånd, med tilhørende hundesnor på, derefter fik han den samme frakke på som ugen før, men ingen håndjern, kun et par sko.
Således forlod de to spillelokalet, og begav sig ud til en lille rød sportsvogn, der holdt parkeret udenfor huset.
Da de var kommet på plads krævede kvinden at han skulle knappe frakken op, jeg vil kunne mærke din ”den der”! Sagde kvinden, og tog ugenert fat i gevinstens pik, da hun var drejet ud fra kantstenen.
Oppe i spillelokalet gik slavinden stille rundt og ryddede op efter aftenens spil, mens den slave hun ikke kendte, men som nu havde været ”Dealer” begge aftener, blev pisket heftigt af Værtinden, ikke for noget han havde gjort galt, men bare fordi hun havde lyst at mærke hans hengivenhed, og se angsten i hans ansigt.
Da Dealeren var sendt afsted, med håret gennemblødt af Værtindens tis, og med en ryg fuld af piske mærker, kaldte hun slavinden hen til sig.
Jeg er glad for at du nød at blive brugt, du var også smuk når du lå der, og gjorde alt du kunne for at tilfredsstille mine venners lyster.
Slavinden bukkede sig ned, og kyssede sin Ejers Fødder, før hun rettede sig op på knæ, og sagde:
Tak fordi du viser mig den vej jeg skal, så jeg kan tjene dig, og ikke bare tænke på mine egne behov og lyster.
Værtinden så ned på sin slavinde, smilede og sagde:
Jeg lover dig at du skal nok blive vist på vej, både på denne bløde måde, men også den hårde måde, når det er det jeg ønsker, men nu synes jeg du skal gøre dig klar til natten, for i nat bliver du lænket under sengen, så jeg er sikker på at du ikke gør fjollede ting før jeg er her tilbage i morgen tidligt.
Snart efter lå slavinden lænket til væggen med en kæde der gik ned til et halsbånd der var låst om hendes hals, kæden var så kort, at hun ikke kunne bevæge sig ret meget, derfor havde hun en toiletspand og noget at drikke indenfor rækkevidde.
Det tog lang tid før hun faldt i søvn, tankerne gik til hvad hendes medslave blev udsat for hos aftenens vinder, hun viste af erfaring at kvinden kunne være meget hård, men hun følte også jalousien mange kvaler.

Læs næste afsnit her: gevinsten 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *