gevinsten 9.

Læs forrige afsnit her: Gevinsten 8.

Turen til den rødblondes hjem foregik i et højt tempo, samtidigt med at den rødblonde, der præsenterede sig som Sonja, kørte bilen sad hun også og legede med gevinstens pik.
Ja jeg hedder Sonja, hvad du hedder er ligegyldigt, lige så ligegyldigt som det er for mine gæster i klinikken hvad mit borgerlige navn er, der er jeg der jo kun for at underholde dem, selvom de gerne vil lade som om det er mig der bestemmer, og i nat, skal du underholde mig, og jeg er ligeglad med om det vi skal lave er noget der tænder dig, ja om du overhovedet har lyst til det, for det har jeg.
Gevinsten overvejede om han burde svare på Sonjas udmelding, men besluttede sig for at lade være, han holdt øje med om hun så på ham, for så ville han nikke bekræftende, det gjorde hun ikke, så han sad bare stille i sit sæde, og kunne se sine egne knoer blive hvide, hver gang kvinden ved siden af ham gjorde en, i hans øjne, hasarderet manøvre, det blev til mange hvide knoer før de nåede et stort rækkehuskvarter, hvor alle husene så ens ud, heldigvis kunne bilen parkeres lige udenfor Sonjas hus, så der var ikke langt at gå ind til huset, der var nu ikke stor risiko for at nogen skulle se parret denne sene aftenstund.
På vej ind lagde gevinsten mærke til at det var nr. 21, hans lykketal, og Sonja et eller andet der stod på døren de gik ind ad.
Nå slave hvad skal jeg sætte dig til? Kvinden så gevinsten i øjnene, og var tavs nogle sekunder, nå du kan hjælpe mig af med sko og strømper før du går ud og vasker op. Således gik det til at slaven lidt efter satte et par meget høje sorte stiletter væk, før han forsigtigt trak et par selvsiddende sorte strømper af Sonjas ben.
Køkkenet så rodet, grænsende til det uoverskuelige ud, syntes han da han snart efter stod i døren til det lille køkken, og prøvede at få oversigt over opgaven der lå foran ham. Alle bordplader og komfuret var fyldt med brugt service, gryder potter, pander, glas og andet brugt huskeråd. Det meste var gavmildt strøet med kattehår, måske ville han finde en kat i denne jungle af opvask.
Arbejdet skred frem, da først der var kommet lidt styr og orden på bunkerne af opvask, mens gevinsten således bevæbnet med en opvaskebørste, og ikke en machete banede sig vej gennem ”junglen” kunne han høre at Sonja havde tændt for fjernsynet, med det resultat at lydsporet fra en episode af ”heksene fra Warren Manor”, blandede sig med lyden af opvask.
Slave! Lød det inde fra stuen. Gevinsten lagde hurtigt hvad han havde i hænderne og gik ind til Sonja der havde kaldt ham ind, vel inde knælede han ned for kvindens fødder.
Er du ved at være færdig i køkkenet?
Nej Frue der er en del opvask endnu, og jeg har ikke rengjort selve køkkenet.
Nå men det kan du gøre når jeg er gået i seng, nu skal du lave noget varmt, ikke for varmt vand, og finde barberskum, og en skraber ude i badeværelset, så kan du barbere mine ben, ja du kan sgu få lov at barbere det hele, for jeg skal på job i morgen, og gider ikke i morgen tidligt.
Kort efter da gevinsten returnerede til stuen sad Sonja nøgen fra livet og ned, på et håndklæde i en sofa der bar præg af flittig brug, og med de i huset allestedsnærværende kattehår. Gevinsten knælede ned, Sonja havde spredt sine ben, så hun havde et ben på hver side af ham.
Det var ikke mange dage siden kvindens ben var blevet barberet senest gættede gevinsten på, han kunne dog mærke at der var ”helligdage” nogle steder, hvor hårene var længere en andre, dem gjorde han sig ekstra omhu med at få fjernet.
Fjernsynet kørte stadig bag ham, og Sonja fulgte mere med i tv serien end i hans arbejde, vandet var blevet lunkent da han havde barberet begge ben helt op til lysken, hvorfor han bestemte sig for at skifte vand før ”trekanten” skulle under behandling. Derfor trak han sig lidt væk, da Sonja bemærkede det, så hun spørgende ned på ham. Jeg skal bare skifte vand til noget lidt varmere Frue.
Sig du bare Sonja, jeg føler mig så gammel når du kalder mig ”Frue” sagde hun, og fortsatte:
Gør du bare det, men skynd dig, jeg vil snart i seng, og der bliver et par opgaver mere for dig, før jeg går i seng, og du gør køkken og badeværelset færdigt.
Ude i badeværelset, kunne gevinsten godt se at der også var en del at gøre der, så der blev nok ikke meget søvn for ham den nat, tænkte han og sukkede før han gik ind til Sonja i stuen igen.
Sonja var noget mere opmærksom på hans arbejde, da han gik i gang med den sidste del af barberingen, først gav hun ham nogle råd til hvordan det var bedst, senere syntes han at kunne høre at hendes vejrtrækning blev lidt tungere, mon hun kan li det? Tænkte han, og så instinktivt op på hende, hun så smilende ned på ham, og sagde:
Mon du er lige så god med din tunge, som du er med dine hænder? For så kan du få lov at give mig en ”sovepille” med din tunge.
Gevinsten smilede til Sonja, og svarede:
Jeg bestræber mig altid på at gøre mit bedste.
Det håber jeg også for din skyld, men nu skal du i gang med at fjerne neglelak på mine tær, og så skal du give mig noget nyt på. Da Sonja sagde det sidste, stak hun samtidigt en rød neglelak ned til gevinsten der nu sad på gulvet.
Efter at have klippet og lakeret Sonjas tånegle ryddede gevinsten alt han havde brugt væk, og kom tilbage, knælede ned foran Sonja. Kvinden lagde sig mageligt tilrette i sofaen, med et ben oppe på ryglænet, og en fod nede på gulvet, før hun sagde:
Så lille slaveven, nu vil jeg slikkes, og gør det godt, så jeg kan sove, ellers skal jeg gøre din røv selvlysende rød!
Med denne besked satte gevinsten tunge og læber ned til Sonjas skød, og begyndte at slikke. Sonjas skød smagte af lige dele barberskum, og af kvinde, dog således at smagen af kvinde tog til i takt med kvindens vejrtrækning blev mere og mere anstrengt.
Det var ikke med nogen glæde han gik til arbejdet med at tilfredsstille kvinden, han forstod det ikke rigtigt, for hun var jo en domina, hun var ren, men hele tiden gnavede der en lille orm i hans sind, en orm der gav dårlig samvittighed, ikke overfor hans Ejer, men overfor slavinden, en luksus han ikke kunne tillade sig.
Når man har svoret troskab mod sin Ejer skal man overholde sit løfte, hvilket han da også havde intention om at gøre, men det krævede mere overvindelse end han havde troet. Mens hans tanker tog på ”langfart”, registrerede han at Sonja nu var ved at være tæt på en orgasme, kunne man sige at det var en ”venstrehånds orgasme”? Tænkte gevinsten, og var ved at komme til at grine, men så udisciplineret var han dog ikke, men fortsatte og intensiverede sit tungearbejde.
Da gevinsten mærkede at Sonja spændte musklerne i sine lår, så han op, og så mavens muskler spænde sig, og slappe af, nu smagte hun også stadig mere af kvinde, og der blev mere og mere fugtigt. Inden længe kom der nogle små støn, og lige pludseligt tog Sonja fat i gevinstens hår, og skubbede ham væk fra sit køn.
Så så så, NU skal du stoppe, ellers bliver det ubehageligt min blomst. Således lå de lidt, mens Sonja nød eftervirkningerne af gevinstens tungearbejde.
Nu skal du gå i gang igen, gør køkkenet færdigt, og glem ikke komfuret, især ovnen, bagefter kan du ordne badeværelset, og ordne vasketøj, sæt en vask over ude i bryggerset med det samme, så kan du nå to vaske før du skal hjem i morgen.
Da ordrerne var givet, rejste Sonja sig, gik ud i badeværelset, mens gevinsten gik i gang i køkkenet igen.
På vej fra badeværelset og ind til sit soveværelse stoppede Sonja og gav gevinsten besked om at fodre katten hvis den kom ind til ham, og at han kunne lægge sig på sofaen i stuen, hvis han fik tid til at sove, før han skulle vække hende med kaffe klokken ni næste morgen, klokken var blevet halv tre, så det tvivlede de begge på, men Sonja trak på skuldrene, og sagde:
Tja sådan er slavelivet, før hun gik ind i sit soveværelse, og snart efter kunne gevinsten høre at søvnen havde fundet Sonja.
Mens køkkenet kom mere og mere til syne, stod gevinsten og overvejede sit liv, og især den situation han var havnet i:
Som ejet slave havde han svoret fuld og uindskrænket troskab til sin Ejer, først var der så sket det der ikke måtte ske, han var blevet forelsket, ikke nok med at han havde følelser for en kvinde, men de var gengældte, og nærmest værst af alt det kunne på ingen måde skjules, selvom han havde ønsket at skjule dem, for kvinden var også ejet af hans Ejer.
Før ville han have følt det som en ære at få lov at slikke en domina, men her til aften havde det været nærmest en pinsel at skulle gøre det, hvad skulle han gøre?
Sådan fór tankerne rundt, mens køkkenet kom i orden, den langhårede kat kom ind og blev fodret, klokken gik mod 07.00 da han for anden gang den nat ordnede vasketøj, det rene blev lagt i tørretumbleren, der kom nyt i maskinen, og det der var tørt blev lagt sirligt sammen i bunker ude i bryggerset, før gevinsten gik i gang med badeværelset.
Da han stod i badeværelset, følte han sig misundelig på katten der bare var kommet ind, havde krævet mad, på sin egen kælne måde, for snart efter at ligge og sove trygt på den sofa slaven ikke regnede med at nå at hvile på.
Badeværelset var også en udfordring, derfor besluttede gevinsten sig for at starte med det der gav størst synligt resultat hurtigt, derfor hørte han ikke at Sonja nærmede sig, før hun søvndrukkent sagde:
Kan du flytte dig lidt, ellers er jeg jo nød til at tisse på dig.
Gevinsten så op på den nøgne kvinde fra sin position nede over toilettet, hvor han var i gang med at vaske under og bag dette.
Eller er du tørstig og vil måske gerne have en tår stærk morgen tis?
Gevinsten havde flyttet sig, hvilket fik kvinden til at fortsætte:
Nå det er du vist ikke, kan du ikke li urin da?
Jo det kan jeg godt! Skyndte gevinsten sig at svare Sonja.
Nå men jeg tisser bare, er stadig lidt træt, og skal ikke forstyrre dig i dit arbejde.
Da klokken nærmede sig halv ni, så han udover badeværelset, og bestemte med sig selv at nu var der vist ikke meget mere han kunne gøre her, derfor gjorde han kaffemaskinen klar, så det bare var at trykke på knappen fem minutter i ni, så kaffen kunne være klar til klokken ni.
Et kvarter – så længe kunne han ligge ned og hvile kroppen før kaffemaskinen skulle startes, katten lå stadig og strakte sin krop på sofaen, så han bestemte sig for at starte kaffemaskinen, og så lægge sig på gulvet, det ville give ham næsten tyve minutters hvile.
Der gik ikke længe før han hørte Sonja åbne døren, og komme ud fra sit soveværelse, hun så ind i stuen, så katten ligge på sofaen, og sagde til den:
Nå der er du mors bandit, har du sovet godt?
Hun gik forbi slaven på gulvet, og lod sig dumpe ned på sofaen ved siden af sin kat, og så på gevinsten, der var ved at kæmpe sig op i siddende stilling:
Kan du ikke hente to kopper kaffe? Jeg vil gerne have mælk i, hvis ikke der er noget i køleskabet må du gå hen til kiosken og hente noget.
Da Sonja så frygten i gevinstens øjne, grinede hun og sagde:
Nej rolig min egen, jeg ved der er mælk i køleskabet.
Køleskabet, gevinsten blev grebet af panik, han havde slet slet ikke set ind i det, under sin oprydning, og ikke mindst rengøring i køkkenet. Derfor skyndte han sig derud, men til sin lettelse så det pænt ud, han fik skænket to krus kaffe, kom mælk i det ene, og meget sukker i det andet, ikke fordi han brød sig om sukker i kaffen, men måske kunne det hjælpe lidt på hans træthed.
Nu var Sonja vågnet, og var i et strålende humør, og talte med både katten i sofaen, og slaven på gulvet, der blev talt om alt og ingenting, Sonja spurgte også om hvor meget vasketøj der var klaret, og måtte lige på en inspektionsrunde.
Da kvinden var tilbage i stuen, fandt hun et kort spanskrør frem.
Det meste er i orden, men jeg vil ikke have karkluden til at hænge over vandhanen i køkkenet, og wc-rullen hænger også forkert, så det må vi vist lige afregne.
Gevinsten følte sig uretfærdigt behandlet, for han havde end ikke rørt wc-rullen, men som slave, og i dette tilfælde oven i købet som udlånt husslave, kunne han ikke tillade sig at diskutere med en domina, derfor rakte han sine hænder frem som befalet. Først fem slag på oversiden af hænderne for karkluden, og derefter ti slag inde i hånden for wc-rullen.
Tak Sonja. Sagde gevinsten stille efter straffen var eksekveret.
Så vil jeg gå i bad, imens kan du lave morgenmad, English breakfast vil jeg have, du finder alt til det i køkkenet, lav også en portion til dig selv, det har du fortjent. Med de ord gik Sonja ud i badeværelset.
Da maden næsten var færdig, kaldte kvinden, efter at have taget panden med spejlæg af kogepladen, skyndte slaven sig ud til Sonja.
Jeg mangler et lille håndklæde til mit hår kan du se om der er et i det du har vasket?
Gevinsten skyndte sig ud, fandt et håndklæde, og rakte det til Sonja før han skyndte sig tilbage til maden, i håb om at den ikke var ødelagt. Det var den ikke, hvorfor han skyndte sig at arrangere den på to tallerkener.
Da maden var spist, og endnu en opvask var klaret, gik turen tilbage, og klokken halv elve kunne slaven synke ned på den tynde madras, og falde i en dyb søvn, det sidste han tænkte før Morfeus tog ham i sine arme, var at der gerne måtte gå mange timer før han blev låst ud af sit fængsel, og at det brev der lå på bordet, ville være en positiv tilbagemelding til hans Ejer, som han elskede og ville gøre alt for, uanset hvad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *