Total magtafgivelse.

TPE også kaldet.

(Total Power Exchange)

 

Hvad mener jeg med ”Total magtafgivelse”?
Det jeg skriver: At jeg afgiver al magt, så Kejserinden kan beslutte i hvilken detaljegrad det ønskes at være orienteret/tage stilling, og evt. give tilladelse til det jeg ansøger om tilladelse til at gøre, men i sidste ende er det Empress Malice der resolverer, og jeg der efterkommer.
Hvornår jeg skal ansøge om tilladelse, til brug af penge, tage væk hjemmefra, og andre begrænsninger, kan ikke stilles op på en ligning, det er en stadig foranderlig størrelse, dog sker der udelukkende stramninger.
Sådan er det bare!
Hvorfor TPE? Fordi det ikke kan være anderledes!
Det er måske ikke det mest forklarende svar, men ikke desto mindre er det sandheden.
For de mange der ikke forstår hvorfor, vil jeg prøve at forklare:
TPE er ikke et mål, det er et middel til at komme videre. Det er ligeledes en naturlig udvikling, hvis det man søger er den totale overgivelse til en Domina, en overgivelse, der er uden fortrydelsesret, vejen man er på vej ned ad, er en ensrettet vej, når først man er drejet dén vej, er der ingen vej tilbage, så er man Ejet slave, så længe det passer Ejeren.
Til forskel fra andre former for BDSM er stopord ikke en del af TPE, så giver det ingen mening at tale om TPE, så er det ”kun” en leg.
Der er ikke noget galt med leg, men når leg bliver for lidt, og man ønsker mere, altså ikke kun den ene, men begge parter, for TPE kræver at begge parter ønsker det.
Hvis man er nået dertil at vejen hedder TPE, har de to involverede afstemt rigtig mange forventninger, delmål, og der er tillid udover det sædvanlige.
At nå dertil, er ikke noget man skal regne med at opnå som slave for Empress Malice, det koster:
Blod sved og tårer!
I ordets mest bogstavelige forstand.
Når alt det er afklaret, samt at Domina og slave kender hinanden godt, og har en god kemi, kunne man forledes til at tro, at NU er det let at være slave, meen det er det ikke altid, for når man er blevet sidestillet med andre af Dominaens ejendele, er ens vilje holdt op med at have vægt, man er med andre ord helt afhængig af hvad ens Ejer beslutter.
Det lyder måske meget alvorligt og dystert, det er det nu ikke for mig, der er meget humor og god stemning, vi ved bare hvem der bestemmer, på samme måde som vi ved på hvis premisser og regler der gælder.
Der er andre der har skrevet om TPE, en af de bedste beskrivelser, kan læses her:
http://femdoming.com/kink-101-what-is-total-power-exchange/
Selvom jeg ikke er enig i alle aspekter i beskrivelsen, da jeg mener at TPE godt kan være resultatet af et længere forudgående forløb, der opbygger den fornødne tillid mellem parterne.
For at det hele ikke skal blive så teoretisk, vil jeg tillade mig at beskrive en hændelse, der er ganske ny:
For meget kort tid siden sendte jeg en ansøgning (via sms) til Empress Malice om tilladelse til at deltage i et surpriceparty for en god ven.
Lidt senere på dagen fik jeg en mail fra Kejserinden, der beskrev andre opgaver jeg blev pålagt, men ingen svar på min ansøgning, her må jeg indskyde, at får jeg ikke svar, er det at regne for et nej.
Derfor blev jeg lidt ængstelig, da jeg var klar over at ansøgningen var set, men ikke besvaret, altså indtil videre et nej.
Så vandrer ens tanker lidt, skulle jeg skrive en ansøgnings mail, hvis Empress Malice havde overset min sms ansøgning? Nej for hvis den var set, men ikke blev besvaret, af en eller anden grund, kunne det tænkes at en ansøgning til, blot vil vække irritation, og udløse et nej.
Sådan går tankerne, jeg ordner gaven til modtageren færdig, selvom jeg ikke ved om jeg kommer afsted. Tankerne om jeg kommer afsted eller ej går langt omkring, og jeg overvejer igen og igen hvad jeg kan gøre, og der er ingenting jeg kan gøre, afgørelsen ligger hos min Ejer, og kun hos min Ejer, jeg kan blot vente.
Da jeg har indset at min eneste mulighed er at vente, falder der en ro over mig, for nu er det som det skal være, magten er skiftet, der er ingen grund til at spekulere, det er bedre bare at slappe af, og lade tiden vise hvad der sker.
I sådan en situation tænker jeg på, at Empress Malice passer på sine ting, så de holder lang tid, herunder også slaver. Det er også lettere at koncentrere sig om de øvrige opgaver, når jeg har indset at jeg intet kan gøre for at forbedre min sag, tværtimod kan jeg kun skade min sag, ved at gøre noget.
Glæden ved den sms der tikker ind senere, vækker så meget desto mere glæde, det er nemlig en tilladelse til at deltage i det føromtalte surpriceparty.

Sådan er virkeligheden for en denne TPE slave. Hvis der nu er nogen der sidder tilbage med det indtryk, at der er mange kontakter mellem Ejer og slave, og man derfor tænker: ”Heldige rad”.
Da må jeg skuffe læseren, for selvom det ser sådan ud i denne beretning, tror jeg der er andre slaver der modtager flere beskeder fra Empress Malice end jeg gør, da der kan gå forholdsvis lang tid imellem kontakterne, og som her beskrevet, kan jeg gå i uvidenhed i lang tid, før Kejserinden resolverer, og meddeler resolutionen til sin træl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *