Hvor kommer duften dog fra?

Som ejet slave kommer man ud for mange oplevelser. De jeg nu vil berette om, indebar ikke nogen form for smerte, men var dog alligevel grænseoverskridende. Ja nogle vil nok gå så langt at de vil kalde dem perverse.
Den første jeg vil fortælle om, var en dag, jeg havde været med til at gøre rent i Domicilet, og var blevet placeret i fangecellen, da Empress Malice havde andre gøremål, der ikke inkluderede min medvirken.
Efter lidt tid, åbnede Kejserinden dørene, udenfor lå et udbredt håndklæde, hvorpå der var placeret en glasskål, et stykke toiletpapir, og en ske.
Nu trak Empress Malice op i den stramme, men meget flotte kjole, knælede ned over skålen, først hørtes den liflige rislen af urin i skålen, derefter en kort stilhed, før det kunne høres at en klump ramte skålen, Kejserinden brugte lidt papir til at tørre sig med, før skål, ske, og papir blev stillet ind foran stedet i fangecellen, hvor jeg under hele optrinnet havde Knælet.
Værsgo træl så er din frokost serveret, og med en serviet.
Efter at have lukket tremmedøren, besluttedes det hvor lang tid jeg havde til at indtage min frokost.
Alene tilbage i fangecellens stilhed, tog jeg skeen, og brød den første bid af, fik den spist, efterfulgt af en skefuld urin, og ved sådan at indtage hvad Empress Malice så gavmildt havde serveret til frokost, fik jeg hurtigt, måske alt for hurtigt, og grådigt indtaget hele min frokost, slikket skål og ske ren, tørret mig om munden med genbrugsservietten.
Resten af dagen gik stille og roligt med de gøremål der er for en husslave i Domicilet.
Da der ikke mere var brug for mig, tog jeg til et møde andetsteds i byen, hvor jeg fik en sodavand, hvilket igen indebar at den kulsyre, der kom tilbage op, havde samme duft som en prut. Derfor prøvede jeg at undgå mere mad og drikke indtil jeg var vel hjemme igen.
Den anden ”duft” oplevelse jeg gerne vil berette om havde jeg få uger efter den første.
Efter at have taget tilløb et par gange, havde Empress Malice besluttet at vi skulle starte en udblokning af mig, derfor foregik en del af det vi foretog os sammen ved at jeg lå med bagdelen i vejret.
På et tidspunkt blev en buttplug sat på plads, ikke blot sat op, nej der blev lige leget lidt, så jeg rigtig kunne mærke at der kræves en del før jeg er så åben og modtagelig som min Ejer ønsker det.
Efter denne manifestation af magtforholdet, kunne jeg fortsætte med at løse de opgaver der var mine denne dag.
Efter endt arbejde, kontrol, og straf for det der var glemt, som kunne have været glemt, eller blot fordi kejserinden havde lyst til at give smerte, kom vi til at jeg skulle aflevere buttpluggen, den blev trukket ud med ordene: Så skal den bare slikkes ren!
Det krævede en dyb indånding, at udtale ordene:
Selvfølgelig Empress Malice.
Da den nærmede sig min mund, oplevede jeg noget meget specielt, nemlig at der duftede af chokolade…………”chokolade” tænkte jeg da min tunge rørte den brune masse på spidsen, jo det var rigtig nok, det smagte af chokolade, så kom forklaringen, Kejserinden havde nemlig lagt et stykke chokolade ind sammen med buttpluggen, og selvom det meste var smeltet bort, var der en ”smagsprøve” tilbage.
Så jeg har ikke gentaget forsøget, da det kun er når Empress Malice er indblandet, at slavelort smager af chokolade!
Dog var det helt befriende at jeg resten af dagen kun fremkaldte lækkersult, når jeg pruttede chokoladeduftende prutter til det efterfølgende møde.
Hvad er så moralen?
Jo du kan aldrig være sikker på hvordan du dufter, når du forlader Kejserinden i Domicilet, kun et kan du være sikker på, nemlig at det har været en oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *