Hvorfor?

Hvorfor begive sig ud på en rejse i dette univers?

Fordi man ikke kan lade være!

Så kort kan det siges, men jeg vil gerne uddybe det. Det er helt sikkert at mine bevægegrunde ikke gælder for alle, men jeg tror mange kan genkende noget af det, og har nok gjort sig andre tanker, har andre fantasier, og lyster.
Den rejse jeg i ca. 30 år, med afbrydelser, har været ude på, har bragt mig langt omkring, nogle gange efter eget valg, andre gange ved tilfældigheder, og sidst men ikke mindst efter andres valg, oftest en Dominas valg.
Starten var famlende, som den sikkert er for de fleste, efter at have stiftet bekendtskab med BDSM/Dominans/SM/Spanking, eller hvad det nu er blevet kaldt i den tid jeg har kikket den vej, gennem forskellige sexmagasiner, ”O’s Historie”, ”Venus i pels”, samt anden litteratur, og hvad der ellers var af porno i den tid før internettet.
Det stod mig hurtigt klart, at ”Venus i pels” var mere rigtig for mig end ”O’s historie”, så min rejse gik i den retning fra starten, dog med få afstikkere, for at se om jeg kunne passe ind i ”O’s historie”, men dertil er jeg aldrig kommet, så nu har jeg lukket dén dør.
Efter at have prøvet lidt på den private front, kom jeg frem til at det var tid for at prøve den professionelle side af dette univers.
Det blev afprøvet første gang en regnfuld novemberaften i en lille bungalow på Lellinge allé i Hvidovre.
Et hus der havde en umiskendelig lugt af fugt, gasvarme, og forfald, en lugt jeg kunne genkende mange lignede steder senere, heldigvis er det slut nu, da jeg ikke skal ud og byde mig til som slave andre steder end der jeg nu hører hjemme, og er ejet.
Starten var famlende på mange måder:
Da jeg sad der med ”travtidende” (Ekstra Bladet) og bladede om til de frække annoncer, følte jeg en snert af dårlig samvittighed, meen trangen vandt, så jeg fandt den første af mange annoncer.
Derefter kom det at ringe til en Domina, det også var stærkt grænseoverskridende, da jeg så blev spurgt om lyster og grænser, blev det endnu meget sværere, bare det at fortælle om mine lyster, var svært, jeg troede i min naivitet, at min trang, og lyster var unikke, sådan er det ikke, har jeg senere erfaret, og sådan er det nok for de fleste af os.
Det endte med at jeg stærkt rødmende, fik hakket mig igennem samtalen, sikkert på grund af den stærke trang.
At sidde i en bil, og tage sig sammen til at gå hen til den dør, man er nød til at ringe på, for at komme ind i det forjættede land, er der nok rigtig mange andre end jeg der kender til, men trangen var for stærk til at jeg kunne lade være.
Så var jeg nået ind til en Domina for første, men ikke sidste gang, hvad der skete, skal jeg ikke trætte læserene med, men det føltes godt, så godt at jeg ikke kunne slippe oplevelsen, og måtte tilbage, og tilbage, og tilbage!
Hvilke tanker og overvejelser jeg siden denne novemberaften for mange år siden har gjort mig, vil jeg senere komme tilbage til.
På samme måde vil jeg prøve at beskrive hvilke overvejelser jeg har haft omkring hvordan livet i dette univers kan passes sammen med resten af mit liv, hvilket jeg også vil behandle i senere indlæg, for det er med de overvejelser, som det er med mine lyster, og trang, at det har udviklet sig i løbet af årene, kun et spørgsmål har ikke ændret sig, nemlig:
Hvorfor?
Fordi man ikke kan lade være!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *