Tak er kun et fattigt ord.

Taknemmelighed er alt andet end fattigt.

Tak kære Ejer, fordi du tager mig med på denne rejse.
Taknemmeligheden for din måde at guide mig på, siger jeg
Tak for, og vil jeg gerne vise dig, som din private ejendom!

Så kort kan det skrives, og det vil blive forstået af Empress Malice, men nok ikke af ret mange andre.
Derfor vil jeg gerne knytte nogle kommentarer til både min taknemmelighed, og til det at sige tak……….. på andre måder end at sige tak.
Hvor kommer det der tak pludselig fra?
Det kom i dag, da Kejserinden havde kaldt mig til Domicilet, hvorfor jeg lå der, kyssende de smukke stiletter der indeholdt Kejserindens endnu smukkere fødder.
Da kom taknemmeligheden rullende som en varm stormflod der omsluttede mig mens jeg lå der, og var så tæt på min Ejer man kan komme.
Hvordan viser man så denne taknemmelighed?
Det kan man nok gøre på rigtig mange måder, i dag kom det helt naturligt til mig, jeg lå roligt uanset om Empress Malice brugte sin varme cigaret, sine sounds, sine negle eller varm stearin.
Faktisk lå jeg så stille, og nød Kejserindens smukke øjne når hun hyggede sig ved at påføre mig smerte i en styrke jeg normalt ikke ville kunne klare.
I dag var det bare helt naturligt at jeg bare lå der og tog imod.
Ikke for at bevise noget, ikke for at være ”bedre” end andre.
Udelukkende fordi jeg er taknemmelig, hvilket giver mig en styrke jeg kun kan få på denne måde.
Når nu der sidder en og anden, der ikke kan forstå at jeg er taknemmelig overfor en person, der påfører mig smerte, faktisk så taknemmelig at jeg har stillet min frihed til Kejserindens rådighed. Så må jeg svare at jeg er så glad for at Empress Malice har taget mig under sine beskyttende, men krævende vinger, og har besluttet at jeg skal følge hende i den retning Kejserinden beslutter, uden mulighed for at sige nej, at jeg ikke ville vide hvad jeg skulle bruge min frihed til, hvis den blev mig påtvunget igen.
Al den snak om taknemmelighed, skyldes det ikke bare at jeg fik en udløsning, og lige er kommet hjem?
Nej det er ikke grunden, faktisk fik jeg ingen udløsning, og jeg blev sendt hjem med størknet stearin på min pik og nosser, hvilket gør at jeg har et konstant træk, tryk, og andre påvirkninger af mine kønsdele, der gør at jeg sidder uroligt, og får små jag i dén, og jeg må ikke fjerne stearinen før i morgen tidligt, samtidigt med at jeg må tage et bad, og vaske den urin af min krop, hoved og hår, Kejserinden så gavmildt gav mig i dag.

Nu er klokken 23.45, og der er nøjagtigt 12 timer til jeg skal køre, for at møde i Domicilet igen, så nu vil jeg sove, ikke fordi jeg er udmattet, nej det er fordi min Ejer har krav på at trællen møder frisk og veludhvilet i morgen.
Nå ja så har jeg i øvrigt også to kondomer i lommen, som SKAL bruges inden søndag aften, det kræver også at jeg er frisk i morgen aften, men det er en helt anden historie, som måske kommer her en anden gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *