Brazilian wax

Nuét

Samt hvad et par øjne kan gøre for oplevelse af smerte

En kort alarmlyd kom fra min mobil, da jeg læste beskeden, fik jeg travlt, for om 8 minutter skulle jeg stå foran Døren, og nu bestilte Kejserinden nogle varer. Derfor løb jeg hele vejen fra parkeringspladsen, og ind i Brugsen, skyndte mig at samle de få varer sammen, småtrippende ventede jeg på at få lov at betale, før turen ud til bilen foregik i løb.
Lettere forpustet stod jeg kort efter foran Døren, og kunne med en salig og forventningsfuld rislen ned ad ryggen høre Empress Malice nærme sig fra Domicilets indre.
Vel inde, og efter at have hilst både ærbødigt og hjerteligt, startede første fase af arbejdet, det er nu ikke det jeg vil berette om, så lad mig springe frem til at en anden slave er mødt op, og vi har gjort arbejdet færdigt, hvorefter vi blev fikseret ude af syn, men i hørbar nærhed af hinanden, hvilket vi smerteligt snart kom til at sande.
Med mange spejlbilleder af mig selv, stod jeg fikseret på kanten af spejlrummet, udover at kunne se mig selv, kunne jeg også se Kejserinden under hele den piske seance der nu fulgte.
Blandt andre piske der lykkeligt hvilede i Kejserindens smukke hånd, kunne jeg identificere en ottehalet pisk, der består af snerter, flettet af tynde latexsnører, en smuk, men ”ond” pisk der falder tungt og hårdt uden brug af mange kræfter.
Smilet der strækker sig fra Empress Malices smukt buede læber, til de inciterende og intenst smukke øjne, viser forventningens glæde ved tanken over at have genopdaget denne pisk. Stående så tæt bag mig at jeg kan mærke min smukke Ejeres kropsvarme, hører jeg en stille hvisken:
”Se denne pisk træl, den havde jeg helt glemt, og det er jo din skyld, og det koster naturligvis!”
Smilet blev om muligt endnu gladere og mere sadistisk, hvilket gav sig udslag i en række slag fordelt over hele kroppen, og ikke mindst mellem mine ben, hvor kun pikburet kunne afbøde slagene, der til gengæld faldt med fuld smertelig styrke på mine testikler, især når slagene blev tildelt mig bagfra mellem mine godt spredte ben.
Smerten af denne pisk, samt den Bullwhip, og tunge mange halede læderpisk Kejserinden også fornøjede sig med at pynte min krop med var meget intens, kun afbrudt af de gange, hvor Empress Malice forlod mig, hvorhen viste jeg ikke, men at det var ind til medslaven, kunne jeg snart høre, om ikke på andre måder, så de høje smerteskrig der kom umiddelbart efter lyden af Bullwhippen var klinget af.
Da kejserinden nærmede sig bagfra, efter at have givet mig en intens og hård omgang med alle tre piske, og jeg havde svært ved at stå oprejst, gav det blik jeg nu blev benådet med styrke:

”Øjnene er om ikke smertestillende, så befordrende for at udholde den smerte Empress Malice så meget nyder at påføre mig!”

En anden seance vi skulle igennem, var måske lidt alternativ, men ikke desto mindre smertefuld på sin egen sadistiske måde.
Først blev jeg fikseret på den høje seng, liggende på ryggen, vendt således at jeg kunne se mig selv i spejlet på skråvæggen.
Her lå jeg i en periode, jeg ikke helt kan bedømme længden af, det betød heller ikke noget, jeg var i en følelsesmæssig tilstand, hvor det var:
”Nuét”

der betød noget, jeg lod mig føre af strømmen, der bestod af nydelse, forventning, og glæden ved at tilhøre Empress Malice.
Nu og da dukkede Kejserinden op ved mit leje, hvor der så blev leget lidt med cigaretglød på min krop, hvilket selvfølgelig var en glæde, men perioderne, hvor jeg var overladt til mig selv, var også gode, de gav mig tid til at tage de intense dele af seancerne ind.
Midt i at jeg lå der i mørket og vegeterede lød der et smerteskrig fra min medslave, eller det var mere et gutturalt råb af smerte, der lød ud i selv de mørkeste kroge af Domicilet.
Snart opdagede jeg hvad det var han havde oplevet, nemlig da Kejserinden anbragte vokspapir på min brystkasse, for snart efter at rive det af, med alle de hår der før sad fast i min hud, at det gjorde ondt skal der ikke herske nogen tvivl om, men om det så var den tid jeg havde haft til at komme ind i en følelsesmæssig tilstand, eller om mine hår ikke sidder så godt fast, skal jeg lade være usagt, men blot konstatere, at jeg ”kun” udstødte nogle lave støn, hvilket ikke gav Kejserinden helt det sadistiske smil, der havde prydet hendes smukke ansigt under piske seancen, det blev der dog snart rådet bod på.
Da Empress Malice returnerede efter at have aflagt medslaven et besøg, blev trællen løsnet, beordret op på alle fire, og med bagdelen ud mod Kejserinden.
Liggende på denne ydmygende måde, blev der nu sat voks fast mellem balleren, for umiddelbart efter at fjernet med et raskt ryk, der fandt trællen ud af at der er direkte forbindelse mellem hårene der nede, op til tårekanalerne, for nu sprang tårerne hæmningsløst fra begge øjne, dette blev gentaget flere gange, med det af Kejserindens ønskede resultat, nemlig et meget ømt, og sikkert også rødt område mellem ballerne.
Ordren lød nu på at trællen skulle ud i brusebadet, ned på alle fire, hvorefter der kom en følelse af at få hældt noget flydende ned mellem ballerne, det var det ikke, det var salt, hvilket snart kunne mærkes på det meget sårbare område mellem ballerne, især når saltet blev gnedet endog meget samvittighedsfuldt ind i sårene af Kejserindens nådige hånd, det kan det i øvrigt også i dag dagen efter, hvor jeg stadig sidder meget uroligt, mens dette bliver nedskrevet.
Da seancen senere var vel overstået, og en enkelt slave nærmest havde tømt varmtvandsbeholderen i sin iver for at blive ren, kunne rengøringen påbegyndes.
Herefter fulgte en rengøring, og aflukning af Domicilet, der foregik i en behagelig stemning, skabt af den ro det giver at være ejet af Empress Malice!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *