Nye oplevelser/nye opgaver.

Endnu en oplevelse der ikke kun udvider min horisont
Men også?

Så skete det igen, at Kejserinden kaldte, det er altid en glædelig begivenhed at blive tilsagt at møde op i Domicilet.
Der var et par opgaver der skulle klares før opmødet, det ene var at skaffe den video, jeg før havde talt med Empress Malice om, den var bestilt, betalt, og vist nok afsendt fra Sexkino i Odense, og på dagen ankom videoen, så var den klaret, Kejserindens øvrige ønsker blev også klaret, så var det kun at vente på at der blev givet et mødetidspunkt.
Endelig står jeg foran Døren, medbringende alt til en SM videoaften, hygge, og overnatning.
Aftenen startede hyggeligt, med en velkomstdrink, Kejserinden drak en god frugtagtig rødvin, mens vi der sad på gulvet, blev begavet med en frisk velsmagende Gudindedrik.
Efter at have skålet, og ønsket hinanden en god aften, havde Empress Malice liie et par afregninger med slaverne der skulle klares, derfor gik vi en efter en hen til ”kæden”, (”kæden” er en kæde, der går mellem gulv og loft i det store rum) Denne kæde bliver ens gode ven, man kan klamre sig til under piskningen, dog indfører Kejserinden af og til den regel at ”kæden” ikke må larme, hvilket giver slaven endnu en udfordring, udover at blive stående stille, skal kæden også være stille.
Da det blev min tur, så jeg det blændende smukke smil der viser at Empress Malice er i sit es, at der er en oplevelse af de fantastiske i vente for enden af den pisk Kejserinden så kærligt kæler for i sin hånd.
Denne aften, var der tale om en kombination af en pisk, og et redskab, der kan bruges som legetøj i breathcontrol lege, grunden til at det lige blev den, skyldes nok, at jeg lige havde færdigjort den.
”Den” er en 60cm lang sag, der er ”flettet” ligesom de der armbånd mange veteraner er begyndt at gå med. I den ene ende slutter den i en kort løkke, men lige før løkken er faldskærmslinen ”smeltet” sammen, så der er skabt en lille men hård ”kugle” der giver nogle ømme, men flotte blå mærker. Den anden ende er afsluttet med en stålring der har en diameter på 40 mm, denne ring rammer også hårdt og præcist i Kejserindens smukke og kompetente hænder.
Efter afregningen, gik vi i ”biografen”, og som i alle andre gode biografer, var der ”cowboyrækker” foran, hvor vi slaver sad på et komfortabelt håndklæde, med drikkevarer, og popcorn indenfor rækkevidde, mens Empress Malice sad bagved på den mere komfortable række med lænestol og sidebord.
Filmen der blev vist, hedder ” Slaveanstalten”, og er en dansk SM video fra firserne, hvilket godt kan ses, og ikke mindst høres, men det var en sjov tur ”Down memory lane” for de der havde set den, den gang i en lille sidegade pornobiograf på Vesterbro, eller hvor man havde set den.
Da popcornene var spist, vinen drukket, og videoen set, fik Kejserinden den fremragende idé, at vi slaver skulle vælge tre redskaber magen til dem vi havde set i filmen, så ”skattejagten” gik for slaverne, det var ikke let at finde noget der var magen til, der er trodsalt sket en del siden firserne.
Da vi var færdige, lå jeg på en bænk, udstyret med en maske, et par manchetter, og en buttplugg. Skulle det have været fuldendt, skulle der have været en pisk i samlingen, men grænsen var ved 3 genstande, så jeg måtte begrænse mig.
Nu mangler Empress Malice ikke fantasi, så jeg blev ikke ”skånet” for smerte heldigvis!
Efter at der var delt masser af smerte, urin, og dominans ud, samt at jeg var brugt som askebæger, var det tid for slaverne at blive installeret i hver sit fangehul, bur, eller hvor Kejserinden havde resolveret at hver slave skulle tilbringe natten, alene i det bløde mørke, der giver mulighed for at reflektere over hvor heldig man er når Empress Malice har accepteret at have en som ydmyg tilbeder.
Natten tilbragte jeg i fangecellen, iført det chastity, og den buttplug inde, der var bestemt af Kejserinden. Natten gik i stilhed, hvor vi slaver hver for sig fik tid og ro til at vegetere over vort forhold til BDSM i almindelighed, og vor plads i Kejserindens univers i særdeleshed.
Morgenen kom snigende, med tiltagende lyde fra omgivelserne, men rigtigt liv i huset, blev der først da lyset blev tændt, og kejserindens stemme lød frisk og munter, mens vi hver især blev lukket ud, efter at have sagt godmorgen på den rette ydmyge måde.
Morgenrengøringen blev udført, vi fik en god kop kaffe, en hyggelig snak, og blev så sendt hjem en stor oplevelse rigere, men hverken oplevelsen, eller udfordringen var slut, for jeg blev sendt hjem med både chastity, og buttplug monteret, samt uden at få et bad, endeligt med besked om at holde mig klar ved mobilen.
Hjemme skyndte jeg at få spist, taget et bad, skiftet tøj, så jeg kunne være klar, hvis der skulle blive kaldt.
Der blev kaldt!
Derfor gik jeg snart efter alene i Domicilets lokaler, dog ikke dem alle, for døren ind til ”Privaten” var som sædvanligt lukket, så Empress Malice kunne få ro mens der blev gjort ordentlig rent efter aftenens og nattens lege, ligesom jeg fik tid til at rengøre samtlige redskaber der havde været i brug, da disse opgaver var løst, samt at jeg havde vasket op, blev jeg lukket ud.
Vel ude i dagligdagen, kunne jeg mærke at nattens udfordringer ikke havde forladt mig, for chastity’en var stadig låst, samt mærkede jeg nu med fuld styrke at buttpluggen havde siddet i min krop siden aftenen før.
Tankerne gik resten af dagen om hvornår jeg fik lov at frigøre mig for disse fremmedlegemer, også i dette tilfælde havde Kejserinden overraskelser i ærmet.
Først kom der en SMS, med tilladelse til at fjerne Buttpluggen, den blev fjernet, men efterlod et tomrum, både i bogstavelig forstand, og i overført betydning, men tilbage til det senere.
Dagen og aftenen gik, uden at jeg hørte mere, så jeg begyndte at tro, at det chastity skulle blive siddende til næste gang Empress Malice kom til området.
Igen blev jeg overrasket, for ud på aftenen kom der en besked om at jeg skulle begive mig til et bestemt område, da jeg var dér, ventede/håbede jeg at kejserinden ville dukke op med nøglen, men jeg stod der alene, og så mig omkring, mens mørket sænkede sig. Endelig vibrerede min mobil i lommen:
”Nøglen til hængelåsen ligger der du er, god jagt!…Din Ejer”
Så var det jo bare at gå i gang med at lede, i mørket var jeg ved at opgive, meen jeg er blevet godt opdraget af ”min” Ejer, for snart efter fandt jeg nøglen et sted, jeg kunne have sagt mig selv at den ville ligge, hvis jeg havde tænkt mig om, men det er det der sker når Kejserinden leger Mindgames, så tænker jeg ikke rationelt, så jeg for rundt som en hovedløs høne.
Mit held er nok at selv hovedløs høne kan finde nøglen til et chastity!
Sådan sluttede denne overnatning på en offentlig plads, hvor jeg både grinede af mig selv, og smilede taknemmeligt til Empress Malice for at jeg har plads i dette vidunderlige univers.
Som efterskrift, kan det nævnes at jeg pusler med tanken om at bede Kejserinden om lov til at indkøbe en lidt større Buttplugg, så jeg kan udvide min ”horisont”dér!!
Videoen er købt her:
https://sex-kino.dk/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=slaveanstalten&submit_search=

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *