5 minutter endnu!

Du har travlt træl!

 

Når Empress Malice giver denne besked, ved jeg at der er kort tid til døren bliver låst ind til hullet, og at jeg er der inde!
Det jeg skal have med ind, skal være på plads inden de fem minutter er gået, for Kejserinden gider ikke at blive forstyrret i løbet af natten.
Derfor ligger jeg nu her, og glæder mig over den låste dør, at mit toilet er en urinkolbe og en plasticpose.
Døren er låst udefra, det har jeg mærket, jeg er låst inde, jeg er afhængig af det menneske der styrer mit liv, der bestemmer over mig, der har hals og håndsret over mig. Derfor mærker jeg glæden over at være frigjort fra frihed i fulde drag!
Det eneste skår i glæden, er at jeg ved hvornår jeg bliver låst ud, eller cirka hvornår, for i morgen bliver en travl dag, så den starter tidligt, og slutter nok sent, meget sent!
Normalt ved jeg først få minutter før jeg skal være på plads i hullet, hvornår indespærringen sker, og derefter ved jeg ikke hvor lang tid indespærringen vil vare, hvilket giver en frihed til at nyde nuét, at nyde at ens Ejer passer på en, at man kun skal koncentrere sig om at være klar når døren bliver låst op, og Kejserinden gør krav på sin retmæssige ejendom, og retten til at befale, og kræve ubetinget lydighed af sin ejendom.
Så er livet godt, så er livet enkelt, så er livet meningsfyldt for en Ejet træl!
Hvad får man tiden til at gå med, når man er indelåst?
De første minutter bruger jeg til at komme på plads, og falde ned.
Falde ned, fordi jeg i de få minutter fra ordren kommer, og til jeg faktisk bliver låst inde, farer rundt for at nå det hele, og være klar, og stå i døren, når Empress Malice rejser sig fra sin stol, og kommer hen til døren, for at sige godnat, og låse mig inde.
Når jeg så er kommet på plads, og er faldet ned, går jeg over i en vegetativ fase, hvor jeg slapper af, går ind i mig selv, og den måde mit liv er nu, og skal være så lang tid frem jeg kan overskue.
Det giver mig en fred som ikke andet kan gøre, jeg kan slappe af og sove, hvilket er en fordel når man dagen efter skal stå 100% til rådighed for sin Ejer.
Det er påfaldende som en tur i hullet kan minde om en kort genfortælling af udviklingen for mig, da jeg overgav mig til Empress Malice:
Starten var hektisk, der var så meget jeg skulle nå, Jeg var helt febrilsk alt-ALT skulle prøves, troede at jeg havde travlt, og oplevede ikke det der skete, det Kejserinden gav, men som jeg ikke evnede at modtage, og tage ind. Nu tager jeg som det kommer, og koncentrerer mig om nuét, opleve det der kommer min vej, og ikke mindst at stå til rådighed for Kejserinden.
Derfor vil jeg nu lade bevidstheden om at jeg er en Ejet træl, og er uden egen ret til at bestemme, synke ind, og lade natten gå.

For nu har jeg ikke travlt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *