Nat i cellen!

Nu er det nat i cellen, det røde lys er slukket, mørket og trygheden omfavner mig. Det er ikke første gang siden jeg kom til Domicilet i går morges, at jeg bliver omfavnet…………….langt fra.

 

Som sædvanligt startede dagen meget tidligt, den ret Empress Malice havde ønsket at indtage denne dag, skulle forberedes, huset skulle rengøres.

Derefter blev jeg sendt hjem, med besked om at møde senere, lidt uforstående gjorde jeg som befalet.

17.30 mødte jeg op igen, med udstyr til at overnatte.

Omfavnelsen da jeg ankom var både varm og hjertelig. Du er min gæst i aften/nat min kære træl.

Øh hvad mon det indebærer tænkte jeg, mine tanker blev afbrudt da Kejserinden gav mig besked om at gå ind i cellen, og indrette mig, det var nu hurtig gjort: På briksen lagde jeg min sovepose, på sømmet hængte jeg resten, på gulvet stod stearinlyset, spanden, toiletpapiret, og håndspritten, så var der ikke mere, lidt men nok.
Ventetiden blev kort, inden længe hørte jeg de velkendte, og dejlige klik klik fra Kejserindens hæle der nærmede sig. Snart efter blev jeg igen omfavnet, denne gang lå jeg på maven på en bænk, så jeg kunne se ind i spejlrummet, mens jeg mærkede hvordan gaffatapen begyndte at omfavne mine ankler, lidt efter lårene, så hofter, Kejserindens smil blev varmere, og mere nydende for hver gang jeg blev mere fikseret, for hver gang jeg fik mindre bevægelsesfrihed. Til sidst kunne jeg ikke bevæge andet end hovedet, og med skuldrene fikseret, var endog den frihed stærkt begrænset, nu var jeg fysisk i en lige så stram og begrænsende/befriende bondage, som jeg psykisk er det hver dag 24/7/365.

Foran blev der nu lagt en række piske, så tæt på at jeg kunne se dem, og dog så langt borte at jeg ikke kunne røre dem, kun iagttage dem, og mindes hvordan, og af hvilke materialer de var lavet, samt ikke mindst hvordan deres virkning. Der var god tid til denne meditative stund, mens Empress Malice var inde ved siden af, hvor lydene afslørede at en anden gæst var under kyndig behandling.

Da Kejserinden var tilbage ved mit leje, begyndte opvarmningen, første pisk var rettelig et ris lavet af et antal grene af en specielt sort arktisk birk, der er meget sej på grund af den langsomme vækst, når grenene tillige er mættet af lindolie, får man et særdeles godt og stærkt ris, der både varmer og mærker huden kraftig.
Det næste der rammer min krop er en ganske tynd massiv rund kulfiberstav, tænk at 8 mm kan mærkes så meget!

Kejserinden satte sig overskrævs på mine lår, så jeg følte mig omfavnet af de smukke nylonbeklædte lår. Mens kulfiber “spanskrøret” kærtegnede mine rygstykker med korte lynnedslag af smerte, følte jeg en behagelig varme brede sig udover min lænd, og ned mellem ballerne, nu blev jeg opmærksom på at Kejserinden havde rejst sig, hvorfor den varme omfavnelse jeg nu mærkede, blev givet mig af den urin, Empress Malice gavmildt lod stømme over min krop. Kort efter mærkede jeg et varmt stik…..troede jeg, “stikket” viste sig at være gløden på en cigaret, så nu havde Kejserinden lavet sig et askebæger på min ryg, i et hulning lige over ballerne.

Under endnu en meditativ pause, hvor en anden gæst blev forkælet af Kejserinden, kunne jeg ligge og iagttage den sidste pisk der lå tilbage foran mig, hvilket var en tung pisk flettet af røde og sorte gummisnørrer, på de tynde snerter, sidder der metal “perler” udformet som dødningehoveder. Denne pisk er lavet efter min smukke Ejers ønsker, hvorfor jeg regnede med at denne pisk skulle være hovedretten, eller måske rettere sagt, at denne pisk skulle give mig aftenens helt store omfavnelse.
Meditationen blev anderledes, for jeg lå der og blev utålmodig, ønskede at Kejserinden skulle komme hurtigt tilbage, og genoptage piskningen, eller omfavnelsen af min krops bagside. Der gik lang tid, eller sådan følte jeg det.
I min stærkt fikserede tilstand kunne jeg ikke vende og dreje mig for at se hvad der skete, men jeg fornemmede tilstedeværelsen af Gudinden der ubetinget er genstand for min tilbedelse, og lige så ubetinget Ejer mig.

Endelig nærmede den besnærende lyd af Kejserindens smukke fødder i de sexede støvler.
I et kort nu kom der en smuk feminin hånd ind i mit synsfelt, pisken forsvandt af syne, men vendte tilbage kort efter, som en række tunge smertejag på mine lår og baller.

Mit ønske om at Empress Malice skulle vende tilbage for at lade pisken omfavne mig, blev nu til fulde opfyldt. Både på ballerne, og på siden af kroppen, på hofterne hvor smerten er mere intens.

Pludselig var jeg alene med varmen, smerten, og lykken. Før jeg blev forladt, mærkede jeg at der blev lagt “noget” på min ryg, hvad det var kunne jeg ikke mærke, så jeg koncentrerede min opmærksomhed på den ukendte genstand, dog uden at finde ud af hvad ryggen skjulte.

Det fandt jeg dog hurtigt ud af at det var riset fra tidlligere, blot med den forskel, at nu blev der slået rigtig igennem, på samme måde blev gummipisken nu brugt både hårdere og hurtigere. Smerten blev derfor mere intens, hvilket resulterede i at lilletrællen blev begejstret, uden at det dog blev fulgt op af Kejserinden, da jeg for tiden ikke har lov til at få udløsning.

Efter den intensive piskning, blev gaffatapen klippet op, så jeg kunne komme ned på gulvet, hvor jeg fik lov at kysse min Ejers smukke fødder som tak.

Snart efter blev jeg lukket inde i fangecellen, mens en anden gæst blev “løsladt”.

Piskeseancen var nu forbi, og der blev dækket bord, således at jeg sad på gulvet inde i fangecellen, mens Empress Malice sad i en blød stol udenfor den låste tremmedør, således nød vi maden sammen, til maden drak vi blot vand, dog med det twist at mit vand havde passeret gennem Kejserindens krop før det blev serverer for mig. Under måltidet, der bestod af en ganske velsmagende fiskelasagne, gik snakken let, hyggeligt, og behageligt.

Således landet efter en fantastisk tur, omfavnede vi hinanden gennem tremmedøren, før Empress Malice lod mig alene tilbage i cellens trygge omfavnelse, med tid til reflektion, til glæde, og til stoltheden over at tilhøre Kejserinden der så gavmildt har givet mig denne oplevelse alene.

Tak smukke Ejer!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *