A day to remember!

Måske en af mange.
Men hver gang er en ny oplevelse!

 

Den 16. september siger kalenderen, Kejserinden befaler at trællen skal indfinde sig hos Gudinderne fra morgenstunden, dagens ret er………nej ikke tørre tæsk, men en ret, Empress Malice sætter stor pris på, så dagen før går med indkøb, og at forberede alt der kan/skal laves på forhånd, for at ramme et niveau der bare kommer i nærheden af Kejserindens niveau.
Tillad mig at springe de daglige pligter over, ikke fordi de blev sprunget over, slet ikke, men lad mig gå til det tidspunkt, hvor de er overstået.
Måltidet var heldigvis en succes, og som altid er det en god stund at sidde på gulvet foran Kejserinden, mens maden nydes.
Efter måltidet, var det tid for at afprøve en maske, ikke en traditionel maske, slet ikke, mere et stykke stof, der kan fæstnes over næse og mund.
Da dagens tema var ”trællen sendes følsom afsted”, var Kejserinden så venlig at Fæstne trællen godt med adskillige meter solid kæde, hertil er de to øjer i halsbåndet særdeles velegnede til at fiksere med, så man ikke kan bevæge hovedet mange centimeter, samtidigt med at de motorcykelkædeled der også indgår i halsbåndets konstruktion, gør at man sagtens kan holde det ud i lang tid.
Således fikseret og iklædt maske, lå jeg en tid, jeg har Kejserinden mistænkt for at nyde den tid der bliver til at spekulere over:
”Hvad der skal ske i dag!”
Nu var det til at gætte, at waterboarding ville indgå, da ”masken” er syet netop til dét formål, men hvad mon der ellers ville ske?
Lyden af de høje hæle, der så feminint, og så forførende nærmer sig, får hver gang mit hjerte til at slå lidt hurtigere, og den angstblandede forventning til at stige.
Da jeg denne dag lå inde i latexrummet, så jeg først min smukke og Majestætiske Ejer da gardinerne gled til side, og afslørede en Gudindesmuk krop i en meget tætsiddende dragt i et tyndt, glat, og stramt sort stof, hvor det eneste der ikke var dækket, var de feminine hænder, og Kejserindens smilende ansigt der så besnærende er omkranset af et flor af blond hår.
Nå ja så sidder der en lynlås i bunden af dragten, hvilket jeg først lagde mærke til da Empress Malice stod med sine lange ben på hver side af mit hoved, da hørte jeg lynlåsens karakteristiske lyd, når den gled til side, og et smukt syn blev afsløret.
Kort herefter blev det dog svært at se noget, da de vidunderlige dråber begyndte at dryppe i mit ansigt, det tog dog ikke lang tid, før det var vejrtrækningen der optog min opmærksomhed, da masken nu var mættet med de gyldne dråber, og jeg forsøgte at trække vejret, blev stoffet blot trukket tæt på næse og mund, og det eneste der kom ind i næse og mund var den varme væske Kejserinden så gavmildt øste ud over mig i rigelige mængder, men da panikken var ved at nå mig, sænkedes strålen, så den ramte længere ned på kroppen, for ubønhørligt at vende tilbage, når vejrtrækningen blev næsten normal igen.
Lige så pludseligt som det hele var startet, var Kejserinden væk, det eneste der var tilbage, var lyden af de trippende skridt der forsvandt i det fjerne, samt den gyldne væske der langsom blev kølig på min krop, samt som jeg kunne smage hver gang jeg trak vejret gennem den gennemblødte maske der sad over mit ansigt fra lidt over næsen, men under øjnene, og ned midt på halsen.
Der gik ikke lang tid før min ensomhed blev afløst af et besøg, denne gang medbragte Kejserinden et par piske, ikke de hårdeste i samlingen, meen det kan der jo rådes bod på, nemlig ved at vælge følsomme mål for piskenes snerter.
Den træfsikkerhed har kejserinden i fuldt mål, det erfarede jeg endnu en gang, da trællens ædlere dele kom under kyndig behandling, den ni halede pisks flettede ”haler” behøvede ikke meget ”tilløb” for at give en brændende smerte der fik området til at rødme, mens smerten kunne føles langt op, efter nogle slag, skiftedes pisken ud med en singletail, der snart efter ramte sit mål med en stikkende intens smerte, der føltes længe, så længe, at jeg ikke opdagede cigaretten, før den nænsomt brændte spidsen af lilletrællen.
Hvor mange gange dette gentog sig, kan jeg ikke fortælle, men en af gangene lod Kejserinden et stykke stof dumpe ned på min brystkasse, før piskene og cigaretgløden fik lov at danse på min krop, mellem navle og knæ, denne gang var det ikke kun smerten der blev efterladt når Empress Malice forsvandt som en smuk drøm ud mellem de lukkede gardiner, nu lå stoffet tilbage, uden at jeg kunne se eller føle hvad det var, endsige gætte hvad det skulle bruges til.

Snart efter blev det lagt op over min hals, jeg kunne stadig ikke se det, men dog mærke at det var større end et par trusser, eller en strømpe, måske på størrelse med en skjorte, kunne det være min egen, der skulle fugtes før jeg skulle hjem?
Svaret fik jeg ikke, men masser af gyldne dråber, både over masken, med den kendte panik til følge, men også over hår, øjne, stoffet, og resten af kroppen.
Før mine øjne var så fri for champagne, at jeg igen kunne se, mærkede jeg de nu kendte piske, der før havde danset på de intime dele af min krop, men denne gang skulle smertegrænsen testes, det blev den, og grænsen blev udfordret, ja den blev skubbet et lille stykke, lige så meget den kunne det denne dag.
Med lukkede øjne lå jeg der våd og øm, og ventede på endnu et slag, der aldrig kom, det der kom var det brændende stik fra cigaretgløden.
Da jeg så op, sad min Ejer på en stol, og smilede til mig, med en rygende cigaret i hånden.
Ja træl du tager jo på ferie nu, og jeg har lovet dig en udløsning, så nu har du tid til det, indtil jeg er færdig med at ryge, ellers må du vente til du kommer hjem!
Panik før lukketid er et for blidt udtryk, til at dække min følelse i det øjeblik, hånden levede sit helt eget liv, da den for op til den hurtigt rejsende lilletræl.
Drillende tog Kejserinden et dybt sug på cigaretten, blæste røgen ud i mit ansigt, før cigaretten blev asket over min nu febrilsk ”arbejdende” højre hånd.
Mens jeg nydende-bedende-panikslagen så op på den smukke Kejserinde, skiftevis spyttede og askede hun på mig, hvor lang tid der var tilbage, så jeg ikke, men den vidunderlige følelse af den kommende udløsning bredte sig i min krop, så vidunderlig at jeg nærmest krampede, hvilket gjorde at jeg bøjede lidt sammen i kroppen, med det resultat at mit fikserede halsbånd strammede om min hals, så jeg måtte rette mig ud, hvilket dog ikke holdt længe, for pludseligt føles det som om verden drejede rundt, hurtigt og svimlende, med min forslåede pik som centrum, idet jeg kom, voldsomt, stærkt og befriende.
Følelsen var så stærk at jeg ikke nåede at fange sprøjtene, kunne kun mærke at det forsvandt med en kraft der gjorde at jeg måtte tørre og vaske gulvet lidt langt ud til siden bagefter, men det var det værd!
Mens jeg bare lå der og gispede efter vejret, begyndte Empress Malice langsomt at løsne mine lænker.
Da jeg var fysisk fri, takkede jeg for oplevelsen med adskillelige kys på støvlesnuderne, før jeg samlede kæder, våde håndklæder, piske og andet sammen, og fulgte efter Kejserinden.
Træl jeg tror godt du kan gætte hvem der skal gøre alt det der rent! Sagde en smilende Kejserinde.
Nikkende bekræftede jeg at jeg godt var klar over at det var mit job.
En kæde, en fodmanchet, samt to hængelåse senere, var jeg lænket til gulvet, så jeg kunne nå vaskemaskine, vaskekumme, og hvad jeg ellers havde brug for til mit rengøringsarbejde, før jeg blev ladt alene blev det før ukendte, men nu kendte stykke stof lagt til side, med ordene:
Se det her må du få med på din rejse træl, for jeg ved du kan passe på det!
Mens Empress Malice foretog sig andet, rengjorde jeg legetøj, det var en god følelse at få lov at gøre legetøj rent, der havde været anvendt på egen krop.
Hvis du er færdig med arbejdet, kan du lave to kopper kaffe!
Sådan sluttede dagen, med en kop kaffe, og en meget følsom træl, der er meget opmærksom på de intime dele, der så gavmildt blev pyntet den eftermiddag.
Nu 2 dage efter oplevelsen, sidder jeg stadig meget forsigtigt, for de blå-gule-røde mærker, smerter stadig, men skidt med det, for jeg har jo en smuk og velduftende beklædningsgenstand med på rejse.
Hvilken beklædningsgenstand der er tale om, vil jeg lade blive en hemmelighed mellem Kejserinden og trællen, men det er dejligt at have denne beklædningsgenstand med!

Her tænker du på “A day to remember!”

  1. It’s in reality a great and useful piece of info.
    I am happy that you just shared this useful info with us.
    Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *