Omsorgsfuld Sadisme!

Endnu en dag med forberedelser startede med at lufte ud, støvsuge, gulvvask, vindues-spejlpolering, madlavning, samt hvad der ellers skal til for at Empress Malice kan føle sig veltilpas før under og efter rækken af seancer ved dette besøg.
Da mørket var faldet på, blev der en lys og glad stemning, da Kejserinden indtog sin østlige residens. For et par timer var der hygge, først omkring et lille måltid og hyggesnak, derefter blev der stille i huset, det sidste jeg hørte fra Empress Malice denne aften, var da slåen blev slået for ind til ”hullet”, hvorefter der blev ro i huset og i mit sind, velvidende at slåen ikke ville blive fjernet før Empress Malice dagen efter var vågnet udhvilet og klar til en ny dag, og har brug for sin træl.
Dagen startede tidligt med de stille lyde ude fra, lyde der viste at Kejserinden var oppe og ved at starte dagen.
Snart bliver slåen slået fra, og en glad og smilende Ejer viste sig i døren, vi hilste på behørig vis godmorgen, hvorefter dagen var i gang.
Det besøg jeg vil beskrive her, adskiller sig fra mange andre besøg, men det vidste jeg ikke mens jeg stod i brusebadet.
Efter morgenmaden skulle der laves noget mad til Kejserindens private brug, hvilket vi klarede mens solen og martsvarmen begyndte at smelte den sne der var faldet mens vi sov.
Efter at madlavningen var klaret, gik turen ud i København, hvor nogle indkøb skulle klares, til min store glæde fik jeg lov at svinge Dankortet da indkøbene skulle betales, også selvom der denne dag ikke var tale om ”frække” indkøb, men indkøb af den type folk flest fra tid til anden har brug for at foretage, og for mig som træl er det en stor glæde at kunne være med til at gøre min Ejers liv bare lidt mere bekvemmelig også på denne måde.
Vel tilbage, spiste Kejserinden en let frokost før et velfortjent hvil, og en kop kaffe ude på den overdækkede, men lune solbeskinnede terrasse.

I dette lys, hvor solen faldt så Kejserindens hår spillede smukt i sine blonde nuancer, og man kunne se smilet spille fra de velformede læber til de levende og glade øjne.
Således tilpas gik turen nu fra den relativt varme plads i solen til Darkside.
I Darkside blev alt kritisk kontrolleret og detaljer klargjort til dagens få men intensive seancer.
Da jeg ud på eftermiddagen gik ind i et af rummene, lagde jeg mærke til de to nyeste Bullwhips jeg har lavet til min Ejer, de lå der skødesløst faretruende midt på gulvet
Da lyset ude var ved at svinde, temperaturen udenfor nærmede sig frost, og alle levende lys var tændt, lød Empress Malice stemme en smule mere bydende end før denne dag:
”Så træl nu kan du godt smide tøjet, og følge med mig!”
Nøgen og med en forventningsfuld skælvende glæde entrede jeg rummet lige i hælene på Kejserinden der på dette tidspunkt omklædt til slaveleg skred værdigt og magtfuld hen til sine piske, hvilke hun med det smukkeste smil samlede op, og kælede omsorgsfuldt, mens jeg fik besked på at indtage den stilling jeg ville indtage mens jeg skulle piskes, ikke nogen af disse sure pisk der falder som straf, nej denne piskning var udelukkende fordi Kejserinden havde lyst til at nyde sine piske på sin træl.
”Ja træl du er jo den der laver disse piske, og da du ikke laver opvarmingspiske, går jeg ud fra at du ikke mener at de er nødvendige!”
Dette blev udtalt mens Empress malice så mig dybt i øjnene.
Mit svar lød nok noget mere spagt end jeg ellers taler:
”Kære Ejer jeg forstår at du ikke mener at opvarmningspiske er noget for dig”
”Rigtig kære træl, så lad os komme i gang, læg dig ned på håndklædet, og nyd det sammen med mig”.
Kort efter lød det velkendte sus fra Bullwhippen, der, når man kender de to bullwhips, ender med en skarp stærk smerte, når huden brister i det snerten med høj hastighed, og stor kraft rammer.
Kejserinden har evnen til at ramme meget præcist, hvilket jeg til fulde mærkede denne eftermiddag, hvor der faldt en række serier af slag, kun afløst af den liflige lyd der kommer når Empress Malice langsomt går rundt og betragter resultatet af sine anstrengelse for at snerten skulle ramme den bløde, meget følsomme hud på siden af hofterne.
Kun en gang ramte snerten ikke denne hud, nemlig da jeg havde ført min hånd derom, hvilket afførte et ekstra hårdt præcist slag, der gør at jeg i skrivende stund har en blå lillefinger, men så lærte jeg da at ligge stille når Kejserinden pisker mig!
Efter et antal slag mærker jeg højhælede støvler der på den mest besnærende måde bliver placeret ved mine hofter, men da jeg ligger på maven, kan jeg ikke se hvad der sker, men det mærker jeg snart, da varm ”Champagne” løber varm og lækker ned over min bagdel og flanker, snart efter rejser Kejserinden sig, efter at have ladet sin champagne risle ned over min krop.
”kravl her over og slik mine støvler rene træl, og AL urin Skal væk.”
Nogle minutter ligger jeg der og slikker de dejlige dråber i mig, men jeg regner med at piskeseancen er overstået…………det er den ikke, hvorfor jeg snart efter igen ligger der på gulvet, og venter på slagene fra den ene eller anden af de to bullwhips.
Slagene falder med en jævn smertefuld rytme, hvor hvert slags smerte lige netop når at falde til ro, før det næste falder, en rytme der gør at jeg totalt mister overblikket, og hvad er det i grunden også jeg skal have overblik over, når jeg ligger der og er det lærred min smukke Ejer bruger til at male sit maleri på, ved hjælp af de to Bullwhips jeg selv har flettet?
Slagene ophører, lyden af stilethæle nærmer sig mine ører, og pludseligt kan jeg se dem, altså støvlesnuderne.
”Sig tak træl!”
Kyssene på Kejserindens støvlesnuder falder hurtigt og hektisk, men meget ærlige når det gælder taknemmelighed, underkastelse, og glæden ved at tilhøre Empress Malice.
Ude på gulvtæppet ser jeg igen min Ejers øjne smile glade:
”Så mange slag med så hårde bullwhips, det er godt gået træl, tak for dig!”
Disse ord er blandt de smukkeste jeg kan høre, og har hørt lige efter sådan en oplevelse.
Da vi lidt senere sad sammen, Empress Malice i sin stol, og jeg på gulvet, mens vi drak en kop te, kunne jeg ikke lade være med at glæde mig over dagen, glæde mig over at jeg kunne være så heldig at sidde der og nyde at være træl for en så god, empatisk, men også legesyg Domina, der også er meget smuk, ikke mindst når Empress Malice smiler det smil der kommer lige før, under og efter en piskeseance.
De få timer der gik før Kejserinden forlod sin træl, gik med gæsteseancer, for de få men udvalgte, der havde kontaktet Empress Malice i god tid før denne dag.
Da jeg sent denne aften lå i min seng igen, kunne jeg ikke lade være med at være taknemmelig for at tilhøre en så omsorgsfuld, krævende, og sadistisk Kejserinde, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *